kızlar spor ayakkabı alıcam hoca ikinci kitapta özelliklerinden bahsetmiş şöyle ki ''tabanında bal peteklerine benzeyen hava yastıkçıkları ile kaplı yada yag dolu kescikler içeren yürüyüş ayakkabıları en saglıklı olanlarıdır'' demiş nerde bulcam ben böyle ayakkabıyı yahu
kızlar dün akşam babamı yoğun bakıma kaldırmışlar, durumu kötüye gidiyormuş...
birazdan ben de ankaraya gidiyorum,ne zaman döneceğim belirsiz, bir süre sizlerden ayrılıyorum umarım kısa süreli olur, döndüğümde görüşürüz inşallah...
hepinize kucak dolusu sevgiler, hayır dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
DÜN AKŞAMKİ MENÜM:
1 akse mercimek çorbası
1 tabak brüksel lahanası yemeği
1 tabak salata
ama yemekten sonra 2 çatalcık burma kadayıf yedim
bu sabahki menüm:
geçmişi okurken işyerinde yaptım kahvaltımı....
2 haşlanmış yumurta
3 gün kurusu,
1/2 domates
1/2 salatalık
biraz peynir
12 zeytin
5 kan üzümü
2 kuru erik
biraz çiğbadem+tuzsuz fıstık
ayy dünyayı yemişim bee, çok doydum üstüne bide 2 bardak su içtim
Bugun sabah menum soyle,
2 haslamis yumurta beyaz peynirim 8 zeytin omega 5 ceviz 1 kivi
bugun dayanamadim tartildim 60 ciktim:) oleeeeeeeeeeeeeeeeey
Afiyet olsun.Ama yemekten hemen sonra su icilmesi midenin yedigimiz besinleri eritmesi sindirmesi icin salgiladigi siviyi seyreltiyor diye biliyorum.Yani kisacasi su iciekseniz yemekten once icin bence bende hep yemekten sonra icerdim simdi yemekten once iciyorum esimede oyle yaptiriyorum oda yemekle su icmeyi sever oda zararliymis...
canan karatayın söylediklerini ve uygulayanları ilk duyduğumda müthiş etkilendim hemen ertesi gün basladım sağlıklı yaşam diyetine ekmeği neredyse kestim sabahları 2 yumurta zeytin falan akşamları 7-8 den sonra yemeyi de kesmiştim ancakkk sadece birkaç gün dayanabildim olmadı maalesefben beceremedim
canım keşke devam etseymişin bak ekmek yememeye alışmışsın bile ana kuralları öğrendikten sonra yapardın.bence bidaha düşün ve en kısa zamanda başla...inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın...
kızlarcım,
hamileyken karatay uygulayan varmı aramızda.. deneyimlerini anlatabilirler mi acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?