Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çizelge eklemeye çalışıyorum ama olmadı. Ticker Factorye girdik kocişle (benden hevesli) bişiyler yaptık ve bir link oluştu. onu kopyala yapıştır yapcaz onu biliyorum da nereye yapıştırcaz biz 9:yanlış bi yere yapıştırmayalım da)
acil cevap lütfen, tecrübeli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum

kizlar aksam menum nasil sanki biraz fazla kacirdimm

bir dolu tabak kereviz salatasi
4 yemek kasigi barbunya
4 tanede kofte

gülüm daha sık uğra sen ya. walla gaza geliorum.şimdi bu yazdıklarını okuorum ya haftasonum kurtuldu ayy ne güzel "sarkma yok , 36-38 beden her ay 4 kilo"
ne güzzzzel şeyler bunlarrr

cnm http ile başlayıp png ile biten yeri profilim kısmındaki çizelge yerine ekliyip kaydete basıosun

herkese iyi akşamlar...bugünkü menüm...sabah-karatay kahvaltısı....akşam-mercimek çorbası,tavuk,salata,1 avuç fındık....iyi geceler...

iyi geceler ahali,feriya var,sonra da babam için var foxta,dila'ya bayılıyorum mutlaka bakın çok seveceksiniz ,sakın bu saatten sonra yiyip içmeyin sabaha görüşürüz

selam kızlar, geçmişi okudum nihayet

akşam menüm dün akşamdan kısır kalmıştı onu yedim artık.

leslie ile 3 mil yürüdüm, şimdi de yalan dünyayı izleyeceğim, bir de yeşil çay içerim

cvp veren arkadaşlar çok teşekkür ediyorumçok sağolun.inşallah devam edelim bakalım nolacak umutlarım kırıldı açıkcası birde hala adet olmadım onundamı etkisindendir nedir anlamadım.

Regl öncesi dönemde vücut salgılanan hormonlar nedeniyle fazla tuz ve dolayısıyla su tutar. zaten regl ağrısı fazla olan kişiler regl öncesi tuzsuz yerlerse ağrılarılarının azalması da bu nedenledir. tartıda kilonun değişmeme nedeni budur
Tuz sorumu yanıtlayan herkese teşekkürler.:))
Bu formu keşfettiğim için çok mutluyum :))

İyi akşamlar,

sabah: 2 yumurta, 5 zeytin, 1 dilim peynir, 1 k.ç bar. ceviz, 1 k.yerli muz, salata
öğle: 3 köfte, salata, 1 kase yoğurt, 1 k.elma
akşam: pazı yemeği, 1 kase yoğurt

30 dk. yürüyüş

5 günde 5 kilo bana biraz fazla geldi,bir yanlışlık olmasın canım?

yanlışlık yok tarıda gördüğüm rakam 91 ile başladım 86 yı gördüm 5 gün içinde giden yağ değildir eminim fazla tuzlu tüketmekten dolayı g,den ödemlerdir diyete tamamen uydum spor yapma şansım bile olmadı ama sanırım işi fazla sıkı tuttuğum için fazla gitmiş olabilir

bende paylaşayım hemen yediklerimi;
öğlen 11.30 gibi( geç kalktım ) karatay kahvaltısı
arada bol su,2-3 kayısı
akşam 7 gibi 1 büyük kase mercimek çorbası,brokoli salatası,az yoğurt,1 dilm kepek ekmek
arada 5-6 fındık

kızlar diyete başladığımdan beri sanki kafamda ağırlık oluyo,normal mi acaba ??bünye şaşırdı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…