Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

leylakk sut ic canimm yaa ceviz ve sut iyi geliyo inannn

Arkadaşım senin resmini görmemiştim çok güzel zayıflamışsın Allah nazarlardan korusun sizlerı gördükçe daha da hevesleniyorum ve hayallerime kavuşacağım anı düşünüyorum( Daha rahat yürümeyi ,enerjik olmayı, istediğim kıyafetleri giyinmeyi ,çekinmeden sıkılmadan yemek yiyebilmeyi ,eşimin yanında daha fit durabilmeyi ..) beni
şu an okuyan herkes anıyordur zaten bu sayfayı o yüzden takip ediyorum benim gibisiniz .Kendimi görüyorum hepinizde

aslında ben 2 .kitabıda okudum demek bu ayrıntıyı kacırdım kitabi bi kez daha gözden gecireyim bari

kimin yazdığını unutmuştum bende kusura bakma arkadaşım:26:hoca yazdıysa azıcık yiyebiliriz o zaman.zaten çok az yemeği düşünüyodum.sağol canım benim bilgilendirdiğin için

leylakk sut ic canimm yaa ceviz ve sut iyi geliyo inannn

ben süt içemem,hiç sevmem canım ya

tabak çok güzel nerden aldın hemen almalıyım ya çok beğendimmm canımmm yaaaa hiç görmedim böle hep 3lü falan oluyordu

canim nerdensin tr yeden mi

ben yurtdisindayim blokker diye bir magaza var oradan aldim

Öğlen menüm :

2 kepçe ıspanak çorbası
1 tabak menemen
1 kase cacık
7-8 tane sanırım çiğ badem
1 incir

İkisi birlikte çok güzel gidiyor aynı günkurusu ile ceviz gibi

kızlar patates salatası hocanın 2. kitabında ramazan için verdii menülerde var bakabilirsiniz ben kitapta ne gördüysem onu söyledim

canım zeytin de ye mutlaka ve yumurta 2 tane olsun...

sporumu yaptım,duşumu da aldım.birazdan da bitki çayımı içerim

ahh leylakcım şuan senin yerinde olmak isterdim ne güzel ben işteyim...aayy daha 3 saat var çıkmaya...

canım merak etme bende senin gibi gr.gr. verenlerdenim bazen bende diyorum olmıcak galiba diye ama sonr ahayır herkesin bünyesi farklı diyorum ....yani pes etmek yok canım

ne dicek gelin gelinnn oğluma bakamamışın ben varken böylemiydi dicekk

tabak çok güzel nerden aldın hemen almalıyım ya çok beğendimmm canımmm yaaaa hiç görmedim böle hep 3lü falan oluyordu

ilahi pepeti çok hoşsun kız.millet tabağın içindekilere hayran sen tabağa....

Selam kızlar

dün akşamdan beri giremedim, ancak geçmişi okumayı bitirdim.

Bu arada eşine,dostuna,çocuğuna yemekler,pastalar,çörekler... hazırlayıp da kendileri yemeyenleri bir kez daha kutluyorum valla pek bir zormuş. Akşam arkadaşım geldi, ben de patlıcan-kırmızı biber közleyip salata yapıyorum, o doymaz diye bir de makarna yaptım (bi de bayılırım ki sormayın) ev arkadaşımla onun tabağına koydum makarnayı ben bir kaşık bile almadım :2: bir de üzerine yaş pastası getirmişti ondan ikram ettim ve ben yine tadına bile bakmadım.
Ben ailemle yaşamadığım için karatay diyetine uygun yemekler yapıyorum o yüzden pek zorlanmayıp kaçamak yapmıyorum, haftasonu ise ailemin yanına gidince kaçamak yapıyordum, ama dün akşam zor bir sınavı atlattım ve artık haftasonlarını da sınav olarak görüp her sınavı başarıyla geçeceğim, hayırlarım artacak

tekrar merhaba..kilo cetvellerinden gördüğüm kadarıyla hemen herkes çok başarılı bu diyette..ama ne kadar sürede verebildiniz bu kadar çok merak ediyorum yeni başlayan biri olarak..ya da şöyle sorayım; Karatay diyetiyle ne kadar sürede ne kadar kilo verilir..böyle bir değer var mı..tabiki hız kişiye göre değişir ama bir ortalama da olsa motive eder die düşünüyorum..

Öğle menüm;
Sebzeli mantar yemeği (içinde patates var )
yoğurt
yağsız bol limonlu salata
1/2 lt su

menüler öğünlük mü, yoksa günlük mü yazmak gerekiyor..günlük ise ertesi güne kalabilir benim menüler..

kızlar patates salatası hocanın 2. kitabında ramazan için verdii menülerde var bakabilirsiniz ben kitapta ne gördüysem onu söyledim

evet simdi baktım kitaba iftar menüsünde belirtmis hocamız;patates salatası olabilir demiş (patates püresi yada patates kızartması olmaz)

Son düzenleme:
canim nerdensin tr yeden mi

ben yurtdisindayim blokker diye bir magaza var oradan aldim

evet konyadayım ama çok beğendim 6 dene alıp kargolasan bana çok mu tutar hiç yurtdısından bisi kargolanmadıda . bellli zati farklı oldugu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…