Yürüyüşümün son taksitibenim yürüyüş taksitle oluyooo sabah işe gel öğlen eve git evden işe dön şimdi de eve yürüyeceğiiim. Olsun en azından taksitle bile olsa h.içi 45 dk yürüyebiliyorumm:13: Herkes yürüyüş için fırsat yaratsın bence merdivenleri kullanın asansörü değil. Artık havalarda ısınmaya başladı baharda boool boool yürünür ne sıccaak ne soğuukk oluyor hava haydi herkes yürüsüünnn
tarih:19/03/2012
başlangıç tarihi :27/02/2012
başlangıç kilosu:72.9
şimdiki kilo:72.3
verilen kilo:0.6 kg
moral:0
motivasyon :0
kafadaki soru işaretleri:10000000000?????????
YARDIMMMMM.NİYE VEREMİYORUM BEN BU KİLOLARIII.1 AY OLACAK NEREDEYSE(((((
Herkese merhaba
Öncelikle baban için çok geçmiş olsun
Uzun süredir forumu takip ediyorum okuyarak:) 15gündür de kitabı okuyarak farklı beslenmeye başladım ancak sadece 1.5 kg verebildim.Herkesi tebrik ederim.Uymaya çalışıyorum ama sonuc görmemek beni üzüyor..sevgiler
temizlik bitti heryer mis
birazda yürüsem iyi olacak
akşamda yemekte dünden
barbunya var
buğdaylı yoğurt çorbası yapacağım
birde salata
bende çok acıktım bugün:18:
şimdi öğrendim akşama annemdeyim haşlanmış içli köfte var kaç tane yiyebilirim hatunlar yanında sadece salata var.
Anne tarafım mersinlidir çok da güzel yapar köfteyi hmmmmmm ohohoh
hadi ya,ben bunu bilmiyodum.keşke yenilebilse......
Canim cok ozel olmazsa nerede calisiyorsun?
ennnn sevdiğim yemek canım benim içli köfte... Afiyet bal olssuunnnHerkes güzel yapamıyor içli köfteyi yaa ne zamandır yemedim ben kaç sene oldu diyetimize de uygunn ye bi güzell ohh miss
pembekalp arkadaşım liste için teşekkür ederim,yalnız geçen hafta bildirim yapmayan arkadaş varsa hayattanazıcık gibi 2'ye böldü mü oranını ?
evet canım böldüm ikiye..saphira yardımcı oldu sağolsun..
leylakçım hocanın kitabında diyete uygun tarifler var onların arasında patates slatası da var ama :26:
"807373 | Soran : gamze-398469 | Soru Grup : GenelHerkese merhaba
Öncelikle baban için çok geçmiş olsun
Uzun süredir forumu takip ediyorum okuyarak:) 15gündür de kitabı okuyarak farklı beslenmeye başladım ancak sadece 1.5 kg verebildim.Herkesi tebrik ederim.Uymaya çalışıyorum ama sonuc görmemek beni üzüyor..sevgiler
zaten çalışıyorumMoral çok önemli
Öğünler arası 4-4.5 saat olmalı ara öğün yemiyorsun anladığım saate de dikkat ediyor musun? Akşam yemeğini 5-6 gibi yemeye çalış sonra bişey yeme
Bol bol su iç canım 2.5 3 lt mutlaka su iç. Spor yapmaya çalış hareket et bol bol
Herkesin kg verme hızı farklı. Menü bildirimine devam et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?