herkese günaydıneşimle güzel bi kahvaltı yaptık,birazdan da sporumu yapıcam.
biraz önce geceliklerimi çıkardım bazadan.hepsi çok bol geliyohatta tüm tişörtlerim, yazlık kıyafeylerim.herşeyi yenilemek lazım,ama ben razıyım
makarna salatası,yaprak sarması,mercimekli köfte olabilirkızmla markete gıdecektım yururyerek ama hava -3 derece cok soguk mecburen arabayla gıttık ve yururyemedım. alışveriş yaptık
tiramisu yaptım milföy peynirli yapcam aksama elmalı kurabıye yaptım yeter dimii ben napcam bılmıyorumm:44::44::44::44:
Herkese Günaydın!
Dünkü menüm
Sabah:tereyağlı omlet(2 yumurta ile) 10 zeytin 4 çeri domates peynir ceviz
Öğle: pırasa, salata.yoğurt
Akşam:kısır ve salata(( Malesef kaçamak yaptım bebek ziyaretine gitmiştik de . Sabah inanılmaz aç kalktım bir daha iş yerinden geçeceksem yemeğimi akşamdan yanıma almayı planlıyorum.
kızmla markete gıdecektım yururyerek ama hava -3 derece cok soguk mecburen arabayla gıttık ve yururyemedım. alışveriş yaptık
tiramisu yaptım milföy peynirli yapcam aksama elmalı kurabıye yaptım yeter dimii ben napcam bılmıyorumm:44::44::44::44:
Ben çıkıyorum Pazartesi görüşmek üzere,herkese iyi haftasonları dilerim
Kizlar herkese meraba.bugun sabah bı uyandım ateşim 40 a yaklaşmış hastaneye zor yetistk.suan telefondan yazıyorum çünkü bilgisayarın basına gidecek Halim yok.bugun karatay yalan oldu.esim zorla 2 küçük poaca ve yarım simit yedirdi ama hala midem bulanio.aksama da bişey yemem heralde.dua edin iyileşiym bı an önce.hepinizi öpüyorum.umarim en yakın zamanda aranıza donerim.
Kizlar herkese meraba.bugun sabah bı uyandım ateşim 40 a yaklaşmış hastaneye zor yetistk.suan telefondan yazıyorum çünkü bilgisayarın basına gidecek Halim yok.bugun karatay yalan oldu.esim zorla 2 küçük poaca ve yarım simit yedirdi ama hala midem bulanio.aksama da bişey yemem heralde.dua edin iyileşiym bı an önce.hepinizi öpüyorum.umarim en yakın zamanda aranıza donerim.
Çok geçmiş olsun, acil şifalar.
Hamurişi normalde de halsizleştirir, hastayken de doğru seçim değil bence:2: Halsizlik,gripte varsa Tavuk suryu çorba iyi gelir, yapması da kolay
kizlarr bildirim yapiyorum iyi kotu ne olur yorumlarinizi zsirgemeyi
kalkinca iki bardak su ve iki kayisi
sabak iki yumurta ile 200 gr kiyma
domates
salatalik azicik peynir ve zytin bir bardak cay ve ceviz
ogle bir muz bir avuc ceviz ve bir bardak sut
bugün 45 dk dışarda,45 dk da evde yürüdüm.
bende birazdan yürüyeceğim
menün gayet güzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?