Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Eline saglık guleryuzcum,gercekten cok güzel bı salata,aslında yemek de sayılabilir..hem de cok cok tok tutuyo....

evet katılıyorum diyetisyenlerin verdigi klasik menü az az yerler hep ac kalırlar ve zayıflayıp tekrar alırlar

Gözünaydın canımm. Ben atlattım o faslı olabilecek en az zararla, darısı başına

iyi akşamlar kızlar,
karatay kahvaltım

öğle:
balık , sehriye çorbası ve salata

akşam:
salata, fırında beşamel soslu karnıbahar yoğurt ve birkaç tane çiğköfte (ya kimse yemıyo gel benı ye diye bana baktıda bende kıramadım

Ben de son günlerde çok su içmediğimi farkettim.. Günde 1,5 lt anca içiyorumdur.. Ama bugünden itibaren daha çok içmeye gayret edicem..

çiğ köfte yiyebilirsin abartmadan
şehriye yasak ama

kahvaltı:
2 yumurta beyazı haşlanmış
1 ısırık kızımın tostundan

öğlen:
2 kepçe çorba
6 küçük kuru dolma (bulgurlu,zeytinyağlı)

Saphiraaa!!!!
listeye girebilmem için sana özelden mesaj atmam gerekiyomus ama henüz o olgıunluğa erişememişim sanırım site izin vermedi...
cumartesi bildirim yapalı 2 hafta olacakta pazartesi günü için listeye girebilirmiyim

sitede bahsi gecen hap m...p olan jelatını konusunda int. farklı ibareler dolaşıyorda(domuz jelatını v.s.) siz ne kullanıyorsunuz dostlar....

sitede bahsi gecen hap m...p olan jelatını konusunda int. farklı ibareler dolaşıyorda(domuz jelatını v.s.) siz ne kullanıyorsunuz dostlar....

sığır jelatini yazıyor prospektüsünde, internetten baktım ben de o şekilde geçiyor, jelatin için genel bir şüphe var gerçi helallik yönünden, ama bu firmanın internette helal sertifikasını da gördüm ben sitelerinde, ne kadar güvenilir bilemem tabi

Bugün canım acaip bulgur pilavı çekti, pek yemezdim aslında diyetten önce, diyete başladığımdan beri de sadece kısır ve dolmada yedim. Neyse eve gelince domatesli bulgur pilavı yaptım, yedim küçük bir tabak
arkadaşım da kereviz yemeği yapmış, içinde biraz patates ve havuç da vardı, yedim artık ondan da bir tabak, çok değil ama, yanına da salata.

Ama bir doymuşumki sormayın, hala yeni yemişim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…