Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sevgi-liebe: %2,2727 canıım seni de tebriik ediyorum
Hardcandy 3. müzü de bol bol tebrik ederiiim

Kilo veren arkadaşlarımın hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Saphira beni şaşırtıyorsuunn moralini bozmaa

Kilo veremeyenler nedenini biliyorlaarrr kaçamaklarrr yapmıyoruz:125:

Kilo alanlar da patağı hak ettik işte (ben de artıdayım)

Öğlen yemeğim;

kıymalı kapuska, yoğurt

Birazdan da yeşil çay içeceğim.

Ama önce biraz da işlerime bakayım

yürüyüşümü yaptım duşumu da aldım geldim,şimdi de suyumu içiyorum.:126:
ya kızlar 2 haftadır öğlenleri çok acıkıyorum ben.günler uzadı diye mi acaba ya:44:yarından itibaren bi süre 3 öğün yapıcam yine.öğlenleri hafif şeylerle geçiştiricem bakalım

[/QUOTE]

canım ellerine sağlık .herkesi tebrik ediyorum umarım bu hafta daha iyi olur nede olsa havalar güzelleşti yürüyüşler için uygun bir hafta.

Günaydın herkese 2. gün menümü paylaşayım

Sabah saat 7 15 : 1 yumurtu,5 adet zeytin , 4 ceviz , 2 kk peynir bolca şekersiz çay

Öğle saat 14 00 : yoğurt , biber turşusu , 1 kase etli kuru fasülye

Akşama da aynı menü olur herhalde

Spor : 1 mil leslie

Bu gün hiç acıkmadım. Öğlen yemeğini zor yedim. Emziriyorum bebeğimi etkilenmesin diye.

kizlar simdi kahvatimi ettim, sabah soyleniyordum sikildim karatay kahvaltisindan die:) ama yne gittim pasa pasa 2 yumurtali maydonozlu peynirli yumurtami yaptim, 2 gun kurusu. az biraz findik, kirmizi biber, domates, 7 zeytin sutlu tarcinli cayimi ictim:) disarda islerim var, ama minikimi de alip yuruyuse cikmayi planliyorum bugun. ben carsamba basamistim kizlar o nedenle tartilma gunume 2 gun daha var :)) heheh

öğlen :az bulgur az barbunya az yoğurt 12:30da
1 saat sonra şsiz t.kahvesi.
bugün müşteri ziyareti sebebi ile yürücektim ama çıkamadım yoğunluktan.
acaba tuvalete gidip orda biraz hoplayıp zıplasammı.

kızlar birşey sorucam karatay hocanın kitabını okuyorum şuan ve haşlanmış patatesden patates salatası yenebilir ancak püre yada kızartma olmayacak yazmış...
yani şimdi patates salatası yiyebilirmiyiz ben çok severim de cvplarınızı merakla bekliyorum...

kizlarrrr bir elma yedimmmmmm:26::26::26::26: canim ne istiyor biliyomusunuz

nutella demin bi arkadasin nickiydi gormez olaydimmm:44::44:

Ben de çok severim haşlanmış patates salatasını hoca yiyebilirsiniz diyor bence dikkatli yemek gerekli bol yeşillikli bol zeytinyağlı taze soğanlı ohhh miss gibi glisemik indeksi yüksek püreyi işlenmiş olduğunu düşündüğünden yasaklamış olabilir kızartma zaten yasak evet ama haşlanmış patatesden salataya evett haftada bir yenir Patatesin glisemik indeksi yüksek o yüzden çook dikkatle yemek gereklii canım

Son düzenleme:

hadi ya,ben bunu bilmiyodum.keşke yenilebilse......

sağol canım ya çok mutlu oldum evde bir sürü patates var çürüyecekler diye üzülüyodum haftada bir salata yapabilirim yaşasın

Yürüyüşümün son taksiti benim yürüyüş taksitle oluyooo sabah işe gel öğlen eve git evden işe dön şimdi de eve yürüyeceğiiim. Olsun en azından taksitle bile olsa h.içi 45 dk yürüyebiliyorumm:13: Herkes yürüyüş için fırsat yaratsın bence merdivenleri kullanın asansörü değil. Artık havalarda ısınmaya başladı baharda boool boool yürünür ne sıccaak ne soğuukk oluyor hava haydi herkes yürüsüünnn

dost çatlattın yine
ilk hedefimize ulaştık bakıyorum 2 kg.aşağı çekmişsin hedefi..
canım acaba sen de platese başlasan mı yavaş yavaş?
sanırım sadece yürüyüş şekillenmek için yetersiz
(resminden bu yorumu çıkardım tatlım,darılmassın di mi ? )

bu arada benim de mekik çekmem gerekiyor bol bol ama hiç ama hiç çekmiyorum (iğneyi kendime batırayım önce)

leylakcım dogru dıyosun bende acıkıyorum oglenlerı 4 te yıyodum 3 te yemek zorunda kaldım bugun

1 tabak z.y.bakla
yarım kase z.y.kabak
1 kase yogurt
1 tavuk baget
omega3

yok canım darılmam niye darılayım
biliyorum en çok da göbek bölgemde sorun var benim.sanırım dediğin gibi plates iyi gelebilir.hatta ebru şallının geçenlerde çıkan karın dvd si var.ona bi bakayım ben.

leylakcım dogru dıyosun bende acıkıyorum oglenlerı 4 te yıyodum 3 te yemek zorunda kaldım bugun

1 tabak z.y.bakla
yarım kase z.y.kabak
1 kase yogurt
1 tavuk baget
omega3

canım ya ben 10 gibi yapıyorum kahvaltımı ama 2 de tekrar acıkıyorum.karnımın gurultusundan duramıyorumbundan sonra kahvaltımı biraz daha erkene çekip 3 öğün yapmayı planlıyorum artık

temizlik bitti heryer mis
birazda yürüsem iyi olacak

akşamda yemekte dünden
barbunya var
buğdaylı yoğurt çorbası yapacağım
birde salata

bende çok acıktım bugün:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…