Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlaar şube pek musait değil bugünlerde yazamıyorum ama bu hafta bol yürüyüşlü geçti haberiniz ola

Neden tartılmadın ki anlamadım. Kafandaki soru işaretleri de giderdi. Ben olsam şimdiye tartılmadığım için meraktan çatlamıştım

tartılmadım çünkü ilk hafta erken dedım, ıkıncı hafta evımde değildim,farklı tartı kullanmak istemedim,lakiiinn tartıda kı rakamdan çok görüntüye önem vermek gerektgını yazmıştı karatay hoca,bende insan ortalama kaç günde incelmeye başlar dıe merak ettm canım

Bugünkü menüm:

Sabah:
2 yumurtadan peynirli omlet, 3 zeytin, domates, salatalik, 2 hurma ve yesil cayim

Öglen:
Bulgur pilavi, 1 firin tavuk sis, yogurt

Aksam:
1 lahmacun, 1 yk kusbasi tavuk sote, yesil cay

Yakinda icimde bi tavuk cikmazsa iyidir, yumurtalar ve tavuk eti doldu midem :)))

Son düzenleme:
aynen yaa bende çatlardım ben ilk ay günde 3 kereden o ay en az 90 kez tartılmışımdır 3,5 ay sonra haftada 2 yada 3 kez tartılmaya başladım hala haftada bir degil dikkatinizi çekerim ama bence sık tartılmak iyi biraz fazla geldinmi daha dikkatli oluyosun

Sabah akşam tartılıyorum ben de

Destinacım spor ayakkabı için cevap yazmıştım sanırım görmedin barcinspor.com dan bakabilirsin (başka sitede olur tabiiki biz ordan aldık )eşim memnun ayakkabılarından

Son düzenleme:
Sabah akşam tartılıyorum ben de

Destinacım spor ayakkabı için cevap yazmıştım sanırım görmedin barcinspor.com dan bakabilirsin eşim memnun ayakkabılarından

saol canım baktım bikaç model begendim ekledim eşime gösterecegim karar veremedim

çok geçmiş olsun canım,güzel haberlerle dönersin inşallah......
leylakım papşim nerelerdesiniz
köyden sütümde geldi yoğurt mayalıyacağım

bu 2 gün misafirim var tatlım,ondan gelemedim
leylak84 canım sen neredesin

suyu bildireyim 2 litreyi geçtim 3 lt tamamlarım ben.

merak edilmek ne güzelmiş,misafirler esir aldı beni
Leyloş eşinin diyete ne oldu
bu arada ızgara peynir dediğin hellim mi ?

canım eşim vermesi gereken kiloyu verdi ama karataya benimle beraber devam ediyo,fakat ayda 1-2 kez makarna yiyiyo
papadiya leylakla buluşup biryerleremi gittiniz

gerçekten papadiş de gelmemiş hiç bugün,onun da mı misafiri geldi acep recep
galiba biyerlerde yürüyolar...

of kızlar,kötüyüm bugün.tahmin ettiğiniz üzere kaçamak vardı bugünne olduğunu yazmaya yüzüm yok.....sporumu yaptım ama malesef olan oldu...bu hafta koca bi kayıp oldu benim için

sabah kalkınca bir bardak su
kahvaltı
2 küçük yerli muz
3 tam ceviz - 2 günkurusu kayısı
3 siyah çekirdekli üzümve 5 yaban mersini omega 3 ile birlikte
1kase kabuklu yer fıstığı

akşam
1 kase keten tohumlu yoğurt
4 köfte
3 kaşık bulgur pilavı (5.haftamın içindeyim ilk kez yedim bağırsak problemim oldu faydası olur diye...)
1 kase kabuklu yer fıstığı
3 çekirdekli siyah üzüm omega 3 ile birlikte

40 dakika yürüyüs

gün boyu 2-3 litre su

az önce 1 çay bardağı kefir

Hepinize bol leptinli geceler!!

İlk denememdi...Yıkanmış bulgur, doğranmış domates ve soğan, sızma zeytinyağını tencereye koyup üzerine de sıcak suyu döktüm kısık ateşte suyunu çekmeye yakın doğranmış kırmızı ve yeşil biber az tuz ekledim.Suyunu çekince bol kırmızı pul biber ve nane ilave edip karıştırarak demlenmeye bıraktım...
Sonuç
Çok lezzetli ve sağlıklıydı (Ne yalan söyleyim hiç umudum yoktu)

günaydın hanımlar herkese pozitif sabahlar dün secret cd yi izledim süper di yahu herkese tavsiye ederim bakş açım degişti resmen
kahvaltımı yapıyorum
2 yumurta
2 kk peynir
10 zeytin
2 incir
bir küçük kase çiğdem

gunaydin kizlarrr

kahvalti menummm
bir adet muz
bir avuc findik
bir adet incir
ve bir kupa sut nasilimmmm

Ay çekirdeğine izmirliler çiğdem diyor Destinacım İzmirli misin? Belki başka yerler de belki öyle diyordur ama eşim bilmiyordu (İç Anadolu bölg. eşim) çiğdemii :)

Günaydıın afiyet olsun erkencisin şekerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…