foto demısken leylak84 supersın bebişim
sana kesinlikle katılıyorum bende karataycıyım ama bugün 20 günüm ve sadece 0.600 kg verdim .moralim bozuk aç değilim sağlıklıyım ama sabırsız mıyım yoksa yaramadımı bu karatay diyeti.kilom 72.9 ile başladım şimdi 72.6 yımKarataya devam çünkü sağlıklı zayıflıyorum, aç kalmıyorum acıkmıyorum ve kendimi çooook iyi hissediyoruuum Alıntıladığım yazıda yazılanlara katılmıyorum bence yaptığım diyet çok doğru doğru yoldayım.
Sabaha görüşürüz. İyi gecelerr
sana kesinlikle katılıyorum bende karataycıyım ama bugün 20 günüm ve sadece 0.600 kg verdim .moralim bozuk aç değilim sağlıklıyım ama sabırsız mıyım yoksa yaramadımı bu karatay diyeti.kilom 72.9 ile başladım şimdi 72.3 yımKarataya devam çünkü sağlıklı zayıflıyorum, aç kalmıyorum acıkmıyorum ve kendimi çooook iyi hissediyoruuum Alıntıladığım yazıda yazılanlara katılmıyorum bence yaptığım diyet çok doğru doğru yoldayım.
Sabaha görüşürüz. İyi gecelerr
Yediklerin doğru canım ama doymak gerekiyor bana biraz az gibi geldi
sana kesinlikle katılıyorum bende karataycıyım ama bugün 20 günüm ve sadece 0.600 kg verdim .moralim bozuk aç değilim sağlıklıyım ama sabırsız mıyım yoksa yaramadımı bu karatay diyeti.kilom 72.9 ile başladım şimdi 72.6 yım(offffffffffffffff
Dietle birlikte yemeye ya da içmeye başladığın farklı birşey olmalı. Muhtemelen sana dokunuyor (vücut sivilce olarak tepki veriyor) ama sen farkında değilsin. Kuruyemişten değilmişHangi yiyecek olduğunu sen bulabilirsin, bırakırsan geçer. Farklı ne yediğini ya da içtiğini iyi düşün, sonrasında da deneme yanılmayla bulacaksın mecburen
yumurta da yapmış olabilir
spor yapiyomusun canim
kacamaklarin falan varmi niye az gittiki sasirdim bende
kaçamak sadece dün cevizli sucuk parmak boyunda .dilim değmedi ekmek makarna pilav a.şekerde kullanmadım..offf yaaa
spor yapamıyorum yorgun geliyorum eve
acaba illaki sporda lazım mı?evet spor faydalı ama bu kadarda kötü olmazdı....çok üzgünüm .
yaza kadar 10 kilo veririm diye heveslenmiştim oysaki
aslinda spor sartta deil bu diyette canim yaa
diger kizlar cevaplasin birde bende yeniyim karatayda
insallah verirsin devam ett sakin pes etme
kaçamak sadece dün cevizli sucuk parmak boyunda .dilim değmedi ekmek makarna pilav a.şekerde kullanmadım..offf yaaa
spor yapamıyorum yorgun geliyorum eve
acaba illaki sporda lazım mı?evet spor faydalı ama bu kadarda kötü olmazdı....çok üzgünüm .
yaza kadar 10 kilo veririm diye heveslenmiştim oysaki
sağol bacım
kolay gelsin sana da,bol bol yağların yansın inşallahhayırdır bu ara geceleri yürüyosun?bende düşündüm bi ara,hoca gece yatmadan önce yürüyüş yapın diyo ya,acaba daha çok etkili olabilirmi ki:44:
geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar dilerimKizlar herkese meraba.bugun sabah bı uyandım ateşim 40 a yaklaşmış hastaneye zor yetistk.suan telefondan yazıyorum çünkü bilgisayarın basına gidecek Halim yok.bugun karatay yalan oldu.esim zorla 2 küçük poaca ve yarım simit yedirdi ama hala midem bulanio.aksama da bişey yemem heralde.dua edin iyileşiym bı an önce.hepinizi öpüyorum.umarim en yakın zamanda aranıza donerim.
hemşom hayran hayran baktım kaldım tebrik ederimEki Görüntüle 369969 Eki Görüntüle 369970 Eki Görüntüle 369972
eski fotoğraflarımı buldum kızlar.3. de en son halim
zararlı şeyleri yürüyüşle yakmışsındır inşallah bacım ..canım seninde son halini merak ettimıkıncı ogunumde bıraz abarttım bırkac kacamakta var neden boyle oldu anlamadım en dogrusu eve zararlı sey sokmamak.komsum cocuklar ve esım ıcın vermıstı ama bende nasıbımı aldım maalesef((((
kasarlı ıspanak
2 adet kofte
yesıllık salatası
yarım kase corba
omega3
bırkac zararlı şey((((
canım hoca bi programda günde 5 km yürüyen karbonhidrattan uzakduran ve 3 lt su tüketen zaten detoks yapmış olur demişti ..bende 2 günlük ayran detoksu yapmıştım 2 kilo vermiştim 2 günde geri aldım ve 1 ay vermem durdu ..bir daha tövbe ettim kesinlikle detoks falan yapmam sadece su kaybettiriyoHatunlarrr bakın ne diyorlaarrr (Hürriyet gazetesinden alıntı)
Meyve-sebze orucu
Biz Dukan mı Karatay mı diye tartışırken yepyeni bir beslenme trendi Amerika’yı sardı: Meyve-sebze suyu detoksu. Faydaları bilimsel olarak kanıtlanmamış olsa da Hollywood ünlüleri günlerce yalnızca meyve-sebze suyu içerek kendilerini yeniliyor. Öncüleri Salma Hayek ve Gweynth Paltrow.
Yaz yaklaşırken, Ebru Şallı’nın pilates DVD’leriyle diyet kitapları da, yeniden en çok satanlar listesinin zirvesine yerleşti. “Kışın üşümemek lazım, iyi beslenmeli” bahanelerinin yerini yeniden sağlıklı yemek eğilimi aldı. Herkes kendine uygun bir diyet arar, diyet uzmanları farklı reçeteler sunarken, Hollywood yıldızlarının başlattığı meyve-sebze suyu detoksu Amerika’da çılgınca yayılıyor.
Fikir şu: “Vücudumuz sürekli bir temizlenme gereksinimi içinde. Bu süreçte kendimize iyi bakmak ve vücudumuzu dinlendirmek için de doğada sebze ve meyvelerin suyundan daha saf bir şey yok”. Buradan yola çıkarak, trendin takipçileri belli bir süre (üç günle bir ay arasında) katı hiçbir şey yemiyor. Sadece sebze-meyve suyu tüketiyor. Meyve sularının içeriğindeki doğal maddeler organları yenileyerek daha sağlıklı ve daha mutlu yapıyor. “Meyvenin normali dururken suyu neden?” diye sorabilirsiniz... Meyve ve sebzelerin posası sindirim sistemini çalıştırıp vücudu yoruyor. Oysa meyve-sebze sularının içindeki lif ve vitaminler organları dinlendiriyor, yeniliyor.
GÜNLÜK MALİYETİ 65 DOLAR
Diyetin en ateşli savunucuları Gwyneth Paltrow, Nicole Richie, Ben Affleck, Salma Hayek, Liv Tyler ve Sarah Jessica Parker. Gwyneth Paltrow yılda iki kez, bir aylık meyve-sebze suyu orucuna giriyor. Salma Hayek işi bir adım öteye götürmüş, ortak olduğu bir meyve suyu markası bile var. Dr. Mehmet Öz de, sürekli olmamak şartıyla birkaç günlüğüne meyve suyu diyeti yapmayı tavsiye ediyor. Bu arada meyve suyu diyetinin detoks etkisiyle ilgili kesin bir tıbbi kanıt yok. Ayrıca diyetsiyenler meyve suyu rejimiyle kaybolan kiloların çoğunlukla su olduğu ve yediğiniz ilk sandviçle geri gelebileceği konusunda uyarıyor.
Ancak bu bile insanları her daim ellerinde rengarenk sıvılarla dolaşmaktan alıkoymuyor; Amerikalılar bardak bardak sebze-meyve suyu içiyor. Son üç ay içinde meyve-sebze suyu detoksu üzerine en az beş diyet kitabı çıktı. Kahve devi Starbucks bile bu fenomenin dışında kalamadı. 30 milyon dolara meyve suyu devi Evolution Fresh şirketini satın aldı. Bu yıl içinde ilk meyve suyu barını açıp yeni bir zincir başlatacak. ABD’deki meyve suyu pazarının büyüklüğü 1.6 milyar doları aşmış durumda. Meyve-sebze detoksu uygulayanlar günde altı farklı meyve suyu için 65 dolar ödüyor.
ben diyetisyenın kontrolunda 1ayda toplam 7 kilo verdim ama 1 haftadır diyeti uygulayamıyorum motivasyonum düştü devamda etmek istiyorumm 104 le başlamıştım şuan 98 kg oldum almadım ama veremıyorumda diyete ara verdiğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?