Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaşlar hepinizi kutluyorum çok güzel kilo vermişsiniz veremeyenler de var ama olsun onlarda haftaya toparlarlar burda ki birlik beraberlik sürdükçe en büyük başarılar bizi bekliyor.Ben de 15 günde 3 kilo vermişim 69 kiloyla başladım 66 kiloya indim süper yaşasın karatay diyeti kendimi çok hafiflemiş hissediyorum hedefim 50 kg ve ekmeği hiç aramıyorum ki ben diyete başlamadan günde 1 ekmek tüketiyordum.Arkadaşlar ben internete telefondan giriyorum o yüzden liste yapamayacağım ama menü ve kilo bildirimlerimi yapacağım çünkü burdan yazılanları okudukça hevesim arttı ve diyete başladım bu benim için güzel bir başlangıç oldu ve devam edeceğim.Hepiniz çok azimli ve başarılısınız.

Canım menü bildirimi yap düzenli biz de yanlışlar varsa düzeltelim istersen

ramaska : %2,5641
2- sevgi-liebe: %2,2727
3- hardcandy : %1,9480
4- gul63 : %1,4388
5- leylak84 : %1,4084
6- idealist33 : %1,3698
7-hayattanazıcık : % 1,052
8- esub : %0,9661
9- esas2006 : %0,9562
10- şekerkız67 : %0,8739
11- burkansçetin : %0,80
12- güleryüz2011 : %6547
13- pepeti : %0,64
14- papadiya : %6377
15- ceylin1907 : %0,488
16- annesinin_kuzusu : %0,4601
17- mb2012 : 0,3039
18- alınyazımkaderimsin : %0
leylak70 : %0
ebruprl : %0
destinaaaa : %0
pembekalp : %0
19- iyiniyetli : + %0,4934
20- aslı72 : + 0,8968
21- zeynepfaz : + %1,8064
22- saphira : + 2,035

listemizin son haliiii

Liste için teşekkürler pembekalpçim ellerine sağlık

Herkesi tebrik ediyorum ben çabalarından ötürü

Canım menü bildirimi yap düzenli biz de yanlışlar varsa düzeltelim istersen

kahvaltı
1 yumurta
ceviz badem fındık toplam 1 çay bardağı
5 bir yerde çayı
beyaz peynir avuç içi kadar
4 minik domates
5 adet yeşil organik kırma zeytin
öğlen şimdi yedim
tavuk göğüs haşlama (az patatesli((
1 kase organik yoğurt
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM 3 GÜNDÜR MORAL 0 IN ALTINDA(( YAZA KADAR ZAYIFLAMAM LAZIM .KARATAYIN DIŞINA ÇIKMADIM.1 KERE ŞEKER KAÇAMAĞIM VAR O DA DDİYETİMİN 4. GÜNÜ ŞEKERSİZ KAHVE YANINDA 4 ADET MİNİK JELİBON DU .MAKARNA PİLAV EKMEK 22 GÜNDÜR DİLİMİ DEĞDİRMEDİM.ÜZGÜNÜMMMMMM HEMDE ÇOKKK

Arkadaşım çok geçmiş olsun babanın durumuna çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun sana da güç kuvvet versin umarım herşey yoluna girer baban sağlığın kavuşur.

Herkese merhaba

Öncelikle baban için çok geçmiş olsun

Uzun süredir forumu takip ediyorum okuyarak:) 15gündür de kitabı okuyarak farklı beslenmeye başladım ancak sadece 1.5 kg verebildim.Herkesi tebrik ederim.Uymaya çalışıyorum ama sonuc görmemek beni üzüyor..sevgiler

nutella9
arkadaşım demek benim gibiler de varmış dedim.herkes verdi de ben niye veremiyorum?????? diyordum .yanıma arkadaş aradığımdan değil ama başarmak için yola çıkmıştım oysaki

Moral çok önemli
Öğünler arası 4-4.5 saat olmalı ara öğün yemiyorsun anladığım saate de dikkat ediyor musun? Akşam yemeğini 5-6 gibi yemeye çalış sonra bişey yeme
Bol bol su iç canım 2.5 3 lt mutlaka su iç. Spor yapmaya çalış hareket et bol bol
Herkesin kg verme hızı farklı. Menü bildirimine devam et bence

Bir doktora gidip hormonlarınıza baktırabilirsiniz. Bir de demir eksikliğinde kg veremiyoruz

Menüm:Sabah :1 ceviz,1 hurma, 1 bardak süt Öğle : soğanlı omlet, 1 tabak buğdaylı yoğurt çorbası,bir adet salatalık

kızlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim haftaya daha çok kilo vermeniz dileğiyle...
pembekalp arkadaşım ellerine sağlık liste için.
saphira haftaya benide al listeye lütfennnnn

öğlen:
2 yumurtadan omlet
domates salatalık
avuçiçi kadar peynir
7 tane zeytin
şimdiye kadar 2litre su içtim öle arasındada yarım saat yürüdüm

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin..

pembekalp arkadaşım liste için teşekkür ederim,yalnız geçen hafta bildirim yapmayan arkadaş varsa hayattanazıcık gibi 2'ye böldü mü oranını ?

arkadasım cok gecmıs olsun acıl sıfa dılıyorum sanada guc kuvvet dılıyorum

45 dk yuruyup dusumu yesıl cayımı alıp geldım arkadaslar

arkadasım cok gecmıs olsun acıl sıfa dılıyorum sanada guc kuvvet dılıyorum

45 dk yuruyup dusumu yesıl cayımı alıp geldım arkadaslar

Menüm:Sabah :1 ceviz,1 hurma, 1 bardak süt Öğle : soğanlı omlet, 1 tabak buğdaylı yoğurt çorbası,bir adet salatalık

Orkdm:hayirli olsun.ins.saglikli guzel bir hamilelik olur canim...
Zeynepfaz:gecmis olsun.Allah sifa versin canim.ins.baban sagligina biran once kavusur.....
Pembekalp:liste icin tesekkurler canim ellerine saglik....
Ins.herkes haftaya daha guzel sonuc alir....

Klasik kahvalti ve nar
2.ogun:tavuk grek salata ceviz kefir
Yesil cay su ve yuruyus tamam.kacamak yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…