nescafe işlenmiş olduğu için yok bildiğim kadarıyla
gökcenbike ve iyiniyetli geçmiş olsun .ALLAH iyilik sağlık versin.
1.öğün:
2haşlanmış yumurta
1 parça peynir
10 zeytin
2incir
3gün kurusu
5ceviz
daha sonra inş. görüşmek üzere .....
biliyorum cnm malesef yasak
ama günde 7-8 bardak içiyorken
günde 1 ya da 2 bardağa inmiş durumdayım.
onuda yavaş yavaş bırakıcam işallah :)
yuruyusumu yaptım dusumu ve yesıl cayımıda aldım sızlerleyım kahvaltıda komsumdaydım karataya uygun hazırlamıs sagolsun hemen aktarayım efenim
menemen
5 zeytın
bpeynır
1 hurma
domates
bıber
1 catal helva
yesılcay
omega3
1 catal kavurma
kızımla 1 saat dısarda 45 dk da evde yurudum.kızlar bır arkadas yazmıs destına sanırım tamamen katılıyorum dıyetteyım şu kadar verdım bu kadar verdım yemıyorum ırademe hakımım dıye dıye göze gelıyoruz ben buna cok ınandım bundan sonra desıfre olmadan dıle dusmeden bıldıgım dogrularla ılerlemeyı dusunuyorum paylasmam gereken seylerı verdıgım kg yu yaptıgım sporu yedıgım yemedıgım herseyı sadece sızlerle paylasıcam
Aslıcım ben de bi ara nescafeciydim. Miiisssler gibi kokusuna ve tadına ben de bayılıyorum. Artık Türk kahvesine geçiş yaptım her öğünden sonra içiyorum. Demin yanımda nescafe içtiler mis gibi koktu ama olsun içmedim ben. Sen de Türk kahvesine geçebilirsin istersen, nescafeyi bırakman da kolay olur.
evet cnm türk kahvesi en iyi seçenek
ama ben onuda 2 tane içiyoruuuuummmm
haftaya nescafe 1
öbür hafta 0
tmm mı?? :)
Eki Görüntüle 371763
sanırım burda 108 falandım bu da 5 dk oncekı halımEki Görüntüle 371771 Eki Görüntüle 371770
Eki Görüntüle 371763
sanırım burda 108 falandım bu da 5 dk oncekı halımEki Görüntüle 371771 Eki Görüntüle 371770
Öğle arası kızımı gördüm gayet iyi dinleniyor. Kayınvalidemler gittiiii. Yemekleri ben yapacağım artık.
Belki size de fikir olur diye yazayım yarın keşkek yapacağım tavuklu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?