ben her çeşit peynir yiyorum cnm ama sen daha ii bilene sor
Leyloş eşinin diyete ne oldubugün de dükkan kapandıyediklerimi yazıverem gari
1.öğün:
2 rafadan yumurta
2 dilim peynir ızgara
domates
salatalık
8 zeytin
2.öğün:
1 kase tavuk suyuna çorba(sonunda bitti)
1 portakal
3.öğün:
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt
eşime makarna pişirdim ama tabiki ye-me-dim
spor:45 dk yürüdüm
Canım Allah acil şifa versinkızlar dün akşam babamı yoğun bakıma kaldırmışlar, durumu kötüye gidiyormuş...
birazdan ben de ankaraya gidiyorum,ne zaman döneceğim belirsiz, bir süre sizlerden ayrılıyorum umarım kısa süreli olur, döndüğümde görüşürüz inşallah...
hepinize kucak dolusu sevgiler, hayır dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
of of offf,sana bol şans ve sabırrrben bugunde yurursem 5 gün olcak
bugun annemlere gidecegiz
biraz önce konustuk nohut pilav suböreği revani yapmıs yarın kahvaltıyada etli pişi çiğ börek yani yapcakmıs cumartesiaksamada etli ekmek off allahım hiç mi gitmesem napsammm. bi parça bile yesem gitti karatay. hoş benim her hafta sonum kaçamak lı ama bu hafta kilom gitmedi 61. görseydim iyi olurdu. daha güzel yerdim o vatik dermisimmm
yeşil mercimeği çok severim emme salatasının hiç yapmadım nasıl yapıosun canımm sen
Ben de öğretmen arkadaşlarıma bahsettim. Bir tanesi diyetisyene gidiyormuş zaten menü eline verilmiş,daha da uğraşmadım ben de çok bilmiş bilmiş konuştu. Gözlüyorum sene sonunda görcez bakalım kim verdi kim veremedi geri hoop diye verdiklerini aldı. Diyetisyenler hep aynı menüyü veriyor bir kibrit kut. kadar beyaz peynir ... diye başlar ve verilen menü ile aç kalırsın. Aç kalarak kg verdiğinden diyeti bırakınca fazlasıyla da verilen kilolar geri alınır resmen yenilemeyenlere saldırılır
Günaydınlaarr Hatunnlaaarrr
tereyağlı ve kaşarlı 2 köy yumurtalı omlet (kızım da istedi ona da yaptım)
3 zeytin
3 kiraz domates
ceviz
2 omega 3 kapsül
tulum peyniri
oh benim de kahvaltım miss gibiydii. Üzerine de ş.siz Türk kahvem ohhhh
Sizlere de afiyet olsunn. Gününüz istediğiniz gibi geçsin inş.:13:
Haydi hatunlarrr bol su için unutmayın. Yemeklerinizi Karataya uygun yapın. Benim dün bahsettiğim nohut yemeğim soğanı kavurmadan da gayet güzel oldu
aslinda peynirin her cesidini bende yemek istiyorum mesela dun cerkez peyniri alacaktim ama elim gitmedi, normal peynire gore daha yaglidir die dusundum. ama bilenlerden cevap bekleyelim, ben kitabi da okumadim cunku
kalkınca çörek otu ve su
sabah:2 yumurta+2 kırmızı biber+8 ad.zeytin yarım kk peynir+3 ad kuru erik ve 5-6 ad kuru siyah üzüm+1 çaybardağı badem+ 3 ad omega3 kapsül+tarçınlı su
öğle : 1 tabak mercimek çorbası + 4 ad.ızgaraköfte + 1 ad. ızgara biber +yoğurt
akşam: bu akşam dışardayım yine ızgara köfte salata yerim.
sıvı : şuan 3.litredeyim akşama kadar bitiririm. 2 fincan çay, 1 fincan filtre kahve
spor :yine sabahtan beri oturuyorum(malum işşşşş) ne siz sorun ne ben söliiim yani((
ara öğün ihtiyacı hissetmiyorum artık. kaçamaksız 12.günüm belli bir süreden sonra canınız tatlı istemeyecek diyordu hoca. inş.haklıdır ve inş.başarırım....:18:
kalkınca çörek otu ve su
sabah:2 yumurta+2 kırmızı biber+8 ad.zeytin yarım kk peynir+3 ad kuru erik ve 5-6 ad kuru siyah üzüm+1 çaybardağı badem+ 3 ad omega3 kapsül+tarçınlı su
öğle : 1 tabak mercimek çorbası + 4 ad.ızgaraköfte + 1 ad. ızgara biber +yoğurt
akşam: bu akşam dışardayım yine ızgara köfte salata yerim.
sıvı : şuan 3.litredeyim akşama kadar bitiririm. 2 fincan çay, 1 fincan filtre kahve
spor :yine sabahtan beri oturuyorum(malum işşşşş) ne siz sorun ne ben söliiim yani((
ara öğün ihtiyacı hissetmiyorum artık. kaçamaksız 12.günüm belli bir süreden sonra canınız tatlı istemeyecek diyordu hoca. inş.haklıdır ve inş.başarırım....:18:
son kez deniyorum :))
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... /ezt /t/w7DRS0L/weight.png
arada hiç boşluk olmicak gör diye öyle yazdım
tekrar merhaba kızlar
doğum yapalı tam 4 ay oldu bugün doğumum gecikmeli oldu 43. haftada o da zorla.hamileliğimin son 2 haftası karnım çatır çatır çatladı patladı elimi dokundurunca içe çökük yani o kadar aşırı. kızım da biraz büyüktü tabii büyüdükçe büyüdü içerde.
neyse diyeceğim o ki bu çatlaklar aslında yırtık demeliyim nasıl geçecek sarkma zamanla geçio gibi hele karattayla daha ii oldu sanki.
napcaz :44: :44: :44:
sonunda oldu!sizi çok uğraştırdım...hakkınızı helal edin..
çatlaklar çoook zor cnm
kremler hikaye
lazer tedavisi yapılıyormuş ama ne kadar gerçekçi bilmiyorum
gidip lazer yapan yerlerle konuşmak lzm
son kez deniyorum :))
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... /ezt /t/w7DRS0L/weight.png
arada hiç boşluk olmicak gör diye öyle yazdım
çatlaklar çoook zor cnm
kremler hikaye
lazer tedavisi yapılıyormuş ama ne kadar gerçekçi bilmiyorum
gidip lazer yapan yerlerle konuşmak lzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?