Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

uzun bi gecenin ardından uyanmak zorunda kaldım çoçuklar okula koçış işe bende kızımla baş başayım önçe onu doyurdum sorada ben ilk sayılan menumu yaptım

2 yumurta omlet
2zetin çok tuzlu olduğu için az yedim
1 avuç peynır
salatalık
1çay b. çeviz
4 tane kaysı
dişimin agrıları var ama dünkü kadar değil kızımı uyudursam uyumayı düşnüyorum şimdilik byyyeee

günaydın herkese menüm 5 zeytin kibrit kutusu peynir (evde bu kadar kalmış) sögüş domates bi tane, kuru kayısı 2 tane badem 7 tane armut 3 dilim

günaydın karataydaşlarım

kahvaltımı yaptım işe geldim, 2 köy yumurtası (sonunda buldum ) 6 zeytin, biraz peynir, 5 ceviz ve 1 incir.

Sanada oncelikle gecmis olsun canim...
Ins.kizin uyur sende dinlenirsin.sana iyi uykular canim.
Ne zaman musaitsen cevaplayabilirsin.sen daha once karatay yapip kilo verdin mi canim....

sizleri cok özledim 1 güncük girmedim valla catladım ne yaptılar diye simdi kahvaltımı hazırlıyorum sonra biraz sizi okuyup dünkü ve bugünkü bildirimlerimi yapayım

[SUB][/SUB] Gercekten bravo,tebrik ederim..

Sanada oncelikle gecmis olsun canim...
Ins.kizin uyur sende dinlenirsin.sana iyi uykular canim.
Ne zaman musaitsen cevaplayabilirsin.sen daha once karatay yapip kilo verdin mi canim....
bu gidişle bıraz zor canım uyumaam kızım sabahları bıraz enerjık oyun istiyor benim hıkayem tedavi oldugum depresyon hastalıgımım sırasında hamıle kaldım tedavim yarıda kaldı 69 kılo ile başladım 83 ile bittirdim hamileğimi emzırme döneminde 93 oldum kızımın yeme proplemi yüzünden emzirme dönemim 7 8 ay kadar uzunsurdu diyedisyen yardımıyla 5kğ sonra ama çok açlık krizlerine gırdimğim için bırakdım dıyetisyeni net araştırırdıgım yerde bu siteyle tanışdım 1 ayda 5 kılo verdim dogumun etkisiyle depresyonum beni etkiletıği için bıraktım ama vüçüdüm çok ihanet etmedi gerçi tartımı değiştirdiğim için şimdi klo 80 82 gitip geldim son mağaza kırızımden sonra başladımkızımdan dolayı bıraz karışık yazdım kusura bakma

Kizlar disardan geldim.kizima ekler aldim.cok guzel gozukuyor.....ama yemiycem.onun yerine badem yiyorum.....
Hadi kizlar bugun nelere hayir dediniz.......eklere hayir......

dün öglen ve aksam reddettiklerim ;öglen komsuda börek ve kek benim tam ögle yemegi saatindeydi ben de salatamı ve pırasa yemegimi aldım yanlarında bunları yedim en büyük karatay ohhhh beni anlayısla karsıladı komsumben de teskkür ettim
aksam ise yakın arkadasıma gittik oturmaya onunda ikramları hayır tabi ki kıyamam o beni cok destekliyor bu konuda bana sadece cay ikram etti tabagımı biraz oglum birazda onun kızı yedi

arkadasım bu hafta ikimizde aynı kilodayız baktımda bakalım pzt. kac kilo vercez var mısın yarısa ama kacamak yok bende de yürüyüs pilates var kosullar aynı hadi nedersin:18::18::18:

arkadasım süpersin masallah allah tamamını erdirsin cok güzel görünüyorsun yola devam öptüm

Son düzenleme:

peynirim,zeytinim
marulum 2 yaprak,maydonozum,
2 adet köy yumurtam
1 cay bardagı fındıgım
domatesim,salatalıgım
omega3 2 kapsül

Son düzenleme:
sabah09:35)
peynirim,zeytinim,maydonozum,domatesim,salatalıgım,1 adet medine hurması,1 cay bardagı fındık,2 adet köy yumurtam rafadan

öglen(14:00bitti)
pırasa yemegim,roka domates kırmızı lahana karısımı salatam

aksam yemegim19.00bitti)
tarhana corbası(ev yapımı)
az pırasam vardı
kücük kase bulgur pilavı
omega3 2 kapsül

sporum: 60 dk 5 km hız:5.1 kalori:270 oleeeyyyy

2 litre su ,siyah cay6 caybardagı,1kupa yesl cay

Son düzenleme:
günaydın hanımlar
güleryüz menü harika görünüyo afiyet olsun bol bol yag yaksın inşallah papadiyaaaaaaa kıııızzzzz o göbüş nere gittiiiiiii harikasııııııııııııııııııın bacım harikasın darısı başımaaaa başımaaa

1. ögün klasik karatay kahvaltısı

bugün kendime söz verdim kaçamak yok hadi bakalım inşallah sözümde dururum

GÜNAYDIIINNLAARR HATUUNLAARRR

2 adet haşlanmış köy yumurtası
2 adet marul, tere
3 zeytin
tulum ve eski kaşar peyniri
1 çay bardağı kadar fındık
kivi
omega 3'lerim

Hadi bakalım kaçamaksız bol sporlu bir gün olsun bugün. Bol bol su içmeyi unutmayın.

menüler çok güzel yemekler güzel Güleryüzcüm afiyet olsun. Evet bu hafta yarışalım demişsin heyecanlı olur Tamam yarışalım varrııımmmmm. Ben dün regl olmuşum ama hiç sızlanmayacağım canım hiç bişey istemiyor zaten merak etme:13:

Son düzenleme:
kızlar günaydın bugün hiç iyi değilim. sabaha kadar ağladım van depremini yaşamıştım ve sallantılar yine başladı dün gece baya şiddetli bi sarsıntı oldu psikolojim bozuldu resmen iş bitip eve gitsem diye şimdiden saat saymaya başladım gözlerimi açamıyorum resmen...
hemen sabahki menümü yazayım
1 bardak süt
1 tane muz
1 kuru incir
3-4 tane ceviz

papadiya tebrik ederim canım yaa ne kadar güzel görünüyorsun maşşallaaaahhh sana süpersin

bu arada ben de siteyi kimseye söylemiyorum ben de kıskancım sanırsam

Fizoficim geçmiş olsuuunn. Çok büyük bir depremdi. Depremler insanın psikolojisini çok bozuyor. Sallantılarla yeniden aynı şeyi yaşamışsın. Çabucak toparlarsın inş. Sana iyi gelen ne varsa onları yapmaya çalış.

canım benim çok geçmiş olsun. ben de marmara depreminden sonra çok uzun yıllar kendime gelememiştim. eşim sağdan sola dönse bile zıplayarak uyanıyordum. geçti ama zaman aldı. ALLAH yardımcın olsun arkadaşım.

aaa regli olduysan sana haksızlık olur arkadasım cünkü biliyorum rengli dönemimiz biraz duragan bi dönem veremezsen senin moralin bozulsun istemem iyiles ögle yarısalım tamam mı öptüm

tesekürler arkadasım menüler icin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…