Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kızçeler
Son zamanlardaki her kaçamağım sonrası artık topiğe girmeye yüzüm yok diyorum ama fena alışkanlık olmuş bende ve sizleri merak ettiğim için giriyorum,arada da güzel menülerim olursa yazıyorum böyle işte gerçi kahvaltılarım genelde güzel,akşam 8 sonrası bozuyo beni..:18:

Kahvaltım :
1 kk yumurta + 1 muz + 8/9 iri zeytin + 1,5 dilim peynir + 1 salatalık + azcık ceviz + 1 kivi + 6/7 tane siyah çekirdekli kuruüzüm + omega3 500 mg. x 2
Hepinize bol pozitifli günler

Ceylinim en yapmaman gereken şeylerden birini yapıyorsun yahuuu dur bak aaa kaçamak yap bari 8 den sonra yime

günaydın karataydaşlarım

kahvaltımı yaptım işe geldim, 2 köy yumurtası (sonunda buldum ) 6 zeytin, biraz peynir, 5 ceviz ve 1 incir.

Ay selamını çok beğendim Karataydaşlar:)))

Canım çok geçmiş olsun! Bende kasımda 10 günlüğüne gönüllü olarak Van daydım. Bir 4,8 bir 5,3 yaşadım. İstanbul depreminin de artçılarını yaşadım. Fakat Van da ki daha şiddetli geldi bana. Bir de sürekli olarak sallanıp duruyor maalesef. Sen Van da neredesin ? Nerede kalıyorsunuz?

kızımı uyutum biraz zor oldu ama uyudu bende bıraz uyuyup ev işlerinmi yaparım su anda yemek hiç düşünemiyorum ama her halde ikindiyi bulur ozaman görusuruz

Son düzenleme:
adım ölçer satın aldım hepsiiiii buradaaaadan bakalım bi gelsin de

kocar ve ceylin1907 arkadaşlarım tşk ederim çok sağolun
kaonus arkadaşım ben ercişe sınır olan bitlisin bi ilçesindeyim depremin merkezi malum ercişti ve bizde enaz erciş kadar hissettik depremi.şimdiye kadar öyle çok sallandımki 5000den fazla artçı olmuş düşünün artık...

merhabalar....sabahmega 3,c vitamini,karatay kahvaltısı-öğlen:yumurtalı pırasa,salata,kefir-akşam:tavuk,salata,kefir.bol su,50 dakika tae bo,1saat yürüyüş....

Dünkü menümü yazmayı unutmuşum:))

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, peynir,10 zeytin , fındık ,Omega3 Kuru Üzüm, Kuru incir
Öğle: köfte, Bol salata, Ayran
Akşam: Tavuk ( pek yiyemedim), Salata 2 kuru incir(reglim tatlı ihtiyacımı bastırmak için yedim)
Dün hiç yürüyemedim((

herkese merhabalar
kullandığınız omega 3 ün markasını rica etsem paylaşabilir misiniz.
bende başlamak istiyorum
geçen hafta televizyonda izlediğimde saf omega 3 kullanmalısınız diyordu Canan hoca
hangisidir bu?
teşekkürler...

çok geçmiş olsun...

Allah yardımcınız olsun. Umarım bir an önce biter ve normal yaşantınıza dönersiniz. Ben 5 yıl önce Van da görev yapmıştım. Deprem sonrası halini görünce çok üzüldüm. Elimden geldiğince sana destek olmaya çalışırım. İyi günler canım

fiyatı ve markası nedir canım...
7.49 a aldım rexpooooo kargo bedavaymıs vala 11 yorum olunca aldım insallh iyi çıkar

marincaaaaaaap kullnıyorum 12 tl 60 tanesi

Uyuyan güzeller haydii uyanın artık Leylakçımlaarr hayddiii

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım

çok geçmiş olsun canım,en kısa zamanda biter artçılar inşallah...

tşk ederim canım allah razı olsun depremden sonra çok şey değişti malesef vanda...
pindistan ve dallida arkadaşlarım sizede tşk ederim...

merhabalar....sabahmega 3,c vitamini,karatay kahvaltısı-öğlen:yumurtalı pırasa,salata,kefir-akşam:tavuk,salata,kefir.bol su,50 dakika tae bo,1saat yürüyüş....

kızlar size de ticker hazırlayalım mı?

Başlangıç kg.
şimdiki kg.
Hedef kg.
Boy

yazarsanız ben yapabilrimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…