Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1.ci ögün
2 haslanmıs yumurta
bir tane domates
15 tane zeytin
bir dilim peynir
omega 3 2 tane
yesil cay ..
daha sonra siyah cay .. 2 lt su

2.ci ögün biraz sonra menemen yicim
daha sonra siyah cay ve suyuda 3 e tamamlarım...

herkese iyi tatiller....,
kaçamaksız ve güzellllllllllllllllll bir haftasonu diliyorum herkeseee...
pzts hafiffflemişş olarak buluşalımm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallahh famirr inşallahhh....

hoş geldin..kolay gelsin...

bugün yediklerim efenim

1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
biraz çökelek
domates
5 zeytin
1 portakal

2.öğün:
1 tabak kuru fasülye
2 kaşık şehriye pilavı
:26:
1 tabak salata
yarım kase yoğurt

spor:50 dk yürüdüm
sayısını hatırlamadığım kadar da twister

canım lahmacun ile pide aynı mı,pide benim bildiğim yağlı oluyor ve de mayalı hamur
öğlen yenen lahmacunu beğeniyoo sabah yiyince beğenmiyo yaaaaa bu ceylinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
beğenmem kardeşim ikisi bir değil

papadiya görmesin

cvp veren arkadaşlar çok teşekkür ediyorumçok sağolun.inşallah devam edelim bakalım nolacak umutlarım kırıldı açıkcası birde hala adet olmadım onundamı etkisindendir nedir anlamadım.

sakın umudunu kaybetme bak burası çok büyük bir şans ben ilk defa bu kadar kilo verebildim ve burası sayesinde oldu
hem önemli olan sağlıklı yaşamak sen kilo vermesende ki biliyorum çok önemli ama gerçekte önemli olan sağlıklı beslenmek
zayıfta olsam böle beslenicem artık

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) sulu kofte yemegı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a10001.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $a10000.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 45

saphira ogununu gorunce ben bile aciktimm
cok az yemiyomusun cnm yaa ozellikle kahvaltin ogle guzel ama

iyi akşamlar kızlarrrr

menümmmmm

1. öğün

2 yumurtadan omlet
peynir
zeytin
domates-biber
1 portakal
1 kivi
yeşil çay

2. öğün

1 kocaaaaa kase ezogelin çorbası
marul salatası
ayran
2 gün kurusu

"Yemekten önce toktum (aylar sonra böyleyim)" diyosun ya canım b a y ı l ı y o r u m...
biz de böyle olcaz mı ki

bende menumu yazayimm

kiymali kabakli kofte kac adet yerim bilmiyorumm
yaninda dunku barbunya bir kepce

kreviz salatasi

benim zayıf arkadaşlarım...
Tüy sorununza bir de bu pencereden bakın adlı konuyu da takip ediyorum
dun ve bugun epilasyon zamanlarıydı. dün kuaföre gittim gece 12 ye kadar ordaydım. neyseki kuaför bi arka sokağımda ama eve gec gelince menü bildirii yapamdım o yüzden bugunden hem dünü hem bugunu yaziim

15.03.12
sabah
iki yumurta peynir birazcık haşlanmış tavuk parçası yeşil çay

öğlen
mercimek yemeği yoğurt

akşam
malesef akşam hiç bişey yemedim en son 12 de okulda yedim ve birdaha da yemeye fırsat bulamadım.

16.03.12

sabah
peynir ve zeytin yeşil çay

öğlen
patatesli tavuk yemeği (havuç da vardı içinde)
yanında yoğurt

akşam
şimdi de badem yedim çünkü evde yemek yok yani var ama bana uygun bi menü yok bugun

her sabah limonlu bir bardak su içiyorum gün içinde sık sık su içiyorum ve de öğrencilerimle bol bol zıplayıp takla atıp dans ediyorum onun dışında mekik çekiyorum ve titreşim kemerimi kullanıyorum

dün ki vucut epilasyonumdan sonra bebek poposu gibi bir vucuda kavuşmanın(yaklaşık 3bucuk saat süren acıdan sonra) ve sabah tartıldıgımda 56.5 kg yi görmenin mutluluğu ile GAZA gelmiş bulunuyorum hesaplamalarıma göre nisan 22 de ideal kilomda olabilirim

akşam menüme geçmeden önce yaptığım kaçamağı da yazayım bari
yemek olarak tavuk taşlık yapıyodum ama o pişmemekte inat edince (daha yeni yemek yedim) 12 de öğlen yemeği yediğim için çooook acıktım, gözüm döndü veee 5 tane fındıklı draje ve bir avuç leblebi yedimvereceğiniz her türlü cezaya da razıyım yani ne yapim oldu bi kere..
akşam menüm: dünden kalan pırasa yemeğimin son tabağı, bir kase yoğurtlu yarma çorbası, yarım porsiyon tavuk taşlığı (hain pişmedi bi türlü), yarım kase keten tohumlu yoğurt
eveeeet herşeyi yazdım şimdi bekliyorum :18:

"Yemekten önce toktum (aylar sonra böyleyim)" diyosun ya canım b a y ı l ı y o r u m...
biz de böyle olcaz mı ki
evet canım,buna ınsulın dırencının kırılması denıyor,benımkı 5.5 ayda kırıldı,ılk bır hafta dıyete uyunca zaten duzene gırdım,unutmayın " kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız. " Bu kısım cok onemlı,cunku bu kurala uymayınca ertesı gun herkesın aclık kan sekerı yuksek oluyor ve ınanılmaz bır aclık olusuyor,ve gun boyu tıkınmalar baslıyor.Kahvaltınız zengın olsun,meyvelerı azaltın meyve de tatlı zaten,ızın verılen seylerden doyuncaya kadar yıyın,zamanla porsıyonlar da kuculuyor,ben cok kucultmedım porsıyonlarımı ama verıyorum her ay 4 kg kadar,8 kg vermıs gıbı duruyorum,sımdı 40 bedene sıgıyorum,54 beden gıyerdım 120 kg ıken,sımdı 38 lerde gozum,hatta 36 larda,catlak sarkma asla olmadı,devam edın yılmayın,tartıya cok bakmayın akıl tartınıza bakın devam. :13:

hayranı olduğum bir arkadaşımın mesajıma cevap yazması büyük mutluluk:81: tam doymuş olarak masadan kalkınca bi suçluluk oluyo bilmiyorumsonra da ikinci öğüne kadar çabuk acıkıyorum. yaklaşık bir ay oldu ve ben iki kilo ancak verebildim. sanki hiç gitmeyecekmişler gibi geliyo insana.. inşallah dediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…