Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım arkadasım bugün bildirim günümüz oldugu icin biraz ortalık karısık topik hızlı ilerliyor senide sayfada görmemiş olabiliriz evet sabah sabit elinde kahvaltılık ne varsa ekmek yok onun yerine cenviz fındık var öglen aksam yine sebze olur et olur aslında biraz sayfalarıda okursan güzel bilgi edinirsin ilk sayfayı da oku derim ve kitap alırsan da 2 .kitabımızı al hocamızın

Son düzenleme:
Bildirim:19.03.2012
Rumuz:leylak84
Başlangıç tarihi:01/08/2011
Başlangıç kg:91.5
Geçen hafta:71
Bu hafta:70
Fark:-1
Toplam fark:21.5
Beden:40
Spor:bu hafta toplamda 320 dk yürüdüm
Boy:1,68
Hedef:68
Verılen kılo yuzdesı:1.40

canım alınma,bugün yogun. ekmek,patates,pirinç pilavı,mısır kızartmalar yasak.öğle ve akşam sebze (un ve şehriye olmayan) çorba ,ızgara veya haşlanmış et,balık köy tavuğu salata yenebiliyor. bakliyatda serbest. meyve olarak kuru gün kurusu ve incir yiyoruz,tercihen sabah yenecek. bol su ve günlük en az20 dak. yürüyüş şart.akşam en geç 8 de yemek olayı bitiyor fakat ayran ve süt içebiliyorsun.ara öğün pek tasvit edilmiyor......

Rumuz: esub
Başlangıç tarihi:20.02.2012
Başlangıç kg:65.3
Geçen hafta: 62.1
Bu hafta:61.5
Fark: -0.600 gr.
Toplam fark: -3.8 kg
Boy:1.63
Hedef: 57
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : -0.966

Dün regl oldum.. Sanırım o yüzden, beklediğimden biraz daha fazla çıktım tartıda..

tenesül edipde birinizde cvp yazmadınız ya teşekürler ben kendim bulup yaparım

Arkadasim bu kadar alingan olma. Cogu arkadas isten yaziyor kacak kacak..Cogumuzun cocugu var..
Lütfen ya ben eski oldugum halde benim bile cou sorum havada kaliyor..Sen diret 2-3 kere sor..
Yapmayin böyle lütfen ya..

1.ögün
az zeytin yaginda 2 organik yumurta ile omlet
1 avus badem
yarim Kohlrabi (alabas)
6 yesil zeytin
avuc ici beyaz peynir
1 fincan nescafe (biliyorum cok yasak)

herkese mutlu haftalar
rumuz:leylak70
başlama tarihi:04-12-2011
başlama kg:71
geçen hafta:64
bu hafta5:
fark:0
toplam fark:7
spor:toplam 5saat 15dk yürüyüş
hedef:60

bu hafta bir simit ve tırtıkladığım bazı pastalardan hep++lardaydım
yeni bir hafta bekliyor bizi

herkese merhabalaaaar

Malum pazartesi sıkı bir çalışma temposuyla uğraşıyorum arkadaşlar.

dünkü menüm:

sabah: 2 yumurta ile yapılan mantarlı menemen+ 10 adet zeytin+ yarım kk peynir+közlenmiş kırmızıbiber+çeri domates+salatalık+ 1 çaybardağı ceviz + 2 ad.erik 1 ad. incir biraz da kuru siyah üzüm (bir parçacık da tahin helvası)
öğle: sabah geç kahvaltı ettik 10:30 gibi akşama kadar acıkmadım.
akşam: 3-4 ad. köfte+ 1 tabak ıspanak + 3 ad. göbeğe sarılmış çiğ köfte + bol roka maydanoz

3 lt.su (arada limonlu) 1 fincan süt + 2 fincan çay

Diyet anlamında berbat bir hafta sonuydu

sabah ceviz yeemeyi unutum

Selam arkadaşlar son 1 haftadır ekmeğe saldırmasamda diyet az çok bozuldu ama bugün yeniden bismillah dedim. Adet dönemimde uzun sürdü bu ay 6 gün sürdü neredeyse. Sabah tartıldım 85 ile 84.9 arasında gidip geldim yani çizelgemin +100 veya +200 üzerindeyim ipi fazla kaçırmamışken devam inşallah

sabah menü

3-4 ceviz içi
beyaz peynir
2 yumurta
1 incir
1 dilim pastırma

ara 10:30 gibi 1 adet ceviz yedim Acıktım ama

kahvaltımıda yazayım
kıymalı 2yumurta
zeytin
peynir
kırmızı biber
ceviz
3gün kurusu
omega 3-2tane
yeşil çay

bugün temizlik yapacağım inşallah haftaya veririm bu hafta boşa gitti

Kahvaltım:
1 çay bardağı ceviz
Beyaz peynir
Eski kaşar peynir
4 zeytin.

Yüzümde çıkan ve bir türlü geçmeyen 3-4 kırmızı aptal sivilce için bu hafta yumurta yemicem.. Onun yerine 20 gündür sivilce için suçladığım cevizi yiyicem. Bakalım bu deneme nasıl sonuçlanacak?..

listem kabataslak hazır kızlar ancak eksiklerimiz var :

saphira
eski_bir_masal
gamzeed
handan_06
hayattanazicik
zeynepfaz
asl86
rojdaaa
iborant
bruxelles

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…