tekrar merhaba kızlar
doğum yapalı tam 4 ay oldu bugün doğumum gecikmeli oldu 43. haftada o da zorla.hamileliğimin son 2 haftası karnım çatır çatır çatladı patladı elimi dokundurunca içe çökük yani o kadar aşırı. kızım da biraz büyüktü tabii büyüdükçe büyüdü içerde.
neyse diyeceğim o ki bu çatlaklar aslında yırtık demeliyim nasıl geçecek sarkma zamanla geçio gibi hele karattayla daha ii oldu sanki.
napcaz :44: :44: :44:
canım sabahları çörek otu içiyosun ya bunun fayadası ne acaba ? evet zamanla tatlı istemiceksin bende tatlı delisiydim ama şimdi hiç aramıyorum...
papadiya leylakla buluşup biryerleremi gittiniz
kızlar dün akşam babamı yoğun bakıma kaldırmışlar, durumu kötüye gidiyormuş...
birazdan ben de ankaraya gidiyorum,ne zaman döneceğim belirsiz, bir süre sizlerden ayrılıyorum umarım kısa süreli olur, döndüğümde görüşürüz inşallah...
hepinize kucak dolusu sevgiler, hayır dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
kızlar dün akşam babamı yoğun bakıma kaldırmışlar, durumu kötüye gidiyormuş...
birazdan ben de ankaraya gidiyorum,ne zaman döneceğim belirsiz, bir süre sizlerden ayrılıyorum umarım kısa süreli olur, döndüğümde görüşürüz inşallah...
hepinize kucak dolusu sevgiler, hayır dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
tekrar merhaba kızlar
doğum yapalı tam 4 ay oldu bugün doğumum gecikmeli oldu 43. haftada o da zorla.hamileliğimin son 2 haftası karnım çatır çatır çatladı patladı elimi dokundurunca içe çökük yani o kadar aşırı. kızım da biraz büyüktü tabii büyüdükçe büyüdü içerde.
neyse diyeceğim o ki bu çatlaklar aslında yırtık demeliyim nasıl geçecek sarkma zamanla geçio gibi hele karattayla daha ii oldu sanki.
napcaz :44: :44: :44:
inşallah devamı gelir.canım benim sormak istediğim.gülün dediği gibi 10 kilo vermiş olmana rağmen daha fazla vermiş gibi görünüyor musun.tesekkürler arkadasım3 ayda arkadasım 10 kilo verdim ama sunu unutmayalım herkesin kilo verme metobolizması farklıdır
Eki Görüntüle 374258
resim nasıl kızlar
kuru meyveleri içindeki şeker oranından mı akşamları yenilmesi sakıncalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?