şimdiden afiyet olsun datlum
patates yasak değilmi kızlar
canım bende çok severim ama bikeresinde yedim diye bozmuşdum diyeti çok sevindimhoca 2. kitapta izin vermiş canım,bol yeşillikli.ama tabiki az miktarda...
canım bende çok severim ama bikeresinde yedim diye bozmuşdum diyeti çok sevindim
iyi akşamlarr kızlarrrrrrrr
akşamm bol yeşillikli limonlu kısır yedim.
1 bardak ayran
turşu
marul
domates
üzerine dee bistikk şu çikolatalı kaplı çubuklardan((
Eki Görüntüle 372684
kizlarrr sabah kalkar kalkmazz uc incir ve yarim litre su ictimm
buda ogle menummmmmmmmm
amin canım inşallahAspirincim maşallah sen bu azimle geçersin ablanı tatlım:))
kızlar günlük menüm
sabah:
klasik karatay kahvaltısı
1 bardak 5 i bir yerde çay
öğlen:
1 tabak kuru fasulye etli
az turşu
ikindi 1 bardak süt
1 tadımca fıstıklı(
1 muz
akşam:
1 tabak ıspanak
küçük kase yoğurt
ama bugün 23 günnnn hala kilo veremedimmmmmmmmmm.
not:bugünkü kaçakta olmamıştı hiç
çok moralim bozuk((
ağlıycammmm
yarasın arkadaşım, bol bol leptin olsun inşallahsabahkini bildirmiştim şimdi de ğle ve aksam
öğlen: bir adet imambayıldı ve cacık
akşam: karısık salata,bir kase yogurt,1 omega-3, ve guvecte mantar yemegi. ( mantar,piyaz dogranmıs sogan,yeşil biber,domates,tereyagı,kimyon,kekik ve k.biberi komple guvece doldurdum kısık ateste yaklasık yarım saat yada 40 dakika pişirdim)
desteğin için teşekkürler arkadaşımüzülme canım ilk bir ay nerdeyse ben de hiç veremedim gibi bişey oldu. daha sonra biraz daha hareketime ve içtiğim suya dikkat ederek 2 kilo verebildim. su ve hareket çoooook önemli. bunlara dikkat edince verebildim ben de... canını sıkma, rahat ol ve kaçamak yapma canımgerisi eninde sonunda geliyor inan bana
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) koftelı kok yemegı,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve Spor: 3saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
desteğin için teşekkürler arkadaşım
ama bakıyorum da herkes ne güzel vermiş kilolarını
tabiki de sağlıklı vermek istiyorum kilolarımı
şimdiye kadar sadece 0.6 kg oldu
su mümkün olduğunca içiyorum
ben su içemezdim ama şimdi 2 lt içiyorum
ama spor desen yok denecek kadar az yürüyüşler yapıyorum ara sıra
ah birde sormayın milletle karatay diyeti üzerine ne konuşmalar..... ne tavsiyeler.... gören diyecek bu nasıl kilo verme ????? ....!!!!!
velhasıl sinirim bozuldu sonuç alamayınca
yaza kadar vermek istiyorum.
hayalim 1o kilo idivazgeçtim 5 kg olsun bari
dallida çok güzel cevap vermiş canımdesteğin için teşekkürler arkadaşım
ama bakıyorum da herkes ne güzel vermiş kilolarını
tabiki de sağlıklı vermek istiyorum kilolarımı
şimdiye kadar sadece 0.6 kg oldu
su mümkün olduğunca içiyorum
ben su içemezdim ama şimdi 2 lt içiyorum
ama spor desen yok denecek kadar az yürüyüşler yapıyorum ara sıra
ah birde sormayın milletle karatay diyeti üzerine ne konuşmalar..... ne tavsiyeler.... gören diyecek bu nasıl kilo verme ????? ....!!!!!
velhasıl sinirim bozuldu sonuç alamayınca
yaza kadar vermek istiyorum.
hayalim 1o kilo idivazgeçtim 5 kg olsun bari
Bulgur koftelı kok yemegı,nohutta var evet.köfteli nohut mu canım o kök yemegı dıyorsun maa arada cok soru soruyorum san da kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?