canım ellerine sağlık.kilo veren veremeyen herkesi çok tebrik ediyorum...
ellerine sağlık arkadaşım
saphira yla birinciliği paylaşmak güzel sondan olsa da
pembekalp ellerini sağlık
tarih:19/03/2012
başlangıç tarihi :27/02/2012
başlangıç kilosu:72.9
şimdiki kilo:72.3
verilen kilo:0.6 kg
moral:0
motivasyon :0
kafadaki soru işaretleri:10000000000?????????
YARDIMMMMM.NİYE VEREMİYORUM BEN BU KİLOLARIII.1 AY OLACAK NEREDEYSE(((((
Ellerıne saglık canımkızlar listemizi hazırladım..umarım hata yapmamışımdır..işte olduğum için acele acele yaptım..kilo veren herkesi gönülden tebrik ediyorum..veremeyen ama almayan kendimde dahil kısmet haftaya diyorum..kilo alan arkadaşlara da sakın üzülmeyin vücudumuz arada bize böyle oyunlar oynuyor..hepinizi çooookkkk seviyorum karatay çıtırlarııı..iyiki varsınız..
1- ramaska : %2,5641
2- sevgi-liebe: %2,2727
3- hardcandy : %1,9480
4- gul63 : %1,4388
5- leylak84 : %1,4084
6- idealist33 : %1,3698
7-hayattanazıcık : % 1,052
8- esub : %0,9661
9- esas2006 : %0,9562
10- şekerkız67 : %0,8739
11- burkansçetin : %0,80
12- güleryüz2011 : %6547
13- pepeti : %0,64
14- papadiya : %6377
15- ceylin1907 : %0,488
16- annesinin_kuzusu : %0,4601
17- mb2012 : 0,3039
18- alınyazımkaderimsin : %0
leylak70 : %0
ebruprl : %0
destinaaaa : %0
pembekalp : %0
19- iyiniyetli : + %0,4934
20- aslı72 : + 0,8968
21- zeynepfaz : + %1,8064
22- saphira : + 2,035
listemizin son haliiiidevam kızlar,yılmak yok.
Canım menü bildirimi yap düzenli biz de yanlışlar varsa düzeltelim istersen
Arkadaşım çok geçmiş olsun babanın durumuna çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun sana da güç kuvvet versin umarım herşey yoluna girer baban sağlığın kavuşur.
Herkese merhaba
Öncelikle baban için çok geçmiş olsun
Uzun süredir forumu takip ediyorum okuyarak:) 15gündür de kitabı okuyarak farklı beslenmeye başladım ancak sadece 1.5 kg verebildim.Herkesi tebrik ederim.Uymaya çalışıyorum ama sonuc görmemek beni üzüyor..sevgiler
kahvaltı
1 yumurta
ceviz badem fındık toplam 1 çay bardağı
5 bir yerde çayı
beyaz peynir avuç içi kadar
4 minik domates
5 adet yeşil organik kırma zeytin
öğlen şimdi yedim
tavuk göğüs haşlama (az patatesli((
1 kase organik yoğurt
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM 3 GÜNDÜR MORAL 0 IN ALTINDA(( YAZA KADAR ZAYIFLAMAM LAZIM .KARATAYIN DIŞINA ÇIKMADIM.1 KERE ŞEKER KAÇAMAĞIM VAR O DA DDİYETİMİN 4. GÜNÜ ŞEKERSİZ KAHVE YANINDA 4 ADET MİNİK JELİBON DU .MAKARNA PİLAV EKMEK 22 GÜNDÜR DİLİMİ DEĞDİRMEDİM.ÜZGÜNÜMMMMMM HEMDE ÇOKKK
Moral çok önemli
Öğünler arası 4-4.5 saat olmalı ara öğün yemiyorsun anladığım saate de dikkat ediyor musun? Akşam yemeğini 5-6 gibi yemeye çalış sonra bişey yeme
Bol bol su iç canım 2.5 3 lt mutlaka su iç. Spor yapmaya çalış hareket et bol bol
Herkesin kg verme hızı farklı. Menü bildirimine devam et bence
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin..kızlar sırf listeden atılmamak için bildirim yapıyorum ama berbat bir haftaydı, sanırım bir süre böyle gidecek...
haftasonu gene ankara ya gittim babamı acile kaldırdık bilincini kaybetti kısmen ve artık yürüyemiyor, Allah ım hayat ne kadar çabuk değişiyor daha salı günü konuştuk yürüyordu şimdi ikisini de yapamıyor hala şoktayım daha 58 yaşında Allah ne kadar ömür verdi bilemeyiz ama bu şekilde durumu zor görünüyor hem kendi, hem bizim için
babama ayrı üzülüyorum anneme ayrı...
çocuğum olsun diye kendimi yiyip bitirirken şimdi sadece babamı ve annemi düşünüyorum, her işte bir hayır vardır derler ya ne kadar da doğru...
neyse sizin de içinizi şişirmeyeyim daha fazla, bana dua edin kızlar, bu sınavı nasıl atlatırız bilmiyorum ama en kısa zamanda sıkıntılarımdan kurtulup aranıza dönmeyi temenni ediyorum...
Ellerıne saglık canımdevam kızlar,yılmak yok.
Gül sen bu istikrarla yakında benim kg.yu yakalarsın da ben hala hedefi göremem öyle gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?