afiyet olsun bu hafta herkes o kadar çok lahmacun yediki canın çekti değilmi
gerçi kimse iyiniyetlinin hızına ulaşamaz
bu hafta bende yiyeyim bari 1 lahmacun tok tutuyormu leylakcım
bu arada bugünde 60 dk yürüdüm:13:
slm kizlar bugun hamile oldugumu ogrendim
ama diyetime devam edecegim insallahh saglikli bi diyet
sabah azicick sucuklu sebzeli menemen
iki kati yumurta
uc bes zeytin
avuc ici peynir domates salatalik
çok geçmiş olsun nazar değmesin diye bi boncuk yolluyorum canımoglus uyumadı ama ben spor yapmalıydım cünkü aksamda arkadas gitcektik umreden döndüonun icin ama oglum inat uyumayınca ben basladım 7de spora 30 dk yaptım2.5 km ancak oldu 5.1 hız ile sonra hemen yemegi yedim yemekte karnabahar salatası,az pırasam kalmıstı,2 adet mercimek köftesi Eki Görüntüle 370331
su:2 litre su oldu ,2 adet siyah cay, 1 adet türk kahvasi sade
aksam misafirlikte ki menü: 2 dilim peynirli su böregi,2 dilim ev baklavası fındıklı,2 adet un kurabiyesi 8 bayan arkadastık ve sadece tabagını 1 kişi reddetti o da BENDENİZ GULERYUZ yine hayır tabiev sahibi arkadasım hurma ikram edildi lütfen ye bak bi taneden bi sey olmaz dedi sevap sevap dedi ben yermiyim sizce tabi HAYIIRRR yemedim sabah yerim diye bi kac tane aldım ama sabahta yemegi unuttum artık yarına kaldı
bir arkadas benle inatlastı herkes benim icin ekmek yemez dediler o da aaa ekmeksiz olmaz gluten insanı zayıflatıyor da tam bugdaylı mutlaka ye vücudun glutene ihtiyacı var dedi durdu ben de evet yiyorum ama ben işlenmiş olarak degil bugdayı keskek yemegi olarak yiyorum dedim merak etme ordan glutenimide alıyorum dedim cok uzatmadım yoksa resmen tartısma olacak . kendisi 2 ay pilates yaparak ve her seyi yiyerek 4 kilo vermiş onun bi güveni var sanırım
sanırım dün aksam nazara geldim tabi kadınların gözü üstümde olunca elime cay döktüm biraz yandı eve gelince hemen ilac sürdüm
Herşeyin bir zamanı var canım hiç üzülmeRabbım saglıklı sıhhatlı hayırlısıyla kucagına lamyı nasıp etsın tatlım
amin cnm amin cekmeyen bılmez
Geçmiş olsun arkadaşım evet bende o tiplerle karşılaşıyorum diyet yaptığımı duyan çok zayıf arkadaşlar bile kilo almışım kilo vereyim diyerek benimle yarışa giriyorlar kendileri 49 kilo ben 67 kiloyum çok enteresan karakterler var çok..
çok geçmiş olsun nazar değmesin diye bi boncuk yolluyorum canım
öyle bir ortamda ikramları reddedebilmek büyük başarı tebrik ediyorum
tekrar tebrik ederim canımtesekkürler arkadasımevet genelde reddediyorum eminim o yediklerimin bana geri dönüsü kim bilir kac ay ugrastıgım emeklerimi alıp götürecek evet aksam 8 den sonra hayırcıyım evet gündüzleride kacamak yok tabiii
sayfaları okumaya çalıştım atlaya atlaya inşallah önemli bişi kaçırmamışımdır
bugün fazla takılamadım zaman darlığından. menümü yazıp kaçıyorum
Sabah(10:00): 1/2 bardak fındık
2 kk yumurta
8 yeşil zeytin
1 avuç içi kadar peynir
4 günkurusu
kakao
beşi bir yerde çayım
Akşam(17:30):
1 tabak kıymalı ıspanak
1 tabak (baya doluydu:26:) bulgur pilavı
karnıbahar borani (öyle bişi yok aslında ben uydurdum)
Su:1,5 litre su 3 büyük fincan beşi bir yerde çay (suyu yeterince içemiyorum bu ara, üşüyoruuuum)
Spor maalesef bugün yok
işte böyle hanımlar sizinle olmak çok güzel ama çıkmak zorundayım
hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum
yarını büyük bir merakla bekliyorum
kizlar menulerde kakao goruyorum o ne ise yariyorrrr:26::26::26::26:
yanı gunkurusu kayısıyı kakaoya bulayınca demek ıstedım anladın sen onu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?