Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkese merhaba öyle yorgunum ki yazıp kaçıcam uykuya ben

sabah
semizotlu yumurta( sabah sabah kalkıp pişirdim heralde her gün haşlanmış yumurtadan sıkılımışım)
yeşil çay
biraz badem fındık

öğlen
türlü vardı yanında yoğurt türlüde brokoli karnıbahar patates havuç vardı

akşam da 2 dilim duble ince pizza içinde sadece peynir mısır ve ton balığı vardı.
yanında da ayran

bugun yarım saat çocuklarla zıplayıp takla attım. 10 dakıka da koştuk.

inanılmaz yoruldum bugun gözlerim kapanıyo İYİ GECELER CANIM ARKADAŞLARIM

canım senin listene dikkat ettim yaban mersini çok gibi geldi kilo verememekten şikayet ediyorsun kes bakalım ne olacak 2-3 tane kuru üzümle al omega 3leri
nacizane fikrim

canım dikkat ettimde sen yaban mersinini abartmışsın hele akşam 2-3 tane üzümle al omega 3leri
benim nacizane fikrim hem kilo verememekten şikayet ediyorsun birde böyle dene bakalım

Demesinler demesinler boşver canım

Bravo leylak, canım benim, darısı başımıza inşallah (bak biz bize yetiyoruz)

inşallah canım benim

canım kuru meyveyi çok yiyosun,sadece sabahları yesen daha iyi.her öğünde yersen kilo vermen zorlaşabilir...

2 dilim pizza mıbugünkü akşam menün yine olmamış tatlım

kızlar merhabaaaa öğlenden bu yana giremedim nete işden gelince koşturup durdum misafirim vardı
ve yine aman yapma böyle sende ye diyerek telkinde bulundular ama yemedim

aferin demi bana
hemen menümü bildirip kaçayım
öğlen:
2 yumurtadan menemen
beyaz peynir zeytin
akşam:
bulgurlu kuru dolma
1 tabak tarhana çorbası
salata
2 bardak ayran
booooooooool leptinli geceler canlar...

Bugünkü menüm:
Sabah:
Dereotlu peynirli omlet (1 yumurta)
Peynir
5 zeytin
1/2 çay bard. ceviz

Akşam:
1 kase yoğurt çorbası
4 adet biftek (fırında pişirdim, çok lezzetliydi)
Salata
Yoğurt.

Akşam yemeğinden önce 30 dk. 5.1'de yürüdüm.

Menümü yazdıktan sonra, şimdi rahat rahat geçmişi okuyayım

Canım çok sağol öptüm bile kızımı Senin kızın kaç yaşında canım ?
Artık havalar ısındı yaşadı tosbaalar Benim bir de oğlum var küçük suya o da bayılıyor, soluğu banyoda alıyor her fırsatta

Aspirinciim bulgur pilavını daha az yemeye çalış bence

Son düzenleme:
Leylakçıım mesajını yeni gördüm. Teşekkür ederim canım inş kızım çabuk atlatır.

Bak biraz önce plates yaptım ben bundan sonra böyle

Kayınvalidemler bugün gitti, işkence de bitti ohhh
Sağlıklı evet ama kilolu boyu 156 cm kilosu 74 hamurişini o yapıyor kendisi pek yemiyor bize yediriyordu

biliyorum cnm malesef yasak
ama günde 7-8 bardak içiyorken
günde 1 ya da 2 bardağa inmiş durumdayım.
onuda yavaş yavaş bırakıcam işallah :)

kizlar nescafe benim de sorunum. 2 gunde bir filan icmem lazim . ya da capuccino. kilo verme hizini etkiler mi acaba die korkuyorum. yani ekmegi sekeri onu bunu kesio de sekersiz nescafe yuzunden yapisip kalmasin kilolar:)

canım senin listene dikkat ettim yaban mersini çok gibi geldi kilo verememekten şikayet ediyorsun kes bakalım ne olacak 2-3 tane kuru üzümle al omega 3leri
nacizane fikrim

Yaban mersinine yeni başladım.Kitapta omega 3leri antioksidanlarla alın yazısını okuyunca... Bir avuç dediğim de sayıyorum 3 üzüm 5 yaban mersini.Önerin için teşekkürler canım.Bugün 3 öğünde de almışım bakınca... Haklısın üzümle geçiştirebilirim.Bildirim yapmanın faydaları...Hem birbirimize destek oluyoruz hem de eksiklerimizi yanlışlarımızı daha iyi görüyoruz.Hala istediğim gibi kilo veremesem de kendimi daha iyi hissediyorum bu bile karatay diyetinin faydası...

Allah babanıza şifa sizlere de sabır ve güç kuvvet versin inşallah. Çok geçmiş olsun

Okuyamadığım 30 sayfadan çok var. Çok hızlı ilerliyorsunuz, 2 gün bakamayınca oku oku bitmiyorrr. Çokta uykum varrr :26::26:

Pazartesi günkü bildirimlerinizin birazını okudum, tebrik ediyorum. Azminiz bitmesin inşallah sağlıkla kilo veriiinnn bütün çabalayanlar

Diyete başlamadım ama yürüyüşe başlayayım dedim (Sayenizde biraz heveslendim). Dün yürüdüm ve bugün her yerim ağrıyordu. O kadar tembelleşmiş hantalaşmışım ki, ağır ağır yürüdüm. Herkes beni geçti.Bir ara birisini geçtim, yaşlı bir amca belini tuta tuta, arada da durup dinlenerek yürüyordu. Bir onu geçtim yani o kadar yavaş yürüyebildim.

Bugün her yerim ağrıyor, yürümeyeyim, zorlamayayım kendimi, yarın ya da sonra ki gün tekrar yürürüm. ara ara yürüyeyim dedim ama sizin bildirimleri okuyunca, kör şeytan git başımdaaann diyip akşam akşam yürüdüm 5km kadar. Bacaklarım kalçam oooyy her yanıımmmm

kizlar nescafe benim de sorunum. 2 gunde bir filan icmem lazim . ya da capuccino. kilo verme hizini etkiler mi acaba die korkuyorum. yani ekmegi sekeri onu bunu kesio de sekersiz nescafe yuzunden yapisip kalmasin kilolar:)

Nescafe ile ilgili sorunu ben tam anlayamadım, bir açıklama yapabilir misiniz? Hazır ürün olduğu için mi diyete aykırı

yaptığımız her hatada basa donüyoruz bunu unutma canlı örneginin ben onun yerine Sutlu turk kahvesi icsen aralarda hem tokluk hisi veriyor hemde kafeyin ihtiyacını giderir

Nescafe ile ilgili sorunu ben tam anlayamadım, bir açıklama yapabilir misiniz? Hazır ürün olduğu için mi diyete aykırı
canım Canan hoca onermiyo evet hazir olduğu icin Sutlu turk kahvesi yada sade tabimki sekersiz olmak gaydiyla içile bilir
i

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin.
Bugun omlet yaptim.zeytinim bitmis bugun yiyemedim.badem peynir yesil cay yesillik yedim.bir tane de kivi...simdi limonlu yesil cay iciyorum....
Ayrica yuzumdeki lekelerin gecmeye baslamasina cok sevindim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…