Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağolun arkadaşlar haklısınız aslında kızımı gördüğüm anlarda herşey bitio ama işte çok şükür tabiii
öğle dediğim gibi kaçamak yaptım az ama oldu artık
akşam da pırasa ve kereviz salatası yapicim

off off akşam iş çıkışı dişçiye gitcemm ama çoookkk korkuyorum ayy ayayy :18:napcam ben ya :2:

bende bugun çekdırdım uyuşması yenı yenı geçıyor üstelık ağrı kesiçi kullnamıyorum emzırdiğim için hafif ağrı kesıçılerde kesmiyor allah kolaylık versin canım herşeyın başında ağız sağlıgı bırcürüğün vuçuda çok zararı var aman ihmal etme

hoşgeldin tanem sen burdan ayrılma

bende yazayım yediklerimi

1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
8 zeytin
domates
salatalık
1 portakal

2.öğün:
1 kase tavuk suyuna çorba
küçük bi kase yoğurt

3.öğün:
1 kase mercimek çorbası
yarım lahmacun
bol salata
1,5 bardak ayran

spor:45 dk yürüdüm

offf ne cok yazmissinizzzzz

disarda iki saat yurumusum kizimlaa

aksamki menum bulgur pilavi ve doner yogurtlu domates soslu olur heraldeee

kizlarr halka tatli aldim azicikk yesemmm :26::26::26::26:

İyi akşamlar,
2.öğünüm

1 kase tarhana çorbası
2 kaşık tavuk sote
3-4 dilim peynir
10 zeytin
çoban salata
2 hurma

akşam
mercimek çorbası
zeyt. taze bakla
mevsim salata yiyeceğim inş..........
sonra taziyeye gelen olmazsa girerim...

Arkadaslar ben karataya baslayali 20 gun oldu.ilk on gun kacamaklarim oldu.fakat son on gundur sifir kacamakla.devam ediyorum...benim hamilelikten kalan ve gunesten olustugunu dusundugum yuzumde kahverengi noktalar var.biraz once farkettim ve o noktalar kaybolmaya baslamis.yuzumun kucuk bir kisminda hic leke kalmamis.cok sevindim.farkli bir sey kullanmadim.diyetle alakali olabilirmi.yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar.bu tur degisiklik yasayan varmi.
Bu arada gece yarisi oldu.uyumam lazim.yarin okuycam yorumlarinizi.tesekkurler.iyi geceler arkadaslar....

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ....2. Öğün(ıkındı vaktı) bezelye yemegı,salAta,mercımek corbası,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a444441.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $a444442.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 27
iyi akşamlar

kızlarr bugünn çok acıktımm kaçamak bişey de yemedim halbuki. :26::26:
eve zor attım kendimiii

akşam yemeğim

bulgurluuu nefisss pırasaaaa
yoğurt
salata
turşu
3 kuru erik

arkadaşım nerede yaşıyorsun,gece yarısı oldu demişsin.burada akşam yeni oluyor.lekelerin yok olduğunu Gül 63 te yazmıştı

offf ne cok yazmissinizzzzz

disarda iki saat yurumusum kizimlaa

aksamki menum bulgur pilavi ve doner yogurtlu domates soslu olur heraldeee

kizlarr halka tatli aldim azicikk yesemmm :26::26::26::26:

ayyy ben de çokk severim halka tatlıyııı :26::26::26:
amaaa yemeee canımmmm azıcıkla kalmazsınn çünküüü bi başladın mı gerisi gelirrr

( eski karataydaşlarım kızmayın ha sakın sürekli koyuyor gibi düşünmeyin )

en soldaki ben,Temmuz 2011'de...Eki Görüntüle 371565 Eki Görüntüle 371566

Hanımlar her ikinizi de candan kutluyorum. ve maşallah diyorum. Bu arada ikinizin de daha genç göründüğünüzü söylemeden geçemeyeceğim.

Sevgili arkadaşım, doğumdan sonra yaşadığın şeyleri çoğu kişi yaşıyor, ailesi yakınında olanlar daha şanslı oluyor. Ancak çocuktan sonra işini bırakmış bir kişi olarak sana naçizane olarak tavsiyem, çocuğun biraz daha büyüdüğünde işe dönme şansın varsa dönmen, hiç değilse part time iş olanaklarını değerlendirmen. Çalışmanın hem kişinin kendisi hem de ailesi için olumlu etkileri olduğunu düşünüyorum. Her şeyin gönlünce olmasını dilerim.

Bu arada yediklerimi de yazayım.
Sabah: 2 yum. 1 ç.b. ceviz, 1 dilim peynir, 4 gün kurusu, 8 zeytin, salata
Öğle: 1 kase domates çorbası, tavuklu salata, 3 ceviz, !/2 elma
Akşam: 1 tabak yoğurtlu bakla, biraz kıymalı karnıbahar yemeği

Ben de 2 haftadır uygulamama rağmen cildimin daha iyi göründüğünü düşünüyorum. Bol suyun da katkısı olabilir tabi. Herkese iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…