Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İyi geceler!
Bugünkü menüm

sabah
5 tam cevız
2 kk yumurta 1 tk keten tohumu
1kk beyaz keçi peynir 1çk çörek otu
1 avuç yaban mersini siyah çekirdekli üzüm karışık ve 1 adet 500 grlık omega 3

40 dakika yürüyüş

akşam
1 tabak yoğurtlu karnabahar-brokoli karışık
1 tabak zeytinyağlı kereviz
1 tabak zeytinyağlı barbunya
1 avuç yaban mersini ve siyah çekirdekli üzümle 1 adet 500 gr lık omega3
gün boyu 2-3 litre su

Menüm nasıl abartı var mı

yarın ptesı dıyete baslama gunu bu yuzden sanırsam baya bır zıyaretcımız var topıcde arkadaslar dusunmeyın hemen baslayın keske gecen sene baslasaydım ama bu sene tanıdım hocayı ne yazıkkı
arkadaşım seni verdiğin kilolardan dolayı tebrik ediyorum
dünde bir kaç satır yazdım ben yeni katıldım aranıza ama 21 günüm bugün doldu sadece 600 gr verdim .sen çok tecrübeli görünüyorsun .ben de bir anaorlamallik mi var ?çok moralim bozuk.yardıımmmmmmmmmmm acil:))

arkadaşlar kilo vermeyen varmııııı?herkesler verdi de ben niye veremiyorum.yaza zayıf olmam lazımmmmmm
kilo=moral bozukluğu

menü başarılı
kaç kilo verdin peki arkadaşım ne kadar zamanda bana bir kılavuzluk et pls

selam kızlar
bende iki haftadır karatay yapıyorum da bi bakınayım dedim buraya, ilk hafta 2 kiloya yakın gitti ama bu hafta bilmiyorum yarın tartılcam
Mutluluk naçizane fikrimi söyleyeyim birer tabak hepsinden fazla olmuş akşam yemeğinde ,tabi tabak boyutun küçükse bilemem, uzun süredir diyetteyim bende o yüzden birçok yöntem denedim.Bi grupla birlikte baya kilo verdik benim hayin kilolar zorlamaya başlayınca karatay ı denemeye karar verdim.Şu yaban mersinini çok yeme derim çünkü piyasada satılanlar yaban mersini değil ayı üzümü diye bir meyve bırak kilo vermeye yardımcı olmayı aksine kilo bile aldırıyo ben ve iki arkadaşımda kilo vermemize sebep oldu menüne bakınca yazmak istedim umarım yanlış anlamazsın.

Tekerleme ben bu dediklerini her dikkat etmeye basladigimda yapiyordum. sende benimle ayni fikirdeymissin :)) hislerime tercuman olmussun, br arkadas var diyetteyim diyetteyim kg veremiyorum deyip duruo her bayanlarla toplandigimizda. ben sessiz sessiz caktirmadan karataya basladim ama solemiyorum :))) eheueheuhe sen kg mu veriosun dediklerinde de " yoo, ustumdekilerdendir diorum" dikkatim dagilmadan yoluma devam edeyim die. kimsenin aklini celmesine izin vermemeli.

Bu arada h.sonu azicik bozdum :)) dun klasik karatay kahvaltisiyla basladim oglen bir kucuk etli ekmek, turp. aksamina da yemek yoktu, sushi.
Bugun de sabah kahvaltida bzdum. Gulluoglu acilmis kizlar yakina, gurbette olunca boyle firsatlari kacirmak istemio insan:)) yarim simit, 1 dilim su boregi yedim, oglene ordan aldigim minicik 1 dilim pasta:)) aksamina izgara balik, karides. roka, turp.

Ama isteyerek bozuyorum ki, h. ici daha hirsla devam edeyim, hem de her h. sonu olmuyor. bu h. sonu izin verdim kendime, yarin tam gaz devamm :)))

herkese güüüünaydın....bugünkü menüm...sabah-omega 3,karatay kahvaltısı....ikindi-tavuk,salata,kefir.1 saat yürüyüş.....

günaydınnn:)))

sabah
2 yumurta beyaz peynir ve bir cay pardağı kadar badem fındık bi bardak yeşil çay

bugun tartıldım:))) 56 olmuşumm:))))

Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi:
RUMUZ:Ramaska
Baslangic Tarihi:1 mart
Baslangic kg:77
Gecen Hafta:78
Bu Hafta:76
Fark:2 kg
Toplam Fark:2 kg
Beden:42_44
Spor:gunde 1er saat yuruyus
Boy:1.58
Yas:32
Hedef:60
Kizlar yuzdeyi hesaplayabilirmisiniz lutfen...

Bildirim:19/03/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 69.5kg Bu hafta:68.5kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:50.5kg
Beden:40-42
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.3 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

Gunaydin kizlar

Bildirim : 19-03-2012
Gecen hafta:66.9
Bu hafta: 67.5
Fark: +600
Baslangic:71
Hedef: 60 artik hedef benim icin hayal mi ne???
Alinan kilo yuzdesi : +0.89

Kizlar regliyim
Umarim bu artis reglidendir(((

Hepinize iyi haftalar

Bildirim:19/03/2012
Rumuz:ALINYAZIMKADERIMSIN
Başlangıç tarihi:07/11/2011
Başlangıç kg:141.900
Geçen hafta: 120.500kg
Bu hafta:120.500kg
Fark: 0 kg
Toplam fark: 21.400kg
Beden:XXL
Spor: HERGUN 2 SAAT YURUYUS
Boy:178cm
Yuzde: %0
Hedef:.99Kg olmak

ARKADASLAR BU HAFTA VERMEDIM KILO HIC KACAMAK YOK KISIR FELAN YEDIM ONDAN OLABILIR YURUYUS COK YAPTIM ONDAN OLABILIRMI BILMIYORUM AMA OLSUN MORALIMI BOZMUYORUM INSALLAH HAFTAYA DAHA IYI OLACAK HERKESE KOLAY GELSIN.

Ramaskacim
harika kilo vermissin
tebrik ediyorum
yuzden:%2.56

günaydın hanımlar malum dönemdeyim kendimi balon gibi hissediyorum perşembe günü tartılmıştım 1 kilo eksiktim ama bugün aynı çıktım sanırım malum dönemden umarım haftaya 2 kilo birden gider Rumuz:destina
Başlangıç tarihi: 8 aralık 2011
Başlangıç kg: 105
Geçen hafta: 92
Bu hafta: 92
Fark:0 kg
Toplam fark:13 kg
Beden:50-52
Boy: 1,57cm
Hedef: 60
Verılen kılo yuzdesı :0

arkadaşlar kilo vermeyen varmııııı?herkesler verdi de ben niye veremiyorum.yaza zayıf olmam lazımmmmmm
kilo=moral bozukluğu
yürüyüşüne ve suyuna dikkat et canım özellikle su olmadan olmuyo bu iş
tebrikler canım azmin zaferi işte aldım diye üzülülüyordun vermeya başlamışsın daim olur inşallah

Bildirim:19.03.2012
Rumuz:esas2006
Başlangıç tarihi:02.01.2012
Başlangıç kg:77
Geçen hafta:73,2
Bu hafta:72,5
Fark:-700 gr
Toplam fark:4,5kg
Beden:42
Spor:yok
Boy:1,58
Hedef:57
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :0,96

kahvaltım
1 bardak ılık su
2 kk yumurta
2kk peynir
maydanoz biber
10 zeytin
2 incir (fena alıştım incire )
beşi bir yerde çayıım
1 gr omega 3

kuru yemiş yiyemiyorum hem sivilceleniyorum hemde midem bulanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…