Eki Görüntüle 371763
sanırım burda 108 falandım bu da 5 dk oncekı halımEki Görüntüle 371771 Eki Görüntüle 371770
Eki Görüntüle 372684
kizlarrr sabah kalkar kalkmazz uc incir ve yarim litre su ictimm
buda ogle menummmmmmmmm
doğru diyosun canım,o zaman 2. kitabı okuyan varsa beni bilgilendirebilir mi acaba?patates salatası yenilebiliyo mu yoksa zinhar yasak mı
ben öğle yemeği de yemedim,karnım nasıl gurulduyo anlatamam.1,5-2 saat beklemek zorundayım artık
kızlar geçmiş olsun diyen herkese tşk ederim
leylak70 arkadaşım allah arkadaşına rahmet etsin çok kişiyi kaybettik malesef bidaha yaşatmasın inş
leylak84 arkadaşım patates salatası yenebilir diye ben yazmıştım daha yeni bitirdim hocanın kitabını orda kendisi yazmış porsiyon büyük olmamak şartıyla yenebilir bence...
ölen bildirimimide yapayım hemen
1 tabak tarhana çorbası
3 tane köfte
2 tane kuru bulgurlu dolma
2 bardak ayran
az öncede dayanamayıp nescafe içtim
leylakk sut ic canimm yaa ceviz ve sut iyi geliyo inannn
tabak çok güzel nerden aldın hemen almalıyım ya çok beğendimmm canımmm yaaaahiç görmedim böle hep 3lü falan oluyordu
tabak çok güzel nerden aldın hemen almalıyım ya çok beğendimmm canımmm yaaaahiç görmedim böle hep 3lü falan oluyordu
canim nerdensin tr yeden mi
ben yurtdisindayim blokker diye bir magaza var oradan aldim
peptim biz icindekilere odaklasmısken sen tabaga bu herhalde algıda secicilik oluyor
çok güzelmiş gerçekten
bence debende pepeti yazdıktan sonra farkettim,ama gerçekten güzelmiş...
hoşbuldum.. :) sayfayı okuyorum ve bugün ya da en geç haftasonu kitabı almış olacağım..sizi takip etmek zaten keyifli.. :) kilo cetveli yaptım ama olmuştur inşallah.. karatay haftalık menüyü nette gördüm..bugünden başlayarak menümü yazayım..
kahvaltı ;
1 haşlanmış yumurta
2 kare beyaz peynir (kibrit kutusundan küçük)
1 domates
2 kuru kayısı
yarım çay bardağı kadar ceviz..
şimdiye kadar içtiğim neredeyse yarım litre su.. çalıştığım için öğlen yemeği tam menüdeki gibi olmayabilir ama hafif bişeyler tercih edicem..
sporumu yaptım,duşumu da aldım.birazdan da bitki çayımı içerim
:26:MERHABALAR ARKADAŞLAR.ben karataya başlayalı tam 1 ay 8 gün oldu .1 -2 kez pide dışında oda ince hamur ve az miktarda idi kaçamak yapmadım.ama 2 kg verebildim.sıkı sıkı olan pantolanlar rahatladı ama çoookkk yavaş gidiyorum.akşam 8 den sonra limonlu çay dışında bişeyde yemiyorum.benim gibi ağır ilerleyen varmı.pes edesim geliyor.moralim bozuluyor. 60 la başladım 58 kg şimdi.burdan ne yedinizi takip ediyorum.kitabın ilkinide okudum .ÇOOOKKK sevdiğim halde tatlı çikolata hiççç yemedim.NAPMALIYIMMM.....
Eşim de karataya başladııııı
Ona ekmek vermiyorum. Kayınvalidem bir görse :76: ne derdi aceeppp
Oğlunu 89 kg çıkarıp gönül rahatlığıyla gittiydi oysakiBir ayda 4 kg almış eşim. Tabağına tepeleme yığıyordu pideleri poğaçaları:124:
Abartmıyorum üst üste poğaçadan az büyük 4-5 pideyi yığıyordu yahu
bencede tabak cok güzel aman nazar degmesin masallah diyoruz
kızlar patates salatası hocanın 2. kitabında ramazan için verdii menülerde var bakabilirsiniz ben kitapta ne gördüysem onu söyledim
canim nerdensin tr yeden mi
ben yurtdisindayim blokker diye bir magaza var oradan aldim
pepetim biz icindekilere odaklasmısken sen tabaga bu herhalde algıda secicilik oluyor
Eki Görüntüle 372684
kizlarrr sabah kalkar kalkmazz uc incir ve yarim litre su ictimm
buda ogle menummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?