Eki Görüntüle 371763
sanırım burda 108 falandım bu da 5 dk oncekı halımEki Görüntüle 371771 Eki Görüntüle 371770
azminden dolayı herkesi tebrik ediorum. benim bu ara ruh halim pek ii değil
sabah ii bi karatay kahvaltısı yapmama ragmen öğlen cozuttum çok fazla yemedim ama yasaklı yedim moralim daha da bozuldu.
depresyondayım herhalde bilmiorum. belki de diolar ya doğum sonrası olur diyye.
evde kapalı kalmak yaramadı. hamileliğin 9. ayına kadar çalışıodum şimdi dışarı bile çıkamıorum hep evde eşim haftanın 3 günü gece 10 da gelior. hiç akrabamız yok arkadaşlarım geldi dün herkes işinde gücünde yoğun bana vakit ayıramıo kimse ben de kızım olduğu için çok vakit ayıramıorum kendime. öyle gidio işte günler.
bi tek siz kalıosunuz onda da canım sıkkın olunca yazmak istemiorum hiçbişe yapmak istemiorum.
işte bol bol dua edip annemi arıyorum annemden de dua istiyorum.
sizden de istiyorum.
herkese selamlarrr öpüyorum
biraz önce ablamla konuştuk,sen fazla kilo verme,benim senden zayıf olmam lazım diyo bana sürekli.halbuki onu karatayla tanıştırıp kilo vermesini sağlayan benim...hiç takdir etmiyo beni.çok gaza geldim,onun kilosuna inmessem bende
uzun zamandan sonra ılk kez sımdı bıberıye cayı ıcıyorum bır ara ne modaydı yaw
Evet ya ne yesek
ben dışarıda olucam üstelik
döner mi,lahmacun mu,ızgara birşey mi,salatamı
bilemedim
az kalorili olsun istiyorum
hemde çoook doyayım istiyorum
çok şey mi istiyorum neeee:)
CANIM YA Maşallah çok kıskandım çokkk bende daha çok kilo vermek istiyorum.gerçekten süpersinve çok sıkı görünüyosun yürüyüşün dışında bi spor yapıyomusun canım ..
canım benimde moralim bozuk bu aralar havalardan herhalde allaha şükür bi sorun yok ama benim derdim kilolar herhalde offf offf gitmicek gibi gelmeye başladı..neyse havalar düzeliyo artık sende kızını alıp dışarı çıkarsın....
vayyy ablaya bak beeevet bencede göster ona hedefide küçültmüşüz ne güzel hadi hayırlısı....
bende az önce içtim biberiye çayı limonlu
:44: hmmm ne yesek ne yesek köfte yesek nasıl olur acaba?
off off akşam iş çıkışı dişçiye gitcemm ama çoookkk korkuyorum ayy ayayy :18:napcam ben ya :2:
Ara sıra pilav, makarna, börek , çörek te yemek gerek[/QUOTE
hocanın akademık karıyerını hayatını kıtabını oku oyle gel.aynı cumleyı o zamanda kurabılıyosan konusuruz aydınlatırız senı
lütfen ezbere konuşmeyın espena arkadaşım burada bilgi paylaşımı ve sorularınızı bizlere bizden daha tecrübeli arkadaşlara sorabilirsiniz.
birbirimize destek ve bilgi vererek güç alıyoruz ......
eşin birde çiğböreği keserse daha iyi olacak
banada bak adamın yediği çiğböreğe bile karışıyorum
bence de kesmeli hamur işini eşim
Kayınvalidem gitti anneciği gidecek diye ne canı isterse yaptırdı. Hep hamur işi yedi. Artık istemez o da karataya kaldığı yerden devam edecek. O çook şanslı şimdi bir saat yürüyüşe gitti. Sporu istediği gibi yapabiliyor.
Bi arkadasım karatay diyetiyle 11 kilo verdi ama kolesterolu tavan yaptıı
tsk canımverelım tabı cıtır cıtır hatunlar olalım.hemen hemen her gun 45 dk yuruyorum canım baska bır spor yapmıyorum
bana dişçi demeeeee çok tırsarım ben dişçiden:18::18:
bence ızgara ye aslımmevet ya ne yesek
ben dışarıda olucam üstelik
döner mi,lahmacun mu,ızgara birşey mi,salatamı
bilemedim
az kalorili olsun istiyorum
hemde çoook doyayım istiyorum
çok şey mi istiyorum neeee:)
yaa deme öyle valla korkudan dudağımda uçuk çıktı zati ayy ayay valla çok korkuyom :18: Hay allahım ya ayy napcammm bennn amaninnnn..
bence ızgara ye aslımm
korkma canım ya ben geçen sene bu zamanlarda başlamıştım kanal tedavi-dolgu filan..inan uyuşturdukları için acı hissetmiyosun sadece ağzın yoruluyor biraz,onda da arada dinleniyosun
kardeşler de birbirini kıskanırlar hem de çoookkgöster ona papadiya
Ne yesek diye sormuşsunuz arkadaşlarr, ben az önce mercimek köftesi yaptım. Yarın yapacağım keşkeğin buğdayını ıslattım
canım uyusunca bırsey hıssetmıyosunkı bende gecen sene bu zamanlar dolgu kanal tedavısı yaptırdım hıc korkulacak bırsey yok ama o koltuga oturmak cıdden zor allah yardımcın olsun canımyaa deme öyle valla korkudan dudağımda uçuk çıktı zati ayy ayay valla çok korkuyom :18: hay allahım ya ayy napcammm bennn amaninnnn..
Kızlar bnde karatay diyetine başlıcam regl dönemindeyim bitsinde öyle baslıyım diye kendimi ayarladm :) dukan diyeti yaptm bi kaç hafta önce bıraktım verdigim kilonun nerdeyse hiç birini geri almadm gerçi zaten hepi topu 2 buck kilo vermiştim o bucugunu aldım işte son günlerde :) karataya başlıcam ama yapabilcekmiyim bilmiorm her aksam balık et tavuk yeme imkanm olmuyo beni düşündüren bu zaten aksam geliyorum ne varsa ondan yiorm gibi bişe oluo kitabı almadm henüz fırsatm olmadı en kısa sürede alcam. alana kadr bana idarelik bi menü örneği verebilrmisiniz ?
hosgeldın canım 1. sayfada sana gereken butun bılgıler var bır göz at gel kafana takılan bırsey olursa bız yardımcı oluruz
Kızlar bnde karatay diyetine başlıcam regl dönemindeyim bitsinde öyle baslıyım diye kendimi ayarladm :) dukan diyeti yaptm bi kaç hafta önce bıraktım verdigim kilonun nerdeyse hiç birini geri almadm gerçi zaten hepi topu 2 buck kilo vermiştim o bucugunu aldım işte son günlerde :) karataya başlıcam ama yapabilcekmiyim bilmiorm her aksam balık et tavuk yeme imkanm olmuyo beni düşündüren bu zaten aksam geliyorum ne varsa ondan yiorm gibi bişe oluo kitabı almadm henüz fırsatm olmadı en kısa sürede alcam. alana kadr bana idarelik bi menü örneği verebilrmisiniz ?
hosgeldın canım 1. sayfada sana gereken butun bılgıler var bır göz at gel kafana takılan bırsey olursa bız yardımcı oluruz
hoşgeldin pokii
ilk sayfayı mutlaka oku
hem kısa bir bilgilendirme
hemde örnek menü var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?