Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende kenardan köşeden dieti uyguluyorum

akşam eşimle tartıldık

o 65. ben 65.600 çıktık

kilo almak isteği depreşti eşimin

kekler poğaçalar birsürü isteği var

ben zayıflaaya oşişmanlamaya çalışıyo

inşallah olan arada bana olmaz

çünkü eşimin kg alabiliceğine inanmıyorum

Bugun ki menumu yaziyim sabah klasik karatay kahvaltisi meyve yok

2.5 saatlik bir yuruyus

aksam dunden kalma keskek nohut yemegi sogan

2.5 lt su

aksami biraz abarttim kocaaaa birtabak yedimm su an rahatsiz oluyorum :)Bunun icin aksam oryantal dans yapicam 1 saat yakmak icin baya hirslandim ben :) bu topik iyi geldi bana yaradiniz kizlar:)

Son düzenleme:
Merhaba :)

Ben daha şimdi aranıza katıldım arkadaşlar. Öncelikle kendi diyet geçmişimden biraz bahsetmek istiyorum.

Bundan 3 yıl önce, 52 kilo iken doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Hemen 2 kilo aldım ve diyetisyenin yolunu tuttum...

Hapı toplam 10 ay kullandım, diyetisyenim hic bırakmadım, buna rağmen 63 kiloya kadar çıktım...

Hapı bırakalı 2 yıl oldu, kaç tane diyetistene gittim, saatlerce spor yaptım, bana mısın demedi...

Bu süre içinde ek olarak prolaktin yüksekliği ve hipotiroid - haşimato da başladı (geçen yıla kadar hiçbiri yoktu).

Kendi çabalarımla (ama hep 5 öğün) diyet yapa yapa en son 3 gün önce tartıda 65.2 kiloyu gördüm.

Karatay'ı hep duyuyordum, denemeye karar verdim. İlk kitabını okudum.

Bugün diyetimin 2. günü. Hayretler içindeyim, yıllardır ilk kez acıkmıyorum!

Size sormak istediğim birşey var, benim okuduğum kitapta meyve verilmiyordu, ama burda meyve yediğini söyleyen arkadaşlar var.

3.500 sayfayı birden okuyamadım tabi ki, bunlar 2. kitapta mı yazıyor acaba?

Öncelikle aranıza hoşgeldim diyorum :) 3 yılın ardından, artık eski kıyafetlerimi giymek için umutla kilolarımın gitmesini bekliyorum...

Arkadaşım aramıza hoşgeldin burayı takip edip canan hoca nın kitabından da fikir alırsan hedefine ulaşırsın burayı ok umak bile motivasyonu arttırıyor başarılar:)

bugün yediklerim

1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
1 muz
1 dilim peynir
domates
salatalık
8 zeytin

2.öğün:
1 kase mercimek çorbası
küçük bi tabak bol yeşillikli patates salatası
1 kase yoğurt

spor:45 dk yürüdüm

Merhaba arkadaşlar bugünkü menüm sabah kahvaltımı yapamadım ama bir bardak süt içtim.Öğle: ızgara balık,koca bir tabak salata 3 ceviz bol su akşam yemeğini yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum :)

hoşgeldinn
bende de prolaktin problemi var,ben de ilaç kullanıorum.
Meyveye hoca günde 1-2 tane izin veriyor ama sabah öğününde...

esim bilgisayarı götürcek hemen bildirim yapıp kacacam yarın sabah görüsürüz artık esimle aynı menüyü yiyoruz bugün onun tabagını fotosu

ıspanak yemegi,tarhana corbası,yesil mercimek salatası

Son düzenleme:
selam çıtır kızlar ıkıncı ogunumude yedım hemen arz edem efenım

1 tabak karalahana corbası
1 kase k.t yogurt
1 kurusogan,acı bıber
1 hurma
turk kahvesı
yesılcay

canım patates salatası nasıldı bak aklıma dusurdun yarın bendemı yapsam nasıl yaptın sekerım anlat hele

canım patates salatası nasıldı bak aklıma dusurdun yarın bendemı yapsam nasıl yaptın sekerım anlat hele

valla harikaydı bebişimiçine bir sürü yeşillik,havuç domates salatalık vs. koydum.anlıycan patatesi az yeşilliği boldu.yap şekerim yap,arada değişiklik olur

valla harikaydı bebişimiçine bir sürü yeşillik,havuç domates salatalık vs. koydum.anlıycan patatesi az yeşilliği boldu.yap şekerim yap,arada değişiklik olur

tamamdır bebişim en kısa zamanda bol yesıllıklı bol lımonlu bır patates salatası yapıp afıyetle götürecem

aaaa canim gecmis olsunn nerdesinnn siddettlimiydiii ay cok krkarim benn

sağlolun canım çok şidetli değildi 3.8 ama baya hısetik tv de yuzeye yakın olduğu için çok hisemişiz dedi malatyadayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…