Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

su içtim uyanınca

sucuklu yumurta(ev sucugu
peynir
zeytın
acı sos

guzel bır kahvaltı yaptım sımdı toparlıycam ve evı toplayıp sıl supur. markete gıtcem tıramısu yapcam arkadslar gelcek aksama

uyanınca( saat 8 de) suyumu ictim nette girdim sizleri okudum bildirim yaptım sonra kahvaltımı hazırladım ebru sallının videosunu actım 25 dk pilates topuyla calıstım ohhh ohhh

sonra kahvaltı zamanı(09:30biti)1 adet domates,yarım demet maydonoz,2 adet köy yumurtam lop,10 adet zeytinim,avuc ici kadar peynirim,1 cay bardagı fındıgım,omega3 2 kapsül ah bi doydum bi doydum

Son düzenleme:
gunaydın arkadaslar

kahvaltım

2 hurma
1yumurta
1 kase k.t yogurt
bırkac fındık
tel peynır
omega3
1 t.kurabıye
yesılcay

tuzlu kurabıyeler mutfak masasının ustunde durunca boyle oluyo işte

yeni başlayan ve kitabı okumayan arkadaşlar için geçmişten bi kaç alıntı

1.ögün 7:00
2 yumurtayla peynirli omlet
maydanoz domates

ara 10:00
incir yemeyi unutmuşum onun yerine şimdi ara yapıyorum bir fincan sade türk kahvesi (kaynayan 250 gr suya 1 çay kaşıgı atıyorum bir taşım kaynatıyorum çok güzel oluyo) 1 avuç kabak çekirdegi

günaydın kızlar

bugün bende çalışıyorum.....

dünkü menüm

sabah: 1 muz,2kuru erik,7-8 kuru siyah üzüm,bir çaybardağı badem bir kaseye koydum hepsini üstüne bir bardak süt döktüm. gevrek yaptım kendime çok lezzetli oldu. acıkmayayım diyede üstüne peynir zeytin domates salatalık da yedim ve biliyorum abarttım(((
öğle: 1 tabak çorba- 3 adet köfte- 3 kaşık yumurtalı pırasa, 2adet omega 3
akşam: pastırmalı yumurta(evde yemeğim yoktu. işten çıkışımda geç oldu. 8 e kadar yemek işi bitsin diye alalacele ancak bu geldi aklıma)bol salata

3 litre su, 1 fincan türk kahvesi, 2 fincan çay
spor: yokkkk (((

Herkese Günaydın!
Dünkü menüm
Sabah:tereyağlı omlet(2 yumurta ile) 10 zeytin 4 çeri domates peynir ceviz
Öğle: pırasa, salata.yoğurt
Akşam:kısır ve salata (( Malesef kaçamak yaptım bebek ziyaretine gitmiştik de . Sabah inanılmaz aç kalktım bir daha iş yerinden geçeceksem yemeğimi akşamdan yanıma almayı planlıyorum.

Kizlar naber sınız? Sabah uyarınca 1 b ılık su, klasik karatay kahvaltisi, 1 adet orta boy kivi ve sekersiz çay ictim, birazdan da 1 saat yuruyus yapıcam kosu bandında, sonra da duş

herkese günaydıneşimle güzel bi kahvaltı yaptık,birazdan da sporumu yapıcam.
biraz önce geceliklerimi çıkardım bazadan.hepsi çok bol geliyo
hatta tüm tişörtlerim, yazlık kıyafeylerim.herşeyi yenilemek lazım,ama ben razıyım

evdekiler pasta börek istedi
havuçlu kek yufkadan peynirli börek yapayım
tabiki hiç tadına bakmak yok bu hafta yeteri kadar tat baktım zaten ++lardayım

ceza vermemiş kimse ben vereyim

al sana

ekmek yokkk
Akşam

2.5 lahmacun:18:
roka taze soğan
yoğurt
bir de midem almadı son yarımı zorlaya zorlaya yidiiim:111:
oh valla haftada bir gün dendi lahmacun hergün değil

yumurta da yapmış olabilir
ben de işteyim ama 12:50 de paydos
gunaydın arkadaslar

kahvaltım

2 hurma
1yumurta
1 kase k.t yogurt
bırkac fındık
tel peynır
omega3
1 t.kurabıye
yesılcay

tuzlu kurabıyeler mutfak masasının ustunde durunca boyle oluyo işte
yaa kaldır o kurabiyelrri ordan gözün gözümüz görmesin!!!!!!!!
evdekiler pasta börek istedi
havuçlu kek yufkadan peynirli börek yapayım
tabiki hiç tadına bakmak yok bu hafta yeteri kadar tat baktım zaten ++lardayım

off bu evdekiler istemese zaten biz eve yasaklı birşey almıcaz yapmıcaz da!!!!!!!!

Herkese iyi bir haftasonu diliyorum.

tsk ederım canım.baslamak bırmenın yarısı ıyıkı baslamıssın.ben 6 ayda verdım ve hepsını karataylae verdım.

Teşekkür ederim. İnşallah başarıcağım.

"destinaaaa
yeni başlayan ve kitabı okumayan arkadaşlar için geçmişten bi kaç alıntı ..."

Sevgili Destinaaa paylaşımların için teşekkürler çok faydalı oldu. :

Sabah : yağda 2 yumurta, 1 k.ç.b. ceviz, 1 dilim peynir, nane

aspirincim meraba,bu 5 i bi yerde cay ne oluyo,nası bişe,nerde satılıo,içinde neler var?
cok sordum galiba
bide sen de ogretmensin galiba????

mesajını yeni gördüm canım kusura bakma
beşi bir yerde çayın içinde; mate, yeşil çay, biberiye, funda, kekik var. Normalde şöyle hazırlanıyor: yeşilçaydan iki tatlı kaşığı
diğerlerinden birer tatlı kaşığı kaynamış bir litre suya katıp 15 - 20 dk ağzı kapalı demliyosun. aç tok farketmiyo bütün gün tüketiyosun. Ama ben şöyle kullanıyorum kendinden süzgeçli fincanıma kaynamış suya bir tatlı kaşığı karışımdan (aktardan yeşil çay 200 gr. diğerlerinden 100'er gr. karışık almıştım ve büyükçe bir kavanozda saklıyorum) koyuyorum ve 15 dk. kapağını kapatıp demliyorum. sonra yemeklerin yarım veya bir saat sonrasında içiyorum daha tok tutuyo ve de enerjimi arttırıyo...
inşallah açıklayıcı olmuştur
evet senin gibi ben de öğretmenim ve senin gibi düşünüyorum spor konusunda, bizim gün boyu okulda koşturup çene çalmamız acaba kaç kalori yaktırıyodur

ben de kimse görmedi diye seviniyodum
yedim patağı ama oh olsun bana yer misin abur cubur
ceylin ya sağol iyi geldi biliyon mu arada yakalarsan patlat yine

gelsin gelsin hepsi bol gelsin üstünden düşsün
yeni yeni ciciler alcaksın ne güzeeeel

selam kızlarr kahvaltımı yazıp temizliğe girişecemm.... 2 saattir çamaşır makinesi ile uğraşıyorumm boşaltmamış suyu kapağı bi açınca olan olduuu
evv berbatt durumdaaa

bol baharatlı menemen
peynir
zeytin
kivi
portakal
yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…