- 24 Ağustos 2010
- 357
- 7
- 96
Ben hamileyken Karatayı bilmiyordum ama sadece sabahları ekmek yiyordum. Sanırım ekmek de az yediğim için çok acıkmıyordum rahat bir hamilelik geçirdim ve fazla kg almadım. Doğumdan sonra kilolarımın çoğunu çabucak verdim.
kızlarcım,
hamileyken karatay uygulayan varmı aramızda.. deneyimlerini anlatabilirler mi acaba :)
65dk yürüdüm
bu hafta 5 gündür yürüyorum
ayy ne güzel..
Bende hamile kalmayı planlıyorum.. Kilomda var ama hamileyken de karataya tamgaz devam etmek istiyorum..
Hamile kalmadan önce bence kilolarını versen daha iyi olur. Ben 67 kg idim zayıfladım biraz 64 iken hamile kaldım. zaten karatayı bırakmazsan kilo verirsin
Herkese merhaba..
Bugün işlerim yoğun ancak yazabiliyorum..öncelikle dünkü menümü geçeyim..
Sabah 072 yumurta
Beyaz Peynir
Zeytin 5-6 tane
yarım domates+ salatalık
biraz fındık + 2 kuru kayısı
şekersiz çay
öğle ve akşam yemek yemedim..zaten saat 15.00 e kadar acıkmadım..sonra da yeğenimin doğumgünü vardı ve pastaya hayır diyemedim..
Bütün gün 2 lt su 3-2 fincan şekersiz çay..
Bu da bugünkü kahvaltım..Bu arada hergün 2 yumurta şart mı? Ben gerçekten öğle yemeği yiyemiyorum..1 yumurta yerine başka bişey eklesem..hem çok fazla yumurta yemiş oluyorum..sıcak havalarda dokunacak die korkuyorum..
Eki Görüntüle 373966 Eki Görüntüle 373966
Herkese merhaba..
Sabah 072 yumurta
Beyaz Peynir
Zeytin 5-6 tane
yarım domates+ salatalık
şekersiz çay
öğle ve akşam yemek yemedim..zaten saat 15.00 e kadar acıkmadım..sonra da yeğenimin doğumgünü vardı ve pastaya hayır diyemedim..
Bu da bugünkü kahvaltım..Bu arada hergün 2 yumurta şart mı? Ben gerçekten öğle yemeği yiyemiyorum..1 yumurta yerine başka bişey eklesem..hem çok fazla yumurta yemiş oluyorum..sıcak havalarda dokunacak die korkuyorum..
geçmiş olsun canım iyi haberlerle gel inşallahkızlar dün akşam babamı yoğun bakıma kaldırmışlar, durumu kötüye gidiyormuş...
birazdan ben de ankaraya gidiyorum,ne zaman döneceğim belirsiz, bir süre sizlerden ayrılıyorum umarım kısa süreli olur, döndüğümde görüşürüz inşallah...
hepinize kucak dolusu sevgiler, hayır dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
canım kaça aldınız memnun musunbirde netten link verebilir misin ?Biz eşime aldık a..s tan canım
Herkese merhaba..
Sabah 072 yumurta
Beyaz Peynir
Zeytin 5-6 tane
yarım domates+ salatalık
şekersiz çay
cok gecmis olsun..geçmiş olsun canım iyi haberlerle gel inşallah
canım kaça aldınız memnun musunbirde netten link verebilir misin ?
arkadaşlar cevap yazmışlar bana sadece tabak güzelmiş demek kaldı
yumurta yerine muz da yiyebilirsin canım. 2 yumurta yerine 2 adet muz yiyebilirsin kahvaltıda. Ben de sıcak havalarda sanırım muz yemeğe başlarım. Menemen yaparım ya da 1 yumruta 1 muz yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?