sporumu yaptım,duşumu da aldım.birazdan da bitki çayımı içerim
bizde seni ve güzel menülerini özlediksizleri cok özledim 1 güncük girmedim valla catladım ne yaptılar diye simdi kahvaltımı hazırlıyorum sonra biraz sizi okuyup dünkü ve bugünkü bildirimlerimi yapayım
kızlar günaydın bugün hiç iyi değilim. sabaha kadar ağladımvan depremini yaşamıştım ve sallantılar yine başladı dün gece baya şiddetli bi sarsıntı oldu psikolojim bozuldu resmen iş bitip eve gitsem diye şimdiden saat saymaya başladım gözlerimi açamıyorum resmen...
hemen sabahki menümü yazayım
1 bardak süt
1 tane muz
1 kuru incir
3-4 tane ceviz
süpersin yine arkadasım bak kıskandım sporu da bittirmissin ben ancak oglusu bekliyecem uyumasını bakalım kacta uyuyacaksimdi icerde oyun oynuyor
burada yenilebilir dendiği için akşama patates salatası yapıcam bol yeşillikli ve limonlu:18:
bizde seni ve güzel menülerini özledik
canım allah yardımcın olsun bede van depreminde arkadaşımı kaybettim
ercişte .senelerce kpssye girip yeni atanmış 2ay önce gitmişti ercişe
1yaşındaki oğlu kayınvalidesi,kayınpederi... onlarda bebişe bakmaya gitmişlerdi
öğretmendi arzu allah rahmet etsin
o günleri hatırladım günlerce enkezdan sağ çıkmalarını bekledik ama....
burada yenilebilir dendiği için akşama patates salatası yapıcam bol yeşillikli ve limonlu:18:
kuzucuk patates yenilmiyor kitapta öyle yazıyor bence yesil mercimek salatası yap cünkü patateste cok nisasta var buda seker demek
sen kıskanacak son kişisin canım benim,maşallah hergün 1 saat yürüyosunmeleğin uyuduğu zaman yürürsün elbet
Eşim de karataya başladııııı
Ona ekmek vermiyorum. Kayınvalidem bir görse :76: ne derdi aceeppp
Oğlunu 89 kg çıkarıp gönül rahatlığıyla gittiydi oysakiBir ayda 4 kg almış eşim. Tabağına tepeleme yığıyordu pideleri poğaçaları:124:
Abartmıyorum üst üste poğaçadan az büyük 4-5 pideyi yığıyordu yahu
:26:MERHABALAR ARKADAŞLAR.ben karataya başlayalı tam 1 ay 8 gün oldu .1 -2 kez pide dışında oda ince hamur ve az miktarda idi kaçamak yapmadım.ama 2 kg verebildim.sıkı sıkı olan pantolanlar rahatladı ama çoookkk yavaş gidiyorum.akşam 8 den sonra limonlu çay dışında bişeyde yemiyorum.benim gibi ağır ilerleyen varmı.pes edesim geliyor.moralim bozuluyor. 60 la başladım 58 kg şimdi.burdan ne yedinizi takip ediyorum.kitabın ilkinide okudum .ÇOOOKKK sevdiğim halde tatlı çikolata hiççç yemedim.NAPMALIYIMMM.....
Eki Görüntüle 372684
kizlarrr sabah kalkar kalkmazz uc incir ve yarim litre su ictimm
buda ogle menummmmmmmmm
ama ama bi arkadaş yenilebilir demişti,hatta kitapta tarifi var demiştibende aylardır yemiyorum diye çok sevinmiştim.boşuna sevindim desene....
fotoğrafı görünce karnım acıktı birden:86:
Spor yapıyor musun?
En az 2.5 lt su içiyor musun?
Menülerini görmedim pek sanırım bildirim yapmıyorsun. Az yiyorsan da kg veremiyorsun.
Demir eksikliğinde kg veremiyorsun
Bir de herkesin kg verme hızı farklı sabır gerekiyor. Menü bildirimi yapsan sana öyle yardımcı olsak
Eki Görüntüle 372684
kizlarrr sabah kalkar kalkmazz uc incir ve yarim litre su ictimm
buda ogle menummmmmmmmm
ama sen yinede baskalarınada sor arkadasım ama dün gülün yemeginde vardı leylak70 hatırlattı olabilirde ben senin hevesini kırmayım
valla benimde acıktı halbuki de daha yeniögle yemegimi yedim ne güzel bi ögünn oooffff vayyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?