Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlar:)

sabah
herzamanki peynir zeytin yeşilçay menüm

öğlen
ince hamur 3 dilim pizza

akşam
kumpir (içinde sosis amerikan salatası falan yoktu)

gün içinde de okuldaydım zaten toplantı vardı ve cocuklar da vardı. ayagımda topuklular ordasn oraya koşturdum sonra cev...irde köpekbalığına bindim onun heycanı ve ordan oraya koşturmak yürümek bugunkü sporum oldu:)

yarında ufak bi kaçamak olur sanırım. ama tabi dikkatli az şekerli ve karbonhidratlı.

hepinizi öpüyorum

foto demısken leylak84 supersın bebişim

sağol bacım
kolay gelsin sana da,bol bol yağların yansın inşallahhayırdır bu ara geceleri yürüyosun?bende düşündüm bi ara,hoca gece yatmadan önce yürüyüş yapın diyo ya,acaba daha çok etkili olabilirmi ki:44:

sana kesinlikle katılıyorum bende karataycıyım ama bugün 20 günüm ve sadece 0.600 kg verdim .moralim bozuk aç değilim sağlıklıyım ama sabırsız mıyım yoksa yaramadımı bu karatay diyeti.kilom 72.9 ile başladım şimdi 72.6 yım (offffffffffffffff

sana kesinlikle katılıyorum bende karataycıyım ama bugün 20 günüm ve sadece 0.600 kg verdim .moralim bozuk aç değilim sağlıklıyım ama sabırsız mıyım yoksa yaramadımı bu karatay diyeti.kilom 72.9 ile başladım şimdi 72.3 yım (offffffffffffffff

spor yapiyomusun canim
kacamaklarin falan varmi niye az gittiki sasirdim bende

Tamam canım, sağol. Bi düşüneyim.. Asıl merak ettiğim sadece ben mi yaşıyorum bu sıkıntıyı??

spor yapiyomusun canim
kacamaklarin falan varmi niye az gittiki sasirdim bende

kaçamak sadece dün cevizli sucuk parmak boyunda .dilim değmedi ekmek makarna pilav a.şekerde kullanmadım..offf yaaa
spor yapamıyorum yorgun geliyorum eve
acaba illaki sporda lazım mı?evet spor faydalı ama bu kadarda kötü olmazdı....çok üzgünüm .
yaza kadar 10 kilo veririm diye heveslenmiştim oysaki

aslinda spor sartta deil bu diyette canim yaa
diger kizlar cevaplasin birde bende yeniyim karatayda
insallah verirsin devam ett sakin pes etme

aslinda spor sartta deil bu diyette canim yaa
diger kizlar cevaplasin birde bende yeniyim karatayda
insallah verirsin devam ett sakin pes etme

inşallahhhhhhhhhhh.ben tabi devam edicem .ama umut da yıkılıyor tabi en azından sağlıklı besleniyorum diyorum....
umarım tartım bozuktur.bir daralma var vucudumda ama....?

Geçmişi oku oku anca bitirdim.. Herkes gayet başarılı devam ediyo

Bugün yediklerimi yazayım:
Sabah:
1 yumurtadan kıymalı yumurta
Peynir(beyaz, hellim, eski kaşar)
Zeytin.

Akşam:
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 tabak et yemeği
Biraz da salata.

Pilav da vardı ama yemedim :)

Merak etme arkadaşım. Sen yeter ki Karatay'ı bırakma. Yavaş yavaş gidecek o kilolar

sagol canım..aslında oyle denk gelıyo gunduz ıse guce dalıyorum gece yuruyorum ama dedıgın gıbı hocada sanırım gece yurumeye olumku bakıyodu:26:

ben diyetisyenın kontrolunda 1ayda toplam 7 kilo verdim ama 1 haftadır diyeti uygulayamıyorum motivasyonum düştü devamda etmek istiyorumm 104 le başlamıştım şuan 98 kg oldum almadım ama veremıyorumda diyete ara verdiğim için

Son düzenleme:
Kizlar gunaydinnnnnnn
Birkac gundur internetimde problem vardi.mesaj yazamadim.
Cok sukur hersey yolunda kacamak yok.suyumu iciyorum.bu arada kizim krese basladi.ben goturup getiriyorum banada yuruyus oluyor.bugun kahvaltimi yaptim.biraz gec oldu malum pazar...
herkese iyi pazarlar...

merhaba dün yoktum. umarım yokluğumu farketmişsinizdir
dersteydim akşama kadar diğer zamanlar da topla, pişir, kızımın banyosu, süt sağma yemek derken gece bayılarak uyudum :)
neyse sadede gelirsek dün dershanede yemek zorunda kaldım 10 dakika ara var. sabah 10 da karatay yaptım 1 de evden çıktım ders 3 de başladı 9 da bitiyo diye TOST yemek zorunda kaldım ama bugün ceviz ve fındık götürcem çıkmadan da yerim öğleni
öpüyorum hepinizi

sabah
2 yum.
1 avuç peynir
1 çb fındık
yeşil çay

kısa bi kahvaltı oldu ay çok uykum var ancak bu kadar dayanabildim
akşam görüşürüz kızlarrr

geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar dilerim

hemşom hayran hayran baktım kaldım tebrik ederim

zararlı şeyleri yürüyüşle yakmışsındır inşallah bacım ..canım seninde son halini merak ettim

canım hoca bi programda günde 5 km yürüyen karbonhidrattan uzakduran ve 3 lt su tüketen zaten detoks yapmış olur demişti ..bende 2 günlük ayran detoksu yapmıştım 2 kilo vermiştim 2 günde geri aldım ve 1 ay vermem durdu ..bir daha tövbe ettim kesinlikle detoks falan yapmam sadece su kaybettiriyo

canım karataya başla derim bende 3 kez ayrı zamanlarda 3 ayrı diyetisyene gittim ..verdikleri liste hep aynı 5 verdim bırakınca 10 aldım 10 verdim 20 aldım keşke zamanında hiç gitmeseydim diyorum şimdi belki daha güzel verirdim ..önemli olan yaşam boyu yapabilecegin bir beslenme biçimi edinmen bence buda sadec karatayla mümkün ..tamam arada kaçamaklarda yapsak tamamen salma olayı olmuyo bu diyette şiddetle tavsiye ederim acıkmadan diyet psikolojisine girmaden rahat rahat yaparsın

iki gündür saat 6 oldumu gözüm pırt diye açılıyo iki gündür sabahları uyuyamıyorum yaaa akşam 12 de yatmıştım dün çokta yorulmuştum dinlenemeden uyandım..sanırım regli olucam acayip şiş ve halsiz hissediyorum .bugün hiç spor yapasım yok

saat 6:30 da kahvaltımı yaptım
2 yumurtayla peynirli omlet
çökelek salatası
2 incir
1 kk helva( canım acayip tatlı istiyo nerdeyse tüm helvayı yiyebilirim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…