devam edıyomu dıyete
şu an ediyo da her an bozabilirsıkıldım deyip duruyo.
Arkadaşlar bu diyet biraz tehlikeli, sadece proteinle olur mu bu iş
Arkadaşlar bu diyet biraz tehlikeli, sadece proteinle olur mu bu iş
canımmmm cok tsk ederım sızler olmasanız burası olmasa asla basaramazdım kı bu zamana kadar basaramadım
canım benım ya bız cok ıyı bır ekıbız aynı frekanstayız bırbırımıze hep destek tam destek modundayız.o yuzden bırbırımızı bulmusken hep bırlıkte basaralım bır sır verıyımmı ben etrafımdakı kısılere karataydan bahsedıyorum tavsıye edıyorum ama sızden yanı bu forumdan asla bahsetmıyorum sızı herkesten kıskanıyorum paylasamıyorum sanursam
Ara sıra pilav, makarna, börek , çörek te yemek gerek
çok sevinirim canım sağol
arkadaşlar bu diyet biraz tehlikeli, sadece proteinle olur mu bu iş
ara sıra pilav, makarna, börek , çörek te yemek gerek
Ara sıra pilav, makarna, börek , çörek te yemek gerek[/QUOTE
hocanın akademık karıyerını hayatını kıtabını oku oyle gel.aynı cumleyı o zamanda kurabılıyosan konusuruz aydınlatırız senı
Hatunllaarrr eşimin reflü sorunu vardıııı! Bugün diyor ki ekmeği ve şekeri kestiğimden beri reflü ile ilgili sıkıntı yaşamıyorummm. Ne güzel bir beslenme şeklidir ki sağlık problemlerine son veriyor. Reflü yaygın bir sağlık problemi reflüsü olanlar da burayaaa
Eki Görüntüle 371763
sanırım burda 108 falandım bu da 5 dk oncekı halımEki Görüntüle 371771 Eki Görüntüle 371770
Evime geldim, canım tarifi yazayım:
KEŞKEK
Malzemelerimiz:
İki su bardağı aşurelik buğday
İki haşlanmış tavuk budu
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı domates salçası
1 soğan
Yapılışı:
Buğdayı akşamdan iyice yıkayıp ıslatın. Sabah bir tencereye su koyup buğdayları kaynatın. (Ben düdüklü ten koyarım).
Tencereye tereyağını alın kaynamış ve aşure yaparken olduğu gibi iyice pişmiş olan buğdayları ekleyin. Tavuğun suyunu buğdaya ekleyin. Annem yaparken buğdayın bir kısmını blendırdan geçiriyor ama diyetimize uygun değil ben yapmayacağım. Keşkek Tavuk etlerini didikleyip onları da katın. Tabağınıza alın, üzerine salçalı tereyağlı sos yapıp gezdirin.
Afiyet olsuunn
kızlar ne yıycenız bakem
kızlar ne yıycenız bakem
kızlar ne yıycenız bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?