biraz önce ablamla konuştuk,sen fazla kilo verme,benim senden zayıf olmam lazım diyo bana sürekli.halbuki onu karatayla tanıştırıp kilo vermesini sağlayan benim...hiç takdir etmiyo beni.çok gaza geldim,onun kilosuna inmessem bende
azminden dolayı herkesi tebrik ediorum. benim bu ara ruh halim pek ii değil
sabah ii bi karatay kahvaltısı yapmama ragmen öğlen cozuttum çok fazla yemedim ama yasaklı yedim moralim daha da bozuldu.
depresyondayım herhalde bilmiorum. belki de diolar ya doğum sonrası olur diyye.
evde kapalı kalmak yaramadı. hamileliğin 9. ayına kadar çalışıodum şimdi dışarı bile çıkamıorum hep evde eşim haftanın 3 günü gece 10 da gelior. hiç akrabamız yok arkadaşlarım geldi dün herkes işinde gücünde yoğun bana vakit ayıramıo kimse ben de kızım olduğu için çok vakit ayıramıorum kendime. öyle gidio işte günler.
bi tek siz kalıosunuz onda da canım sıkkın olunca yazmak istemiorum hiçbişe yapmak istemiorum.
işte bol bol dua edip annemi arıyorum annemden de dua istiyorum.
sizden de istiyorum.
herkese selamlarrr öpüyorum
birisi keşkek mi dedibayılırım bende,ama yapmayı hiç denemedim:44:
Eki Görüntüle 371763
sanırım burda 108 falandım bu da 5 dk oncekı halımEki Görüntüle 371771 Eki Görüntüle 371770
dedıgıme gelıyoruz demekkı..bızım bızden baska dostumuz yok
Bugün tarifini yazayım sen de yap
azminden dolayı herkesi tebrik ediorum. benim bu ara ruh halim pek ii değil
sabah ii bi karatay kahvaltısı yapmama ragmen öğlen cozuttum çok fazla yemedim ama yasaklı yedim moralim daha da bozuldu.
depresyondayım herhalde bilmiorum. belki de diolar ya doğum sonrası olur diyye.
evde kapalı kalmak yaramadı. hamileliğin 9. ayına kadar çalışıodum şimdi dışarı bile çıkamıorum hep evde eşim haftanın 3 günü gece 10 da gelior. hiç akrabamız yok arkadaşlarım geldi dün herkes işinde gücünde yoğun bana vakit ayıramıo kimse ben de kızım olduğu için çok vakit ayıramıorum kendime. öyle gidio işte günler.
bi tek siz kalıosunuz onda da canım sıkkın olunca yazmak istemiorum hiçbişe yapmak istemiorum.
işte bol bol dua edip annemi arıyorum annemden de dua istiyorum.
sizden de istiyorum.
herkese selamlarrr öpüyorum
canımmmm cok tsk ederım sızler olmasanız burası olmasa asla basaramazdım kı bu zamana kadar basaramadımvayy vayyy vayyy vayyyyy diyorum :118:
maşallah, tütütü
süpersin ya, valla içim bi tuhaf oldu ne kadar büyük bir emek, dile kolay 108 kilodan bu hale gelmişin, kutluyorum
ayrıcana kesinlikle şimdiki kilona 60 diyorum, bence öyle yani
aynen canım ya,ablam bile böyle diyosa başkalarının düşüncelerini duymak istemem
canımmmm cok tsk ederım sızler olmasanız burası olmasa asla basaramazdım kı bu zamana kadar basaramadım
canım benım ya bız cok ıyı bır ekıbız aynı frekanstayız bırbırımıze hep destek tam destek modundayız.o yuzden bırbırımızı bulmusken hep bırlıkte basaralım bır sır verıyımmı ben etrafımdakı kısılere karataydan bahsedıyorum tavsıye edıyorum ama sızden yanı bu forumdan asla bahsetmıyorum sızı herkesten kıskanıyorum paylasamıyorum sanursam
Papadiya masallah cAnim...cok super olmussun.....
Bende en az 16 kilo daha vermem lazim bir verebilsem sadaka vericem.....
henüz hayır diycek bişi olmadı
canım harika görünüyorsun çok güzel sıkılaşmış vücudun maşşallah sanaEki Görüntüle 371763
sanırım burda 108 falandım bu da 5 dk oncekı halımEki Görüntüle 371771 Eki Görüntüle 371770
biraz önce ablamla konuştuk,sen fazla kilo verme,benim senden zayıf olmam lazım diyo bana sürekli.halbuki onu karatayla tanıştırıp kilo vermesini sağlayan benim...hiç takdir etmiyo beni.çok gaza geldim,onun kilosuna inmessem bende
leylakcım ablan kac kg bacım
şuan 62 kilo,10 kilo verdi o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?