Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Patlamış mısırın glisemik indeksi yüksek canım. Haşlanmışın da sormadın ama onu da söyledim. Ben akşamları ev ahalisine patlatıp bi tane bile yemiyorum sakın yeme

Patlamış mısırın glisemik indeksi yüksek canım. Haşlanmışın da sormadın ama onu da söyledim. Ben akşamları ev ahalisine patlatıp bi tane bile yemiyorum sakın yeme

Mısırda ayrıca GDO problemi var ve eski güzel mısır tohumlarını bulmak pek mümkün olmuyor.

Mısırda ayrıca GDO problemi var ve eski güzel mısır tohumlarını bulmak pek mümkün olmuyor.

Haklısın GDO lu ürünler başlı başına problem.

Ben küçük bir bahçe yaptım kendime. Şimdi maydanozum terem rokam soğanım var lazım oldukça kopartıp yiyorum. Yazın da biber patlıcan kiraz domates bir kök yemeklik kabak filan ekeceğim inş.

Suni gübreli şeylerden uzak durmaya, aileme katkısız şeyler yedirmeye çalışıyorum ama maalesef bir de gdo lu tohumlar var nerden bileceğim değil mi? Kendi ektiklerim en azından ilaçsızlar ve suni gübresizleerr

Son düzenleme:
Herkese merhaba
Bugünden itibaren başlıyorum karataya. 2,5 yaşında bi oğlum , 3,5 aylık bir kızım var ve emziriyorum. Karatay diyetiyle hem sağlıklı besleneceğim hem de zayıflayacağım. Çizelge yaparak başlasam iyi olur. Boyum 1 55 , kilom 85,6 .En az 25 kg vermem gerekir. İlk menümü paylaşayım.

Sabah : 2 yumurta , peynir , 5 adet zeytin , yarım çay bardağı ceviz ,1 su bardağı süt

Hiç acıkmadım.
Öğlen : 2 kaşık kavurma , 3 kaşık batırma (düğü,ceviz , domates yoğrularak yapılıyor)

Akşama etli kuru fasulye var. Yanına salata ve yoğurt yerim.

Spor olarak da leslie yaparım.Çocuklardan dışarı çıkamıyorum.

İnşaallah işe yarar

sanırım dün aksam nazara geldim tabi kadınların gözü üstümde olunca elime cay döktüm biraz yandı eve gelince hemen ilac sürdüm

İşi bilmiyosun, diyetteyim dersen hep öyle göze gelirsin

Hiç sesini çıkarma, gerçekten iyi niyetli olan birisi sorarsa konuşuruz sonra dersin ve ona başbaşayken anlatırsın, mualefet olmaz. Dikkati bir kere üzerine çekersen artık lokmanı bile sayarlar. Misafirlikte falan ses etme verilen tabağı al, dursun önünde, ara sıra kurcalıyor gibi yap ama zararlı şeyler varsa yeme. Kısır vs zararlı değil deniliyor forumda okuduğum kadarıyla, öyle zararsızları minik minik yersin. Aaaa tabağın da hala duruyor diyene de cvp verme duymamazlıktan gel ya da yiyorum falan de. Bir kere sivrlince sürekli üzerine gelirler. Kendi işini kendin zorlaştırma boşuna Gelmeden yemek zorunda kaldım çocuklarla şunla bunla, şimdi yerim kalmadı ... Bahane mi yok Kışkırtanları duymayacak üzerine alınmayacaksııınnn, aaa diyette misin yoksa kilo da vermişsin sanki, ondan yemiyosun demiiii Yok canım diycen, alınmıycan, uzatamazlar cvp vermezsen. Çünküüü her bilgiye açık olmayanlara kendini anlatamazsın, en iyisi moralini de bozmalarına izin vermemek, nazara vs de gelmemek için açık açık diyet yapıyorum evet dememek

Ben hala kitabı almadım, buradan yazdıklarınızı takip etmeye çalışarak ön bilgilenme yapıyorum.

Karataya uygun mu bilmiyorum ama tatlı krizlerinde tarçınlı su tatlı ihtiyacını azaltıyor. Birazda kendinizi tutunca baya işe yarıyor. O an imkanı olan ateş üstünde kaynayan suya çubuk tarçını atıp 5-10 dk kaynatıyorsunuz, sonrasında ben birazda altı kapalı bekletiyorum öyle süzüyorum. Dışarıda, iş yerinde vs bunu yapmaya imkanı olmayanlarda bardaktaki sıcak suyun içine atarakta oluyor. Ateş üstündekinin tadı daha yoğun. Aşırı tatlıya düşkünüm, ilk yapınca garipsemiştim ama alışınca tatlı ihtiyacına birebir gelmişti.

slm kizlar bugun hamile oldugumu ogrendim
ama diyetime devam edecegim insallahh saglikli bi diyet

sabah azicick sucuklu sebzeli menemen
iki kati yumurta
uc bes zeytin

avuc ici peynir domates salatalik

iki kati yumurta
uc bes zeytin

maaşaallah hayırlı olsun.... Allah ım sağlık ve sıhhatle dogum yapmayı nasip etsin... çoookk mutlu oldum senin adına...

maaşaallah hayırlı olsun.... Allah ım sağlık ve sıhhatle dogum yapmayı nasip etsin... çoookk mutlu oldum senin adına...

tesekkur ederim canim benim
hayirlara vesile olur insallahh diyetime devam edeyim demii

Hmm anladım bilgi için tşkler.Çokta severdim ama yapacak bişey yok o zaman fındık badem yeriz bizde:85:

tesekkur ederim canim benim
hayirlara vesile olur insallahh diyetime devam edeyim demii

tabi ki et.. ne zararı olur ki.. hiç bir besinden yoksun değiliz Allah a şükür.. herşeyi yiyerek sağlıklı bi hamilelik seni bekliyor inşaallah. aklını karıştırmasın hiç kimse doyana kadar ye...

tabi ki et.. ne zararı olur ki.. hiç bir besinden yoksun değiliz Allah a şükür.. herşeyi yiyerek sağlıklı bi hamilelik seni bekliyor inşaallah. aklını karıştırmasın hiç kimse doyana kadar ye...

haklisin canim 67.5 ken bus abah 65.8 i gordum
cok sevindimm valla odemde olsa mutlu oluyo insan
esim sabah sen diyet yapiyosaannn ben acliktan oluyom diyoo
tabagimi gorunce gozleri portluyoo
ama cok saglikli hic acikmiyorumm
manken gibi hamile olacam insallahh

hocanın 2. kitabında hamileyken karatay diyeti yapanların çok daha sağlıklı bebeklerinin olma şansının yüksek olacağını okudum

iki kati yumurta
uc bes zeytin

Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah karatayla birlikte fıstık gibi bir hamiş olcaksın.
ben de zayıflayıp ikinci bebek istiyorum inşallah
Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın

ORKDM canım ne güzel bir mutluluk gebe olduğunu öğrenmek sağlıklı ve manken gibi bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek diliyorum.

inşallahhhhhhhhhhh.ben tabi devam edicem .ama umut da yıkılıyor tabi en azından sağlıklı besleniyorum diyorum....
umarım tartım bozuktur.bir daralma var vucudumda ama....?

herkesin kilo verme hızı farklı sen devam et bende az verenlerdenim ama diyet yapmasan şimdikinden 7kilo fazla olacaktım

Canım haklısın ben de +100 gr fazlayım yarını da merak ediyorum:18:

bende artılardayım
iyiniyetli sizin evde hep hamur işi var allah kolylık versin

iki kati yumurta
uc bes zeytin

hayırlı olsun 2. bebekmi

kahvaltım
2 yumurtadan lorlu biberli omlet
zeytin
peynir
ceviz
tere
3tane çekirdekli kuru üzüm
kırmızı biber
omega 3lerim

akşamada buzlukta son kalan bezelye ve barbunyayı pişirdim
bezelyeyi çok severim ama barbunya yerim heralde
salata yoğurt
evdekiler pirinç pilavı yapacağım birde

birazdanda çıkp yürürüm bu hafta iyi yürüdüm ama ++++:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…