herkese iyi tatiller....,
kaçamaksız ve güzellllllllllllllllll bir haftasonu diliyorum herkeseee...
pzts hafiffflemişş olarak buluşalımm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
merhaba kızlar,
nihayet gelebildim. neler olmuş neler okumayınca sayfalar nasıl ilerliyor yaa.. bütün gün ders nöbet derken giremedim foruma.
menü bildirimimi yapayım da mutfağa kaçayım daha akşama yemek yapcam
sabah(7,30): 2 yumurta, 7 yeşil zeytin, 5 çatal köy peyniri, 20 fındık, 2 omega3 kapsül ve beşi bir yerde çay
öğle(12;30): bir tabak kuru fasulye, 5 kaşık bulgur pilavı, 10 tane fındık
akşama Allah kerim bakalım ne çıkacak mutfaktan
canım lahmacun ile pide aynı mı,pide benim bildiğim yağlı oluyor ve de mayalı hamurkız ceylin beni teprik etmen gerekiyor burda pataklaman değil
Tamı tamına 8.5 saat açlığın ardından 4 ceviz ce kefir içmişimmm...
Senin bana ettiğine bakkkkk
Sabah kahvaltı yerine yedim nolmuş yanii..
Hem haftada 1 kere lahmacun hakkımız yokmuuu
beğenmem kardeşim ikisi bir değilöğlen yenen lahmacunu beğeniyoo sabah yiyince beğenmiyo yaaaaa bu ceylinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün yediklerim efenim
1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
biraz çökelek
domates
5 zeytin
1 portakal
2.öğün:
1 tabak kuru fasülye
2 kaşık şehriye pilavı:26:
1 tabak salata
yarım kase yoğurt
spor:50 dk yürüdümsayısını hatırlamadığım kadar da twister
cvp veren arkadaşlar çok teşekkür ediyorumçok sağolun.inşallah devam edelim bakalım nolacak umutlarım kırıldı açıkcası birde hala adet olmadım onundamı etkisindendir nedir anlamadım.
canım lahmacun ile pide aynı mı,pide benim bildiğim yağlı oluyor ve de mayalı hamur
beğenmem kardeşim ikisi bir değil
papadiya görmesin
ceylincim ya senin eski avatar hani şoraylı olan süperdi ya
buda güzel ama diğeri dahada güzeldi
ceylin haklı kızlar,pidenin hamuru mayalı,o yüzden cısssss
evet papadiş görmesin
kahvaltım:
1 yumurta
1 kk peynir
4-5 zeytin
1 kuru kayısı
1 ceviz
kakao
2 kapsül omega 3
öğlen:
2 kepçe kıymalı tarhana
1 çöp şiş piliç
1 kase yoğurt
1 havuçtan salata (çiğ rende)
su:2 Lt oldu şimdilik
akşama da yerim sanırım yemek 19.30 gibi çok tok hissetmiyorum bu aralar kendimi :111:
"Yemekten önce toktum (aylar sonra böyleyim)" diyosun ya canım b a y ı l ı y o r u m...Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) sulu kofte yemegı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 2saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
evet canım,buna ınsulın dırencının kırılması denıyor,benımkı 5.5 ayda kırıldı,ılk bır hafta dıyete uyunca zaten duzene gırdım,unutmayın ""Yemekten önce toktum (aylar sonra böyleyim)" diyosun ya canım b a y ı l ı y o r u m...
biz de böyle olcaz mı ki
hayranı olduğum bir arkadaşımın mesajıma cevap yazması büyük mutluluk:81: tam doymuş olarak masadan kalkınca bi suçluluk oluyo bilmiyorumevet canım,buna ınsulın dırencının kırılması denıyor,benımkı 5.5 ayda kırıldı,ılk bır hafta dıyete uyunca zaten duzene gırdım,unutmayın "kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız. " Bu kısım cok onemlı,cunku bu kurala uymayınca ertesı gun herkesın aclık kan sekerı yuksek oluyor ve ınanılmaz bır aclık olusuyor,ve gun boyu tıkınmalar baslıyor.Kahvaltınız zengın olsun,meyvelerı azaltın meyve de tatlı zaten,ızın verılen seylerden doyuncaya kadar yıyın,zamanla porsıyonlar da kuculuyor,ben cok kucultmedım porsıyonlarımı ama verıyorum her ay 4 kg kadar,8 kg vermıs gıbı duruyorum,sımdı 40 bedene sıgıyorum,54 beden gıyerdım 120 kg ıken,sımdı 38 lerde gozum,hatta 36 larda,catlak sarkma asla olmadı,devam edın yılmayın,tartıya cok bakmayın akıl tartınıza bakın devam. :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?