Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

geçen hafta oğluşumla ben hasta olunca karatay yalan oldu ayrıca regl haftamdayım ne güzel dün 65.1 dim bugün 65.6 neyse bu 5 gün dikkat edeceğim sonra memlekete gidincede azar azar yiyeceğim 2 hafta sonra gelince yeniden bismillah diyip kalan 8 kiloyu da yaza kadar atacağım inş.

PEPETİ
Başlangıç tarihi:27/02/2012
Başlangıç kg:66
Geçen hafta:62.5 kg
Bu hafta:62.1
Fark:-0.4
Toplam fark:3.9
Spor:toplam 195 dk
Boy:1.58

hayırlı sabahlar hanımlar
geçmişi hiç okuyamadım,nabersiniz,1 haftadır diyete sıkı uydum,2-3 kilo gitmiş görünüyor,ödemdir tabi de ossun darısı yağlarımın başına,haftasonu ailecek güzel yürüyüş yaptık,hatta dün yorgunluktan pert olduk,akşam yemeği bile yiyemedik o derece,bi de hani kendimi sıkmıycam demiştim ya daha iyi oluyor galiba öyle,'ben artık diyetteyim ekmek türevleri bana yasak 'diyince çok mutsuz oluyorum,börek çörek canım isteyip duruyor,yasak değilmiş gibi yaparsam dün sabahki gibi çeyrek simitle kurtarıyorum,daha fazla canım istemedi,öyle işte nasip,Allah kolaylık versin ,uğrarım gene,kahvaltıya gidiyom

kızlar bende yapmak istiyorum nasıl yapacam bilgim yok dukan yapıyordum bir haftadır güzel kilo veriyorum ama çok maliyetli oluyor bana

Bildirim:19.03.2012
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06.12.2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta:61.1 Bu hafta:60.7
Fark:------0.4
Toplam fark:10.4
Beden:40
Spor:HERGÜN 60 DK YÜRÜYÜS+PİLATES TOPUYLA 30 DK
Boy:1.50
Hedef:50
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : ----O.6547

Son düzenleme:

canım benım tebrikler..
bacım sana da bayılıyorum yahu ne güzel
yemeklerin kilon hep fotolu kanıtlı

karatay diyeti okudugum kadarıyla
sabah sabit

öglen ve akşam ne yiyoruz onu anlamadım herkes farklı yemiş evde ne varsa yiye biliyormuyuz
ekmek yasak anladım şekerde yasak meyve onu bilmiyorum su sınırsız içmeliyiz
gün içinde ceviz fındık fısdık tüketiyoruz sınırlı sayıda akşam 7 den sonra hiç birşey yenmiyor yanlışım varsa lütfen düzeltin

Rumuz:sevgi-liebe Başlangıç tarihi:26/01/2012
Başlangıç kg:93.1
Geçen hafta:88 kg Bu hafta:86 kg
Fark:-2kg
Toplam fark:7,1kg
Beden:xl
Spor:-
Boy:1,57
hedef:65
veren arkadaşları tebrik ediyorum,veremeyen arkadaşlar üzülmesin .haftaya istediklerinden daha çok verirler inş.sağlıktan ve nefes almaktan önemli bir şey yok.

Son düzenleme:
Herkese Günaydın
İlk haftanın sonunda 900gr vermişim. Ama elim ayağım şiş bugün. Reglim yaklaştı sanırım.
Dünkü menüm
Sabah 2 yumurtadan omlet 2 kuru incir 2kuru kayısı ceviz peynir omega 3 zeytin maydanoz
akşam 18:20 ebegümeci kavurması yoğurt badem
1 saate yürüdüm sahilde:))

peynirim,zeytinim,fındıgım,2 yaprak marulum,2 adet köy yumurtam rafadan,1 adet medine hurması,salatalık,dometesim

canım benım tebrikler..
bacım sana da bayılıyorum yahu ne güzel
yemeklerin kilon hep fotolu kanıtlı

sagol canım ya ne bileyim insanlara acaba dedirtmek istemiyorum belkide. görünen köy kılavuz ister mi hem yeni gelen arkadaslara heves olur yapıyorlar ama gercekten dogrumu diye süpelenebilir insan .amac herkesi gaza getirmek yapılınca oluyor desinler benim fikrim böyle

tenesül edipde birinizde cvp yazmadınız ya teşekürler ben kendim bulup yaparım
alınma hemen arkadasşım ya.
bugün yoğun gün kilo bildirimi var. mesela ben okudum ama seninkini yeni görüyorum.kaçırmışlardır.ben de çok uzman değilim ama bildiklerinin hepsi doğru ekstraları bilenler cevaplar merak etme tmm cnm ama doğru yoldasın

Valla süpersin seni tebrik ediyorum ve daha çok hırslandım aayyy bende bu kadar kilo verecem mi ki olcak olacak.. bu resimleri koyman çok güzel oldu...

Leylakkkkkkkk
Demin resmine rastladim süper vermissin...Harika görünüyorsun canim...Devammmmmmm

teşekkür ederim

gecen hafta 73.800
bu hafta 73 :))
gecen hafta kilo vermemiştim daha yüksek bekliyordum ama hala olmayan reglime baglıyorum hemen
benım gülümsemeler niye olmuyor yahu((

leylakkkkkkkkkkkk huhuhuhu uyuyon mu bacım ...

geldim bacım geldim.önce evi toparladım geç kaldım accuk

rumuz:sekerkiz67
gecen hafta 80.10
bu hafta 79.40
fark 0.700 gr
spor yok

tenesül edipde birinizde cvp yazmadınız ya teşekürler ben kendim bulup yaparım

Öncelikle hoşgeldin, sayfalar hızla akıyor, gören ve mesajınla ilgili fikri olan cevap veriyor mutlaka, bazen gözden de kaçabiliyor yazılanlar, o yüzden biraz sabredip tekrar mesajını yazıp hatırlatabilirsin.

Diyetle ilgili ilk sayfada daha ayrıntılı bilgiler de var. Karatay kitapları da var, onlar da oldukça yol gösteriyor. Genel anlamıyla karatay diyetten çok yaşam tarzı, o yüzden belirli bir liste yok. Yasaklar var: ekmek, şeker, unlu gıdalar, pirinç gibi glisemik indeksi yüksek gıdalar (tek tek yazmayayım internetten bakabilirsin) yasak. Glisemik indeksi düşük gıdalarla beslenerek daha uzun süre tok kalıyoruz. Sabah sabit değil aslında ama yumurta önemli ya da muz yiyebilirsin. Peynir, zeytin, sebze yenebiliyor. Kuruyemiş çok önemli, ekmek yerine. Kuru meyve de tatlı yerine yiyebiliyoruz. Ayrıca işlenmiş ürünler yasak. Meyve sınırlı. Yasakları tüketmemek kaydıyla istediğini istediğin kadar yiyebilirsin. yayınlanan öğünleri de incelersen daha iyi fikir verir. Ayrıca öğün araları en az 4 saat, 8 den sonra bir şey tüketmek yok.

Acemi ben listeye girmek istediğimi söylemeyi unuttum. Bir haftadır düzenli bildirim yapıyorum Umarım haftaya bende listede yer alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…