- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
çok ciddiyim karatay + yürüyüş çok iyi geliyo ..kollestrelün birinci ilacı yürüyüş derler doktorumun bile 220 imiş ne kadar dikkat etsemde yürümedigim için düşmüyo demişti yürüyüş şart yani
Çok teşekkür ederim canıımm
tatlım gecmış olsun u aralar butun cocuklarda ates kusma ıshal yaygınmış dıkat edın beışlerınıze
tatlım gecmış olsun u aralar butun cocuklarda ates kusma ıshal yaygınmış dıkat edın beışlerınıze
Çocumm 3 gündür başım ağrıyor diyordu ben de bir derdin mi var diye peşinde dolanıyordum öğretmeniyle konuştum hocam sen de bi konuşsan diye o da durgun son zamanlarda dediydi. Kızım başım ağrıyor deyince az üşütmüştür diye düşündüm. Ateşi bayağı yüksekti ama babam bile yanlış ölçmüşsündür dedi öyle olsa ayakta duramaz dedi. Hastanede ölçtüler doğru. Yani hiç ateşi çok yüksek gibi değildi:26: Evet canım çok dikkat etmemiz gereken bir dönem çoook teşekkür ederim.
iyiniyetli arkadaşım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin biz büyükler bile anlayamadık havayı sıcakmı soğukmu çocuklar napsın...
22:05-23:05 yürüyüsümü yaptım hafif tempodahız:5.1 271 kalori 5 km
23:05-23.30 pilates topuyla calıstım 25 dk
bugun carsıda yürüdüm 2km esimle oglum cok yorulmuslar pestil gibi uyuyorlar ama bende enerji var hala yani 1 saatlik yürüyüsüde kaldırırım herhaldeama birazdan yatcam leptinim calıssın
Eki Görüntüle 371503
arkadaşlar kızım ateşli bayağı sabah görüşürüz
akşam 4 köfte salata ve fındık yedim. iyi geceleer
Bunu bende düsündüm, kuru yemislerim ve kuru meyvelerim eksikti :)
baslangic menüm oldugu icin biraz hazirliksiz yakalandim.. :)
günkurusu yazan arkadaslar var, nedir ilkk kez duydum?:26:
kızlar dün menü bildirimi yapamadım, çok hastaydım
sabah karatay kahvaltım , öğlen mercimek çorbası ve yoğurt sonra hiçbirşey yiyemedim şimdide kahvaltımı yapamadım. midem çok kötü sanırım o yüzden. görüşürüz.
günaydın arkadaşlar
haftasonundan beri düzenli giremiyorum
bir yaramazlık yok işallah
geçmişe de bakamadım
sabah
kaşarlı 1 yumurta sahanda
çay
neskafe
limonlu su
hepinize kolay gelsin:))
.
kızlar dün menü bildirimi yapamadım, çok hastaydım
sabah karatay kahvaltım , öğlen mercimek çorbası ve yoğurt sonra hiçbirşey yiyemedim şimdide kahvaltımı yapamadım. midem çok kötü sanırım o yüzden. görüşürüz.
dün
sabah karatay
akşam kısır veee 1 dilim sütlü tatlısaat 4 te yedim ve çok hareketli bi gündü sonra da bol su içtim
Günaydıın Hatunnlaaarrrr
domates konservesiyle (kendim yaptım) tereyağlı maydanozlu kaşarlı 2 köy yumurtalı menemen
5 adet zeytin
fındık
maydanoz ve tere
bir lokmacık ekmek
Evveeett sabah sabah mis gibi çiğ börekler vardı sıcacık yimediimmm kendimle bayağı mücadele ettim ama
günaydınnn aslım
yok çok şükür,bir-iki arkadaşımız hasta,bazılarının çocuğu hasta
bahar geçisi sendromundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?