Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sizleri cok özledim 1 güncük girmedim valla catladım ne yaptılar diye simdi kahvaltımı hazırlıyorum sonra biraz sizi okuyup dünkü ve bugünkü bildirimlerimi yapayım
bizde seni ve güzel menülerini özledik

canım allah yardımcın olsun bede van depreminde arkadaşımı kaybettim
ercişte .senelerce kpssye girip yeni atanmış 2ay önce gitmişti ercişe
1yaşındaki oğlu kayınvalidesi,kayınpederi... onlarda bebişe bakmaya gitmişlerdi
öğretmendi arzu allah rahmet etsin
o günleri hatırladım günlerce enkezdan sağ çıkmalarını bekledik ama....

süpersin yine arkadasım bak kıskandım sporu da bittirmissin ben ancak oglusu bekliyecem uyumasını bakalım kacta uyuyacak simdi icerde oyun oynuyor

sen kıskanacak son kişisin canım benim,maşallah hergün 1 saat yürüyosun meleğin uyuduğu zaman yürürsün elbet

başın sağolsun canım,allah mekanlarını cennet eylesin...

burada yenilebilir dendiği için akşama patates salatası yapıcam bol yeşillikli ve limonlu:18:

kuzum dün dikkat ettim gülün menüsüne bol patatesli bezelyeydi

bu akşam babam geliyor
akşama
kıymalı bamya yapacağım(buzluktan)ben sevmem
pilav
onların menüsü

benimki bulgurlu kabak yemeği
börülce salatası
marul salatası
ayran

gidip biraz yürüyeyim bende

kuzucuk patates yenilmiyor kitapta öyle yazıyor bence yesil mercimek salatası yap cünkü patateste cok nisasta var buda seker demek

ama ama bi arkadaş yenilebilir demişti,hatta kitapta tarifi var demiştibende aylardır yemiyorum diye çok sevinmiştim.boşuna sevindim desene....

:26:MERHABALAR ARKADAŞLAR.ben karataya başlayalı tam 1 ay 8 gün oldu .1 -2 kez pide dışında oda ince hamur ve az miktarda idi kaçamak yapmadım.ama 2 kg verebildim.sıkı sıkı olan pantolanlar rahatladı ama çoookkk yavaş gidiyorum.akşam 8 den sonra limonlu çay dışında bişeyde yemiyorum.benim gibi ağır ilerleyen varmı.pes edesim geliyor.moralim bozuluyor. 60 la başladım 58 kg şimdi.burdan ne yedinizi takip ediyorum.kitabın ilkinide okudum .ÇOOOKKK sevdiğim halde tatlı çikolata hiççç yemedim.NAPMALIYIMMM.....

Son düzenleme:
Eşim de karataya başladııııı

Ona ekmek vermiyorum. Kayınvalidem bir görse :76: ne derdi aceeppp
Oğlunu 89 kg çıkarıp gönül rahatlığıyla gittiydi oysaki Bir ayda 4 kg almış eşim. Tabağına tepeleme yığıyordu pideleri poğaçaları:124:
Abartmıyorum üst üste poğaçadan az büyük 4-5 pideyi yığıyordu yahu

sen kıskanacak son kişisin canım benim,maşallah hergün 1 saat yürüyosun meleğin uyuduğu zaman yürürsün elbet

allahıma sükürler olsun yürüyebiliyorum esim sagolsun imkan sagladı ve bunları fotolayınca daha cok hırslanıyorum ve beni motive ediyor ve fotograflamadıgım zamanda o yiyeceklerden uzak duruyorum ve kendimi böylelikle frenliyorum ve yemeklerime daha cok özeniyorum sizde göreceksiniz diye işte buda siz yanımda yokken kendimce motive yöntemim

Son düzenleme:

kizlarrr sabah kalkar kalkmazz uc incir ve yarim litre su ictimm
buda ogle menummmmmmmmm

benim kayınvalidem de telefonda kendini yırtıyo,ekmek yiyin bağırsaklarınız kurur diyo

Spor yapıyor musun?
En az 2.5 lt su içiyor musun?
Menülerini görmedim pek sanırım bildirim yapmıyorsun. Az yiyorsan da kg veremiyorsun.
Demir eksikliğinde kg veremiyorsun

Bir de herkesin kg verme hızı farklı sabır gerekiyor. Menü bildirimi yapsan sana öyle yardımcı olsak

ama ama bi arkadaş yenilebilir demişti,hatta kitapta tarifi var demiştibende aylardır yemiyorum diye çok sevinmiştim.boşuna sevindim desene....

ama sen yinede baskalarınada sor arkadasım ama dün gülün yemeginde vardı leylak70 hatırlattı olabilirde ben senin hevesini kırmayım

her akşam yürüyorum.kan değerlerim normal diyete başlamadan ve sonrasında bakıldı.sabahları 07-30 da karatay kahvaltısı öğlen mesala bugün 3 köfte yoğurt çorba akşamlarda bol salata et veya sebze yemekleri doyuyorum acıkma yok.su çok içerim zaten şimdide içiyorum.bilemedim...peki bundan sonra her gün menü bildirimi yapıcam.sadece öğlen dışarda yiyorum.mecburen eve gitme olanağım yok.ama yasak olanları yemiyorum.
cevabın için teşekkürler.

kızlar geçmiş olsun diyen herkese tşk ederim
leylak70 arkadaşım allah arkadaşına rahmet etsin çok kişiyi kaybettik malesef bidaha yaşatmasın inş
leylak84 arkadaşım patates salatası yenebilir diye ben yazmıştım daha yeni bitirdim hocanın kitabını orda kendisi yazmış porsiyon büyük olmamak şartıyla yenebilir bence...
ölen bildirimimide yapayım hemen
1 tabak tarhana çorbası
3 tane köfte
2 tane kuru bulgurlu dolma
2 bardak ayran
az öncede dayanamayıp nescafe içtim

ama sen yinede baskalarınada sor arkadasım ama dün gülün yemeginde vardı leylak70 hatırlattı olabilirde ben senin hevesini kırmayım

doğru diyosun canım,o zaman 2. kitabı okuyan varsa beni bilgilendirebilir mi acaba?patates salatası yenilebiliyo mu yoksa zinhar yasak mı
valla benimde acıktı halbuki de daha yeniögle yemegimi yedim ne güzel bi ögünn oooffff vayyyyy

ben öğle yemeği de yemedim,karnım nasıl gurulduyo anlatamam.1,5-2 saat beklemek zorundayım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…