- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlısıyla kucagına lamyı nasıp etsın tatlımslm kizlar bugun hamile oldugumu ogrendim
ama diyetime devam edecegim insallahh saglikli bi diyet
sabah azicick sucuklu sebzeli menemen
iki kati yumurta
uc bes zeytin
avuc ici peynir domates salatalik
Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah karatayla birlikte fıstık gibi bir hamiş olcaksın.
ben de zayıflayıp ikinci bebek istiyorum inşallah
Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah karatayla birlikte fıstık gibi bir hamiş olcaksın.
ben de zayıflayıp ikinci bebek istiyorum inşallah
Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın
ORKDM canım ne güzel bir mutluluk gebe olduğunu öğrenmek sağlıklı ve manken gibi bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek diliyorum.
kizlarr hepinize cok tesekkur ederim hepiniz coook sicaksinizzzherkesin kilo verme hızı farklı sen devam et bende az verenlerdenim ama diyet yapmasan şimdikinden 7kilo fazla olacaktım
bende artılardayım
iyiniyetli sizin evde hep hamur işi var allah kolylık versin
hayırlı olsun 2. bebekmi
merhaba kızlar acaba ben bu kıristal kaya tuzunu nerden bulabilirim
geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar dilerim
hemşom hayran hayran baktım kaldım tebrik ederim
zararlı şeyleri yürüyüşle yakmışsındır inşallah bacım ..canım seninde son halini merak ettim
canım hoca bi programda günde 5 km yürüyen karbonhidrattan uzakduran ve 3 lt su tüketen zaten detoks yapmış olur demişti ..bende 2 günlük ayran detoksu yapmıştım 2 kilo vermiştim 2 günde geri aldım ve 1 ay vermem durdu ..bir daha tövbe ettim kesinlikle detoks falan yapmam sadece su kaybettiriyo
canım karataya başla derim bende 3 kez ayrı zamanlarda 3 ayrı diyetisyene gittim ..verdikleri liste hep aynı 5 verdim bırakınca 10 aldım 10 verdim 20 aldım keşke zamanında hiç gitmeseydim diyorum şimdi belki daha güzel verirdim ..önemli olan yaşam boyu yapabilecegin bir beslenme biçimi edinmen bence buda sadec karatayla mümkün ..tamam arada kaçamaklarda yapsak tamamen salma olayı olmuyo bu diyette şiddetle tavsiye ederim acıkmadan diyet psikolojisine girmaden rahat rahat yaparsın
kızlarrrr dün akşam yaptığım kaçamaklardan sonra hakkımı kaybettim 1 hafta sıkı disipline giriyorum
birazdan klasik karatay kahvaltımı yapıcam ve bol çay yanında
ev işi yapıcam hemen ardından.2 saat boyunca evi silip süpürüp toz alıp toparlıcam.spor yapmıcam o yüzden
tekrar yazarım size
bu arada leylakcım süpersin.başarılarının devamını diliyorum cnm
Geçmiş olsun Umarım biran önce iyileşirsin
Eşin ne kadar kilo verdi? Resimlerini gördüm harika görünüyorsun tebrikler
dünkü menüm
Sabah: 2kuru kayısı 2 kuru incir omlet,zeytin cevi peynir domates
akşam. Salata biftek
ilk kez 1 saatlik yürüyüş
Tebrik ederim ya çok güzel zayıflamışsınız özellikle basenden.Devamını dilerim başarılarınızın
Bu arada bir şey sormak istiyorum.Bende Karatay diyeti yapıyorum kitapları mevcut ama kitapta patlamış mısırla ilgili bi bilgiye rastlamadım.Acaba yağsız tuzsuz yapıp yesek bi zararı olur mu?Tabi aşırıya kaçmadan bir su bardağı kadar.
slm kizlar bugun hamile oldugumu ogrendim
iki kati yumurta
uc bes zeytin
ıyı fıkır aslında not aldım bende.İşi bilmiyosun, diyetteyim dersen hep öyle göze gelirsin
Hiç sesini çıkarma, gerçekten iyi niyetli olan birisi sorarsa konuşuruz sonra dersin ve ona başbaşayken anlatırsın, mualefet olmaz. Dikkati bir kere üzerine çekersen artık lokmanı bile sayarlar. Misafirlikte falan ses etme verilen tabağı al, dursun önünde, ara sıra kurcalıyor gibi yap ama zararlı şeyler varsa yeme. Kısır vs zararlı değil deniliyor forumda okuduğum kadarıyla, öyle zararsızları minik minik yersin. Aaaa tabağın da hala duruyor diyene de cvp verme duymamazlıktan gel ya da yiyorum falan de. Bir kere sivrlince sürekli üzerine gelirler. Kendi işini kendin zorlaştırma boşunaGelmeden yemek zorunda kaldım çocuklarla şunla bunla, şimdi yerim kalmadı ... Bahane mi yok Kışkırtanları duymayacak üzerine alınmayacaksııınnn, aaa diyette misin yoksa kilo da vermişsin sanki, ondan yemiyosun demiiii Yok canım diycen, alınmıycan, uzatamazlar cvp vermezsen. Çünküüü her bilgiye açık olmayanlara kendini anlatamazsın, en iyisi moralini de bozmalarına izin vermemek, nazara vs de gelmemek için açık açık diyet yapıyorum evet dememek
Ben hala kitabı almadım, buradan yazdıklarınızı takip etmeye çalışarak ön bilgilenme yapıyorum.
Karataya uygun mu bilmiyorum ama tatlı krizlerinde tarçınlı su tatlı ihtiyacını azaltıyor. Birazda kendinizi tutunca baya işe yarıyor. O an imkanı olan ateş üstünde kaynayan suya çubuk tarçını atıp 5-10 dk kaynatıyorsunuz, sonrasında ben birazda altı kapalı bekletiyorum öyle süzüyorum. Dışarıda, iş yerinde vs bunu yapmaya imkanı olmayanlarda bardaktaki sıcak suyun içine atarakta oluyor. Ateş üstündekinin tadı daha yoğun. Aşırı tatlıya düşkünüm, ilk yapınca garipsemiştim ama alışınca tatlı ihtiyacına birebir gelmişti.
Masallah, Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın bebegı.slm kizlar bugun hamile oldugumu ogrendim
iki kati yumurta
uc bes zeytin
Haklısın GDO lu ürünler başlı başına problem.
Ben küçük bir bahçe yaptım kendime. Şimdi maydanozum terem rokam soğanım var lazım oldukça kopartıp yiyorum. Yazın da biber patlıcan kiraz domates bir kök yemeklik kabak filan ekeceğim inş.
Suni gübreli şeylerden uzak durmaya, aileme katkısız şeyler yedirmeye çalışıyorum ama maalesef bir de gdo lu tohumlar var nerden bileceğim değil mi? Kendi ektiklerim en azından ilaçsızlar ve suni gübresizleerr
İşi bilmiyosun, diyetteyim dersen hep öyle göze gelirsin
Hiç sesini çıkarma, gerçekten iyi niyetli olan birisi sorarsa konuşuruz sonra dersin ve ona başbaşayken anlatırsın, mualefet olmaz. Dikkati bir kere üzerine çekersen artık lokmanı bile sayarlar. Misafirlikte falan ses etme verilen tabağı al, dursun önünde, ara sıra kurcalıyor gibi yap ama zararlı şeyler varsa yeme. Kısır vs zararlı değil deniliyor forumda okuduğum kadarıyla, öyle zararsızları minik minik yersin. Aaaa tabağın da hala duruyor diyene de cvp verme duymamazlıktan gel ya da yiyorum falan de. Bir kere sivrlince sürekli üzerine gelirler. Kendi işini kendin zorlaştırma boşunaGelmeden yemek zorunda kaldım çocuklarla şunla bunla, şimdi yerim kalmadı ... Bahane mi yok Kışkırtanları duymayacak üzerine alınmayacaksııınnn, aaa diyette misin yoksa kilo da vermişsin sanki, ondan yemiyosun demiiii Yok canım diycen, alınmıycan, uzatamazlar cvp vermezsen. Çünküüü her bilgiye açık olmayanlara kendini anlatamazsın, en iyisi moralini de bozmalarına izin vermemek, nazara vs de gelmemek için açık açık diyet yapıyorum evet dememek
Ben hala kitabı almadım, buradan yazdıklarınızı takip etmeye çalışarak ön bilgilenme yapıyorum.
Karataya uygun mu bilmiyorum ama tatlı krizlerinde tarçınlı su tatlı ihtiyacını azaltıyor. Birazda kendinizi tutunca baya işe yarıyor. O an imkanı olan ateş üstünde kaynayan suya çubuk tarçını atıp 5-10 dk kaynatıyorsunuz, sonrasında ben birazda altı kapalı bekletiyorum öyle süzüyorum. Dışarıda, iş yerinde vs bunu yapmaya imkanı olmayanlarda bardaktaki sıcak suyun içine atarakta oluyor. Ateş üstündekinin tadı daha yoğun. Aşırı tatlıya düşkünüm, ilk yapınca garipsemiştim ama alışınca tatlı ihtiyacına birebir gelmişti.
slm kizlar bugun hamile oldugumu ogrendim
iki kati yumurta
uc bes zeytin
Simgeyi yanlış kullanmışım.
Sabah eşimle 1 saat yürüyüş yaptık çok iyi geldi. Ben de yürüyüşün çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kilo vermeye yardımı dışında insanın moralini de yükseltiyor. Herkese bol aktiviteli bir pazar diliyorum.
tesekkur ederim canim benim
hayirlara vesile olur insallahh diyetime devam edeyim demii
bugün yediklerim
1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
biraz çökelek
domates
salatalık
7 zeytin
1 dilim salam:26:
2.öğün:
1 lahmacun
bol salata
1 bardak ayran
spor:45 dk yürüdüm ve bolca twister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?