çok ciddiyim karatay + yürüyüş çok iyi geliyo ..kollestrelün birinci ilacı yürüyüş derler doktorumun bile 220 imiş ne kadar dikkat etsemde yürümedigim için düşmüyo demişti yürüyüş şart yaniciddi misiniz? buna çok sevindim işte dr.un verdiği kolesterol diyeti yapmama rağmen düşüremiyordum ve doğru düzgün protein de alamıyorum çünkü nerdeyse hiç et, yumurta yemiyorum. kolesterolüm 300lerde yeterki sağlıklı ve doyurucu bir diyet olsun ve düşsün şu değerler
arkadaşlar kızım ateşli bayağı sabah görüşürüz
geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
akşam 4 köfte salata ve fındık yedim. iyi geceleer
kızlar sırf listeden atılmamak için bildirim yapıyorum ama berbat bir haftaydı, sanırım bir süre böyle gidecek...
haftasonu gene ankara ya gittim babamı acile kaldırdık bilincini kaybetti kısmen ve artık yürüyemiyor, Allah ım hayat ne kadar çabuk değişiyor daha salı günü konuştuk yürüyordu şimdi ikisini de yapamıyor hala şoktayım daha 58 yaşında Allah ne kadar ömür verdi bilemeyiz ama bu şekilde durumu zor görünüyor hem kendi, hem bizim için
babama ayrı üzülüyorum anneme ayrı...
çocuğum olsun diye kendimi yiyip bitirirken şimdi sadece babamı ve annemi düşünüyorum, her işte bir hayır vardır derler ya ne kadar da doğru...
neyse sizin de içinizi şişirmeyeyim daha fazla, bana dua edin kızlar, bu sınavı nasıl atlatırız bilmiyorum ama en kısa zamanda sıkıntılarımdan kurtulup aranıza dönmeyi temenni ediyorum...
Rumuz: zeynepfaz
Başlangıç tarihi:06/12/2011
Başlangıç kg:81,7
Geçen hafta: 77,5
Bu hafta:78,9
Fark: +1.400
Toplam fark:2,800
Beden:44 -42
Spor: yok
sıvı: 2 lt
Boy:1,68
yürüyüş şart gerçekten. biraz araştırayım ben bu diyeti. doğal beslenme pahalı olur benim için bir tane yumurta 1 tl!! biz en ucuzuna bakıyoruz öğrenci bütçesini aşar:)
Kızlar kolestrol açısından dikkat edilmesi gereken durum şu ki yumurta tavuk ve ette doğal beslenirsen zararsız oluyor. Ben tavuğu sütü ve yumurtayı buldum ama hala eti doğal bulamadım yani serbest dolaşan hayvandan malesef bulmak zor. Bu sebeple doğal beslenirseniz kolestrole bir zararı yok. Ben tavuk yumurtası olarak doğal almadım bir iki aydır köylüler çok pahalıya satıyorlar diye inat ettim ama kolestrolüm yüksek çıktı malesef yeniden başlayacağım köy yumurtasına 1 tl tanesi düşünün
gecmiş olsun arkadasım allah babana acil sifalar versin arkadasım insallah en kısa zaman da iyilesir aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?