Fizoficim geçmiş olsuuunn. Çok büyük bir depremdi. Depremler insanın psikolojisini çok bozuyor. Sallantılarla yeniden aynı şeyi yaşamışsın. Çabucak toparlarsın inş. Sana iyi gelen ne varsa onları yapmaya çalış.
canım benim çok geçmiş olsun. ben de marmara depreminden sonra çok uzun yıllar kendime gelememiştim. eşim sağdan sola dönse bile zıplayarak uyanıyordum. geçti ama zaman aldı. ALLAH yardımcın olsun arkadaşım.
kızlar günaydın bugün hiç iyi değilim. sabaha kadar ağladımvan depremini yaşamıştım ve sallantılar yine başladı dün gece baya şiddetli bi sarsıntı oldu psikolojim bozuldu resmen iş bitip eve gitsem diye şimdiden saat saymaya başladım gözlerimi açamıyorum resmen...
hemen sabahki menümü yazayım
1 bardak süt
1 tane muz
1 kuru incir
3-4 tane ceviz
aaa regli olduysan sana haksızlık olur arkadasım cünkü biliyorum rengli dönemimiz biraz duragan bi dönem veremezsen senin moralin bozulsun istemem iyiles ögle yarısalım tamam mı öptüm
tesekürler arkadasım menüler icin
Haftaya o zaman senin de engelin olmazsa
kizlar nescafe benim de sorunum. 2 gunde bir filan icmem lazim . ya da capuccino. kilo verme hizini etkiler mi acaba die korkuyorum. yani ekmegi sekeri onu bunu kesio de sekersiz nescafe yuzunden yapisip kalmasin kilolar:)
bende bugun çekdırdım uyuşması yenı yenı geçıyor üstelık ağrı kesiçi kullnamıyorum emzırdiğim için hafif ağrı kesıçılerde kesmiyor allah kolaylık versin canım herşeyın başında ağız sağlıgı bırcürüğün vuçuda çok zararı var aman ihmal etme
yok canım başlarım tepresyonunavallha sağlıkdan olcagım mağaz kırızınden sonra aklım başıma geldı akşam kaysı çeviz sıparişi verdim koçişe yarın burdayım
dişim yerii çokk ağrıyoooo
kızlar günaydın bugün hiç iyi değilim. sabaha kadar ağladımvan depremini yaşamıştım ve sallantılar yine başladı dün gece baya şiddetli bi sarsıntı oldu psikolojim bozuldu resmen iş bitip eve gitsem diye şimdiden saat saymaya başladım gözlerimi açamıyorum resmen...
1 bardak süt
1 tane muz
1 kuru incir
3-4 tane ceviz
canım gecmis olsun offf bu deprem korkusu bilirim 1999 yılında bursada yasamıstım cok kötüydü aman dikkat et kendine ve ailene inş.artcılar en kısa zamanda sona erer diyorumdualarımız seninle allah kazadan bekledan korusun amin
geçmiş olsun canım.Allah bidaha yaşatmasın öyle kötü şeyler hiç kimseye...
çokk geçmiş olsun canımkızlar günaydın bugün hiç iyi değilim. sabaha kadar ağladımvan depremini yaşamıştım ve sallantılar yine başladı dün gece baya şiddetli bi sarsıntı oldu psikolojim bozuldu resmen iş bitip eve gitsem diye şimdiden saat saymaya başladım gözlerimi açamıyorum resmen...
1 bardak süt
1 tane muz
1 kuru incir
3-4 tane ceviz
canım sağol sanada geçmiş olsun benımde cumaa kanal tedavısı var artık bukadar olmaz sanırsam bu yırmılık dişimdi çektırdımSanada geçmiş olsun.bende dün gittim 2 tane dolgu,diş temizliği oldu korktuğum gibi olmadı şükür ama haftaya bidaha gitcem 2 tane kaplama olcak ayayay:18:
tekrar hoşgeldin..eminim çok güzel kilolar vereceksinn...moralini bozma sakın..
geçmiş olsunn..
geçmiş olsun canım.Allah bidaha yaşatmasın öyle kötü şeyler hiç kimseye...
canım sağol sanada geçmiş olsun benımde cumaa kanal tedavısı var artık bukadar olmaz sanırsam bu yırmılık dişimdi çektırdım
Okuyamadığım 30 sayfadan çok var. Çok hızlı ilerliyorsunuz, 2 gün bakamayınca oku oku bitmiyorrr. Çokta uykum varrr :26::26:
Pazartesi günkü bildirimlerinizin birazını okudum, tebrik ediyorum. Azminiz bitmesin inşallah sağlıkla kilo veriiinnn bütün çabalayanlar
Diyete başlamadım ama yürüyüşe başlayayım dedim (Sayenizde biraz heveslendim). Dün yürüdüm ve bugün her yerim ağrıyordu. O kadar tembelleşmiş hantalaşmışım ki, ağır ağır yürüdüm. Herkes beni geçti.Bir ara birisini geçtim, yaşlı bir amca belini tuta tuta, arada da durup dinlenerek yürüyordu. Bir onu geçtim yani o kadar yavaş yürüyebildim.
Bugün her yerim ağrıyor, yürümeyeyim, zorlamayayım kendimi, yarın ya da sonra ki gün tekrar yürürüm. ara ara yürüyeyim dedim ama sizin bildirimleri okuyunca, kör şeytan git başımdaaanndiyip akşam akşam yürüdüm 5km kadar. Bacaklarım kalçam oooyy her yanıımmmm
ne zamandır yapıyorsun karatayı,ne kadar verdin,lekeler doğumdan kalma mı?Kizlar gunaydin.
Bugun omlet yaptim.zeytinim bitmis bugun yiyemedim.badem peynir yesil cay yesillik yedim.bir tane de kivi...simdi limonlu yesil cay iciyorum....
Ayrica yuzumdeki lekelerin gecmeye baslamasina cok sevindim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?