arkadaşım seni verdiğin kilolardan dolayı tebrik ediyorumyarın ptesı dıyete baslama gunubu yuzden sanırsam baya bır zıyaretcımız var topıcde arkadaslar dusunmeyın hemen baslayın keske gecen sene baslasaydım ama bu sene tanıdım hocayı ne yazıkkı
İyi geceler!
Bugünkü menüm
sabah
5 tam cevız
2 kk yumurta 1 tk keten tohumu
1kk beyaz keçi peynir 1çk çörek otu
1 avuç yaban mersini siyah çekirdekli üzüm karışık ve 1 adet 500 grlık omega 3
40 dakika yürüyüş
akşam
1 tabak yoğurtlu karnabahar-brokoli karışık
1 tabak zeytinyağlı kereviz
1 tabak zeytinyağlı barbunya
1 avuç yaban mersini ve siyah çekirdekli üzümle 1 adet 500 gr lık omega3
gün boyu 2-3 litre su
Menüm nasıl abartı var mı
İşi bilmiyosun, diyetteyim dersen hep öyle göze gelirsin
Hiç sesini çıkarma, gerçekten iyi niyetli olan birisi sorarsa konuşuruz sonra dersin ve ona başbaşayken anlatırsın, mualefet olmaz. Dikkati bir kere üzerine çekersen artık lokmanı bile sayarlar. Misafirlikte falan ses etme verilen tabağı al, dursun önünde, ara sıra kurcalıyor gibi yap ama zararlı şeyler varsa yeme. Kısır vs zararlı değil deniliyor forumda okuduğum kadarıyla, öyle zararsızları minik minik yersin. Aaaa tabağın da hala duruyor diyene de cvp verme duymamazlıktan gel ya da yiyorum falan de. Bir kere sivrlince sürekli üzerine gelirler. Kendi işini kendin zorlaştırma boşunaGelmeden yemek zorunda kaldım çocuklarla şunla bunla, şimdi yerim kalmadı ... Bahane mi yok Kışkırtanları duymayacak üzerine alınmayacaksııınnn, aaa diyette misin yoksa kilo da vermişsin sanki, ondan yemiyosun demiiii Yok canım diycen, alınmıycan, uzatamazlar cvp vermezsen. Çünküüü her bilgiye açık olmayanlara kendini anlatamazsın, en iyisi moralini de bozmalarına izin vermemek, nazara vs de gelmemek için açık açık diyet yapıyorum evet dememek
Ben hala kitabı almadım, buradan yazdıklarınızı takip etmeye çalışarak ön bilgilenme yapıyorum.
Karataya uygun mu bilmiyorum ama tatlı krizlerinde tarçınlı su tatlı ihtiyacını azaltıyor. Birazda kendinizi tutunca baya işe yarıyor. O an imkanı olan ateş üstünde kaynayan suya çubuk tarçını atıp 5-10 dk kaynatıyorsunuz, sonrasında ben birazda altı kapalı bekletiyorum öyle süzüyorum. Dışarıda, iş yerinde vs bunu yapmaya imkanı olmayanlarda bardaktaki sıcak suyun içine atarakta oluyor. Ateş üstündekinin tadı daha yoğun. Aşırı tatlıya düşkünüm, ilk yapınca garipsemiştim ama alışınca tatlı ihtiyacına birebir gelmişti.
Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi:
RUMUZ:Ramaska
Baslangic Tarihi:1 mart
Baslangic kg:77
Gecen Hafta:78
Bu Hafta:76
Fark:2 kg
Toplam Fark:2 kg
Beden:42_44
Spor:gunde 1er saat yuruyus
Boy:1.58
Yas:32
Hedef:60
Kizlar yuzdeyi hesaplayabilirmisiniz lutfen...
yürüyüşüne ve suyuna dikkat et canım özellikle su olmadan olmuyo bu işarkadaşlar kilo vermeyen varmııııı?herkesler verdi de ben niye veremiyorum.yaza zayıf olmam lazımmmmmm
kilo=moral bozukluğu
tebrikler canım azmin zaferi işte aldım diye üzülülüyordun vermeya başlamışsın daim olur inşallahGunaydin kizlar
Kilo bildirimi:
RUMUZ:Ramaska
Baslangic Tarihi:1 mart
Baslangic kg:77
Gecen Hafta:78
Bu Hafta:76
Fark:2 kg
Toplam Fark:2 kg
Beden:42_44
Spor:gunde 1er saat yuruyus
Boy:1.58
Yas:32
Hedef:60
Kizlar yuzdeyi hesaplayabilirmisiniz lutfen...
Eki Görüntüle 369969 Eki Görüntüle 369970 Eki Görüntüle 369972
eski fotoğraflarımı buldum kızlar.3. de en son halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?