Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet daha fazla verdigimi söyleyenler var cünkü vucud sıkılısyor 13 günde 4 cm incelmisim sporla birlikte sılkılasıyorsun arkadasım ama yakın fotolarımı koycam farkı siz söyleyin olur mu

öglen (15:00 bitti) bi tabak dolusu börülce salatası ve 2 bardak cay

misafirler ikramım ve benim tadını bile bakmadıgım zararlı seyler ama yukarda yedigimsaglıklı koca tabak börülce salatam

aksam yemegim(19:40 bitti) ıspanak kavurması,kücük kase börülce salatası

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) guvec,2 kasık bulgur pılavı ,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 3saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a22221.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $a22223.webp
    43 KB · Görüntüleme: 43

araştırıyorum cnm bulursam haberdar ederim tabii. bana yağ fayda etmedi diyorum ya ohhh çatlamadım yağlar işe yaradı derken son iki hafta olanlar oldu. neyse bulcam bi çare inşallah

lahmacunu 1 mi 2mi yesem derken 2 taneyi götürdüm
arkadaş yurtdışından çikolata getirmiş bir karede ondan yedim:26:
aman ne tatlıymış dedim yooo sana öyle gelmiş dediler

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

İyi akşamlar,

Sabah : 2 yum., 1 dilim peynir, maydanoz, 2 gün kurusu, 2 k.erik, 5 zeytin
öğle: 1 por.köfte, salata, 1ayran, 1 dil.ekm
akşam : biraz kıy.pazı, yoğurt, 2 kaşık bul.pilavı

Bugünkü menüm:
Kalkınca bir bardak ılık su

Sabah (7:30) - Karatay kahvaltısı ( eskisi kadar çok kuruyemiş yiyemiyorum. hatta ikinci yumurtayı yerken zorlanıyorum ama acıkırım diye yiyorum

Saat 10:30 gibi şekersiz nescafe
Öğlen (12:30) - Yarım muz, bir avuç badem (arkadaş tatlı getirmiş, valla accik ucundan)

Saat 16:00 - Okuldan eve gelince 4 kaşık pirinç pilavı, yarım topkek, iki günkurusu, fıstık (önüme ne gelirse yedim)
özel günüme daha beş gün var ama ben iki gündür çok kötü durumdayım herşeyi yemek istiyorumm, kendimi tutamıyorum
karnım da şişti davul gibiyim

Akşam (18:30) - 1 kase yoğurt çorbası
1 küçük tabak kıymalı ıspanak
1 küçük tabak lahana diblesi
ıspanak borani

kızlar, iki gündür yaptığım bu kaçamaklardan dolayı çok pişmanım ama kendimi tutamıyorum
şu malum günler geçerse hayırlısıyla sizlere layık bir arkadaş olmaya çalışacağım, çok üzgünüm ve de bunları yazarken çok utanıyorum iyi ki yüz yüze gelmiyoruz yoksa inanın yüzünüze bakacak halim kalmadı

Herşeye rağmen karatayı ve sizleri çok seviyorum...

Optum seni bitter cikolatam ama ben ettim siz etmeyin yine de

Üzülme arkadaşım kendini toparlamaya çalış hedefine yaklaşmana birşey kalmamış.Başaracaksın.

arkadaşlar bu diyetı yapalı 17 gün oldu,henüz tartılmadım ama sankı göruntude bişi farketmedi,hareketlerımde eğilip kalkarken bi hafiflemem oldu ama....acaba kaç gün de tesirinin görürüm bu mübarek karatay diyetinin ??

Biraz önce mayalı peynirli poğaça yaptım çocuklara ve eşime ev mis gibi kokuyor ama yemeyeceğim söz vermiştim size tutuyorummm.
Reglimin 4. günüydü bu dönemde bile kaçamak yapmadım

Neden tartılmadın ki anlamadım. Kafandaki soru işaretleri de giderdi. Ben olsam şimdiye tartılmadığım için meraktan çatlamıştım

sabah:1 yumurtadan peynirli kekikli omlet az zeytin ve badem
öğlen 2 çatal tavuk ızgara 2 köfte
ikindi bir kurabiye
akşam:2 tabak mercimek yemeği salata

bugün yedklerimi yazaym hemen:)

1.öğün:
çeçil peynirli omlet
peynir
8 zeytin
domates salatalık
yarım çb kuruyemiş
çay

2.öğün:
1 yerli muz
3 kuru incir
süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…