Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkese merhaba..konuyu inceliyordum çok beğendim paylaşımlarınızı..ben de karatay diyeti yapmak istiyorum..nerden başlamalıyım sizce..bana bu konuda yardımcı olabilecek bu paylaşımlara ortak edebilecek birisi var mı..

hoşgeldin aramıza..ilk sayfayı okursan senin için iyi olur ve kitabı alıp okumanı tavsiye ederim.birde hergün buraya gel menülerini paylaş yanlışların varsa herkes sana yardımcı olacaktır.kolay gelsin ve inş. hedefine ulaşırsın.kilo cetvelide yaparsan daha iyi olur.

Selam kizlar, kolay gelsin hepimize...

Sabah ki menüm
2 yumurta ile beyaz peynirli yesil soganli omlet, 6 zeytin, domates, salatalik, yesil cay ve yarim yesil elma

Yediklerimi fotografli olarak aksam dönücem tekrar

hoşbuldum.. :) sayfayı okuyorum ve bugün ya da en geç haftasonu kitabı almış olacağım..sizi takip etmek zaten keyifli.. :) kilo cetveli yaptım ama olmuştur inşallah.. karatay haftalık menüyü nette gördüm..bugünden başlayarak menümü yazayım..

kahvaltı ;
1 haşlanmış yumurta
2 kare beyaz peynir (kibrit kutusundan küçük)
1 domates
2 kuru kayısı
yarım çay bardağı kadar ceviz..

şimdiye kadar içtiğim neredeyse yarım litre su.. çalıştığım için öğlen yemeği tam menüdeki gibi olmayabilir ama hafif bişeyler tercih edicem..

Selam kizlar, kolay gelsin hepimize...

Sabah ki menüm
2 yumurta ile beyaz peynirli yesil soganli omlet, 6 zeytin, domates, salatalik, yesil cay ve yarim yesil elma

Yediklerimi fotografli olarak aksam dönücem tekrar

Hosgelfin canim.kac kilo vermek istiyorsun.kolay gelsin canim...

bugün eşim evdeydi öyle oluncada kahvaltıyı geç yaptık anca giriyorum nete
2 haşlanmış yumurta
zeytin peynir
marulve roka salatası
kırmızı biber
ceviz
1kivi
4-5 çeirdekli üzüm
omege 3lerim
bolca çay

yaz yaz bitmedi

Şekersiz Türk kahvemi yudumluyorum şimdii...

Neler yediimm

Öğle
Yarım kase ev yapımı tarhana çorbası(daha tarhana yapmayı başaramadım bu yaz yapsam iyi olacak:)
4 tane mercimek köftesi
3 marul, çok az tere
Keten tohumlu yoğurt

Evet okuluma da yürüyerek geldiimmm. Güneş gülümsüyor gökyüzünden bana ohhh daha ne isterimmm. Kilo da vermişim
Kışın Aralık ayında ben 66 kg idim. Yediklerime az dikkat ettim bir kg verdim. Daha sonra patates diyeti yaptım (şok diyetler mi aman aman uzak duracağım artık) 64.5 olunca da Karataya başladım ohhh çok iyi hissediyorum

burada yenilebilir dendiği için akşama patates salatası yapıcam bol yeşillikli ve limonlu:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…