aslinda spor sartta deil bu diyette canim yaa
diger kizlar cevaplasin birde bende yeniyim karatayda
insallah verirsin devam ett sakin pes etme
Geçmiş olsun arkadaşım evet bende o tiplerle karşılaşıyorum diyet yaptığımı duyan çok zayıf arkadaşlar bile kilo almışım kilo vereyim diyerek benimle yarışa giriyorlar kendileri 49 kilo ben 67 kiloyum çok enteresan karakterler var çok..oglus uyumadı ama ben spor yapmalıydım cünkü aksamda arkadas gitcektik umreden döndüonun icin ama oglum inat uyumayınca ben basladım 7de spora 30 dk yaptım2.5 km ancak oldu 5.1 hız ile sonra hemen yemegi yedim yemekte karnabahar salatası,az pırasam kalmıstı,2 adet mercimek köftesi Eki Görüntüle 370331
su:2 litre su oldu ,2 adet siyah cay, 1 adet türk kahvasi sade
aksam misafirlikte ki menü: 2 dilim peynirli su böregi,2 dilim ev baklavası fındıklı,2 adet un kurabiyesi 8 bayan arkadastık ve sadece tabagını 1 kişi reddetti o da BENDENİZ GULERYUZ yine hayır tabiev sahibi arkadasım hurma ikram edildi lütfen ye bak bi taneden bi sey olmaz dedi sevap sevap dedi ben yermiyim sizce tabi HAYIIRRR yemedim sabah yerim diye bi kac tane aldım ama sabahta yemegi unuttum artık yarına kaldı
bir arkadas benle inatlastı herkes benim icin ekmek yemez dediler o da aaa ekmeksiz olmaz gluten insanı zayıflatıyor da tam bugdaylı mutlaka ye vücudun glutene ihtiyacı var dedi durdu ben de evet yiyorum ama ben işlenmiş olarak degil bugdayı keskek yemegi olarak yiyorum dedim merak etme ordan glutenimide alıyorum dedim cok uzatmadım yoksa resmen tartısma olacak . kendisi 2 ay pilates yaparak ve her seyi yiyerek 4 kilo vermiş onun bi güveni var sanırım
sanırım dün aksam nazara geldim tabi kadınların gözü üstümde olunca elime cay döktüm biraz yandı eve gelince hemen ilac sürdüm
Geçmiş olsun arkadaşım evet bende o tiplerle karşılaşıyorum diyet yaptığımı duyan çok zayıf arkadaşlar bile kilo almışım kilo vereyim diyerek benimle yarışa giriyorlar kendileri 49 kilo ben 67 kiloyum çok enteresan karakterler var çok..oglus uyumadı ama ben spor yapmalıydım cünkü aksamda arkadas gitcektik umreden döndüonun icin ama oglum inat uyumayınca ben basladım 7de spora 30 dk yaptım2.5 km ancak oldu 5.1 hız ile sonra hemen yemegi yedim yemekte karnabahar salatası,az pırasam kalmıstı,2 adet mercimek köftesi Eki Görüntüle 370331
su:2 litre su oldu ,2 adet siyah cay, 1 adet türk kahvasi sade
aksam misafirlikte ki menü: 2 dilim peynirli su böregi,2 dilim ev baklavası fındıklı,2 adet un kurabiyesi 8 bayan arkadastık ve sadece tabagını 1 kişi reddetti o da BENDENİZ GULERYUZ yine hayır tabiev sahibi arkadasım hurma ikram edildi lütfen ye bak bi taneden bi sey olmaz dedi sevap sevap dedi ben yermiyim sizce tabi HAYIIRRR yemedim sabah yerim diye bi kac tane aldım ama sabahta yemegi unuttum artık yarına kaldı
bir arkadas benle inatlastı herkes benim icin ekmek yemez dediler o da aaa ekmeksiz olmaz gluten insanı zayıflatıyor da tam bugdaylı mutlaka ye vücudun glutene ihtiyacı var dedi durdu ben de evet yiyorum ama ben işlenmiş olarak degil bugdayı keskek yemegi olarak yiyorum dedim merak etme ordan glutenimide alıyorum dedim cok uzatmadım yoksa resmen tartısma olacak . kendisi 2 ay pilates yaparak ve her seyi yiyerek 4 kilo vermiş onun bi güveni var sanırım
sanırım dün aksam nazara geldim tabi kadınların gözü üstümde olunca elime cay döktüm biraz yandı eve gelince hemen ilac sürdüm
Geçmiş olsun Umarım biran önce iyileşirsinKizlar herkese meraba.bugun sabah bı uyandım ateşim 40 a yaklaşmış hastaneye zor yetistk.suan telefondan yazıyorum çünkü bilgisayarın basına gidecek Halim yok.bugun karatay yalan oldu.esim zorla 2 küçük poaca ve yarım simit yedirdi ama hala midem bulanio.aksama da bişey yemem heralde.dua edin iyileşiym bı an önce.hepinizi öpüyorum.umarim en yakın zamanda aranıza donerim.
işin sırrı yararlı yiyeceler yemek.zararlı şeyleri hayatımızdan çıkarınca ne kadar çok yesek de kilo veriyoruz.ara öğün yapmamak ve en geç 8 den sonra bişey yememek de bu işin sırrı.
eşim de benimle bu diyeti yapıyo,ilk başlarda o da aynı şeyi söylemişti,daha da kilo almaktan korktu.
gunaydın kızlar.kendı tecrubelerımden yola cıkarak soyluyorumkı agzınıza tek bır lokma bıle zararlı bırsey atmayın dune gore +500grm dayım.
kahvaltım
5 zeytın
1 yumurta
peynır
cevız
domates
kavurma
1 hurma
omega3
spor sart olmazmıcanan hoca hem profosör hem sporcu. bız de gunluk enaz 30 dk yurumelıymısız yurumezsek bu dıyetle kılo verılmez öncekı halınden hareketlı olmalısın yani. ben kesınlıkle yurursem kılo verıyorum canımm. nerde yurumeden kılo vermek sonuc olarak kalorı bakımndan fazla beslenıyoruz yakmalıyız
gunaydın kızlar.kendı tecrubelerımden yola cıkarak soyluyorumkı agzınıza tek bır lokma bıle zararlı bırsey atmayın dune gore +500grm dayım.
kahvaltım
5 zeytın
1 yumurta
peynır
cevız
domates
kavurma
1 hurma
omega3
Eki Görüntüle 369969 Eki Görüntüle 369970 Eki Görüntüle 369972
eski fotoğraflarımı buldum kızlar.3. de en son halim
Herkese iyi pazarlar,
Sabah: 2 yumurtalı peynirli omlet, domates, 1 k.ç.b.ceviz, 1 k. elma, tarçın
kahvaltım
5 zeytın
1 yumurta
peynır
cevız
domates
kavurma
1 hurma
omega3
Simgeyi yanlış kullanmışım.
Sabah eşimle 1 saat yürüyüş yaptık çok iyi geldi. Ben de yürüyüşün çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kilo vermeye yardımı dışında insanın moralini de yükseltiyor. Herkese bol aktiviteli bir pazar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?