Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

biraz önce ablamla konuştuk,sen fazla kilo verme,benim senden zayıf olmam lazım diyo bana sürekli.halbuki onu karatayla tanıştırıp kilo vermesini sağlayan benim...hiç takdir etmiyo beni.çok gaza geldim,onun kilosuna inmessem bende

dedıgıme gelıyoruz demekkı..bızım bızden baska dostumuz yok

aynı bunalımları herkes yaşıyor cnm doğum sonrası.
ama gerçek olan şu ki sen bunalım yaptığınla kalıyorsun.
hayat herkes için devam ediyor.
bende senelerimi geçirdim böyle boşaaaa.

lütfen olduğun durumun tadını çıkarmaya bak.
bebeğini al dışarı çık,yürüyüş yap,
sonra bebeği ile vakit geçiremeyen,çalışmak zorunda olan ve büyüdüğünü göremeyenleri düşünüp
mutlu ol ve bunun her saniyesinin keyfini çıkar.
ve mutlaka ama mutlaka kendini düşün,kendine bak,
kitap oku,film seyret,kendine özel yemekler yap,doğal malzemelerle kendine maskeler bakımlar yap,
çocuğun ne kadarlık bilmiyorum ama uyku zamanlarını kendine harca :)

lütfen iyi düşün herşey senin için iyi olsun

canım dogumdan sonra evden cıkamama sosyal olamama gibi sorunlar insanda sitres yapıyor
senın yapman gereken bu dönemın gecici oldugunu düşünüp yasadıgın günlerden zevk almaya
calısmak .. cümkü bebegin büyüyecek dısarı cıkabileceksin kendine vakit ayırabileceksin ..
benım dogumun hazıran ayıydı ve cok sıcaktı o sıcaklarda balkona dahı zor cıkıyordum
nete takılmak hayaldi .. ama şimdi dısarı cıkıyorum kendime bakıyorum eglenıyorum misafirlige gidiyorum vs..
yani kendini üzdükce kötüye gidersin iyiye deyil bunun da ne sana ne kocana ne de bebegine yararı olur..
ve sen kendine moral vereceksin cümkü herkesin bir hayatı var öncelilke kendileri ile ilgilenmek zorundalar .. uzun yazdım kusura bakma
biran önce toparlan emin ol o yorgunluk bile cok güzel saglıkla büyüt bebegini..

canımmmm cok tsk ederım sızler olmasanız burası olmasa asla basaramazdım kı bu zamana kadar basaramadım

aynen canım ya,ablam bile böyle diyosa başkalarının düşüncelerini duymak istemem

canım benım ya bız cok ıyı bır ekıbız aynı frekanstayız bırbırımıze hep destek tam destek modundayız.o yuzden bırbırımızı bulmusken hep bırlıkte basaralım bır sır verıyımmı ben etrafımdakı kısılere karataydan bahsedıyorum tavsıye edıyorum ama sızden yanı bu forumdan asla bahsetmıyorum sızı herkesten kıskanıyorum paylasamıyorum sanursam

Papadiya masallah cAnim...cok super olmussun.....
Bende en az 16 kilo daha vermem lazim bir verebilsem sadaka vericem.....

aynen öyle valla,süper bi grubuz biz.bende hiç bahsetmemiştim kimseye,bundan sonra da bahsetmeyeyim bari

canım harika görünüyorsun çok güzel sıkılaşmış vücudun maşşallah sana

bakıyorum da hedefi şimdi de 65'e çekmişsin
yürü be kim tutar seni

annesininkuzusu arkadaşım diğer arkadaşlarımın dediğine katılıyorum.bu anların tadını çıkar,senin yerinde olup ta anneliği tatmak isteyen ben ve birsürü arkadaşım var.
sen de haklısın kendince,senelerce çalışıp sonra eve tıkalı kalmak zor olmalı...ben de bazen diyorum ki keşke ev hanımı olsam diye..ama herşeyin yeri farklı evde olsam evden de sıklırım diyorum..
Az gayret et arkadaşım en geç 1 aya yavrunu da alıp parklara gezmeler gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…