Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkese merhaba..

Bugün işlerim yoğun ancak yazabiliyorum..öncelikle dünkü menümü geçeyim..

Sabah 07 2 yumurta
Beyaz Peynir
Zeytin 5-6 tane
yarım domates+ salatalık
biraz fındık + 2 kuru kayısı
şekersiz çay

öğle ve akşam yemek yemedim..zaten saat 15.00 e kadar acıkmadım..sonra da yeğenimin doğumgünü vardı ve pastaya hayır diyemedim..

Bütün gün 2 lt su 3-2 fincan şekersiz çay..

Bu da bugünkü kahvaltım..Bu arada hergün 2 yumurta şart mı? Ben gerçekten öğle yemeği yiyemiyorum..1 yumurta yerine başka bişey eklesem..hem çok fazla yumurta yemiş oluyorum..sıcak havalarda dokunacak die korkuyorum..

ayy ne güzel..
Bende hamile kalmayı planlıyorum.. Kilomda var ama hamileyken de karataya tamgaz devam etmek istiyorum..

sabah kahvaltımı akrarayım misafrim gelecek kosusturuyorum
zeytinim,peynirim,3 yaprak marulum,biraz roka,fındıgım,2 adet köy yumurtam,domatesim,omega3 2 kapsül,8 adet kücük cagla bademsaat 09:45 bitti

Son düzenleme:
arkadaşlar 1aydır karatay yapıyorum bu sabah tartıldım 5 kilo vermısım akşam kuzenler vardı beni görunce sasırdılar karataydan bahsettim onlarda hemen başlicaklarmıs her ay 5 kılo insallah bu aydan sonrada veririrm..

Merhaba Arkadaşlar ;

Bende yaklaşık 20 gündür karatay diyetini yapıyorum ve hayatımda ilk defa bukadar uzun zamandır diyet yapmaktayım ben çevremdeki herkes bu duruma şaşırıyor .Açıkçası tam bir çikolata ve tatlı bağımlısıydım ve şuana kadar hala şeker namına hiçbirşey almadım ağzıma onun için süper gidiyor şimdilik.Buarada 75 den 71 e düştüm .Amacım 58- 59 inşallah o kilolarıda görürüm.

65dk yürüdüm
bu hafta 5 gündür yürüyorum

ben bugunde yurursem 5 gün olcak

bugun annemlere gidecegiz

biraz önce konustuk nohut pilav suböreği revani yapmıs yarın kahvaltıyada etli pişi çiğ börek yani yapcakmıs cumartesiaksamada etli ekmek off allahım hiç mi gitmesem napsammm. bi parça bile yesem gitti karatay. hoş benim her hafta sonum kaçamak lı ama bu hafta kilom gitmedi 61. görseydim iyi olurdu. daha güzel yerdim o vatik dermisimmm

ayy ne güzel..
Bende hamile kalmayı planlıyorum.. Kilomda var ama hamileyken de karataya tamgaz devam etmek istiyorum..

Hamile kalmadan önce bence kilolarını versen daha iyi olur. Ben 67 kg idim zayıfladım biraz 64 iken hamile kaldım. zaten karatayı bırakmazsan kilo verirsin

Son düzenleme:
Hamile kalmadan önce bence kilolarını versen daha iyi olur. Ben 67 kg idim zayıfladım biraz 64 iken hamile kaldım. zaten karatayı bırakmazsan kilo verirsin

keşke hamile kalmadan önce en azından bi kaç kilomu verebilsem..
yok bırakmıcam .. bugün 12. günüm ve ne tatlı ne ekmek ne hamuz işi .. bitmiştir artık kafamda sonlandırdım onları..

yumurta yerine muz da yiyebilirsin canım. 2 yumurta yerine 2 adet muz yiyebilirsin kahvaltıda. Ben de sıcak havalarda sanırım muz yemeğe başlarım. Menemen yaparım ya da 1 yumruta 1 muz yerim

Son düzenleme:

yumurta yerine muz elma yada portakal yiyebilirsin sabahları...

geçmiş olsun canım iyi haberlerle gel inşallah
Biz eşime aldık a..s tan canım
canım kaça aldınız memnun musunbirde netten link verebilir misin ?

arkadaşlar cevap yazmışlar bana sadece tabak güzelmiş demek kaldı

kizlarr sabah menumu yaziyorummm

2 gun kurusuu
bir avuc findikkk
bir bardak sut ve
birtane incirr

Arkadaşlar merhaba
Karatay diyetine yeni başlıyorum, bugün kitaplarını aldım tam olarak öğrenmek için.
O gün Canan Hocayı televizyonda görmüştüm, sizin de kullandığınız bu omega 3 haplarından bahsediyordu. Ama saf omega 3 olmalı diyordu yani omega 3-6-9 balık yağı karışımlı olanlar varmış onlardan alınmamalı diyordu. Saf omega 3 hapı hangi marka bulabilirim? Eczanelerde vardır sanırım ama almadan size bi danışmak istedim

yumurta yerine muz da yiyebilirsin canım. 2 yumurta yerine 2 adet muz yiyebilirsin kahvaltıda. Ben de sıcak havalarda sanırım muz yemeğe başlarım. Menemen yaparım ya da 1 yumruta 1 muz yerim

teşekkür ederim hanımlar..iki yumurta yerine 1 yumurta 1 de meyve daha iyi olacak..hem böylece yumurtadan bıkmam..

bu arada ekmeksiz yaşayamam sanıyordum bugün 3. gün ve ben hala yaşıyorum hem de tokum..

Geçmiş olsun zeynepfaz.. iyi haberlerle dön inşallah..

ÖĞLE YEMEGİMİ YEDİM

1 tabak bol acılı kapuska
yarım kase yogurt
1/4 portakal

şimdide form çayımı içiyorum

sabahtan beri 4 fincan çok açık yeşil çay ve 2 lt su içtim ve 10 kere wc ye gittim

hazır netteyyken yediklerimi yazayım

sabah
peynir
çay
kahve

öğlen
1 parça tavuk baget
1 kase cacık

akşam balık salata planım var

kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…