Tebrik ederim ya çok güzel zayıflamışsınız özellikle basenden.Devamını dilerim başarılarınızın
Bu arada bir şey sormak istiyorum.Bende Karatay diyeti yapıyorum kitapları mevcut ama kitapta patlamış mısırla ilgili bi bilgiye rastlamadım.Acaba yağsız tuzsuz yapıp yesek bi zararı olur mu?Tabi aşırıya kaçmadan bir su bardağı kadar.
Afiyet olsun canım. Sporun da yarasın inş. Yürüyüşle bir de kilo verirken sarkmalar olmuyor vücut toparlanıyor
Patlamış mısırın glisemik indeksi yüksek canım. Haşlanmışın da sormadın ama onu da söyledim. Ben akşamları ev ahalisine patlatıp bi tane bile yemiyorum sakın yeme
Mısırda ayrıca GDO problemi var ve eski güzel mısır tohumlarını bulmak pek mümkün olmuyor.
AAA çizelgem varmış ama eski. Nasıl değiştiriyoruz kiloyu anlatırsanız sevinirim...85,6 yım şimdi
sanırım dün aksam nazara geldim tabi kadınların gözü üstümde olunca elime cay döktüm biraz yandı eve gelince hemen ilac sürdüm
slm kizlar bugun hamile oldugumu ogrendim
ama diyetime devam edecegim insallahh saglikli bi diyet
sabah azicick sucuklu sebzeli menemen
iki kati yumurta
uc bes zeytin
avuc ici peynir domates salatalik
maaşaallah hayırlı olsun....Allah ım sağlık ve sıhhatle dogum yapmayı nasip etsin... çoookk mutlu oldum senin adına...
Patlamış mısırın glisemik indeksi yüksek canım. Haşlanmışın da sormadın ama onu da söyledim. Ben akşamları ev ahalisine patlatıp bi tane bile yemiyorum sakın yeme
tesekkur ederim canim benim
hayirlara vesile olur insallahh diyetime devam edeyim demii
tabi ki et.. ne zararı olur ki.. hiç bir besinden yoksun değiliz Allah a şükür.. herşeyi yiyerek sağlıklı bi hamilelik seni bekliyor inşaallah. aklını karıştırmasın hiç kimse doyana kadar ye...
tabi ki et.. ne zararı olur ki.. hiç bir besinden yoksun değiliz Allah a şükür.. herşeyi yiyerek sağlıklı bi hamilelik seni bekliyor inşaallah. aklını karıştırmasın hiç kimse doyana kadar ye...
Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah karatayla birlikte fıstık gibi bir hamiş olcaksın.slm kizlar bugun hamile oldugumu ogrendim
iki kati yumurta
uc bes zeytin
inşallahhhhhhhhhhh.ben tabi devam edicem .ama umut da yıkılıyor tabi en azından sağlıklı besleniyorum diyorum....
umarım tartım bozuktur.bir daralma var vucudumda ama....?
Canım haklısın ben de +100 gr fazlayım yarını da merak ediyorum:18:
slm kizlar bugun hamile oldugumu ogrendim
iki kati yumurta
uc bes zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?