Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aslinda spor sartta deil bu diyette canim yaa
diger kizlar cevaplasin birde bende yeniyim karatayda
insallah verirsin devam ett sakin pes etme

spor sart olmazmı canan hoca hem profosör hem sporcu. bız de gunluk enaz 30 dk yurumelıymısız yurumezsek bu dıyetle kılo verılmez öncekı halınden hareketlı olmalısın yani. ben kesınlıkle yurursem kılo verıyorum canımm. nerde yurumeden kılo vermek sonuc olarak kalorı bakımndan fazla beslenıyoruz yakmalıyız

kahvaltımı yaptım(09:35 bitti): peynirim,zeytinim,2 adet köy yumurtam,yarım demet maydonozum,2 adet incirim,1 cay bardaagı fındıgım,omega3 bitti(56:

kızlar sabah haberlerde cennet hurması diye bi meyveden bahsettiler. kurutulmuşu da oluyormuş...diyettekilere tavsiye ediyorlar.birçok da faydası varmış...kabızlık sorunu yaşayan varsa bağırsak çalıştırıyormuş.aynı zamanda kolestrol ve yüksek tansiyonu düşürücü özelliği varmış..ben ilk defa duydum sizinle de paylaşmak istedim.sabahları kuru meyve alternatifimiz olabilir...

kahvaltımda yediklerimi de yazayım son olarak..

2 kuru incir, 4 gün kurusu
peynir
2 yumurta
1 çb karışık kuruyemiş
9 zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık
2 biber
çay

Son düzenleme:
gunaydın kızlar.kendı tecrubelerımden yola cıkarak soyluyorumkı agzınıza tek bır lokma bıle zararlı bırsey atmayın dune gore +500grm dayım.

kahvaltım

5 zeytın
1 yumurta
peynır
cevız
domates
kavurma
1 hurma
omega3

kızlarrrr dün akşam yaptığım kaçamaklardan sonra hakkımı kaybettim 1 hafta sıkı disipline giriyorum

birazdan klasik karatay kahvaltımı yapıcam ve bol çay yanında
ev işi yapıcam hemen ardından.2 saat boyunca evi silip süpürüp toz alıp toparlıcam.spor yapmıcam o yüzden
tekrar yazarım size
bu arada leylakcım süpersin.başarılarının devamını diliyorum cnm

Gününüz aydın olsun:) arkadaşlar bugünkü kahvaltı menüm 1 haşlanmış yumurta ,5 zeytin, yarım demet roka ve maydanoz ,bir avuç yeni kırılmış fındık,domates,salatalık,1 fincan yeşil çay .

oglus uyumadı ama ben spor yapmalıydım cünkü aksamda arkadas gitcektik umreden döndüonun icin ama oglum inat uyumayınca ben basladım 7de spora 30 dk yaptım 2.5 km ancak oldu 5.1 hız ile sonra hemen yemegi yedim yemekte karnabahar salatası,az pırasam kalmıstı,2 adet mercimek köftesi

su:2 litre su oldu ,2 adet siyah cay, 1 adet türk kahvasi sade

aksam misafirlikte ki menü: 2 dilim peynirli su böregi,2 dilim ev baklavası fındıklı,2 adet un kurabiyesi 8 bayan arkadastık ve sadece tabagını 1 kişi reddetti o da BENDENİZ GULERYUZ yine hayır tabi ev sahibi arkadasım hurma ikram edildi lütfen ye bak bi taneden bi sey olmaz dedi sevap sevap dedi ben yermiyim sizce tabi HAYIIRRR yemedim sabah yerim diye bi kac tane aldım ama sabahta yemegi unuttum artık yarına kaldı

bir arkadas benle inatlastı herkes benim icin ekmek yemez dediler o da aaa ekmeksiz olmaz gluten insanı zayıflatıyor da tam bugdaylı mutlaka ye vücudun glutene ihtiyacı var dedi durdu ben de evet yiyorum ama ben işlenmiş olarak degil bugdayı keskek yemegi olarak yiyorum dedim merak etme ordan glutenimide alıyorum dedim cok uzatmadım yoksa resmen tartısma olacak . kendisi 2 ay pilates yaparak ve her seyi yiyerek 4 kilo vermiş onun bi güveni var sanırım

sanırım dün aksam nazara geldim tabi kadınların gözü üstümde olunca elime cay döktüm biraz yandı eve gelince hemen ilac sürdüm

Geçmiş olsun arkadaşım evet bende o tiplerle karşılaşıyorum diyet yaptığımı duyan çok zayıf arkadaşlar bile kilo almışım kilo vereyim diyerek benimle yarışa giriyorlar kendileri 49 kilo ben 67 kiloyum çok enteresan karakterler var çok..

Geçmiş olsun arkadaşım evet bende o tiplerle karşılaşıyorum diyet yaptığımı duyan çok zayıf arkadaşlar bile kilo almışım kilo vereyim diyerek benimle yarışa giriyorlar kendileri 49 kilo ben 67 kiloyum çok enteresan karakterler var çok..

Geçmiş olsun Umarım biran önce iyileşirsin

Eşin ne kadar kilo verdi? Resimlerini gördüm harika görünüyorsun tebrikler

dünkü menüm
Sabah: 2kuru kayısı 2 kuru incir omlet,zeytin cevi peynir domates
akşam. Salata biftek
ilk kez 1 saatlik yürüyüş

vucut su tutmustur cnm yarın sabah bışıy kalmaz merak etme

analadim canim
ben yanlis anlamisim demek
bu arada tarti -2 gosterdi acayip mutlu oldum ustelik reglime iki gun var

papadiya dun sabah bende +400 deydim bugun fazlasiyla dusmusumm takilma ona

Tebrik ederim ya çok güzel zayıflamışsınız özellikle basenden.Devamını dilerim başarılarınızın

Bu arada bir şey sormak istiyorum.Bende Karatay diyeti yapıyorum kitapları mevcut ama kitapta patlamış mısırla ilgili bi bilgiye rastlamadım.Acaba yağsız tuzsuz yapıp yesek bi zararı olur mu?Tabi aşırıya kaçmadan bir su bardağı kadar.

Son düzenleme:
Herkese iyi pazarlar,

Sabah: 2 yumurtalı peynirli omlet, domates, 1 k.ç.b.ceviz, 1 k. elma, tarçın

Simgeyi yanlış kullanmışım.

Sabah eşimle 1 saat yürüyüş yaptık çok iyi geldi. Ben de yürüyüşün çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kilo vermeye yardımı dışında insanın moralini de yükseltiyor. Herkese bol aktiviteli bir pazar diliyorum.

Canım haklısın ben de +100 gr fazlayım yarını da merak ediyorum:18:

Afiyet olsun canım. Sporun da yarasın inş. Yürüyüşle bir de kilo verirken sarkmalar olmuyor vücut toparlanıyor

Hatunlaaar iyi pazarrrlaaarrr

Sabahtan beri koşturarak ev işi yapıyorum. Spor olsun diye yerleri elcaazımla sildim Ortalığı topladıııımmm, süpürdüüümmm, bul filan derken öğle yemeğinden sonra da mutfağı toplayıp yanınıza geldiiimm

En az hasarla tam 5 hafta hamura boğulan evden kilo verdiiiiim. Kendimiii ve bunda büyük payı olan sizlerrrii kutluyorum. Teşekkürler ediyoruuuummm. Hamur sezonuuu kapanddıııı oh beee

Sabah
2 köy yımırtasından kaşarlı tereyağlı maydanozlu omlet
3 zeytin
Az fındık
tulum peyniri
kiraz domates

Herkes Pazar pazar uyurken 7.00 da uyandııımm. Bir buraya bakıp çıktım. Sabah sabah kızım için kayınvalidemle bir fırın tepsisine pizza yaptık(kızımın canı çok istiyordu). Herkesin tabaklarına doldurdum pizzaları.... ben de 2 ısırıkçık yedimmm. Biliyorum yarın kesin + da olacağım.

Öğle
2 lahmacun (öğleyin de lahmacun yaptıııkkk ) yeşillik ve ayranla yidim. Tamam tamam yok artık lahmacun.
Annem sabah sabah mantı yapmış onu çorba yapacak akşama ben ondan yemeyeceğim. Akşam fındık yerim yoğurt yerim iki de kıymalı bulgurlu lahana sarması yirim o kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…