ayol bitiremedim oku oku
kilo veren, kilo verme gayretinde olan arkadaşlarımı çooooooook tebrik ediyorum.
:118:
siz kilo verip mutlu oldukça ben de en az sizler kadar mutlu oluyorum
inşallah iki hafta sonra beni de listeye alırsınız
menümü de yazayım kızım uyandı biraz önce onunla ilgileneyim sonra tekrar buluşuruz inşallah
Sabah (7:30) :
2 yumurta
2 zeytin (yeşili bitmiş siyahı tuzdan ibaret sanki yiyemedim)
1 kk beyaz peynir
1 avuç fındık
2 günkurusu
kakao
2 omega3 kapsül
Öğlen(12:30): yanıma sadece fındık almışım onun da yarısını arkadaşlarım tırtıkladı bana da 10 - 15 fındık kaldı. başka bişi yiyemedimaç kaldıııııııım.
Akşam(18:00) : 8 (galiba tam emin değilim tabağa koydum veeee gerisini hatırlamıyorum) tavuk kanat
1 kase yoğurtlu karnabahar salatası
tavuk çok mu ki acaba:26::26:
Zeynepfaz arkadaşım, çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, dualarımızdasınız inşallah
iyi akşamlarr kızlarrrr
pembekalp canımmm ellerine sağlıkk liste içinn
kilo verenler, veremeyenler arkadaşlarrr aynen devammmm gidecek buu kilolarrrr moral bozmak yokk
menümm
1. öğün
1 kk yumurta
peynir
zeytin
tere-roka-maydonoz
domates-biber
çay
kivi-portakal
2. öğün
yarım kase şehriye çorbası
1 tabak bulgurlu pırasa
ayran- salata
2 kuru erik-1 gün kurusu
çok sağol arkadaşım yaabence çok değil,afiyet olsun
akşam akşam meyve ha :100:çok sağol arkadaşım yaa
yedim ama sonra da bi pişmanım bi pişmanım sorma
neyse içim rahatladı biraz
ben biraz önce bişey daha yedim,yaklaşık 10 dk önce onu da yazayım günah çıkartayım
3 dilim portakal ve küçük bir elmanın yarısı. eeeee nolcak şimdi:44: ceza falan alır mıyım acaba
öglen (14:00 bitti)kıymalı kereviz yemegi,karısık otlu salata,1 kupa sekersiz siyah cay
Eki Görüntüle 371297
aksam yemegim(19:45bitti)pırasa yemegi,bulgur pilavı,karısık salata,3 adet yesil sogan
Eki Görüntüle 371298
zaten çalışıyorum
çok boş vaktim yok aklıma yemek gelmiyor.
karatayın en güzel yanı acıkmıyorum.o yüzdende düzenliyim .seninde dediğin gibi akşam 8 den sonra ağzıma birşey sürmedim
galiba spor yapmam lazımben spor tembeliyim arkadaşlarrrr
suyu da çoğaltacağım söz
BU ARADA DESTEĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.BU KİLOLAR DERT OLDU BANA
güleryüz,sen 3 ayda 10 kilo vermiştin dimi,bulgur-keşkek filan hep yiyerek mi verdin,yani sınır koyuyor musun,haftada 1 filan diye,sık sık menülerinde gördüğümden soruyorum,bulguru da çok sevdiğim için kendime yol arıyorum
canını sıkma,herkesin metabolizması farklıdır.bende yeni başladım,1 haftadır yapıyorum,ama 1 gram bile vermedim.kaçamak yapmadım.bence vücüt yeni beslenme düzenine alışmaya çalışıyor.
esubcum yumurta yerine muz yiyebilirsin bakalım yumurta mı alerji yaptı seni
sabah menümü ve kilomu bildirmiştim ama yeniden yaziim
ayrıca herkesi tebrik ediyorum
Sabah
2 yumurta beyaz peynir bademfındık ve yeşilcay
Öğlen
sevmememe rağmen kıymalı patates yemeği ve bir bardak ayran (yanında erişte vardı yemedim)
akşam
Ton balıklı nefis bir salata
bütün gün yediğim öğünler bunlar asla ve asla un tuz ve şeker tüketmiyorum. yanımda ne yerlerse yesinler asla yemiyorum üsteli canım da istemiyo
kilom 59 idi bugun itibari ile 56 oldu. 12 martta başlamıştım 7 günde 3 kilo gitti. ödemlerimin hepsi uçtu havaya. mayıs ayına HEPİMİZ sağlıklı girelim kızlar
AMİNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?