evet canım,buna ınsulın dırencının kırılması denıyor,benımkı 5.5 ayda kırıldı,ılk bır hafta dıyete uyunca zaten duzene gırdım,unutmayın "kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız. " Bu kısım cok onemlı,cunku bu kurala uymayınca ertesı gun herkesın aclık kan sekerı yuksek oluyor ve ınanılmaz bır aclık olusuyor,ve gun boyu tıkınmalar baslıyor.Kahvaltınız zengın olsun,meyvelerı azaltın meyve de tatlı zaten,ızın verılen seylerden doyuncaya kadar yıyın,zamanla porsıyonlar da kuculuyor,ben cok kucultmedım porsıyonlarımı ama verıyorum her ay 4 kg kadar,8 kg vermıs gıbı duruyorum,sımdı 40 bedene sıgıyorum,54 beden gıyerdım 120 kg ıken,sımdı 38 lerde gozum,hatta 36 larda,catlak sarkma asla olmadı,devam edın yılmayın,tartıya cok bakmayın akıl tartınıza bakın devam. :13:
çizelge eklemeye çalışıyorum ama olmadı. Ticker Factorye girdik kocişle (benden hevesli) bişiyler yaptık ve bir link oluştu. onu kopyala yapıştır yapcaz onu biliyorum da nereye yapıştırcaz biz 9: yanlış bi yere yapıştırmayalım da)
acil cevap lütfen, tecrübeli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum
çizelgede kilom niye görülmedi acaba. niye şu anki ve hedef kilom görülmüyor acaba
cvp veren arkadaşlar çok teşekkür ediyorumçok sağolun.inşallah devam edelim bakalım nolacak umutlarım kırıldı açıkcası birde hala adet olmadım onundamı etkisindendir nedir anlamadım.
45 dk yurudum
5 günde 5 kilo bana biraz fazla geldi,bir yanlışlık olmasın canım?
sağol canım, mesajlarınızı görünce çok mutlu oluyorum ve de gaza geliyorummmmolmuş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?