- 24 Ağustos 2010
- 357
- 7
- 96
herkese merhaba..konuyu inceliyordum çok beğendim paylaşımlarınızı..ben de karatay diyeti yapmak istiyorum..nerden başlamalıyım sizce..bana bu konuda yardımcı olabilecek bu paylaşımlara ortak edebilecek birisi var mı..
herkese merhaba..konuyu inceliyordum çok beğendim paylaşımlarınızı..ben de karatay diyeti yapmak istiyorum..nerden başlamalıyım sizce..bana bu konuda yardımcı olabilecek bu paylaşımlara ortak edebilecek birisi var mı..
hoşgeldin aramıza..ilk sayfayı okursan senin için iyi olur ve kitabı alıp okumanı tavsiye ederim.birde hergün buraya gel menülerini paylaş yanlışların varsa herkes sana yardımcı olacaktır.kolay gelsin ve inş. hedefine ulaşırsın.kilo cetvelide yaparsan daha iyi olur.
Selam kizlar, kolay gelsin hepimize...
Sabah ki menüm
2 yumurta ile beyaz peynirli yesil soganli omlet, 6 zeytin, domates, salatalik, yesil cay ve yarim yesil elma
Yediklerimi fotografli olarak aksam dönücem tekrar
kızlar size de ticker hazırlayalım mı?
Başlangıç kg.
şimdiki kg.
Hedef kg.
Boy
yazarsanız ben yapabilrimm
zahmet olmazsa,ben isterim...ama bilgisayarı kulanmayı pek bilmem...yine de denerim....başlangıç kilo:88-şimdiki kilo:88-hedef kilo:70-boy:1.71...teşekkürler...
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wRvPDNh/weight.png
kullanıcı kontrol paneline gir,profil düzenle tıkla,çizelge kısmına bunu olduğu gibi yapıştır ve kaydet
ya ben marincap ıistanbul da eczaneden 14.5 tl ye alıyorum nasıl oluyor bizi kazıklıyorlar mı yaa :26:
ya ben marincap ıistanbul da eczaneden 14.5 tl ye alıyorum nasıl oluyor bizi kazıklıyorlar mı yaa :26:
sporumu yaptım,duşumu da aldım.birazdan da bitki çayımı içerim
Tebrik ediyorum gerçekten 21 kilo mu verdin..peki ne kadar sürede..
bende izmirde 13.5 aldım dün indirim yapmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?