Neden tartılmadın ki anlamadım. Kafandaki soru işaretleri de giderdi. Ben olsam şimdiye tartılmadığım için meraktan çatlamıştım
tartılmadım çünkü ilk hafta erken dedım, ıkıncı hafta evımde değildim,farklı tartı kullanmak istemedim,lakiiinn tartıda kı rakamdan çok görüntüye önem vermek gerektgını yazmıştı karatay hoca,bende insan ortalama kaç günde incelmeye başlar dıe merak ettm canım[/QUO
Ben de ilk zamanlar görüntü olarak kilo vermemiş görünüyodum ama tartıldığımda kg verdiğimi anlıyordum ve moral oluyordu bana
aynen yaa bende çatlardımben ilk ay günde 3 kereden o ay en az 90 kez tartılmışımdır 3,5 ay sonra haftada 2 yada 3 kez tartılmaya başladım hala haftada bir degil dikkatinizi çekerim ama bence sık tartılmak iyi biraz fazla geldinmi daha dikkatli oluyosun
Sabah akşam tartılıyorum ben de
Destinacım spor ayakkabı için cevap yazmıştım sanırım görmedin barcinspor.com dan bakabilirsin eşim memnun ayakkabılarından
bugün yedklerimi yazaym hemen:)
1.öğün:
çeçil peynirli omlet
peynir
8 zeytin
domates salatalık
yarım çb kuruyemiş
çay
2.öğün:
1 yerli muz
3 kuru incir
süt
:) hamiş ikonunu görünce sorıyım dedim.. Hamileyken mi yapıosun? bende hamile kalınca bu diyete devam edicem.. Kilo alımların veya kilo kontrolun nasıl oldu anlatsana ascıkk :)
bugün yedklerimi yazaym hemen:)
1.öğün:
çeçil peynirli omlet
peynir
8 zeytin
domates salatalık
yarım çb kuruyemiş
çay
2.öğün:
1 yerli muz
3 kuru incir
süt
cnm çok az değil mi yani hiç yememişsin gibi bişi. ya da bana mı öle gelio kendimle karşılaştırınca
canım kuru inciri ve meyveyi sabah yersen gün içinde yakabilirsin
kızlar dün akşam babamı yoğun bakıma kaldırmışlar, durumu kötüye gidiyormuş...
birazdan ben de ankaraya gidiyorum,ne zaman döneceğim belirsiz, bir süre sizlerden ayrılıyorum umarım kısa süreli olur, döndüğümde görüşürüz inşallah...
hepinize kucak dolusu sevgiler, hayır dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
leylakım papşim nerelerdesiniz
köyden sütümde geldi yoğurt mayalıyacağım
leylak84 canım sen neredesin
suyu bildireyim 2 litreyi geçtim 3 lt tamamlarım ben.
Leyloş eşinin diyete ne oldu
bu arada ızgara peynir dediğin hellim mi ?
papadiya leylakla buluşup biryerleremi gittiniz
galiba biyerlerde yürüyolar...
gunaydin kizlarrr
kahvalti menummm
bir adet muz
bir avuc findik
bir adet incir
ve bir kupa sut nasilimmmm
günaydın hanımlar herkese pozitif sabahlardün secret cd yi izledim süper di yahu herkese tavsiye ederim bakş açım degişti resmen
kahvaltımı yapıyorum
2 yumurta
2 kk peynir
10 zeytin
2 incir
bir küçük kase çiğdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?