Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kabak tatlısına veeee patatese HAYIRRR

Öğle

Patatesli köfte yemeğinden 2 köfte çok küçük ve ince dilim bir patates yidim.
Patates yemediğimden doymam diye etli nohut vardı onu da yidim
keten tohumlu yoğurdumu yidim
Biraz da salata

Bugün başka bir okuldayım yürüyüşüm toplam 1 saati buluyor

Hatunllaarrr eşimin reflü sorunu vardıııı! Bugün diyor ki ekmeği ve şekeri kestiğimden beri reflü ile ilgili sıkıntı yaşamıyorummm. Ne güzel bir beslenme şeklidir ki sağlık problemlerine son veriyor. Reflü yaygın bir sağlık problemi reflüsü olanlar da burayaaa

Son düzenleme:
gökcenbike ve iyiniyetli geçmiş olsun .ALLAH iyilik sağlık versin.
1.öğün:
2haşlanmış yumurta
1 parça peynir
10 zeytin
2incir
3gün kurusu
5ceviz
daha sonra inş. görüşmek üzere .....

Hattuunllarrrr

2. kitaba göz gezdirirken yemeklerin pişirilmeleri sırasında dikkat edilecekleri şöyle bir okudum. Bu diyeti uygularken yemekleri yapış tarzımız da önemli mesela yemek yaparken soğanı pembeleştirirdik hep bu yanlış. Biber domates soğan hepsi konuyor malzemelerin yemek öyle pişiriliyor. Aklımda kalan başka bir şey yemeklerin düşük ısıda pişirilmeleri gerektiği bir başka şey her gün yediğimiz tereyağında yumurtayı yapış şeklimiz de önemli trans yağların oluşmasına fırsat vermeden düşük ısıda çok fazla pişmeyecekmiş yumurta DİKKAT

Bunlara dikkat ediyor muyuz?

Sizlere söööz veriyorum arkadaşlar hiç kaçamak yapmadım dün ve bugün bu hafta hiç kaçamak yapmayacağım. Yürüyüşümü de yapacağım bir de plates yapayım papadiyacımm nasılım Bakalım p.tesi kaç kg vermiş olacağım

biliyorum cnm malesef yasak
ama günde 7-8 bardak içiyorken
günde 1 ya da 2 bardağa inmiş durumdayım.
onuda yavaş yavaş bırakıcam işallah :)

Aslıcım ben de bi ara nescafeciydim. Miiisssler gibi kokusuna ve tadına ben de bayılıyorum. Artık Türk kahvesine geçiş yaptım her öğünden sonra içiyorum. Demin yanımda nescafe içtiler mis gibi koktu ama olsun içmedim ben. Sen de Türk kahvesine geçebilirsin istersen, nescafeyi bırakman da kolay olur.

yuruyusumu yaptım dusumu ve yesıl cayımıda aldım sızlerleyım kahvaltıda komsumdaydım karataya uygun hazırlamıs sagolsun hemen aktarayım efenim

menemen
5 zeytın
bpeynır
1 hurma
domates
bıber
1 catal helva
yesılcay
omega3
1 catal kavurma

kızımla 1 saat dısarda 45 dk da evde yurudum.kızlar bır arkadas yazmıs destına sanırım tamamen katılıyorum dıyetteyım şu kadar verdım bu kadar verdım yemıyorum ırademe hakımım dıye dıye göze gelıyoruz ben buna cok ınandım bundan sonra desıfre olmadan dıle dusmeden bıldıgım dogrularla ılerlemeyı dusunuyorum paylasmam gereken seylerı verdıgım kg yu yaptıgım sporu yedıgım yemedıgım herseyı sadece sızlerle paylasıcam

aynen bende canım,çok haklısın valla

evet cnm türk kahvesi en iyi seçenek
ama ben onuda 2 tane içiyoruuuuummmm
haftaya nescafe 1
öbür hafta 0
tmm mı?? :)

Öğle arası kızımı gördüm gayet iyi dinleniyor. Kayınvalidemler gittiiii. Yemekleri ben yapacağım artık.

Belki size de fikir olur diye yazayım yarın keşkek yapacağım tavuklu

azminden dolayı herkesi tebrik ediorum. benim bu ara ruh halim pek ii değil
sabah ii bi karatay kahvaltısı yapmama ragmen öğlen cozuttum çok fazla yemedim ama yasaklı yedim moralim daha da bozuldu.
depresyondayım herhalde bilmiorum. belki de diolar ya doğum sonrası olur diyye.
evde kapalı kalmak yaramadı. hamileliğin 9. ayına kadar çalışıodum şimdi dışarı bile çıkamıorum hep evde eşim haftanın 3 günü gece 10 da gelior. hiç akrabamız yok arkadaşlarım geldi dün herkes işinde gücünde yoğun bana vakit ayıramıo kimse ben de kızım olduğu için çok vakit ayıramıorum kendime. öyle gidio işte günler.
bi tek siz kalıosunuz onda da canım sıkkın olunca yazmak istemiorum hiçbişe yapmak istemiorum.
işte bol bol dua edip annemi arıyorum annemden de dua istiyorum.
sizden de istiyorum.
herkese selamlarrr öpüyorum

ıyınıyetlıcım valla foto cekıp bakınca barız anlıyorum yoksa hıc fark yok sanıyorum.nedense tsk ederım canım

Öğle arası kızımı gördüm gayet iyi dinleniyor. Kayınvalidemler gittiiii. Yemekleri ben yapacağım artık.

Belki size de fikir olur diye yazayım yarın keşkek yapacağım tavuklu

birisi keşkek mi dedibayılırım bende,ama yapmayı hiç denemedim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…