Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

papadiya tebrik ederim canım yaa ne kadar güzel görünüyorsun maşşallaaaahhh sana süpersin

bu arada ben de siteyi kimseye söylemiyorum ben de kıskancım sanırsam
sagol tatlımmmmmm

Menülerimi de yazayım;

dün akşam; patlıcan-biber közlenmiş, az bakla yemeği, yoğurt

sabah; 1 muz, peynir, zeytin, ceviz, k.t. yoğurt, 1 günkurusu, 2-3 siyah üzüm, 2 omega-3 (yumurta yiyecektim ama hazırlamaya vakit olmadı)

12 gibi 1 bardak ayran içtim

Öğle (13:00 gibi); bir tabak nohut yemeği, 1 günkurusu, 1 hurma, 2 omega-3

slm hanımlar nasılsınız bugün istanbulda hava süper
sabah 9 da merdivenleri sildim 20 dk mi aldı
oglum uyanınca da dısarıda gezeriz bugünlük spor tamamdır
kacamakta yok bekledigim reglim de geldi
pazaartesi tartı bana bomba bi süpriz yapacak insallah:118:

D vitamini eksikliğinden de olabilir arkadasım,hoca ikinci kitabında bahsediyor. D vitamini bağışıklık sistemi için cok önemliymiş ve bağışıklık sisteminde eksiklik warsa vücut halihazirdaki D vitamini bunun için kullanıyormuş.yani vücut bu eksiklikleri tamamlamakla mesgulken yağ yakmak sormuş..biraz yanlış ifade etmiş olabilirim kusura bakma.bide en iyi D vitamini güneş...nerden bu vitamini alacağın konusunda internet yardımcı olabilir.

Cok cok pardon iyiniyetli ya..mesaj o yeni başlayan arkadasaydi ama sana yazmıştım kusura bakma noolur(

burada yenilebilir dendiği için akşama patates salatası yapıcam bol yeşillikli ve limonlu:18:
canım ramazan menusunde var ama sen yınede abartmadan tek patates bol yesıllık seklınde yap

tsk canım hep bırlıkte hedefe ulasacaz tatlım

sımdı esım aradı ısyerınden 120kg luk bır bayan benı duymus konusmak ıstıyomus bu arayan 3. bayan verdım gereken bılgılerı kıtabı tavsıye ettım yapması ve yapmaması gerekenlerı ızah ettım sızden bahsettım mı tabıkı hayırrrrrrr

birbirimizi kimseyle paylasamıyoruz

kızlar sıkı durun 5,5 yıllık evliyim ve birilerinden kıskandım akşama ilk kez kısır yapacağım.
1 yemek tabağı yemek çok olur mu dersiniz?

merhaba hanımlar ben geldim komşum çagırmıştı yaaa geç gittim erken geldim veee sadece bir fincan sade kahveyle kurtardım diyet yaptıgımı bildigi için anlayışla karşıladdı ikramda getirtmedim çayda yaptırmadım ..bu saate kadarda kaçamak yapmadım çok şükür
ögle menüm
1 salata tabagı ton balıklı piyaz (biliyorum ton balıgı yasak ama hiç protein almamaktan iyidir demi )

hoşgeldin canım 1. sayfayı ve kitabı okuyarak başla derim

ama ama bi arkadaş yenilebilir demişti,hatta kitapta tarifi var demiştibende aylardır yemiyorum diye çok sevinmiştim.boşuna sevindim desene....
leylakcım yeniliyo ya ben yiyorum
Eki Görüntüle 372684

kizlarrr sabah kalkar kalkmazz uc incir ve yarim litre su ictimm
buda ogle menummmmmmmmm
valla bende ilk tabagı farkettim maşalah diyim kırılmasın inşallah
benim kayınvalidem de telefonda kendini yırtıyo,ekmek yiyin bağırsaklarınız kurur diyo
ay benim kaynanamda geldiklerinde ekmekle ye deyip durmuştu uyuz etmişti beni yaz tatilinde napcaz bilmem

ben söylüyorum bazı kişilere,e motive olsun o insancık ta yazık değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…