Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

7 günde 3 kg süper...ama patates ve ton balığı gibi işlenmiş ve paketli yiyecekler yemiyoruz canım

ton balığım biraz kaçamak gibi oldu ama okulda ne çıkarsa onu yemek zorundayım az ya da cok bi şekilde makarna pilav erişte dışında ne bulursam onu yiyorum. yoksa aç kalırım çocuklarımdan okulda tuvalete gidecek vakit bile bulamadığım zamanlar oluyo. ama patatesi de az yemeye dikkat ediyorum haftada 1 kere falan çıkıyo zaten. azimliyim teşekkür ederim yorumun için.

canım öncelikle hoşgeldinmenün güzel aslında ama eğer doymadıysan daha da yiyebilirdin.mesela sabah yumurtayı 2 tane yiyebilirdin.öğlen de brokolinin yanına yine karataya uygun 1 tabak yemeğini yiyebilirdin.akşam da köftenin yanına çorba salata yoğurt ekleyebilirdin.karataya uyduğu sürece tam doyana kadar yemekten korkma canım.bu diyette az yersen de kilo veremezsin unutma

Hosbuldum canim
Aslinda menüde eksiklikler var farkindayim.. ama is yerinde tamamliyorum tüm ögünlerimi
o nedenle kisitli olabilir menülerim.. Yinede yanina birkac cesit ekleyeyim ben..

Haslanmis yumurtayi zor yedim sabah, diger günlerde haslanmis yerine sahanda olarak yiyebilirim ancak :)

çalışınca zor tabi menüyü ayarlamak,evde olunca farklı oluyo.yumurtadan bende nefret ederdim ama yiye yiye alıştım vallasen yine de sağlıklı şeylerden ekleyebildiğin kadar ekle menülerine,o zaman acıkmazsın ve halsizlik yaşamazsın canım...

Hoşgeldin :)
Sen de fark etmişsin zaten.. Kahvaltıda 2 yumurta yiyebilirsin. Daha sonra genelde 1 tane yetiyor..(İlla haşlanmış olmasına gerek yok, omlet, menemen vs de olabilir) ve bence en önemli eksik, ceviz.. 1 ince belli çay bardağı ceviz içi (ya da fındık, fıstık, badem vb.) yemek daha uzun süre tok kalmamızı sağlıyor...

Bunu bende düsündüm, kuru yemislerim ve kuru meyvelerim eksikti :)
baslangic menüm oldugu icin biraz hazirliksiz yakalandim.. :)

günkurusu yazan arkadaslar var, nedir ilkk kez duydum?:26:

akşam 4 tane içli köfte ve salata
ama var ya muhteşemdi köfteler oooffff of
4 tane kesti vallahi.
anacağızımın eline sağlık

menü başarılı
kaç kilo verdin peki arkadaşım ne kadar zamanda bana bir kılavuzluk et pls

Diyete başlayalı bugun 4 hafta bitti 1 kilo eksideyim.onu da ilk hafta verdim.sonra inişli çıkışlı 3 hafta... Sonuç bu sabah -1.
Moralimi bozmuyorum.Herkesin veriş hızı farklı sanırım.Bi de bu diyeti çok sevdim.kuru yemiş kabuklu kavrulmamış fındık fıstık cevız cok seviyorum.Yediğimde mutlu oluyorum hem de cok tok tutuyor.Tatlılara ve hamurişlerine olan ilgim azaldı.Canım çekmiyor.Sana da kolay gelsin!Başaracağız hep birlikte...

Bunu bende düsündüm, kuru yemislerim ve kuru meyvelerim eksikti :)
baslangic menüm oldugu icin biraz hazirliksiz yakalandim.. :)

günkurusu yazan arkadaslar var, nedir ilkk kez duydum?:26:

Günkurusu kayısının güneşte kurutulmuş işlenmemiş sağlıklı hali. Başarılar diliyorum...

cezamı dedin alası var

merhabalar! karatay diyetini yüksek kolesterolü olanlar uygulayabiliyor mu acaba? bir programda sakıncası olmadığını duydum ama yumurta,süt,et hepsi diyette mevcut.. bilemedim:44:

iyi gecelr hanımlar buraya yazmaya yüzüm yok ama yazayım ki bi daha yapmıyım demi
dün ve bugün karatayın yüz karasıydım ve şunu anladım ki kesinlikle birilerine ne kadar kilo verdiginden bahsetmemek gerek nazar degiyo bacım geçen çarşamba ,perşembe ve cuma misafirlerim vardı ve ben durmadan karataydan ve verdigin 14 kilodan bahsettim ..çarşamba 1 kilo eksiktim tabi o zaman 14 tü şimdi 13 uzun lafın kısası nazar degdi bana bacılar benim amacım herkes duysun faydalansındı ama millet faydalanırken olan bana oluyo sagır sultan duymuştur herkes biliyo benim diyet yaptıgımı sayemde bi kaç arkadaşımda başladı birilerinin faydalanması beni mutlu ediyo kilo veripte nasıl verdigini söylemeyen insanlara aslında uyuz olurdum..kuzenim 5 sene önce 20 kilo verdi halada koruyor nasıl verdin diyorum yemiyorum diyodu mübarek söylede bizde faydalanalım demi ..meger karatay vari bişi yapıyomuş ekmek hamur işi yasak günde 1 meyve akşam 6 dan sonra bişey yemiyomuş bunu bana 5 yıl önce söyleseydi belki bende 5 yıl önce zayıflayacaktım ..ama şimdi haklıymış diyorum artık bana uyuz olsunlar bende bundan sonra söylemiycem tekerleme arkadaşımın sözünü dinlicem , tabi duymayan kaldıysa

merhabalar! karatay diyetini yüksek kolesterolü olanlar uygulayabiliyor mu acaba? bir programda sakıncası olmadığını duydum ama yumurta,süt,et hepsi diyette mevcut.. bilemedim:44:

karaty kollestrolü düşürüyo tecrübeyle sabit canım ...ben her ay kontrollerimi yaptırıyorum kilo verirken saglıgımdanda olmayayım diye ..ama doktor bile şaşırıyo yüksek olan kollestrolüm 224 ki ilk ay 250 küsürdü 205 e indi tabi yürüyüş şart ve dört dörtlük uygulamak gerekli

sabah saat 8
kalkınca 1 bardak su
2 kk yumurta
1 kk peynir
1küçük kase 1tk keten tohumu ilaveli ev yoğurdu
7 zeytin
1 avuç yaban mersini ve siyah çekirdkli üzümle birlikte 500 gr lık omega 3
5 tam ceviz

öğlen saat 14

1 tabak yoğurtlu haşlanmış brokoli ve karnıbahar
1/2 tabak zeytinyağlı kereviz ve 1/2 tabak barbunya pilaki
3 yarım ceviz

akşam saat 19.30

3 küçük parça tavuk
1kase 1 tk keten tohumu ilaveli ev yoğurdu
1/2 tabak barbunya pilaki 1/2 tabak zeytinyağlı kereviz
1 kase çoban salata
1 avuç yaban mersini ve siyah çekirdkli üzümle birlikte 500 gr lık omega 3

akşam yemek sonrası 50 dakika yürüyüş

2-3 litre su 1 büyük bardak ayran şekersiz çay kahve

Diyete başlangıç tarihim 20 şubat
başlangıç kilom 70
bugünkü kilom 69
boyum 170 cm

Hepinize bol leptinli iyi geceler!!!

ciddi misiniz? buna çok sevindim işte dr.un verdiği kolesterol diyeti yapmama rağmen düşüremiyordum ve doğru düzgün protein de alamıyorum çünkü nerdeyse hiç et, yumurta yemiyorum. kolesterolüm 300lerde yeterki sağlıklı ve doyurucu bir diyet olsun ve düşsün şu değerler

Benim de kolestrolüm yüksek çıkmıştı.Doktor ilaç verdi bir ay kullandım.Kendimi iyi hissetmedim.Tekrar tahlil yaptırdım.Normal seviyelere inmişti.Bu arada karatayın kitabını okuyor internetten araştırıyordum.Ertesi gün ilacı bıraktım diyete başladım.4 hafta sonra tahlil yapturdığımda kolestrolum ilaç kullandığım durumun üstünde ama ilaçtan önceki tahlillerime göre düşük çıktı.ilginç olan trigilserit sonuçlarım ilaç kullanım öncesi 250 ilaç kullandıktan sonra 139 ilacı kesip karataya başladıktan bir ay sonra ise 110 du...Kendimi çok daha iyi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…