Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugun sabah menum soyle,

2 haslamis yumurta beyaz peynirim 8 zeytin omega 5 ceviz 1 kivi

bugun dayanamadim tartildim 60 ciktim:) oleeeeeeeeeeeeeeeeey

Son düzenleme:

Biz eşime aldık a..s tan canım

canım çok geçmiş olsun hayırlısı olsun hakkınızda inş. salıına kavuşur babacığın...

DÜN AKŞAMKİ MENÜM:
1 akse mercimek çorbası
1 tabak brüksel lahanası yemeği
1 tabak salata

ama yemekten sonra 2 çatalcık burma kadayıf yedim

bu sabahki menüm:
geçmişi okurken işyerinde yaptım kahvaltımı....

2 haşlanmış yumurta
3 gün kurusu,
1/2 domates
1/2 salatalık
biraz peynir
12 zeytin
5 kan üzümü
2 kuru erik
biraz çiğbadem+tuzsuz fıstık

ayy dünyayı yemişim bee, çok doydum üstüne bide 2 bardak su içtim

Afiyet olsun.Ama yemekten hemen sonra su icilmesi midenin yedigimiz besinleri eritmesi sindirmesi icin salgiladigi siviyi seyreltiyor diye biliyorum.Yani kisacasi su iciekseniz yemekten once icin bence bende hep yemekten sonra icerdim simdi yemekten once iciyorum esimede oyle yaptiriyorum oda yemekle su icmeyi sever oda zararliymis...

Bugun sabah menum soyle,

2 haslamis yumurta beyaz peynirim 8 zeytin omega 5 ceviz 1 kivi

bugun dayanamadim tartildim 60 ciktim:) oleeeeeeeeeeeeeeeeey

:) hamiş ikonunu görünce sorıyım dedim.. Hamileyken mi yapıosun? bende hamile kalınca bu diyete devam edicem.. Kilo alımların veya kilo kontrolun nasıl oldu anlatsana ascıkk :)

Ben fındık yemekten sıkıldım yarın pazardan badem bulabilirsem alacağım. Muz alacağım sabah bazen 1 yumurta 1 muz yerim.

Market alışverişlerinde ıvır zıvır dediğim paketlenmiş gıdalar çikolata vs almıyorum onun yerine badem fındık gibi son derece yararlı şeyler alıyorum. Kola hiç almıyoruz fındık ezmesine bayılırım ama almıyorum sakın haa eve zararlı şeyler almayın.

Şimdiye kadar 1 lt su içtim.

canan karatayın söylediklerini ve uygulayanları ilk duyduğumda müthiş etkilendim hemen ertesi gün basladım sağlıklı yaşam diyetine ekmeği neredyse kestim sabahları 2 yumurta zeytin falan akşamları 7-8 den sonra yemeyi de kesmiştim ancakkk sadece birkaç gün dayanabildim olmadı maalesef ben beceremedim

sabah
2 yumurta haşlanmış
2 kaşık peynir
2 kaşık helva 1 bardak süt

pek iştahım yoktu ama yine de bişeler yedim saat 9 a doğruydu
öğlen de kurufasulye yerim
akşama allah kerim

anladım canım teşekkür ederim dikkat ederim.bilmiyodum böyle bişeyi işte buradaki paylaşım ne kadar önemli...

canım keşke devam etseymişin bak ekmek yememeye alışmışsın bile ana kuralları öğrendikten sonra yapardın.bence bidaha düşün ve en kısa zamanda başla...inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın...

Önce dünkü menüm:
Sabah: 1 yumurta, peynir, 5 zeytin, 1 çay bard. ceviz.
Akşam:
1 kase yoğurt çorbası
4 adet biftek
Közlenmiş patlıcan-kırmızı biber salatası

Bu sabah:
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
5 zeytin
Maydanoz
1 çay bard ceviz.

Ben çıkıyorum şimdi. Hepinize iyi günleeerr

dygsng Nerede zorlandığını merak ettim ben, seni bırakmaya iten neydi? Çünkü acıkmadığımız için o kadar rahatız ki

Son düzenleme:
öğle yemeğim yaklaşıyor. Acıkmadım hem de hiç, halsiz miyim hiiiç kesinlikle kendimi dinç ve enerjik hissediyorum, atlıyorum zıplıyorum evde kendime hayret ediyorum

Yiyeceklerimi yazayım hemen

Bir tabak topalak çorbası (çorbamın içinde ince bulgur ve kıymadan top köftecikler ve nohut var, çorbalarınız terbiyesiz olacak )
Çok az keşkek
salata
keten tohumlu yoğurt (kabızlık çekenlere önerilir bir de z.yağını salatalarınıza koyun ya da birer kaşık sabah ve akşam için)

daha ne olsuuun arkadaşlar

Son düzenleme:
kızlarcım,
hamileyken karatay uygulayan varmı aramızda.. deneyimlerini anlatabilirler mi acaba :)

Ben hamileyken Karatayı bilmiyordum ama sadece sabahları ekmek yiyordum. Sanırım ekmek de az yediğim için çok acıkmıyordum rahat bir hamilelik geçirdim ve fazla kg almadım. Doğumdan sonra kilolarımın çoğunu çabucak verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…