off off akşam iş çıkışı dişçiye gitcemm ama çoookkk korkuyorum ayy ayayy :18:napcam ben ya :2:
kızlar ne yıycenız bakem
off off akşam iş çıkışı dişçiye gitcemm ama çoookkk korkuyorum ayy ayayy :18:napcam ben ya :2:
bana dişçi demeeeee çok tırsarım ben dişçiden:18::18:
bende bugun çekdırdım uyuşması yenı yenı geçıyor üstelık ağrı kesiçi kullnamıyorum emzırdiğim için hafif ağrı kesıçılerde kesmiyor allah kolaylık versin canım herşeyın başında ağız sağlıgı bırcürüğün vuçuda çok zararı var aman ihmal etme
leylak84 ün kardesı canım benım kızkardesım yok
anladım karışmış kusura bakmayın:26:
Leylakçım göster ona
yok canım başlarım tepresyonunahoşgeldin tanem sen burdan ayrılma
Arkadaslar ben karataya baslayali 20 gun oldu.ilk on gun kacamaklarim oldu.fakat son on gundur sifir kacamakla.devam ediyorum...benim hamilelikten kalan ve gunesten olustugunu dusundugum yuzumde kahverengi noktalar var.biraz once farkettim ve o noktalar kaybolmaya baslamis.yuzumun kucuk bir kisminda hic leke kalmamis.cok sevindim.farkli bir sey kullanmadim.diyetle alakali olabilirmi.yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar.bu tur degisiklik yasayan varmi.
Bu arada gece yarisi oldu.uyumam lazim.yarin okuycam yorumlarinizi.tesekkurler.iyi geceler arkadaslar....
offf ne cok yazmissinizzzzz
disarda iki saat yurumusum kizimlaa
aksamki menum bulgur pilavi ve doner yogurtlu domates soslu olur heraldeee
kizlarr halka tatli aldim azicikk yesemmm :26::26::26::26:
( eski karataydaşlarım kızmayın ha sakınsürekli koyuyor gibi düşünmeyin )
en soldaki ben,Temmuz 2011'de...Eki Görüntüle 371565 Eki Görüntüle 371566
Eki Görüntüle 371763
sanırım burda 108 falandım bu da 5 dk oncekı halımEki Görüntüle 371771 Eki Görüntüle 371770
azminden dolayı herkesi tebrik ediorum. benim bu ara ruh halim pek ii değil
sabah ii bi karatay kahvaltısı yapmama ragmen öğlen cozuttum çok fazla yemedim ama yasaklı yedim moralim daha da bozuldu.
depresyondayım herhalde bilmiorum. belki de diolar ya doğum sonrası olur diyye.
evde kapalı kalmak yaramadı. hamileliğin 9. ayına kadar çalışıodum şimdi dışarı bile çıkamıorum hep evde eşim haftanın 3 günü gece 10 da gelior. hiç akrabamız yok arkadaşlarım geldi dün herkes işinde gücünde yoğun bana vakit ayıramıo kimse ben de kızım olduğu için çok vakit ayıramıorum kendime. öyle gidio işte günler.
bi tek siz kalıosunuz onda da canım sıkkın olunca yazmak istemiorum hiçbişe yapmak istemiorum.
işte bol bol dua edip annemi arıyorum annemden de dua istiyorum.
sizden de istiyorum.
herkese selamlarrr öpüyorum
Arkadaslar ben karataya baslayali 20 gun oldu.ilk on gun kacamaklarim oldu.fakat son on gundur sifir kacamakla.devam ediyorum...benim hamilelikten kalan ve gunesten olustugunu dusundugum yuzumde kahverengi noktalar var.biraz once farkettim ve o noktalar kaybolmaya baslamis.yuzumun kucuk bir kisminda hic leke kalmamis.cok sevindim.farkli bir sey kullanmadim.diyetle alakali olabilirmi.yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar.bu tur degisiklik yasayan varmi.
Bu arada gece yarisi oldu.uyumam lazim.yarin okuycam yorumlarinizi.tesekkurler.iyi geceler arkadaslar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?