Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İyi günler hanımlar, kilo veren vermeyen herkesi kutluyorum. Yeni bir hafta daha başlıyor. İnşallah herkes haftaya kilo verir veya daha çok verir.

Sabah: 2 yumurta, salata, 1 ç.b. fındık, 3 gün kurusu, 1 kuru erik, 1 dilim peynir, 8 zeytin
öğle: 2 kepçe tarhana çorbası, salata, 5 mer.köfte

45 dk yürüyüş

şimdi öğrendim akşama annemdeyim haşlanmış içli köfte var kaç tane yiyebilirim hatunlar yanında sadece salata var.
Anne tarafım mersinlidir çok da güzel yapar köfteyi hmmmmmm ohohoh

Canim cok ozel olmazsa nerede calisiyorsun?

Merak etme canım ebnde senin gibi gr.gr verenlerdenim ama olsun hiç olmazsa kalıcı oluyo bi daha gelmicekler

15 günde 1,5 kg iyi vermişsin bence...ben 2,5ay oldu nerdeyse 4,5 kg verdim ama gayette mutluyum olsun yavaşta olsa gidiyolar bu daha önemli.moralini bozma o yüzden, herkesin metabolizması farklı...

temizlik bitti heryer mis
birazda yürüsem iyi olacak

akşamda yemekte dünden
barbunya var
buğdaylı yoğurt çorbası yapacağım
birde salata

bende çok acıktım bugün:18:

maşallah hemşerim güle güle kirlet evini bu yorgunluğun üstüne bide yürüyüş sen ayakta alkışlıyorum

orkdm ....hayırlı olsun.. gözünaydın hayırlısı ile kucagına alırsın insallah
zeynepfaz.. tatlım cok cok gecmiş olsun kurban oldugum allahım acil şifalar versin insallah...

Saphira hanım, 2 haftadır menü bildirimi yapıyorum, beni de listeye dahil edebilir misiniz? Teşekkür ederim.

şimdi öğrendim akşama annemdeyim haşlanmış içli köfte var kaç tane yiyebilirim hatunlar yanında sadece salata var.
Anne tarafım mersinlidir çok da güzel yapar köfteyi hmmmmmm ohohoh

Ennnn sevdiğim yemek canım benim içli köfte... Afiyet bal olssuunnn Herkes güzel yapamıyor içli köfteyi yaa ne zamandır yemedim ben kaç sene oldu diyetimize de uygunn ye bi güzell ohh miss

ennnn sevdiğim yemek canım benim içli köfte... Afiyet bal olssuunnn Herkes güzel yapamıyor içli köfteyi yaa ne zamandır yemedim ben kaç sene oldu diyetimize de uygunn ye bi güzell ohh miss

annem süper yapar ben boşda severim yani içine kıyma koymadan yassı vaziyette ama onu kızartmak lazım
o da olmaz acaba kaç tane yesem

leylakçım hocanın kitabında diyete uygun tarifler var onların arasında patates slatası da var ama :26:

bende sadece ilk kitap var,onda böyle bi tarif görmedim.sanırım 2. kitapta var.ama hocamız yazmışsa bol yeşillikli limonlu yiyebiliriz o zaman

bugün yediklerim

1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin

1 dilim peynir
domates
salatalık
1 küçücük muz

ve doymak bilmediğim 2. öğünüm

1 kase tavuk suyuna çorba
1 küçük tabak kuru fasülye
1 küçük tabak bulgur pilavı
1 tavuk budu
1 kase yoğurt(ne çok yemişim ya,yaz yaz bitmedi
:86:)

spor:45 dk yürüdüm,bolca da twisterla döndüm durdum

"807373 | Soran : gamze-398469 | Soru Grup : Genel
Soru : Merhabalar Canan Hanim,
Saygilar sevgiler.Bu size 4.cu kez yazisim benden biktiniz ama.size belirtmek istiyorumki 3.hafta o kilo kaybi oldugunuz soylemistim.ama size 3.yazisimdan hemen ertesi gun tartilmistim.75.60 dan 74.40 inmisim cok sevindeim ama 4 haftada 1 kilo cok az kaldi.sionucta cok az yiyorum 4 saat ararliklr la yiyorum.meyve yemiyorum.oysa ki meyveyi cok severim.birde ben hic ekmek ,tatli beyaz un tamamen hayatimdqn cikardim.yemek miktarlarinizi cok azyiyoru.acaba ondanmi kilo veremiyorum ara ogun yemoiyorum ogunlerim arasi 4 saatten az olmuyor.bu hafta basinda tekrar tardildim yani 6 gun sonra ama dehsete dustum.76.60 olmusum bu nasil sizce normalmi..ayrica ilaclarimi beloc ve prozac gun asiri iciyorum.ben cok azimliyim ama azmim kirilmaya basladi.bana yardimci olun yalvaririm.bu gece birazda panik atatk gecirdim.ayrica tansiyon aleti ictigim gun basim agriyor.bende tansiyonumu olctum 11-6 sasirdim bana cok dusuk basimin ondan agridgini dusundum..sizce de olabilirmu?
26.10.2011 01?00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :

ÇOOOOOOOOOOOK az yerseniz kilo tabii ki veremezsiniz. Sağlıklı yiyecekleri doyuncaya kadar yemelisiniz!!!! Yol yürümelisiniz.

Herkesin kilo verme hızı değişiktir...Kendinizi kimseyle de kıyaslamayın...

ayda şukadar gibi ölçülere de aldırmayın. Önce dinçleşmeniz ve enerji kazanmanız önemli....Az mı verdim? çok mu verdim sarmalına kafanızı sakın ama sakın haaaaa takmayın, lütfen!!! Bol yemel,isiniz, doğru olanları. Kitabı iyi okumalı ve anlamalısınız.

Prof. Dr. M Canana Efendigil Karatay" demıs hoca doktorlar sıtesınde, kabız olmamaya bakın,salatalara vb ye zeytınyagı gezdırerek tuketın.Kolay gelsın hepımıze

zaten çalışıyorum
çok boş vaktim yok aklıma yemek gelmiyor.
karatayın en güzel yanı acıkmıyorum.o yüzdende düzenliyim .seninde dediğin gibi akşam 8 den sonra ağzıma birşey sürmedim
galiba spor yapmam lazım ben spor tembeliyim arkadaşlarrrr
suyu da çoğaltacağım söz
BU ARADA DESTEĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.BU KİLOLAR DERT OLDU BANA

ben menülerimi yazmayı unuttum
sabahki menüm:
peynirli omlet
11 zeytin
biraz peynir
1 bardak şekersiz çay

öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak ciğer tava

şimdiye kadar 1 lt su içtim...

kızlarrr geldim sonunda
üniversiteden arkadaşlarım geldiler ani oldu ancak geldim
foruma girmeyince merak ediyorum aklımda hep burası özellikle kaçıncı sırada olduğumu 28:
15. yim -300 e göre iyi

zeynepfaz kullanıcısından alıntı
kızlar sırf listeden atılmamak için bildirim yapıyorum ama berbat bir haftaydı, sanırım bir süre böyle gidecek...
haftasonu gene ankara ya gittim babamı acile kaldırdık bilincini kaybetti kısmen ve artık yürüyemiyor, Allah ım hayat ne kadar çabuk değişiyor daha salı günü konuştuk yürüyordu şimdi ikisini de yapamıyor hala şoktayım daha 58 yaşında Allah ne kadar ömür verdi bilemeyiz ama bu şekilde durumu zor görünüyor hem kendi, hem bizim için
babama ayrı üzülüyorum anneme ayrı...
çocuğum olsun diye kendimi yiyip bitirirken şimdi sadece babamı ve annemi düşünüyorum, her işte bir hayır vardır derler ya ne kadar da doğru...
neyse sizin de içinizi şişirmeyeyim daha fazla, bana dua edin kızlar, bu sınavı nasıl atlatırız bilmiyorum ama en kısa zamanda sıkıntılarımdan kurtulup aranıza dönmeyi temenni ediyorum..

cnm allah acil şifa versin seni çok ii anlıyorum benim annem de bir rahatsızlık geçirdi çok şükür bitti çok oldu ama hatırlamak bile üzülüyo insan
ama sen üzme kendini sakın du edicem senin için
allah kolaylık versin

iyi akşamlarr kızlarrrr
pembekalp canımmm ellerine sağlıkk liste içinn
kilo verenler, veremeyenler arkadaşlarrr aynen devammmm gidecek buu kilolarrrr moral bozmak yokk

menümm

1. öğün

1 kk yumurta
peynir
zeytin
tere-roka-maydonoz
domates-biber
çay
kivi-portakal

2. öğün

yarım kase şehriye çorbası
1 tabak bulgurlu pırasa
ayran- salata
2 kuru erik-1 gün kurusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…