Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar kızım ateşli bayağı sabah görüşürüz

akşam 4 köfte salata ve fındık yedim. iyi geceleer

Son düzenleme:
çok ciddiyim karatay + yürüyüş çok iyi geliyo ..kollestrelün birinci ilacı yürüyüş derler doktorumun bile 220 imiş ne kadar dikkat etsemde yürümedigim için düşmüyo demişti yürüyüş şart yani

arkadaşlar kızım ateşli bayağı sabah görüşürüz

geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim

Kızlar kolestrol açısından dikkat edilmesi gereken durum şu ki yumurta tavuk ve ette doğal beslenirsen zararsız oluyor. Ben tavuğu sütü ve yumurtayı buldum ama hala eti doğal bulamadım yani serbest dolaşan hayvandan malesef bulmak zor. Bu sebeple doğal beslenirseniz kolestrole bir zararı yok. Ben tavuk yumurtası olarak doğal almadım bir iki aydır köylüler çok pahalıya satıyorlar diye inat ettim ama kolestrolüm yüksek çıktı malesef yeniden başlayacağım köy yumurtasına 1 tl tanesi düşünün

Canım geçmiş olsun,ALLAH iyilik versin çok üzüldüm.Dualarım seninle.Duanın açmadığı kapı yok.Böyle durumlarda teslimiyet kadar rahatlatan bir şey olmuyor.İstesek de elimizden zaman zaman bir şey gelmiyor.Sabretmek ve dua etmek......Babamı 5 sene önce annemi de biliyorsunuz iki hafta önce kaybettim.kardeşimi en acı şekilde kaybettim.Sonuçta elimizden çok şey gelmediğini anladım.Ümidini yitirme pozitif düşün.Düşünceler dua yerine geçer........MORALİNİ VE İYİLEŞECEĞİ İNANCINI YİTİRME..
MENÜM:
1ÖĞÜN:
2YUMURTALI MENEMEN
1PARÇA PEYNİR
8 ZEYTİN
3 GÜNKURUSU
2İNCİR
5CEVİZ

2.ÖĞÜN

1KASE MERCİMEK ÇORBASI
3KAŞIK BULGUR PİLAVI
1TAVUK BUDU
2KAŞIK BEZELYE
1KK TAHİN HELVASI

3.ÖĞÜN

1KASE YOĞURT
1MUZ
10 FISTIK
1 KAŞIK SUSAM
iyi geceler,.............

22:05-23:05 yürüyüsümü yaptım hafif tempoda hız:5.1 271 kalori 5 km

23:05-23.30 pilates topuyla calıstım 25 dk

bugun carsıda yürüdüm 2km esimle oglum cok yorulmuslar pestil gibi uyuyorlar ama bende enerji var hala yani 1 saatlik yürüyüsüde kaldırırım herhalde ama birazdan yatcam leptinim calıssın

Son düzenleme:
yürüyüş şart gerçekten. biraz araştırayım ben bu diyeti. doğal beslenme pahalı olur benim için bir tane yumurta 1 tl!! biz en ucuzuna bakıyoruz öğrenci bütçesini aşar:)

ben kactım arkadaslar yarın aksam görüsürüz inşallah esim bilgisayarı işe götürecek yarın aksamda arkadas gitcez gece artık bildirim yaparım sanırım sizi seviyorum özleyecem

yürüyüş şart gerçekten. biraz araştırayım ben bu diyeti. doğal beslenme pahalı olur benim için bir tane yumurta 1 tl!! biz en ucuzuna bakıyoruz öğrenci bütçesini aşar:)

Marketlerde serbest dolaşan tavukların yumurtaları yazan doğal yumurtalar var.10 luk paketler 3.5 TL cıvarı.Her butçeye uygun:)

ya arkadaslr şu kilo verme listesini nasıl görücem ben.benmi körüm anlayamadım.kim kaç kilo ne kadar zamanda vedri.

gecmiş olsun arkadasım allah babana acil sifalar versin arkadasım insallah en kısa zaman da iyilesir aminnn

valla dogrusunu söylemek gerekirse dogalını eşim almıyo aldıklarımla yap diyo ben 3,5 aydır normal yumurta kasaptan aldıgım normal et ve tavuk yiyorum eşim almayınca elimden bişi gelmiyo ..buna ragmen degerlerim düzeldi bence kollesterolü düşüren en önemli şey hareket yürüyüş

burdada dogal yumurtanın tanesi 30 kr açıkçası yapayına o kadar alışmışım kiii dogalı beni acayip tiksindirdi bi daha almadım

iyi geceler kızlar..yurda yeni geldim..o yüzden şimdi menü bildiriyorumm...gerçi saçma sapan bişi oldu ama neyse

1. öğün:

2 haşlanmış yumurta
1 çb karışık kuruyemiş
peynir
9 zeytin
domates salatalık biber

2. öğün:

1 kase mercimek çorbası
1 lahmacun
ayran

3. öğün (8 den sonra) yani günün bombası meyve salatası (aslında pişman değilim ne zamandır meyve yemiyodum şifa olsun...3. olmamın şerefine diyelim bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum...​

gecmiş olsun arkadasım allah babana acil sifalar versin arkadasım insallah en kısa zaman da iyilesir aminnn

canım öyle genel bi liste yok bildirimlere bakacaksın geçmişe git bugün sabahtan beri arkadaşlar bildirm yapıyorlar tek tek incele kim ne kadar zamanda ne kadar kilo vermiş orda var 3404 . sayfadan başla okumaya orda listeleri incele görürsün kolay gelsin

Kizlar gunaydin....
Bugun esim kahvaltida domates corbasi istedi.bende esime uydum.fun patates salatasi az yenilir diye okumustum.,2patates hasladim.salata yaptim.corbama kasar rendeledim.
Yaninda ceviz ve kivi.....
Bugun guzel.bir degisiklik oldu.bazen gerekiyor.degilmi kizlar...

kızlar dün menü bildirimi yapamadım, çok hastaydım
sabah karatay kahvaltım , öğlen mercimek çorbası ve yoğurt sonra hiçbirşey yiyemedim şimdide kahvaltımı yapamadım. midem çok kötü sanırım o yüzden. görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…