Merhaba :)
Ben daha şimdi aranıza katıldım arkadaşlar. Öncelikle kendi diyet geçmişimden biraz bahsetmek istiyorum.
Bundan 3 yıl önce, 52 kilo iken doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Hemen 2 kilo aldım ve diyetisyenin yolunu tuttum...
Hapı toplam 10 ay kullandım, diyetisyenim hic bırakmadım, buna rağmen 63 kiloya kadar çıktım...
Hapı bırakalı 2 yıl oldu, kaç tane diyetistene gittim, saatlerce spor yaptım, bana mısın demedi...
Bu süre içinde ek olarak prolaktin yüksekliği ve hipotiroid - haşimato da başladı (geçen yıla kadar hiçbiri yoktu).
Kendi çabalarımla (ama hep 5 öğün) diyet yapa yapa en son 3 gün önce tartıda 65.2 kiloyu gördüm.
Karatay'ı hep duyuyordum, denemeye karar verdim. İlk kitabını okudum.
Bugün diyetimin 2. günü. Hayretler içindeyim, yıllardır ilk kez acıkmıyorum!
Size sormak istediğim birşey var, benim okuduğum kitapta meyve verilmiyordu, ama burda meyve yediğini söyleyen arkadaşlar var.
3.500 sayfayı birden okuyamadım tabi ki, bunlar 2. kitapta mı yazıyor acaba?
Öncelikle aranıza hoşgeldim diyorum :) 3 yılın ardından, artık eski kıyafetlerimi giymek için umutla kilolarımın gitmesini bekliyorum...
Kızlar burda şu anda deprem oldu çok korkdum
merhaba :)
ben daha şimdi aranıza katıldım arkadaşlar. öncelikle kendi diyet geçmişimden biraz bahsetmek istiyorum.
Bundan 3 yıl önce, 52 kilo iken doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Hemen 2 kilo aldım ve diyetisyenin yolunu tuttum...
Hapı toplam 10 ay kullandım, diyetisyenim hic bırakmadım, buna rağmen 63 kiloya kadar çıktım...
Hapı bırakalı 2 yıl oldu, kaç tane diyetistene gittim, saatlerce spor yaptım, bana mısın demedi...
Bu süre içinde ek olarak prolaktin yüksekliği ve hipotiroid - haşimato da başladı (geçen yıla kadar hiçbiri yoktu).
Kendi çabalarımla (ama hep 5 öğün) diyet yapa yapa en son 3 gün önce tartıda 65.2 kiloyu gördüm.
Karatay'ı hep duyuyordum, denemeye karar verdim. Ilk kitabını okudum.
Bugün diyetimin 2. Günü. Hayretler içindeyim, yıllardır ilk kez acıkmıyorum!
Size sormak istediğim birşey var, benim okuduğum kitapta meyve verilmiyordu, ama burda meyve yediğini söyleyen arkadaşlar var.
3.500 sayfayı birden okuyamadım tabi ki, bunlar 2. Kitapta mı yazıyor acaba?
öncelikle aranıza hoşgeldim diyorum :) 3 yılın ardından, artık eski kıyafetlerimi giymek için umutla kilolarımın gitmesini bekliyorum...
canım bende yavaş kilo verenlerdenim hipotiroidim var o yüzden yavaş veriyorum ama veriyorum
3,5 ayda 7 kilo verdim ben hiç yoktan iyidir değilmi
sık sık az yiyin kızlar ozmn zorlanmazsınız
canım patates salatası nasıldı bak aklıma dusurdun yarın bendemı yapsam nasıl yaptın sekerım anlat hele
valla harikaydı bebişimiçine bir sürü yeşillik,havuç domates salatalık vs. koydum.anlıycan patatesi az yeşilliği boldu.yap şekerim yap,arada değişiklik olur
aaaa canim gecmis olsunn nerdesinnn siddettlimiydiii ay cok krkarim benn
Kızlar burda şu anda deprem oldu çok korkdum
sağlolun canım çok şidetli değildi 3.8 ama baya hısetik tv de yuzeye yakın olduğu için çok hisemişiz dedi malatyadayım
tamamdır bebişimen kısa zamanda bol yesıllıklı bol lımonlu bır patates salatası yapıp afıyetle götürecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?