az önce pepetim cevap yazamadım esim uyandı ona biseyler hazırlamaya gitmiştim simdi yazayım müsaitken;
yesil mercimegi(1,5 su bardagı yaptım) biraz ısla sonra tencerede pisir ama takip et kıvamını kacırma deneli kalsın o piserken yesillikleri yıka dogra,1 adet soganı piyaz gibi dogra sonra tuz ile ovala ölsün yıka ve süz salataya koy,yesillik olarak maydonoz,roka,dereotu,yesil sogan dograyıp koydum,limon sık,zeytinyagını ekle,pul biber hepsini karıstır servis yap afiyet olsun arkadasım
ama biraz versem moral oluryürüyor musun,arttır biraz,acele etme,4 haftada almadın dimi o kiloları
Benim de menü bildirimi yaptığım 2 hafta oldu, hatta 3. haftadayım. Sevgili ebruprl, ben de mesaj atamıyorum :44:. benim içinde mesaj atabilir misiniz?
Ben de öğretmen arkadaşlarıma bahsettim. Bir tanesi diyetisyene gidiyormuş zaten menü eline verilmiş,daha da uğraşmadım ben de çok bilmiş bilmiş konuştu. Gözlüyorum sene sonunda görcez bakalım kim verdi kim veremedi geri hoop diye verdiklerini aldı. Diyetisyenler hep aynı menüyü veriyor bir kibrit kut. kadar beyaz peynir ... diye başlar ve verilen menü ile aç kalırsın. Aç kalarak kg verdiğinden diyeti bırakınca fazlasıyla da verilen kilolar geri alınır resmen yenilemeyenlere saldırılır
evet katılıyorum diyetisyenlerin verdigi klasik menü az az yerler hep ac kalırlar ve zayıflayıp tekrar alırlar
evet canım benim,aylardır 4-5 arası yeme faslım bitmiş oluyo....
Sabah(11:00): Klasik Karatay Kahvaltısı (öğlen oldu ama neyse)
Akşam (18:00):1 kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı ıspanak
yeşil salata
3-4 kaşık yoğurt
ve de :18::18::18bunu yazamıycam, çok kızarsınız, cesaret edemiyorum)
Bugün kayınvalidem geldi, inşallah hasarsız atlatırım çok korkuyoruummmmmmm
arkadaşım bi de ben yardım edim istersen benim şu an işim yok
önceki kilo
şimdiki
boy
hedef yazar mısın
Bugün çok su içmmediğimi fark ettiim. Bol su içeliimm.
Hatunlaarrr ben tam 4 gündür hiç kaçamak yapmadım
C.tesi pazar da kaçamak yapmazsam harika olacak. Yalnız dolapta çocuklara yaptığım havuçlu soslu kekim varHAYIRRR yemeyeceğim.
iyi akşamlar kızlar,
karatay kahvaltım
öğle:
balık , sehriye çorbası ve salata
akşam:
salata, fırında beşamel soslukarnıbahar yoğurt ve birkaç tane çiğköfte (ya kimse yemıyo gel benı ye diye bana baktıda bende kıramadım
Ben de son günlerde çok su içmediğimi farkettim.. Günde 1,5 lt anca içiyorumdur.. Ama bugünden itibaren daha çok içmeye gayret edicem..
kahvaltı:
2 yumurta beyazı haşlanmış
1 ısırık kızımın tostundan
öğlen:
2 kepçe çorba
6 küçük kuru dolma (bulgurlu,zeytinyağlı)
çiğ köfte yiyebilirsin abartmadan
şehriye yasak ama
sitede bahsi gecen hap m...p olan jelatını konusunda int. farklı ibareler dolaşıyorda(domuz jelatını v.s.) siz ne kullanıyorsunuz dostlar....
teşekkürler...site uyarı gönderdiği için yapamadık.mesajınızı şimdi gördüm.önceki kilo:88-şimdiki:88-boy.1.71-hedef:70...teşekkürler...
teşekkürler...site uyarı gönderdiği için yapamadık.mesajınızı şimdi gördüm.önceki kilo:88-şimdiki:88-boy.1.71-hedef:70...teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?