Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi akşamlarr kızlarrrrrrrr

akşamm bol yeşillikli limonlu kısır yedim.
1 bardak ayran
turşu
marul
domates

üzerine dee bistikk şu çikolatalı kaplı çubuklardan ((

Son düzenleme:
iyi akşamlarr kızlarrrrrrrr

akşamm bol yeşillikli limonlu kısır yedim.
1 bardak ayran
turşu
marul
domates

üzerine dee bistikk şu çikolatalı kaplı çubuklardan ((

Arkadaşım moralini bozma ,pişman olma sen onu spor yaparak telafi edersin elinden geldiğince şekerli şeylerden uzak durmaya çalış.

sabahkini bildirmiştim şimdi de ğle ve aksam

öğlen: bir adet imambayıldı ve cacık

akşam: karısık salata,bir kase yogurt,1 omega-3, ve guvecte mantar yemegi. ( mantar,piyaz dogranmıs sogan,yeşil biber,domates,tereyagı,kimyon,kekik ve k.biberi komple guvece doldurdum kısık ateste yaklasık yarım saat yada 40 dakika pişirdim)

kızlar günlük menüm
sabah:
klasik karatay kahvaltısı
1 bardak 5 i bir yerde çay
öğlen:
1 tabak kuru fasulye etli
az turşu
ikindi 1 bardak süt
1 tadımca fıstıklı(
1 muz
akşam:
1 tabak ıspanak
küçük kase yoğurt
ama bugün 23 günnnn hala kilo veremedimmmmmmmmmm.
not:bugünkü kaçakta olmamıştı hiç
çok moralim bozuk((
ağlıycammmm

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) koftelı kok yemegı,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve Spor: 3saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a99998.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $a99999.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 34
Aspirincim maşallah sen bu azimle geçersin ablanı tatlım:))
amin canım inşallah
darısı tüm kalbi kırıkların, incitilmişlerin başına
Allah'ın izniyle ayda 2 kilo garanti
çok hızlı vermekten korkuyorum( hep başkaları dalga geçecek değil ya bir de ben kendi kendime dalga geçeyim dedim)

üzülme canım ilk bir ay nerdeyse ben de hiç veremedim gibi bişey oldu. daha sonra biraz daha hareketime ve içtiğim suya dikkat ederek 2 kilo verebildim. su ve hareket çoooook önemli. bunlara dikkat edince verebildim ben de... canını sıkma, rahat ol ve kaçamak yapma canım gerisi eninde sonunda geliyor inan bana

yarasın arkadaşım, bol bol leptin olsun inşallah

desteğin için teşekkürler arkadaşım
ama bakıyorum da herkes ne güzel vermiş kilolarını
tabiki de sağlıklı vermek istiyorum kilolarımı
şimdiye kadar sadece 0.6 kg oldu
su mümkün olduğunca içiyorum
ben su içemezdim ama şimdi 2 lt içiyorum
ama spor desen yok denecek kadar az yürüyüşler yapıyorum ara sıra
ah birde sormayın milletle karatay diyeti üzerine ne konuşmalar..... ne tavsiyeler.... gören diyecek bu nasıl kilo verme ????? ....!!!!!
velhasıl sinirim bozuldu sonuç alamayınca
yaza kadar vermek istiyorum.
hayalim 1o kilo idivazgeçtim 5 kg olsun bari

köfteli nohut mu canım o kök yemegı dıyorsun maa arada cok soru soruyorum san da kusura bakma

karatay hocadiyor ki;karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önleniyor.daha sonra bir durağanlık devresi oluyor.ondan sonra da birikmiş olan yağlar yıkılarak kalıcı olarak kilo veriliyor.;-karatay diyeti ile yaşam boyu sağlık-sayfa22-canınızı sıkmayın,biraz yürüyüş yapmaya çalışın...

dallida çok güzel cevap vermiş canım
o yüzden ne yapıyoruz????
kimseye kilo vermek istediğinden diyet yaptığından bahsetme, insanlarda beklentiye sende de strese neden oluyor
ve diyetimize aynen devam ediyoruuuuz

yani bu durumda kilo verememem normal gibi görünüyor.
şimdi gidiyorum yürüyüş yapmaya :)
ama bu sanırım 2.kitabın 22.sayfası ben ilk kitabı okudum yarın 2. kitap hemen başlıyorum.
inşşşşşallah veririmmmmmm.iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…