Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam gülcümm evvelaa senı ayakta alkışlıyorumm:))bakıyormda kahvaltıda hiçç zeytın peynır tuketmıyosun bu başından berı mı böylee,son yemegın ıkındı de dıosun bu kadar erken mı bırakıyosun yemek yeme işini,omega 3 almam şart mı,neye göre alıyoruz kılomuza göre mı ayarlıyoruz adedı yada gr mı? bıde dr. hanımın 2.kıtabının adı ne,piyasada sadece ''karatay dıyetı '' war sarı mezuralı resımlı kapaklı olan 2. nasıl aacaba? amma çok soru sordum canım ,benı mazur gör:))))

akşam buğday çorbası en sonunda yaptım tarif için teşekkürler süper oldu
2 tanede enginar ama enginardan daha olsa yerdim süper yapmışım ellerime sağlık bayıla bayıla yedim aaa bide salata

Akşam

2.5 lahmacun:18:
roka taze soğan
yoğurt
bir de midem almadı son yarımı zorlaya zorlaya yidiiim:111:

Son düzenleme:

canım sen karataya basladım demıs ve menunu paylamıssın ya
ben bunu su demek olarak anlıyorum genelde öle yaptık hepimiz önce bıraz ınceledık topigimizi okuduk soru sorduk kıtabı aldık bazılarımz öle basladık yani karatay dıyetını mantıgını anlayıp basladık.
sen hiç onu yapmamıssın ki hazır gıdalar vardı kuruyemıs yoktu yumurta yokyokyok. ben o acıdan dedım önce konuyu oku. cunku bu dıyet cok guzel bır dıyet ve ana sart sıkı bır kahvaltı mutlaka 2 yumurta 1 çbardak cevız peynır zeytın yıycen ara öğün yok illa yapcaksan ayran sut cevız yıyebılırsın hazır gıda yok .
tabıkı bılgılerımzı sana aktarızı benı yanlış anlamanı istemem. gül 63 un menulerıne bakmanı önerırım ilk sayfayıda ıncele

şekerim tekrar saol yaptım eşimde çok beğendi oooh içtik güzel güzel

iyi geceler kızlar, menumu yazıp kaçayım hemen misafirim var
karatay kahvaltım
öğle :
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Akşam :
1 kase bulgurlu çorba
1 s.b. süt
1 gıdımda çörek :26:

İyi geceler kızlar..
Benim 26 gün oldu başlayalı. 2. haftadan itibaren yüzümde birkaç tane sivilce çıkmaya başladı. Ben de 2 haftadır hiç ceviz vb kuruyemiş yemiyorum. Ama hala da var.. Geçer mi ki? Yoksa karataydan çoook memnunum. Sivilcelere rağmen bırakmaya niyetim yok Yine de bi size de somak istedim. Neden çıkıyordur bu sivilceler? (Bu arada regl olma günüm bgnlerde ama sivilceler 20 gündür var )

Son düzenleme:
akşam yemeğimi yazayım geç oldu ama
mercimek çorbası
bulgurlu lahana sarması
salata
yoğurt
4tane çiğ köfte

herkese iyi geceler

tsk ederım canım.baslamak bırmenın yarısı ıyıkı baslamıssın.ben 6 ayda verdım ve hepsını karataylae verdım.

Dietle birlikte yemeye ya da içmeye başladığın farklı birşey olmalı. Muhtemelen sana dokunuyor (vücut sivilce olarak tepki veriyor) ama sen farkında değilsin. Kuruyemişten değilmiş Hangi yiyecek olduğunu sen bulabilirsin, bırakırsan geçer. Farklı ne yediğini ya da içtiğini iyi düşün, sonrasında da deneme yanılmayla bulacaksın mecburen

günaydın hanımlar
dünn çocuklardan fırsat bulupta ugrayamadım 25 sayfa ilerdesiniz nasıl okucam yaaaa neyse okuyabildigim yere kadar okurum artık çok şükür dün misafirim olmasına ragmen kaçamaksız geçti 4 milde lessli yaptım duşumu aldım yattım şimdi ılık suyumu içiyorum saat 7 dede kahvaltımı yapacagım ...dünü yazayım

1. ögün
klasik karatay kahvaltım
2. ögün
1 tabak bamya yemegi turp salatası
3. ögün
1 tabak taze fasulye
lahana salatası
1 yumurtayla çılbır

3 lt su 4 mil lesli 3 fincan yeşil çay

tsk ederım canım.baslamak bırmenın yarısı ıyıkı baslamıssın.ben 6 ayda verdım ve hepsını karataylae verdım.

papadiyacım 30 kilodan sonra sarkma oldumu çok merak ediyorum ..benim heryerimde çatlaklar oldugu için sarktım ama bi arkadaşım yürüyüş toparlar dedi toparlarmı yaaa :26:

Günaydınlar, iyi haftasonları herkese Ben bahtsız her cumartesi gibi bugün de çalışmaya devam

Şu an kahvaltımı yapıyorum bir yandan; 1 muz, ceviz, 1 günkurusu kayısı, siyah kuru üzüm bir kaç tane yedim, bir de omega-3 2 tane alırım

Sonra da süt ya da sütlü türk kahvesi

ancak simdi bildirim yapabildim birde gecmişi okudum
öglen (14:30) pırasa yemegi,karnabahar salatası

arada sporu yaptım kostur allah kostur:30 dk ancak 2.5 km 135 kaloricik pilates yapamadım

aksam yemedim19:40)taze bakla yemedi,kabuska yemegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…