Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) sulu kofte yemegı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 2saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
selam kızlar, geçmişi okudum nihayet
akşam menüm dün akşamdan kısır kalmıştı onu yedim artık.
leslie ile 3 mil yürüdüm, şimdi de yalan dünyayı izleyeceğim, bir de yeşil çay içerim
Hosbuldum kizlar..
pepeti önce karatayi anla demissin de, buraya gelenleri böyle mi karsiliyorsunuz?
Anlamam icin önce gözlem yapmam ve fikir danismam gerekir degil mi?
Yanlislari görerek dogru yola gelinir, sifirdan baslayan birinde eksiklikler olacak tabiki.
aşurelik buğdaydan değilmi?
ben 1 su bardağı buğdayı sıcak suda 1 - 2 taşım kaynatıyorum sabahtan,altını kapatıp ağzı kapalı olarak akşama kadar bekletiyorum.
akşamda bir kapta 2 su bardağı yoğurt,1 yumurta ,biraz zaytinyağı,tuz hepsini çırpıyorum sonra beklettiğim şişmiş buğdaylara göz kararı su ve bu yoğutlu , yumurtalı karışımı ekleyip kaynatıyorum.beraber iyice özleşince 1 kaşık tereyağında 1 tepeleme yemek kaşığı nane ve isteğe göre kırmızı biberi kızdırıp çorbanın üstüne boca ediyorum. bir taşım daha kaynatıp altını söndürüyorum tencerenin. bu diyet için süper tok tutucu bir çorba oluyor.
ikiz naberrrnasıl gıdıyor
Akşam
2.5 lahmacun:18:
roka taze soğan
yoğurt
bir de midem almadı son yarımı zorlaya zorlaya yidiiim:111:
Sevgili Papadiya sizi tebrik ederim. Yaklaşık 30 kilo vermişsiniz. Başlangıç kilolarımız aynı, inşallah ben de sizin gibi kilolarımı verebilirim. Bu kiloyu acaba ne kadar zamanda verdiniz ve hep Karatay diyetini mi uyguladınız?
İyi geceler kızlar..
Benim 26 gün oldu başlayalı. 2. haftadan itibaren yüzümde birkaç tane sivilce çıkmaya başladı. Ben de 2 haftadır hiç ceviz vb kuruyemiş yemiyorum. Ama hala da var.. Geçer mi ki? Yoksa karataydan çoook memnunum. Sivilcelere rağmen bırakmaya niyetim yokYine de bi size de somak istedim. Neden çıkıyordur bu sivilceler? (Bu arada regl olma günüm bgnlerde ama sivilceler 20 gündür var )
tsk ederım canım.baslamak bırmenın yarısı ıyıkı baslamıssın.ben 6 ayda verdım ve hepsını karataylae verdım.
sağol canım, mesajlarınızı görünce çok mutlu oluyorum ve de gaza geliyorummmm
sen ne kadar sürede ne kadar kilo verdin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?