Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok geçmiş olsun canım. bir an önce iyileşip aramıza dönmeni bekliyoruz. iyileşince yine aynen devammmm

valla aynen katılıyorum arkadaşım koccaman bir MAŞŞALLAH ...
boncuk da koydum bak nazar değmesin diye
darısı bazımıza hakkatten de ben kendimden o kadar emin olamıyorum maalesef
leylak 84'ün fotolarına dair mesaja alıntı yapmıştım hepsi çıkacak zannettim çıkmadı.
tekrar tekrar tebrikler leylak84 (bi yerini kaşı bacım nazar değmesin)

hocanın ilk nerden kilo aldıysanız en son oarası gider diye bi sözünü hatırlıyorum
benım de üst kısmım daha cok zayıfladı elmadan armuta terfi ediyorum galiba

Asyam sen çok yaşa emi Habire ölçüm yapıyorum zayıfladım ama neden karnımdan basenimden gitmiyor diye düşünüyordum ben. basen ve kalçamdan kg ilk aldığım yerler olduğu için gitmiyormuş demek!

slm kızlar,

kahvaltım:

1yumurta, biraz beyaz peynır, mantarlı melemen , 6 zeytin, 1 bardak tarçınlı süt ve kaçamaklarım oldu benımde :18:
3 lokmacık çörekçik ve 1 lokmacık elmalı pastaa pişmanımmmmmmm....

akşam yemeğim:
1 kase tarhana çorbası , kaşarlı ıspanak , 1 s.b ayran , salata

akşam (17:30):
3/4 lahmacun (kociş "bak sana iyilik yapıyorum diye" geri kalanını lüpletti)
yarım porsiyon acılı adana (pidelerine kesinlikle ellemedim, salatasından yedim)
1 kutu ayran (dışardaydık maalesef el yapımı bulamadım)

spor: 40 dk. normal hızda yürüyüş

tecrübeli, kilo vermiş arkadaşlarımın dikkatine!!!!!
leylak84'ün fotoları çok hoşumuza gitti lütfen siz de koyun biz de daha çok
motive olalım. Sizi gördükçe okudukça daha çok hırslanıyor insan

kocercim geçmiş olsuun. sıkma canını iyileşince devam edersin

bugün kocişle iş çıkışı market işimizi halledelim dedik karnımda acıkmıştı. büyük bir marketti görseniz neler neler var ama hepsi işlenmiş. bunlardan hiçbirini yiyemem ben dedim ve almadan çıktım:)) bu arada tartımın da pili bitti tartılamıyorum inş.başarılı oluyorumdur. pazartesiden beri hiç kaçamak yapmadım arkadaşlar. bu benim için büyük başarı. ama gözüm çikolatalarda kaldı bende eve gelince kuru inciri kakao ya buladım afiyetle yedim çok iyi geldi yaaa

bu arada günlük bildirimimi de yapayım

sabah : 1 muz 2 kuru erik 10 tane kadar kuru üzüm 1 çaybardağı badem ceviz karışımı ve 1 bardak sütle gevrek yaptım kendime:))
öğle: 1 tabak mercimek çorbası ve 1 tabak pazı kavurması omega 3 kapsül 2 adet
akşam: pastırmalı ve mantarlı omlet bol salata. yemekten sonra kakaolu incir yedim. kocişle kızım başka yemek yediler. bena yasak olan şeylerdi ben de kendime yumurta yaptım...

haa bu arada sabah uyanınca 1 kaşık çörek otuda yuttum suyla beraber bundan sonra her sabah yapacağım. bilmiyorum bakalım faydası olacakmı?? metobolizmayı hzlandırıyormuş...

2 litre su 1 fincan filtre kahve ve 2 fincan çay.

spor: söz şimdi yapacağımmmm leslie beni bekliyorrrr

öpüyorum hepinizi yarın giremeyebilirim malum çalışan kadının pazar günü koşturması ev yemek çamaşır ütü beni bekler.

aynen katılıyorum şekerim sana fotoları bekliyoruz....

valla aynen katılıyorum arkadaşım koccaman bir MAŞŞALLAH ...
boncuk da koydum bak nazar değmesin diye
darısı bazımıza hakkatten de ben kendimden o kadar emin olamıyorum maalesef

nedense ben de kendimden emin olamıyorum ama bu hafta istikrarlı gittim. hiç tatlı yemedimmm. şu adıbatasıca insülin direncimi bir kırabilsem deymen keyfime:)))

valla şekerim bende yeniyim burda ama kaçamak yapanları pataklıyorlar haberin olsun ee geleneği bozmak olmaz

iyi akşamlar kızlarrr
sinemaya gitmiştimm geç çıkınca akşam sadece mercimek çorbası içtim biraz da salata yedimm...:26::26::26:

Eveeet hatunlaarrr iyi hafta soonlarıııı

Bugün kaçamak günüydü yazmayacaktım ama vazgeçtim utanaraktan yazıyorumm sabah 2 tane waffle yidim bal yidim tahin pekmez yidim. Öğlen nohut yemeği (pirinç pilavı da vardı yemedim) cacık, haşlanmış patatesle yapılan patates mantısı akşam fındık nohut yemeğinden 2 kaşık, patates mantısı

Gören olmasın beni hiiiçç

p.tesi görcem günümü eminim. Yaa arkadaşlar evet herkesin canı tatlıları çeker ben tuzlulara hayır diyemiyorum

P.tesi günü kg almış olucam ama kayınvalidemler gidiyorrr (hamurişlerine son o açıdan yani ) haftaya bomba gibi başlayacağım moralimi bozmayayım en iyisi

Son düzenleme:
Leylakçım ve ceylincim bu hafta bir sürü lahmacun yidim ben yaaa off:26:

Pazar günü de lahmacun yiyeceğim Kayınvalidem hamuru incecik açıp kıymalı içi koyuyor bir yuvarlak daha hamur yapıp diğerinin üstüne kapatıyor, alt üst yapıyor ocak üstünde tavada pişiriyor içine bol yeşillik yanına ayran ohhh yidim de yidim

Bu pazardan sonra haftada bir bile yemeyeceğim sanırım. Annem gittiğinde bana yapan olmaz benim de yapmaya vaktim olmaz diye yedim o kadar çok :18:

Yemediğim şeyleri bir görseydinizzz her güünnn hamur işi hep yanımda yidileerr baklavalar yaptı kayınvalidem börekler gözlemeler bazlamalar ........... yedim dalga geçtiler yemedim dalga geçtiler hep. Kurtuluyoruuuummm diyete son hızla devammmm edeceğim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…