Canim ben rusya da sibirya bolgesinde yasiyorum.turkiye saatinden +6 saat ilerdeyiz canim....
Gercekten bravo,tebrik ederim..Okuyamadığım 30 sayfadan çok var. Çok hızlı ilerliyorsunuz, 2 gün bakamayınca oku oku bitmiyorrr. Çokta uykum varrr :26::26:
Pazartesi günkü bildirimlerinizin birazını okudum, tebrik ediyorum. Azminiz bitmesin inşallah sağlıkla kilo veriiinnn bütün çabalayanlar
Diyete başlamadım ama yürüyüşe başlayayım dedim (Sayenizde biraz heveslendim). Dün yürüdüm ve bugün her yerim ağrıyordu. O kadar tembelleşmiş hantalaşmışım ki, ağır ağır yürüdüm. Herkes beni geçti.Bir ara birisini geçtim, yaşlı bir amca belini tuta tuta, arada da durup dinlenerek yürüyordu. Bir onu geçtim yani o kadar yavaş yürüyebildim.
Bugün her yerim ağrıyor, yürümeyeyim, zorlamayayım kendimi, yarın ya da sonra ki gün tekrar yürürüm. ara ara yürüyeyim dedim ama sizin bildirimleri okuyunca, kör şeytan git başımdaaanndiyip akşam akşam yürüdüm 5km kadar. Bacaklarım kalçam oooyy her yanıımmmm
bu gidişle bıraz zor canım uyumaam kızım sabahları bıraz enerjık oyun istiyor benim hıkayem tedavi oldugum depresyon hastalıgımım sırasında hamıle kaldım tedavim yarıda kaldı 69 kılo ile başladım 83 ile bittirdim hamileğimi emzırme döneminde 93 oldum kızımın yeme proplemi yüzünden emzirme dönemim 7 8 ay kadar uzunsurdu diyedisyen yardımıyla 5kğ sonra ama çok açlık krizlerine gırdimğim için bırakdım dıyetisyeni net araştırırdıgım yerde bu siteyle tanışdım 1 ayda 5 kılo verdim dogumun etkisiyle depresyonum beni etkiletıği için bıraktım ama vüçüdüm çok ihanet etmedi gerçi tartımı değiştirdiğim için şimdi klo 80 82 gitip geldim son mağaza kırızımden sonra başladımkızımdan dolayı bıraz karışık yazdım kusura bakmaSanada oncelikle gecmis olsun canim...
Ins.kizin uyur sende dinlenirsin.sana iyi uykular canim.
Ne zaman musaitsen cevaplayabilirsin.sen daha once karatay yapip kilo verdin mi canim....
Kizlar disardan geldim.kizima ekler aldim.cok guzel gozukuyor.....ama yemiycem.onun yerine badem yiyorum.....
Hadi kizlar bugun nelere hayir dediniz.......eklere hayir......
Sizlere söööz veriyorum arkadaşlar hiç kaçamak yapmadım dün ve bugün bu hafta hiç kaçamak yapmayacağım. Yürüyüşümü de yapacağım bir de plates yapayım papadiyacımm nasılımBakalım p.tesi kaç kg vermiş olacağım
Eki Görüntüle 371763
sanırım burda 108 falandım bu da 5 dk oncekı halımEki Görüntüle 371771 Eki Görüntüle 371770
sabah09:35)
peynirim,zeytinim,maydonozum,domatesim,salatalıgım,1 adet medine hurması,1 cay bardagı fındık,2 adet köy yumurtam rafadan
Eki Görüntüle 372459
öglen(14:00bitti)
pırasa yemegim,roka domates kırmızı lahana karısımı salatam
aksam yemegim19.00bitti)
tarhana corbası(ev yapımı)
az pırasam vardı
kücük kase bulgur pilavı
Eki Görüntüle 372460
canımmmm cok tsk ederım sızler olmasanız burası olmasa asla basaramazdım kı bu zamana kadar basaramadım
canım benım ya bız cok ıyı bır ekıbız aynı frekanstayız bırbırımıze hep destek tam destek modundayız.o yuzden bırbırımızı bulmusken hep bırlıkte basaralım bır sır verıyımmı ben etrafımdakı kısılere karataydan bahsedıyorum tavsıye edıyorum ama sızden yanı bu forumdan asla bahsetmıyorum sızı herkesten kıskanıyorum paylasamıyorum sanursam
kızlar günaydın bugün hiç iyi değilim. sabaha kadar ağladımvan depremini yaşamıştım ve sallantılar yine başladı dün gece baya şiddetli bi sarsıntı oldu psikolojim bozuldu resmen iş bitip eve gitsem diye şimdiden saat saymaya başladım gözlerimi açamıyorum resmen...
hemen sabahki menümü yazayım
1 bardak süt
1 tane muz
1 kuru incir
3-4 tane ceviz
kızlar günaydın bugün hiç iyi değilim. sabaha kadar ağladımvan depremini yaşamıştım ve sallantılar yine başladı dün gece baya şiddetli bi sarsıntı oldu psikolojim bozuldu resmen iş bitip eve gitsem diye şimdiden saat saymaya başladım gözlerimi açamıyorum resmen...
hemen sabahki menümü yazayım
1 bardak süt
1 tane muz
1 kuru incir
3-4 tane ceviz
menüler çok güzel yemekler güzel Güleryüzcüm afiyet olsun. Evet bu hafta yarışalım demişsin heyecanlı olurTamam yarışalım varrııımmmmm. Ben dün regl olmuşum ama hiç sızlanmayacağım canım hiç bişey istemiyor zaten merak etme:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?