Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kendinize iyi bakın kızlar ben kacar yarın ablamın sözü var hazırlanmam lazım öptüm hepinizi

tekrar herkese merhaba,
tam 13 gündür tamamıyla Karatay usulü yaşıyorum.beslenme,hareket,omega 3+antioksidan....hepsine harfiyen uymama rağmen kilo aldım. sizlerden okuduklarımla çok motive olmuştum,fakat şimdi çok üzgünüm ((( yorumlarınızı paylaşırsanız çok memnun olurum

doyuncaya kadar yiyoruz tatlım,gerçi kilo veriyorsan sorun yok

1 tene haslanmıs but(aslında yeme taraftarı degildim dokturumda tavuklara neler yapıldıgını duyunca ama mecbur kaldım komsum getirdi )taze bakla yemegi,1 kase yogurt,3 adet mercimek köftesi(dün aksam misafirlere yapmıstım bugün yedim )

ıkıncı ogunumde bıraz abarttım bırkac kacamakta var neden boyle oldu anlamadım en dogrusu eve zararlı sey sokmamak.komsum cocuklar ve esım ıcın vermıstı ama bende nasıbımı aldım maalesef((((

kasarlı ıspanak
2 adet kofte
yesıllık salatası
yarım kase corba
omega3

bırkac zararlı şey((((

teşekkür ederim canım..biran önce sende yükle canım merak ettim çok
leylak84 ,oy oy oy alnının orta yerinden öpüyorum kardeş,maşşallah,darısı başımıza

teşekkür ederim efenim

bugün yediklerim
1.öğün:
3 yumurtalı kavurma
5 zeytin
domates
salatalık
biraz peynir
biraz çökelek

2.öğün:
balık
bol salata(balık hiç sevmem,o yüzden de hiç doymadım
)

spor:45 dk dışarda,45 dk da evde yürüdüm.ayrıca twisterda da döndüm durdum

bugün yediklerim:

1.öğün:
2 kuru incir
3 kuru kayısı
2 yumurtadan sucuklu omlet (sucuklar ev yapımı)
peynir
7 zeytin
domates salatalık

2.öğün:
2 k. incir
salata
3 kaşık buğdaylı yoğurt
3 köfte

bugün yediklerim:

1.öğün:
2 kuru incir
3 kuru kayısı
2 yumurtadan sucuklu omlet (sucuklar ev yapımı)
peynir
7 zeytin
domates salatalık

2.öğün:
2 k. incir
salata
3 kaşık buğdaylı yoğurt
3 köfte

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),2kahverengı kuru kaysı ..bır cay bardagını dolduracak kadar cevız,3 yumurtadan domateslı,bır avuc peynırlı omlet,15 tane zeytın,pul bıber.....2. Öğün(ıkındı vaktı) yogurtlu omlet,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a33333.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $44444.webp
    25 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…