- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
canım ramazan menusunde var ama sen yınede abartmadan tek patates bol yesıllık seklınde ye
sık sık az yiyin kızlar ozmn zorlanmazsınız
kızlar bugün reglimin en yogun günü ve ben yürüyüşe çıktım bacaklarım acayip agrıdı 1 km yürüyüp eve zor geldim ..bu dönemde yürüyüş yapmak dogrumu acaba :26:
evet konyadayım ama çok beğendim 6 dene alıp kargolasan bana çok mu tutar hiç yurtdısından bisi kargolanmadıda . bellli zati farklı oldugu yaa
kızlar bugün reglimin en yogun günü ve ben yürüyüşe çıktım bacaklarım acayip agrıdı 1 km yürüyüp eve zor geldim ..bu dönemde yürüyüş yapmak dogrumu acaba :26:
kızlar sıkı durun 5,5 yıllık evliyim ve birilerinden kıskandım akşama ilk kez kısır yapacağım.
1 yemek tabağı yemek çok olur mu dersiniz?
zeytınler cok degılmı ya
:26:MERHABALAR ARKADAŞLAR.ben karataya başlayalı tam 1 ay 8 gün oldu .1 -2 kez pide dışında oda ince hamur ve az miktarda idi kaçamak yapmadım.ama 2 kg verebildim.sıkı sıkı olan pantolanlar rahatladı ama çoookkk yavaş gidiyorum.akşam 8 den sonra limonlu çay dışında bişeyde yemiyorum.benim gibi ağır ilerleyen varmı.pes edesim geliyor.moralim bozuluyor. 60 la başladım 58 kg şimdi.burdan ne yedinizi takip ediyorum.kitabın ilkinide okudum .ÇOOOKKK sevdiğim halde tatlı çikolata hiççç yemedim.NAPMALIYIMMM.....
:26:MERHABALAR ARKADAŞLAR.ben karataya başlayalı tam 1 ay 8 gün oldu .1 -2 kez pide dışında oda ince hamur ve az miktarda idi kaçamak yapmadım.ama 2 kg verebildim.sıkı sıkı olan pantolanlar rahatladı ama çoookkk yavaş gidiyorum.akşam 8 den sonra limonlu çay dışında bişeyde yemiyorum.benim gibi ağır ilerleyen varmı.pes edesim geliyor.moralim bozuluyor. 60 la başladım 58 kg şimdi.burdan ne yedinizi takip ediyorum.kitabın ilkinide okudum .ÇOOOKKK sevdiğim halde tatlı çikolata hiççç yemedim.NAPMALIYIMMM.....
Metabolizmanın en hızlı çalışıtğı dönem,iyi yapmışsın
leylakçıım 2. kitap sayfa 177 iftarda yiyebileceklerimizin listesi içeriğinde haşlanmış patates salatası olabilir diyor. patates püresi ya da kızartması yenilmeyecek diyor.
Afiyet olsuunn.
15 adettiii cok mu:26::26::26::26::26:
ben regl dönemın de hareketimi arttırırım kan dolasımı hızlanıyor ve daha agrısız geciyor
Eki Görüntüle 372684
kizlarrr sabah kalkar kalkmazz uc incir ve yarim litre su ictimm
buda ogle menummmmmmmmm
nefis gözüküyor ama kuruyemiş eksik
Kızlar burda şu anda deprem oldu çok korkdum
nefis gözüküyor ama kuruyemiş eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?