inşallah devamı gelir.canım benim sormak istediğim.gülün dediği gibi 10 kilo vermiş olmana rağmen daha fazla vermiş gibi görünüyor musun.
bende 12 gündür karataycıyım 2 kilo verdim.firesiz yapıyorum.buraya yazmıyorum ama evde günlük tuttum 3 öğün en ince ayrıntısına kadar yazılıyor.sadece suyum biraz az .o da zamanla olacak inşallah.sporum yok ama ben 96 kiloyum biraz hafiflemeyi bekliyorum spor için.
öglen (15:00 bitti) bi tabak dolusu börülce salatası ve 2 bardak cayEki Görüntüle 374273
misafirler ikramım ve benim tadını bile bakmadıgım zararlı seyler ama yukarda yedigimsaglıklı koca tabak börülce salatamEki Görüntüle 374275
aksam yemegim(19:40 bitti) ıspanak kavurması,kücük kase börülce salatasıEki Görüntüle 374277
aynı durumdayım benim dogumlarımda gecikmeli oldu nedense çocuklarım çıkmak istemiyorlardıhaliyle çatır çatır çatladım ,ikinci dogumdan sonra araştırmıştım ender saracın bi tarifi vardı kekik yagı susam yagı bi kaç yag daha karıştırıp hazırlanıyordu onu yaptım geçmeselerde karnımı sıkılaştırmıştı sonra bıraktım ,,asıl çare oluşmadan önce hamileyken bol bol kakao yagı sürmek gerekiyomuş vücudu en esnek tutan yag buymuş ikinci hamileligimde kullandım baya işe yaramıştı çatlamadım ama ilk dogumdaki çatlaklar biraz genişledi ..bi çare bulursan benide haberdar et ..bende iyice zayıfladıktan sonra karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorum resmen sarkık bi deri var çünkü
kızlar dün akşam babamı yoğun bakıma kaldırmışlar, durumu kötüye gidiyormuş...
birazdan ben de ankaraya gidiyorum,ne zaman döneceğim belirsiz, bir süre sizlerden ayrılıyorum umarım kısa süreli olur, döndüğümde görüşürüz inşallah...
hepinize kucak dolusu sevgiler, hayır dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
tebrik ederim arkadaşım ne mutlu sanatoplam su 2.5lt olmuştur
tebrik ederim arkadaşım ne mutlu sana
sonunda bitirdim geçmişi...
çok yoğundum dün bugüün çok ta yorgun hissediyorum kendimi,halsizim de,hasta mı olacam ben de yoksa üff:18:
sabah = 1 muz ile yumurtasız klasik karatay kahvaltısı +omega3
(marketten kendime özel tuzsuz zeytin aldım,hem ucuz hem daha az işlenmiş gibi duruyor.) (Haa bu arada akşam markette çikolata reyonunun önünde bir 5 dk.ya yakın dikildim bitter çikolarda gözüm kaldı ama almadımmm .orda aklıma gözleme nickli arkadaşımız geldi,o arada bir portakallı bitter yerdi..)
öğlen : nohut+bulgur pilavı+cacık+1 muz+1 elma (sabah yiyemediğim meyvelerimdi..)
meyveleri yemeyecektim ama sanki midem boş gibi oldum ani şeker düşmesi gibi..sanırım benim kan değerlermie baktırmam lazım:18:
kızlar, iki gündür yaptığım bu kaçamaklardan dolayı çok pişmanım ama kendimi tutamıyorum
şu malum günler geçerse hayırlısıyla sizlere layık bir arkadaş olmaya çalışacağım, çok üzgünüm ve de bunları yazarken çok utanıyorumiyi ki yüz yüze gelmiyoruz yoksa inanın yüzünüze bakacak halim kalmadı
Herşeye rağmen karatayı ve sizleri çok seviyorum...
arkadaşlar bu diyetı yapalı 17 gün oldu,henüz tartılmadım ama sankı göruntude bişi farketmedi,hareketlerımde eğilip kalkarken bi hafiflemem oldu ama....acaba kaç gün de tesirinin görürüm bu mübarek karatay diyetinin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?