Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Leyloş eşinin diyete ne oldu
bu arada ızgara peynir dediğin hellim mi ?

Canım Allah acil şifa versin
of of offf,sana bol şans ve sabırrr

ha bu arada kızımla yarım saat yürüdük ter içinde kaldım bugün daha bi sıcak hava tabii kızımı ve arabasını da taşıyınca herhalde daha fazla kalori harcamışımdır inş

sonunda bitirdim geçmişi...
çok yoğundum dün bugüün çok ta yorgun hissediyorum kendimi,halsizim de,hasta mı olacam ben de yoksa üff:18:

sabah = 1 muz ile yumurtasız klasik karatay kahvaltısı +omega3
(marketten kendime özel tuzsuz zeytin aldım,hem ucuz hem daha az işlenmiş gibi duruyor.) (Haa bu arada akşam markette çikolata reyonunun önünde bir 5 dk.ya yakın dikildimbitter çikolarda gözüm kaldı ama almadımmm.orda aklıma gözleme nickli arkadaşımız geldi,o arada bir portakallı bitter yerdi..)

öğlen : nohut+bulgur pilavı+cacık+1 muz+1 elma (sabah yiyemediğim meyvelerimdi..)
meyveleri yemeyecektim ama sanki midem boş gibi oldum ani şeker düşmesi gibi..sanırım benim kan değerlermie baktırmam lazım:18:

yeni başlayacak arkadaşlar için bi yorum yapim
cildim o kadar pürüzsüz ki çok acayip kollarımda da sivilce tarzı pütürlükler vardı onlar da yok

yeşil mercimeği çok severim emme salatasının hiç yapmadım nasıl yapıosun canımm sen

Pepeticim nerelisin? Bu emme lafını bizim orada çok kullanırlar. Ben Muğla lıyım.

İyiniyetli arkadaşım sen yine iyiniyetli olarak bahsetmişsin gerisini kendi bilir değil mi ama:))

Annem genelde sebze yemeklerini soğanı kavurmadan yapardı. Öyle daha lezzetli olur derdi rahmetli. Meğer sağlık da oluyormuş:))

aslinda peynirin her cesidini bende yemek istiyorum mesela dun cerkez peyniri alacaktim ama elim gitmedi, normal peynire gore daha yaglidir die dusundum. ama bilenlerden cevap bekleyelim, ben kitabi da okumadim cunku

Bende sadece ilk kitabı okudum . Ama yağdan değil karbonhidrattan uzak durma esasına bağlı bu diyette peynirin işlem görmesi önemli olan diye düşünüyorum

Ve dünkü menüm
Sabah 2 yumurtayla omlet fındık zeytin peynir domates 2 kuru incir omega3
Öğle ıspanak yemeği, yoğurt
akşam dışarıda yedim acı soslu biftek, salata ayran( Hazır maalesef )
Bol su
Randevuma yetişmeye çalışırken levent trafiğinde otobüsten inip daha hızlı olur diye yürüdüm veee haklı çıktım:)))

kalkınca çörek otu ve su

sabah:2 yumurta+2 kırmızı biber+8 ad.zeytin yarım kk peynir+3 ad kuru erik ve 5-6 ad kuru siyah üzüm+1 çaybardağı badem+ 3 ad omega3 kapsül+tarçınlı su
öğle : 1 tabak mercimek çorbası + 4 ad.ızgaraköfte + 1 ad. ızgara biber +yoğurt
akşam: bu akşam dışardayım yine ızgara köfte salata yerim.

sıvı : şuan 3.litredeyim akşama kadar bitiririm. 2 fincan çay, 1 fincan filtre kahve
spor :yine sabahtan beri oturuyorum(malum işşşşş) ne siz sorun ne ben söliiim yani ((

ara öğün ihtiyacı hissetmiyorum artık. kaçamaksız 12.günüm belli bir süreden sonra canınız tatlı istemeyecek diyordu hoca. inş.haklıdır ve inş.başarırım....:18:

selam kizlar ogle menumu yazyim
iki yumurtadan maydanozlu peynirli omlett

10 tane kadar zeytin
uc bes kasik krem peynir
domates salatalik

aksama hic acikmiycakmisim gibi tokluk hissi var

canım sabahları çörek otu içiyosun ya bunun fayadası ne acaba ? evet zamanla tatlı istemiceksin bende tatlı delisiydim ama şimdi hiç aramıyorum...

canım sabahları çörek otu içiyosun ya bunun fayadası ne acaba ? evet zamanla tatlı istemiceksin bende tatlı delisiydim ama şimdi hiç aramıyorum...

Biraz önce yeşil çay içtim , ben şunu farkettim türk kahvesi insanı tok tutuyor.Ben kahveyi tek şekerli içerdim ama bu 20 gündür sıfır şekerle içiyorum insan bunada alışıyormuş :) öğle yemeğinden önce arada ya da akşamüstü iyi geliyor.

tekrar merhaba kızlar
doğum yapalı tam 4 ay oldu bugün doğumum gecikmeli oldu 43. haftada o da zorla.hamileliğimin son 2 haftası karnım çatır çatır çatladı patladı elimi dokundurunca içe çökük yani o kadar aşırı. kızım da biraz büyüktü tabii büyüdükçe büyüdü içerde.
neyse diyeceğim o ki bu çatlaklar aslında yırtık demeliyim nasıl geçecek sarkma zamanla geçio gibi hele karattayla daha ii oldu sanki.
napcaz :44: :44: :44:

çatlaklar çoook zor cnm
kremler hikaye
lazer tedavisi yapılıyormuş ama ne kadar gerçekçi bilmiyorum
gidip lazer yapan yerlerle konuşmak lzm

çatlaklar çoook zor cnm
kremler hikaye
lazer tedavisi yapılıyormuş ama ne kadar gerçekçi bilmiyorum
gidip lazer yapan yerlerle konuşmak lzm

deme ya... en azından zaman herşeyin ilacı gibi bi teselli de yeterdi . öyle kalacak ha ama bu bikini giyen kadınlar hiç mi çatlamamış.

annesinin kuzusu üzülme internetten bir araştırma yap istersen çok iyi hatırlıyorum ben çatlaklar yeniyken azaltılabiliyor hatta geçiriyorlar. Avatarımı da boş bir zamanımda uğraşayım yardımın için sağol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…