7 günde 3 kg süper...ama patates ve ton balığı gibi işlenmiş ve paketli yiyecekler yemiyoruz canım
Pazartesi ve ilk baslangic günüm..
Sabah:
1 haslanmis yumurta (zor yedim, normalinde haslanmis yiyemem)
zeytin, kk beyaz peynir, cherry domates, yesil cay
Öglen:
Brokoli, 1 bardak az yagli süt
Aksam:
5 adet firin köfte, beyaz peynir
demir vitamini, yesil cay
Su: 1.5 lt
Spor yapmadim, bugünkü menüm de eksik nedir cözemedim direncim cok düstü, halsizlik yapti.
Önceki diyetlerimde böyle olmazdim, kahvaltimi SIKI yapamadigimi düsünüyorum..
Ve diyetimin ilk günü oldugu icin olabilir sizce? Birazdan tarcinli süt icmeyi düsünüyorum.
Kilom: 57.6 kg
canım öncelikle hoşgeldinmenün güzel aslında ama eğer doymadıysan daha da yiyebilirdin.mesela sabah yumurtayı 2 tane yiyebilirdin.öğlen de brokolinin yanına yine karataya uygun 1 tabak yemeğini yiyebilirdin.akşam da köftenin yanına çorba salata yoğurt ekleyebilirdin.karataya uyduğu sürece tam doyana kadar yemekten korkma canım.bu diyette az yersen de kilo veremezsin unutma
Hosbuldum canim
Aslinda menüde eksiklikler var farkindayim.. ama is yerinde tamamliyorum tüm ögünlerimi
o nedenle kisitli olabilir menülerim.. Yinede yanina birkac cesit ekleyeyim ben..
Haslanmis yumurtayi zor yedim sabah, diger günlerde haslanmis yerine sahanda olarak yiyebilirim ancak :)
Pazartesi ve ilk baslangic günüm..
Sabah:
1 haslanmis yumurta (zor yedim, normalinde haslanmis yiyemem)
zeytin, kk beyaz peynir, cherry domates, yesil cay
Öglen:
Brokoli, 1 bardak az yagli süt
Aksam:
5 adet firin köfte, beyaz peynir
demir vitamini, yesil cay
Su: 1.5 lt
Spor yapmadim, bugünkü menüm de eksik nedir cözemedim direncim cok düstü, halsizlik yapti.
Önceki diyetlerimde böyle olmazdim, kahvaltimi SIKI yapamadigimi düsünüyorum..
Ve diyetimin ilk günü oldugu icin olabilir sizce? Birazdan tarcinli süt icmeyi düsünüyorum.
Kilom: 57.6 kg
Hoşgeldin :)
Sen de fark etmişsin zaten.. Kahvaltıda 2 yumurta yiyebilirsin. Daha sonra genelde 1 tane yetiyor..(İlla haşlanmış olmasına gerek yok, omlet, menemen vs de olabilir) ve bence en önemli eksik, ceviz.. 1 ince belli çay bardağı ceviz içi (ya da fındık, fıstık, badem vb.) yemek daha uzun süre tok kalmamızı sağlıyor...
akşam 4 tane içli köfte ve salata
ama var ya muhteşemdi köfteler oooffff of
4 tane kesti vallahi.
anacağızımın eline sağlık
akşam 4 tane içli köfte ve salata
ama var ya muhteşemdi köfteler oooffff of
4 tane kesti vallahi.
anacağızımın eline sağlık
menü başarılı
kaç kilo verdin peki arkadaşım ne kadar zamanda bana bir kılavuzluk et pls
Bunu bende düsündüm, kuru yemislerim ve kuru meyvelerim eksikti :)
baslangic menüm oldugu icin biraz hazirliksiz yakalandim.. :)
günkurusu yazan arkadaslar var, nedir ilkk kez duydum?:26:
çok sağol arkadaşım yaa
yedim ama sonra da bi pişmanım bi pişmanım sorma
neyse içim rahatladı biraz
ben biraz önce bişey daha yedim,yaklaşık 10 dk önce onu da yazayım günah çıkartayım
3 dilim portakal ve küçük bir elmanın yarısı. eeeee nolcak şimdi:44: ceza falan alır mıyım acaba
merhabalar! karatay diyetini yüksek kolesterolü olanlar uygulayabiliyor mu acaba? bir programda sakıncası olmadığını duydum ama yumurta,süt,et hepsi diyette mevcut.. bilemedim:44:
afiyet olsuuunnn :)
karaty kollestrolü düşürüyo tecrübeyle sabit canım ...ben her ay kontrollerimi yaptırıyorum kilo verirken saglıgımdanda olmayayım diye ..ama doktor bile şaşırıyo yüksek olan kollestrolüm 224 ki ilk ay 250 küsürdü 205 e indi tabi yürüyüş şart ve dört dörtlük uygulamak gerekli
merhabalar! karatay diyetini yüksek kolesterolü olanlar uygulayabiliyor mu acaba? bir programda sakıncası olmadığını duydum ama yumurta,süt,et hepsi diyette mevcut.. bilemedim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?