sabah kalkınca bir bardak su
kahvaltı
2kk yumurta üzerine 1tk keten tohumu
1kk beyaz keçi peyniri üzerine 1 çk çörekotu (çörekotlu beyaz peynir çok güzel oluyor tavsiye ederim)
5 zeytin
6 tam ceviz - 1 günkurusu kayısı
1 domates 1 yeşil çarliston biber
finalde bir avuç yaban mersini ve çekirdekli siyah üzüm omega 3 ile birlikte (hocam 2. kitabında omega 3 çabuk bozluyor antioksidanlarla birlikte alın diyordu)
öğlen
1 avuç yaban mersini ve çekirdekli siyah üzüm
1 avuç yer fıstığı
1 bardak ayran
akşam
1 tabak barbunya pilaki
1 tabak zeytinyağlı kereviz
1 kase keten tohumlu ev yapımı yoğurt
bir avuç yaban mersini ve çekirdekli siyah üzüm omega 3 ile birlikte
2-3 litre su 20 dakika yürüyüs
Hepinize bol leptinli geceler!!
kahvaltı
1kk beyaz keçi peyniri üzerine 1 çk çörekotu (çörekotlu beyaz peynir çok güzel oluyor tavsiye ederim)
5 zeytin
finalde bir avuç yaban mersini ve çekirdekli siyah üzüm omega 3 ile birlikte (hocam 2. kitabında omega 3 çabuk bozluyor antioksidanlarla birlikte alın diyordu)
öğlen
1 avuç yer fıstığı
1 bardak ayran
akşam
1 tabak barbunya pilaki
Demesinler demesinler boşver canım
Bravo leylak, canım benim, darısı başımıza inşallah (bak biz bize yetiyoruz)
kahvaltı
5 zeytin
öğlen
1 avuç yer fıstığı
1 bardak ayran
akşam
1 tabak barbunya pilaki
herkese merhaba öyle yorgunum ki yazıp kaçıcam uykuya ben
sabah
semizotlu yumurta( sabah sabah kalkıp pişirdim heralde her gün haşlanmış yumurtadan sıkılımışım)
yeşil çay
biraz badem fındık
öğlen
türlü vardı yanında yoğurt türlüde brokoli karnıbahar patates havuç vardı
akşam da 2 dilim duble ince pizza içinde sadece peynir mısır ve ton balığı vardı.
yanında da ayran
bugun yarım saat çocuklarla zıplayıp takla attım. 10 dakıka da koştuk.
inanılmaz yoruldum bugun gözlerim kapanıyo İYİ GECELER CANIM ARKADAŞLARIM
Arkadaşlar geçmişe yönelik uzuun bir okuma yaptım...
Öncelikle fotolarını görerekten dibimin düşdüğü arkadaşlarım papadiya ve ceyline :
pravooo, pravooo, pravooo demek isteyrum
daha sonra iyiniyetli arkadaşımın kızına da geçmiş olsun diyorum ve yanacıklarından öpüyorum
menü bildirimine gelince:
Sabah: Klasik Karatay Kahvaltısı (KKK)
Öğlen: 1 tabak bulgur pilavı,
5 tavuk kanat
Akşam: 1 tabak kıymalı pırasa
6 kaşık bulgur pilavı (çok şükür bitti)
salata
az yoğurt
Su: Yatana kadar 2,5 lt olur inşallah ve de 3 fincan da beşi bir yerde çayım
Spor: 30 dk. tempolu yürüyüş
kızımla 2 saat aralıksız park macerası
( ben biraz önce geçmiş sayfaları okurken de gitmiş bi güzel soyunmuş banyoya girmiş bugünkü banyo yetmemiş olacak sabunlanıyodu tosbaaaaay çok sinirlendim sinirden gülüyorum valla .... kızım kızım diyorum ya bakmayın erkekten bi farkı yok maşşallah )
Kaçamak: Sabah 10 gibi uyanmak amacıyla (başka bir amacım varsa noliyim) şekersiz nescafe içtim(ceylin duymasın)
Leylakçıım mesajını yeni gördüm. Teşekkür ederim canım inş kızım çabuk atlatır.
geçmiş olsun canım çabuk atlatır inşallah
sanada geçmiş olsun gökçe
tatlıya bahanede hazır hareket falan
evet evet senden görmek istediğimiz hareketler bunlar
kayınvaliden ne zaman gidiyor ne zaman bitecek bu işkence
kayınvaliden bu kadar hamur işine göre kilolumu sağlıklımı
biliyorum cnm malesef yasak
ama günde 7-8 bardak içiyorken
günde 1 ya da 2 bardağa inmiş durumdayım.
onuda yavaş yavaş bırakıcam işallah :)
canım senin listene dikkat ettim yaban mersini çok gibi geldi kilo verememekten şikayet ediyorsun kes bakalım ne olacak 2-3 tane kuru üzümle al omega 3leri
nacizane fikrim
canım kuru meyveyi çok yiyosun,sadece sabahları yesen daha iyi.her öğünde yersen kilo vermen zorlaşabilir...
Haklısın canım. Yarından itibaren dikkat edicem.Teşekkürler...
kızlar sırf listeden atılmamak için bildirim yapıyorum ama berbat bir haftaydı, sanırım bir süre böyle gidecek...
haftasonu gene ankara ya gittim babamı acile kaldırdık bilincini kaybetti kısmen ve artık yürüyemiyor, Allah ım hayat ne kadar çabuk değişiyor daha salı günü konuştuk yürüyordu şimdi ikisini de yapamıyor hala şoktayım daha 58 yaşında Allah ne kadar ömür verdi bilemeyiz ama bu şekilde durumu zor görünüyor hem kendi, hem bizim için
babama ayrı üzülüyorum anneme ayrı...
çocuğum olsun diye kendimi yiyip bitirirken şimdi sadece babamı ve annemi düşünüyorum, her işte bir hayır vardır derler ya ne kadar da doğru...
neyse sizin de içinizi şişirmeyeyim daha fazla, bana dua edin kızlar, bu sınavı nasıl atlatırız bilmiyorum ama en kısa zamanda sıkıntılarımdan kurtulup aranıza dönmeyi temenni ediyorum...
gayem kullanıcısından alıntı
tenesül edipde birinizde cvp yazmadınız ya teşekürler ben kendim bulup yaparım
tenezzül olacak o,ayrıca cevap yazdım
kizlar nescafe benim de sorunum. 2 gunde bir filan icmem lazim . ya da capuccino. kilo verme hizini etkiler mi acaba die korkuyorum. yani ekmegi sekeri onu bunu kesio de sekersiz nescafe yuzunden yapisip kalmasin kilolar:)
çok geçmiş olsun...
geçmiş olsunn canım
çok geçmiş olsun canım
çeken bilir acısını, geçen yaz başında iki kanal tedavisi yaptırmıştım alt çenede karşılıklı
her birisi ikişer kez apse yaptı öldüm öldüm dirildim valla
şimdi iyiyim çok şükür
sen de en kısa zamanda atlatırsın inşallah
yaptığımız her hatada basa donüyoruz bunu unutma canlı örneginin ben onun yerine Sutlu turk kahvesi icsen aralarda hem tokluk hisi veriyor hemde kafeyin ihtiyacını giderirkizlar nescafe benim de sorunum. 2 gunde bir filan icmem lazim . ya da capuccino. kilo verme hizini etkiler mi acaba die korkuyorum. yani ekmegi sekeri onu bunu kesio de sekersiz nescafe yuzunden yapisip kalmasin kilolar:)
canım Canan hoca onermiyo evet hazir olduğu icin Sutlu turk kahvesi yada sade tabimki sekersiz olmak gaydiyla içile bilirNescafe ile ilgili sorunu ben tam anlayamadım, bir açıklama yapabilir misiniz? Hazır ürün olduğu için mi diyete aykırı
arkadaşım nerede yaşıyorsun,gece yarısı oldu demişsin.burada akşam yeni oluyor.lekelerin yok olduğunu Gül 63 te yazmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?