Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ayol bitiremedim oku oku
kilo veren, kilo verme gayretinde olan arkadaşlarımı çooooooook tebrik ediyorum.
:118:
siz kilo verip mutlu oldukça ben de en az sizler kadar mutlu oluyorum
inşallah iki hafta sonra beni de listeye alırsınız
menümü de yazayım kızım uyandı biraz önce onunla ilgileneyim sonra tekrar buluşuruz inşallah
Sabah (7:30) :
2 yumurta
2 zeytin (yeşili bitmiş siyahı tuzdan ibaret sanki yiyemedim)
1 kk beyaz peynir
1 avuç fındık
2 günkurusu
kakao
2 omega3 kapsül

Öğlen(12:30): yanıma sadece fındık almışım onun da yarısını arkadaşlarım tırtıkladı bana da 10 - 15 fındık kaldı. başka bişi yiyemedim aç kaldıııııııım.

Akşam(18:00) : 8 (galiba tam emin değilim tabağa koydum veeee gerisini hatırlamıyorum) tavuk kanat
1 kase yoğurtlu karnabahar salatası

tavuk çok mu ki acaba:26::26:

Zeynepfaz arkadaşım, çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, dualarımızdasınız inşallah

kızlar daha önce de söylemiştim nisanın ortasında falan yani 1 ay sonra kayınvalidemlere gitcem sizce 61 olur muyum?
ama 63 kilo benim eski kilom yani yılların kilosu zor dimi

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) peymacun,mercımek corbası,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a33339.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $a33338.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 42

bence çok değil,afiyet olsun

diyete aynı zamanda başlamışız,ben 4-5 kilo verdim,devamı gelmeyince bıraktım,keşke bırakmasaymışım,şimdi ben de 57 leri görürdüm,nasip neyse,yeniden başladık bakalım,kış indirimlerini kaçırmak iyi ders oldu bana,ideal kilona ulaştın sanırım sen tebrik ederim:13:

bence çok değil,afiyet olsun
çok sağol arkadaşım yaa
yedim ama sonra da bi pişmanım bi pişmanım sorma
neyse içim rahatladı biraz
ben biraz önce bişey daha yedim, yaklaşık 10 dk önce onu da yazayım günah çıkartayım
3 dilim portakal ve küçük bir elmanın yarısı. eeeee nolcak şimdi:44: ceza falan alır mıyım acaba

öglen (14:00 bitti) kıymalı kereviz yemegi,karısık otlu salata,1 kupa sekersiz siyah cay

aksam yemegim(19:45bitti) pırasa yemegi,bulgur pilavı,karısık salata,3 adet yesil sogan

akşam akşam meyve ha :100:

güleryüz,sen 3 ayda 10 kilo vermiştin dimi,bulgur-keşkek filan hep yiyerek mi verdin,yani sınır koyuyor musun,haftada 1 filan diye,sık sık menülerinde gördüğümden soruyorum,bulguru da çok sevdiğim için kendime yol arıyorum

Son düzenleme:

canını sıkma,herkesin metabolizması farklıdır.bende yeni başladım,1 haftadır yapıyorum,ama 1 gram bile vermedim.kaçamak yapmadım.bence vücüt yeni beslenme düzenine alışmaya çalışıyor.

evet arkadasım 3 ayda 10 kilo verdim evet bulgur keskek yyorum haftanın 2 günü fazla degil ama bazende o hafta hic yemiyorum arkadasım.

Son düzenleme:
canını sıkma,herkesin metabolizması farklıdır.bende yeni başladım,1 haftadır yapıyorum,ama 1 gram bile vermedim.kaçamak yapmadım.bence vücüt yeni beslenme düzenine alışmaya çalışıyor.

ilk 1. hafta kilo vermeyi düşünmemiştim zaten çünkü zor kilo veren biriyim ama 22 gün bugün 0.6 kg vermek benim motivasyonumu düşürmedi değil
veririz inşallahhhh

Listedeyi daha az önce gördüm.. Kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyenlerin de önümüzdeki hafta daha da asılıp listede ilk sıralarda olacağını da biliyorum.. İyi ki buradayız, hep birlikteyiz

Son düzenleme:
sabah menümü ve kilomu bildirmiştim ama yeniden yaziim
ayrıca herkesi tebrik ediyorum

Sabah
2 yumurta beyaz peynir bademfındık ve yeşilcay

Öğlen

sevmememe rağmen kıymalı patates yemeği ve bir bardak ayran (yanında erişte vardı yemedim )

akşam
Ton balıklı nefis bir salata

bütün gün yediğim öğünler bunlar asla ve asla un tuz ve şeker tüketmiyorum. yanımda ne yerlerse yesinler asla yemiyorum üsteli canım da istemiyo

kilom 59 idi bugun itibari ile 56 oldu. 12 martta başlamıştım 7 günde 3 kilo gitti. ödemlerimin hepsi uçtu havaya. mayıs ayına HEPİMİZ sağlıklı girelim kızlar
AMİNNNNNNN

7 günde 3 kg süper...ama patates ve ton balığı gibi işlenmiş ve paketli yiyecekler yemiyoruz canım

kizlarr aksam ki menumu yazayimm birazz kacirdimmm malummm sanirim aseriyorumm

bir tabak tavuk baget uc tane

azicikta tursuu

iki cay kasigi nutella

3 tane cips (((

Pazartesi ve ilk baslangic günüm..

Sabah:
1 haslanmis yumurta (zor yedim, normalinde haslanmis yiyemem)
zeytin, kk beyaz peynir, cherry domates, yesil cay

Öglen:
Brokoli, 1 bardak az yagli süt

Aksam:
5 adet firin köfte, beyaz peynir

demir vitamini, yesil cay

Su: 1.5 lt

Spor yapmadim, bugünkü menüm de eksik nedir cözemedim direncim cok düstü, halsizlik yapti.
Önceki diyetlerimde böyle olmazdim, kahvaltimi SIKI yapamadigimi düsünüyorum..
Ve diyetimin ilk günü oldugu icin olabilir sizce? Birazdan tarcinli süt icmeyi düsünüyorum.

Kilom: 57.6 kg

Son düzenleme:
kızlar geç oldu ama akşam menümüde yazayım
1 kase mercimek çorbası
kuru patlıcan ve biber dolması 5 adet bulgurlu
1 kase yoğurt

1 saat normal hızla yürüyüş
2,5 litre su

yarın sabah görüşmek üzere bol bol leptinli bir gece geçirin

kızlar geç oldu ama akşam menümüde yazayım
1 kase mercimek çorbası
kuru patlıcan ve biber dolması 5 adet bulgurlu
1 kase yoğurt

1 saat normal hızla yürüyüş
2,5 litre su

yarın sabah görüşmek üzere bol bol leptinli bir gece geçirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…