Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tşk ederim canım inş toparlarım heran sallanıcakmış gibi beklemek çok kötü allah kimseye yaşatmasın inş okadar yorgunumki şuan hiç birşey yapmaya enerjim yok

tşk ederim canım benim inş bende atlatırım sabaha kadar evin heryeri çatırdadı ve çatırdıda zıpladım bakalım nolacak.aslında ilk depremin olduğu sıralar bu kadar korkmamıştım ama şimdilerde daha çok etkileniyorum sarsıntılardan...

canım gecmis olsun offf bu deprem korkusu bilirim 1999 yılında bursada yasamıstım cok kötüydü aman dikkat et kendine ve ailene inş.artcılar en kısa zamanda sona erer diyorum dualarımız seninle allah kazadan bekledan korusun amin

kizlar nescafe benim de sorunum. 2 gunde bir filan icmem lazim . ya da capuccino. kilo verme hizini etkiler mi acaba die korkuyorum. yani ekmegi sekeri onu bunu kesio de sekersiz nescafe yuzunden yapisip kalmasin kilolar:)

arkadaşlar hocanın bir röportajında mı okudum kitapta mı okudum hatırlamıyorum ama nescafe yerine filtre kahve içebilirsiniz diyordu ben de filtre kahve içiyorum inanın şekersiz ve sütsüz çok nefis oluyor sade nescafe gibi, ama filtre kahve makinası almanız lazım. hem yapmak çok kolay hem de çok lezzetli. makinalarda o kadar pahalı değil 50-60 tl ye bulunabiliyor. ben de kahveyi çok seviyorum böyle bir çare buldum. kahvede türk kahvesi kadar değil daha kalın çekilmişi oluyor onuda marketlerde bulabilirsiniz. 250 gramlığı bana epey gitti. şirkette vardı zaten. eve de aldım bir tane canım nescafe istedikçe onu yapıyorum. tavsiye ederim.

günaydın kızlar:)
bir kaç gündür uzak kaldım burdan.. ama size hemen karatay diyeti sonucumu yazıyım istedim..
12/03/2012 - 87.3
21/03/2012- 85.2

toplamda 2.100 Gram gitti.. yuppiii :)

Sanada geçmiş olsun.bende dün gittim 2 tane dolgu,diş temizliği oldu korktuğum gibi olmadı şükür ama haftaya bidaha gitcem 2 tane kaplama olcak ayayay:18:

yok canım başlarım tepresyonuna vallha sağlıkdan olcagım mağaz kırızınden sonra aklım başıma geldı akşam kaysı çeviz sıparişi verdim koçişe yarın burdayım

tekrar hoşgeldin..eminim çok güzel kilolar vereceksinn...moralini bozma sakın..

dişim yerii çokk ağrıyoooo

geçmiş olsunn..

geçmiş olsun canım.Allah bidaha yaşatmasın öyle kötü şeyler hiç kimseye...

allah razı olsun canım rabbim kimseye yaşatmasın inş. herkesi ailesini korusun içinde benimkinide

çokk geçmiş olsun canım

GEÇMİŞİ OKURKEN KAHVALTIMI YAPTIM .İŞTEYİM...Geç kalktım o yüzden yanımda getirdim kahvaltımı..
menüm:
1 elma
10 zeytin
biraz peynir
3 gün kurusu
2 kuru erik
5 kan üzümü
biraz tuzsuz fıstık+çiğfındık

ohhh çok doydum kızlarr birazdanda su içerim bitanede bitki çayı tamamdır işte..

canım sağol sanada geçmiş olsun benımde cumaa kanal tedavısı var artık bukadar olmaz sanırsam bu yırmılık dişimdi çektırdım

kalkınca 1 kaşık çekilmiş çörek otu ve su

sabah: 2 haşlanmış yumurta-zeytin-peynir-domates-biber-ceviz-kuruerik ve kuru siyah üzüm-omega3 kapül 3 ad.
öğle: 1 kase çorba 2 ad.fırında pişmiş baget-yoğurt-1 kuru incir
akşam: 3 kaşık sebzeli mantarsote + 2 kaşık pırasa kavurması + 2 adet köfte + 2 kuru erik ve 3-4 tane kuru siyah üzüm kakaolu (regl oldum dün canım tatlı çekti)

3 litreden fazla su + 2 fincan çay + 2 fincan filtre kahve

spor: 10 saat bilgisayar karşısında mesaiden sonra eve gidince biraz evişi (spor yok yani)

slm klasık karatay kahvaltısı yaptım simdi yesil çay içiyorum çok hafifim çokkk kendimi iyi hissediyorum

dostum durup durup da 5 km yürürsen öyle olur tabi,20 dakika ile başla,birden kalbine yüklenme

Kizlar gunaydin.
Bugun omlet yaptim.zeytinim bitmis bugun yiyemedim.badem peynir yesil cay yesillik yedim.bir tane de kivi...simdi limonlu yesil cay iciyorum....
Ayrica yuzumdeki lekelerin gecmeye baslamasina cok sevindim.....
ne zamandır yapıyorsun karatayı,ne kadar verdin,lekeler doğumdan kalma mı?

Hava bugun cok güzel güneşli,fırsatınız warsa çıkıp bol bol yürüyün ve D vitamini alın..vücutta D vitamini eksik olursa kilo verilmezmiş hocamız öyle soyluyo.. Kahvaltım: 2 adet koy yumurtası,1 çay bardağı kuru yemiş,yarım salatalık ve minik domates,15 adet ew yapımı yeşil zeytin,4 yaprak marul..azıcık menemen.. Hepinize afiyet bal olsun. Bide Fizofiye cok büyük gecmis olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…