Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün erken kalktığım için 3 öğün yedim
öğle yemeğim
bulgurlu kabak yemeği
yarım kase yoğurt

akşamda lahmacun yiteceğim ama 1mi 2mi yesem karar veremedim:26:
yanında salata ve ayran

suda 2litre oldu şimdilik

herkese iyi akşamlar

maalesef catlagin caresi yok canimm
krem su bu ise yariyor diyenlere aldirma
onlarda senin bi parcan olacak artikk
ben hamileligimde olmadi ama
kizkenn kilo alip vermemden dolayi bacaklarimda varc altalaklar hafifte goguslerimde
yani gecmek nedir bilmedii

4-5 kaşık tavuk etli bulgur pilavım
Çok az yeşillikli patates salatam (z.yağlı limonlu harika oluyor)
3 kaşık nohut 3 tanecik küçük topalak

doydum da acıkmayayım diye biraz da fındık yiyeceğim sonra bişey yok

canım sabahları çörek otu içiyosun ya bunun fayadası ne acaba ? evet zamanla tatlı istemiceksin bende tatlı delisiydim ama şimdi hiç aramıyorum...

Ben cevaplayayım ben de yiyorum yemekten yarım saat önce yendiğinde -ben çiğneyerek bir çay kaşığı kadar yiyorum- zayıflatıcı özelliği var ve de kanseri önleyici etkisi var

Selam arkadaşlar dün nete pek giremedim ev gezmelerim vardı okul çıkışı iki arkadaşıma davetliydim süper sofralar hazırlamışlardı ve banada çok güzel salatalar yapmışlardı dün salatalarla günü bitirdim bugün sabah yine 1 bardak süt sadece öğle evde tavuklu keşkek yapmıştım yanına da 1 bardak kefir içtim hala kendimi tok hissediyorum akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum çok hafifim çok:)

Sabah kalkınca yarım litre su
Kahvaltı;2 haşlanmış yumurta,peynir,ceviz,çay,1 adet kuru incir
Öğle;yoğurtlu kereviz salatası,5 adet ince yaprak sarması
Akşam;yeşil mercimek çorbası,kabak yemeği,yoğurt,yarım portakal,2 kuru kayısı, badem
Sabah 1 saat yürüyüş
Güne erken başlayınca öğünlerde erken bitti.Sabahları yumurta çok zorluyor.

geçmiş olsun ,Allah iyilik versin.çok iyi haberlerle dönersin inş.
bugünkü menümüde yazayım:
1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
1kk peynir
2incir
3 günkurusu
5 ceviz
2.öğün:
çorba
yarım karnıyarık
kuru patlıcan,domates yemeği
2kaşık bulgur pilavı
salata
yemediklerim:tatlı, kuru pasta ,kuru dolması

akşam :
bamya, karnıyarık
salata,yoğurt yemeyi düşünüyorum......

Selam arkadaşlar dün nete pek giremedim ev gezmelerim vardı okul çıkışı iki arkadaşıma davetliydim süper sofralar hazırlamışlardı ve banada çok güzel salatalar yapmışlardı dün salatalarla günü bitirdim bugün sabah yine 1 bardak süt sadece öğle evde tavuklu keşkek yapmıştım yanına da 1 bardak kefir içtim hala kendimi tok hissediyorum akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum çok hafifim çok:)

hem siz, okudum hem yürüyüs süpermiş misafirleri gönderdim ogulusu uyuttum hemen spora kostum arkasından da 30 dk pilatesi yapcam oleeeeyyyy

hız:5.1 270 kalori 5km 60 dk pilates 30 dk
misafirlere kosusturma 5cocuk,8 bayandık servis sabahtan ev temizligi bugün cok hareketliydi

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun,acil şifalar...

resim nasıl kızlar
kuru meyveleri içindeki şeker oranından mı akşamları yenilmesi sakıncalı?

Son düzenleme:

aynı durumdayım benim dogumlarımda gecikmeli oldu nedense çocuklarım çıkmak istemiyorlardı haliyle çatır çatır çatladım ,ikinci dogumdan sonra araştırmıştım ender saracın bi tarifi vardı kekik yagı susam yagı bi kaç yag daha karıştırıp hazırlanıyordu onu yaptım geçmeselerde karnımı sıkılaştırmıştı sonra bıraktım ,,asıl çare oluşmadan önce hamileyken bol bol kakao yagı sürmek gerekiyomuş vücudu en esnek tutan yag buymuş ikinci hamileligimde kullandım baya işe yaramıştı çatlamadım ama ilk dogumdaki çatlaklar biraz genişledi ..bi çare bulursan benide haberdar et ..bende iyice zayıfladıktan sonra karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorum resmen sarkık bi deri var çünkü

tesekkürler arkadasım 3 ayda arkadasım 10 kilo verdim ama sunu unutmayalım herkesin kilo verme metobolizması farklıdır
inşallah devamı gelir.canım benim sormak istediğim.gülün dediği gibi 10 kilo vermiş olmana rağmen daha fazla vermiş gibi görünüyor musun.
bende 12 gündür karataycıyım 2 kilo verdim.firesiz yapıyorum.buraya yazmıyorum ama evde günlük tuttum 3 öğün en ince ayrıntısına kadar yazılıyor.sadece suyum biraz az .o da zamanla olacak inşallah.sporum yok ama ben 96 kiloyum biraz hafiflemeyi bekliyorum spor için.

akşam menüm 18:00
1 tabak kapuska
1 kase sulu köftenin suyu
2 kaşık yogurt (1 tk keten tohumu ekledim )

3 lt su 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…