Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar bugün reglimin en yogun günü ve ben yürüyüşe çıktım bacaklarım acayip agrıdı 1 km yürüyüp eve zor geldim ..bu dönemde yürüyüş yapmak dogrumu acaba :26:

evet konyadayım ama çok beğendim 6 dene alıp kargolasan bana çok mu tutar hiç yurtdısından bisi kargolanmadıda . bellli zati farklı oldugu yaa

anamm needecenn altitaneyiii hadi bitane falan anlarimdaaaa

10 kiloya kadar 30 euro kargo canim yaa coook begendiysenn
ben bu yaz tr yeye gidecek eltim ona veririmm
oradanda o postalarr yada ben gittigimde tr yeden sana postalarimm
ama su 6 saysiini anlamadim

kızlar bugün reglimin en yogun günü ve ben yürüyüşe çıktım bacaklarım acayip agrıdı 1 km yürüyüp eve zor geldim ..bu dönemde yürüyüş yapmak dogrumu acaba :26:

ben regl dönemın de hareketimi arttırırım kan dolasımı hızlanıyor ve daha agrısız geciyor

kızlar sıkı durun 5,5 yıllık evliyim ve birilerinden kıskandım akşama ilk kez kısır yapacağım.
1 yemek tabağı yemek çok olur mu dersiniz?

bence çok olmaz

çok iyi yapmışsın,yürümek regl ağrılarına iyi bile geliyo canım

leylakçıım 2. kitap sayfa 177 iftarda yiyebileceklerimizin listesi içeriğinde haşlanmış patates salatası olabilir diyor. patates püresi ya da kızartması yenilmeyecek diyor.

Afiyet olsuunn.

merhaba...bende yavaş kilo veriyorum.9 gündür yapıyorum,ama kilo veremedim..ama pes etmeyeceğim.karatay diyeti çok sağlıklı.bu forumdaki birçok bayan güzel kilo vermiş.

canım bende yavaş kilo verenlerdenim hipotiroidim var o yüzden yavaş veriyorum ama veriyorum
3,5 ayda 7 kilo verdim ben hiç yoktan iyidir değilmi

oh oh 50dk yürüdüm duşumu biberiye çayımı aldım geldim yemeğimide pişiriyorum

leylakcım ikizde yiyordu patates salatası sen usta bir karataycı olarak bol yeşillikli ayarlarsın onu

ben patates salatasını birde semizotlu yaparım patatesi az bol semizotuyla çok güzel olur semizlerde çıkmaya başladı tavsiye ederim

kızlar eşim okuldan yeni geldi çocuklara bakacak ben yürüyüşe çıkıyorum yürüyebildigim kadar yürümek istiyorum öptm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…