canım masal uzun zamandır bildirim yapmıyor onu bekleme,gamzeed de aynı şekilde.bu hafta listeden çıkıyorlar artık.masalım zaten artık bildirim yapmıyorum diye bildirmiştilistem kabataslak hazır kızlar ancak eksiklerimiz var :
saphira
eski_bir_masal
gamzeed
handan_06
hayattanazicik
zeynepfaz
asl86
rojdaaa
iborant
bruxelles
canım masal uzun zamandır bildirim yapmıyor onu bekleme,gamzeed de aynı şekilde.bu hafta listeden çıkıyorlar artık.masalım zaten artık bildirim yapmıyorum diye bildirmişti
Bildirim:19.03.2012
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06.12.2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta:61.1 Bu hafta:60.7
Fark:------0.4
Toplam fark:10.4
Beden:40
Spor:HERGÜN 60 DK YÜRÜYÜS+PİLATES TOPUYLA 30 DK
Boy:1.50
Hedef:50
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : ----O.6547
Eki Görüntüle 370813
canım sen zaten izin almıştın sanıyorum,yanlış mı hatırlıyorum.hatta özel mesaj atmışsın bana ama ben özelden cevap yazamadım sana,mesaj kutunn dolmuş canım.senin listeden çıkman diye bir şey söz konusu değil canım.böyle şeyleri düşünme sen.çok çok geçmiş olsun çok üzüldümkızlar sırf listeden atılmamak için bildirim yapıyorum ama berbat bir haftaydı, sanırım bir süre böyle gidecek...
haftasonu gene ankara ya gittim babamı acile kaldırdık bilincini kaybetti kısmen ve artık yürüyemiyor, Allah ım hayat ne kadar çabuk değişiyor daha salı günü konuştuk yürüyordu şimdi ikisini de yapamıyor hala şoktayım daha 58 yaşında Allah ne kadar ömür verdi bilemeyiz ama bu şekilde durumu zor görünüyor hem kendi, hem bizim için
babama ayrı üzülüyorum anneme ayrı...
çocuğum olsun diye kendimi yiyip bitirirken şimdi sadece babamı ve annemi düşünüyorum, her işte bir hayır vardır derler ya ne kadar da doğru...
neyse sizin de içinizi şişirmeyeyim daha fazla, bana dua edin kızlar, bu sınavı nasıl atlatırız bilmiyorum ama en kısa zamanda sıkıntılarımdan kurtulup aranıza dönmeyi temenni ediyorum...
Rumuz: zeynepfaz
Başlangıç tarihi:06/12/2011
Başlangıç kg:81,7
Geçen hafta: 77,5
Bu hafta:78,9
Fark: +1.400
Toplam fark:2,800
Beden:44 -42
Spor: yok
sıvı: 2 lt
Boy:1,68
tamam canım,onları çıkardım..diğer arkadaşları bekliyorum..onlarda bidirsinler hemen listeyi son haline getireceğim..öpüldün
kızlar sırf listeden atılmamak için bildirim yapıyorum ama berbat bir haftaydı, sanırım bir süre böyle gidecek...
haftasonu gene ankara ya gittim babamı acile kaldırdık bilincini kaybetti kısmen ve artık yürüyemiyor, Allah ım hayat ne kadar çabuk değişiyor daha salı günü konuştuk yürüyordu şimdi ikisini de yapamıyor hala şoktayım daha 58 yaşında Allah ne kadar ömür verdi bilemeyiz ama bu şekilde durumu zor görünüyor hem kendi, hem bizim için
çocuğum olsun diye kendimi yiyip bitirirken şimdi sadece babamı ve annemi düşünüyorum, her işte bir hayır vardır derler ya ne kadar da doğru...
neyse sizin de içinizi şişirmeyeyim daha fazla, bana dua edin kızlar, bu sınavı nasıl atlatırız bilmiyorum ama en kısa zamanda sıkıntılarımdan kurtulup aranıza dönmeyi temenni ediyorum...
karatay diyeti okudugum kadarıyla
sabah sabit
öglen ve akşam ne yiyoruz onu anlamadım herkes farklı yemiş evde ne varsa yiye biliyormuyuz
ekmek yasak anladım şekerde yasak meyve onu bilmiyorum su sınırsız içmeliyiz
gün içinde ceviz fındık fısdık tüketiyoruz sınırlı sayıda akşam 7 den sonra hiç birşey yenmiyor yanlışım varsa lütfen düzeltin
Selam arkadaşlar son 1 haftadır ekmeğe saldırmasamda diyet az çok bozuldu ama bugün yeniden bismillah dedim. Adet dönemimde uzun sürdü bu ay 6 gün sürdü neredeyse. Sabah tartıldım 85 ile 84.9 arasında gidip geldim yani çizelgemin +100 veya +200 üzerindeyim ipi fazla kaçırmamışken devam inşallah
sabah menü
3-4 ceviz içi
beyaz peynir
2 yumurta
1 incir
1 dilim pastırma
ara 10:30 gibi 1 adet ceviz yedimAcıktım ama
Kahvaltım:
1 çay bardağı ceviz
Beyaz peynir
Eski kaşar peynir
4 zeytin.
Yüzümde çıkan ve bir türlü geçmeyen 3-4 kırmızı aptal sivilce için bu hafta yumurta yemicem.. Onun yerine 20 gündür sivilce için suçladığım cevizi yiyicem. Bakalım bu deneme nasıl sonuçlanacak?..
sagol canım yane bileyim insanlara acaba dedirtmek istemiyorum belkide. görünen köy kılavuz ister mi hem yeni gelen arkadaslara heves olur yapıyorlar ama gercekten dogrumu diye süpelenebilir insan .amac herkesi gaza getirmek yapılınca oluyor desinler benim fikrim böyle
tenezzül olacak o,ayrıca cevap yazdımtenesül edipde birinizde cvp yazmadınız ya teşekürler ben kendim bulup yaparım
1.ögün
az zeytin yaginda 2 organik yumurta ile omlet
1 avus badem
yarim Kohlrabi (alabas)
6 yesil zeytin
avuc ici beyaz peynir
1 fincan nescafe (biliyorum cok yasak)
Diyet anlamında berbat bir hafta sonuydu
sabah ceviz yeemeyi unutum
kızlar sırf listeden atılmamak için bildirim yapıyorum ama berbat bir haftaydı, sanırım bir süre böyle gidecek...
Bildirim:
Rumuz:hayattanazicik
Başlangıç tarihi:08.12.2011
Başlangıç kg:67.7
Geçen hafta:57.0
Bu hafta:56.400
Fark: -0.6
Beden:38
Boy:1,63
Hedef:50
Canım geçen hafta bildirim yapmamıştım ondan 2 kere böleceksin sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?