günaydın hanımlar
güleryüz menü harika görünüyo afiyet olsun bol bol yag yaksın inşallah papadiyaaaaaaa kıııızzzzz o göbüş nere gittiiiiiii harikasııııııııııııııııııın bacım harikasın darısı başımaaaa başımaaa
1. ögün klasik karatay kahvaltısı
bugün kendime söz verdim kaçamak yok hadi bakalım inşallah sözümde dururum
sagol tatlımmmmmmpapadiya tebrik ederim canım yaa ne kadar güzel görünüyorsun maşşallaaaahhh sanasüpersin
bu arada ben de siteyi kimseye söylemiyorum ben de kıskancım sanırsam
ama sen yinede baskalarınada sor arkadasım ama dün gülün yemeginde vardı leylak70 hatırlattı olabilirde ben senin hevesini kırmayım
Leylakçım eve gideyim kitaba iyice bakacağım senin için
15 adet tüketilebilir cok degil
Spor yapıyor musun?
En az 2.5 lt su içiyor musun?
Menülerini görmedim pek sanırım bildirim yapmıyorsun. Az yiyorsan da kg veremiyorsun.
Demir eksikliğinde kg veremiyorsun
Bir de herkesin kg verme hızı farklı sabır gerekiyor. Menü bildirimi yapsan sana öyle yardımcı olsak
D vitamini eksikliğinden de olabilir arkadasım,hoca ikinci kitabında bahsediyor. D vitamini bağışıklık sistemi için cok önemliymiş ve bağışıklık sisteminde eksiklik warsa vücut halihazirdaki D vitamini bunun için kullanıyormuş.yani vücut bu eksiklikleri tamamlamakla mesgulken yağ yakmak sormuş..biraz yanlış ifade etmiş olabilirim kusura bakma.bide en iyi D vitamini güneş...nerden bu vitamini alacağın konusunda internet yardımcı olabilir.
burada yenilebilir dendiği için akşama patates salatası yapıcam bol yeşillikli ve limonlu:18:
kitapta patates kızartması ve püresi için izin yok ama salatası için kısır gibi
abartamdan yenilir diyor bol yesllikle yiyebilirsin ben ce afiyet ossun
canım ramazan menusunde var ama sen yınede abartmadan tek patates bol yesıllık seklınde yapburada yenilebilir dendiği için akşama patates salatası yapıcam bol yeşillikli ve limonlu:18:
Arkadaşım senin resmini görmemiştim çok güzel zayıflamışsın Allah nazarlardan korusun sizlerı gördükçe daha da hevesleniyorum ve hayallerime kavuşacağım anı düşünüyorum( Daha rahat yürümeyi ,enerjik olmayı, istediğim kıyafetleri giyinmeyi ,çekinmeden sıkılmadan yemek yiyebilmeyi ,eşimin yanında daha fit durabilmeyi ..) beni
şu an okuyan herkes anıyordur zaten bu sayfayı o yüzden takip ediyorum benim gibisiniz .Kendimi görüyorum hepinizde
sımdı esım aradı ısyerınden 120kg luk bır bayan benı duymus konusmak ıstıyomus bu arayan 3. bayanverdım gereken bılgılerı kıtabı tavsıye ettım yapması ve yapmaması gerekenlerı ızah ettım sızden bahsettım mı tabıkı hayırrrrrrr
hoşgeldin canım 1. sayfayı ve kitabı okuyarak başla derimherkese merhaba..konuyu inceliyordum çok beğendim paylaşımlarınızı..ben de karatay diyeti yapmak istiyorum..nerden başlamalıyım sizce..bana bu konuda yardımcı olabilecek bu paylaşımlara ortak edebilecek birisi var mı..
leylakcım yeniliyo ya ben yiyorumama ama bi arkadaş yenilebilir demişti,hatta kitapta tarifi var demiştibende aylardır yemiyorum diye çok sevinmiştim.boşuna sevindim desene....
valla bende ilk tabagı farkettim maşalah diyim kırılmasın inşallahEki Görüntüle 372684
kizlarrr sabah kalkar kalkmazz uc incir ve yarim litre su ictimm
buda ogle menummmmmmmmm
ay benim kaynanamda geldiklerinde ekmekle ye deyip durmuştu uyuz etmişti beni yaz tatilinde napcaz bilmembenim kayınvalidem de telefonda kendini yırtıyo,ekmek yiyin bağırsaklarınız kurur diyo
sımdı esım aradı ısyerınden 120kg luk bır bayan benı duymus konusmak ıstıyomus bu arayan 3. bayanverdım gereken bılgılerı kıtabı tavsıye ettım yapması ve yapmaması gerekenlerı ızah ettım sızden bahsettım mı tabıkı hayırrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?