- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
kızlar size de ticker hazırlayalım mı?
Başlangıç kg.
şimdiki kg.
Hedef kg.
Boy
yazarsanız ben yapabilrimm
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım
Leylakçıımm ustacıım hoşgeldiiinn. Siz spor yapıyosunuz ya ben de yapayım dedim dün 2. platesimi yaptım. Oğluş üstüme çıkıp zıplarken plates topunun üzerinde ben dengeyi zaten yeni olduğum için yapamazken o da ayaklarıyla beni hep itekledi. Ebru şallının cd sini alayım bir de netten onun cdsini indirmekle cebelleştim. sporum böyle bir cebelleşme içinde oldu ama devam edeceğim akşamları yatmadan
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım
Leylakçıımm siz spor yapıyosunuz ya ben de yapayım dedim dün 2. platesimi yaptım. Oğluş üstüme çıkıp zıplarken plates topunun üzerinde ben dengeyi zaten yeni olduğum için yapamazken o da ayaklarıyla beni hep itekledi. Ebru şallının cd sini alayım bir de netten onun cdsini indirmekle cebelleştim. sporum böyle bir cebelleşme içinde oldu ama devam edeceğim akşamları yatmadan
süpersin canım,hem çocukla cebelleşince daha çok kalori yakmışsındır benceebru şallının son dvd sini bende indirmeye çalıştım ama 3 saatte inmeyince sıkıldım bıraktım
7.49 a aldım rexpooooo kargo bedavaymıs vala 11 yorum olunca aldım insallh iyi çıkar
marincaaaaaaap kullnıyorum 12 tl 60 tanesi
Başlangıç kg.
şimdiki kg.
Hedef kg.
Boy
Başlangıç kg.
şimdiki kg.
Hedef kg.
Boy
kocar ve ceylin1907 arkadaşlarım tşk ederim çok sağolun
kaonus arkadaşım ben ercişe sınır olan bitlisin bi ilçesindeyim depremin merkezi malum ercişti ve bizde enaz erciş kadar hissettik depremi.şimdiye kadar öyle çok sallandımki 5000den fazla artçı olmuş düşünün artık...
kilonu tamamen karataylamı verdın. bende ticker istiyorum banada yapabılırmısın:26:
sema cidden yaparsan çok dua ederim allah gönlüne versin kuzum yazam dur. başlangıç kilom 72 şimdi 71.5 boy :156 hedef 60inşallah dimi
evet karatayla
yaparım tabi sen de yaz
Çok teşekkürler:))
başlangıç 89,2
şimdiki(pazartesi) 88,3
Hedef 64
Boy 170
çok teşekkür ederim cnm.
:26:başlangıc 107
:26:şuan 105
hedef 70
boy1,75
kontrol panelinden profil düzenlemeye gidin,çizelge kısmına http ile başlayıp png ile biten yeri yapıştırın ve kaydet diyin
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wAqnerM/weight.png buyur bu da seninnn
bana eczacı tanıdık indirimi yapıorrya ben marincap ıistanbul da eczaneden 14.5 tl ye alıyorum nasıl oluyor bizi kazıklıyorlar mı yaa :26:
yiyebilirsinnnkızlar yemek leri bir porsiyonmu yiyorsunuz yada doyana kadarmı öğlen menüsü için sordum mesala menüde ıspanak var 2 porsiyon yenirmi sonuçta ekmek yok :))
cnm ya bu sekılde uyarı verdı Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
bana eczacı tanıdık indirimi yapıorr
yiyebilirsinnnyıne aynı
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/w2VYYte/weight.png cnm bu adresi olduğu gibi yapıştır ve kaydet de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?