Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tereyağlı kaşarlı 2 köy yumurtalı omlet
1 çay bardağı finduk
1 kiraz domates
tulum peyniri
4 tane zeytin
sabah da bir tepsi poğaça yaptım taze yesinler diye bir küçücüüüük lokma bala bandırılmış

Kahvaltıdan önce 1 çay kaşığı çörek otu çiğneyip su ile yuttuuumm... Omega 3 üm bitti bugün alacağım. Bugün de kaçamak yapmadım ben

Son düzenleme:
Dün akşamki menüm:
1 kase yoğurt çorbası (pirinçsiz)
1adet tavuk haşlama
5-6 kaşık şehriye pilavı(yememliydim ama dayanamadım çok güzel olmuştu :26: )
1 kase keten tohumlu yoğurt

dün içtiğim su 2lt.yi buldu ve iş çıkışı biraz yürüdüm.

bu sabahki menüm:
1/2 salatalık
1/2 domates
biraz tel kaşar
12 zeytin
3 gün kurusu
biraz çiğbadem

1 bardak su

güleryüzcüm kahvaltıda yediklerinin resmini çekiyor herhalde günaydın canım. Esasçım sana da günaydınnn hafta sonu sakın kaçamak yapma, şehriyeleri de yemişsin zaten

güleryüzcüm kahvaltıda yediklerinin resmini çekiyor herhalde günaydın canım. Esasçım sana da günaydınnn hafta sonu sakın kaçamak yapma, şehriyeleri de yemişsin zaten

aman yapmam kaçamak falan tövbe.. sus hatırlatma şehriyeleri nasıl yedim hatırlamıyorum insan kilo verdini görünce daha bi hevesleniyo ve daha çok dikkat ediyor. gerçi ben gr. gr veriyorum ama olsun bunada şükür..

günaydın canım kahvaltımı hazırlıyorum birazdan foto yükleyecem

Son düzenleme:
Erkenciyiz kızlar... Ben daha kahvaltı yapmadım. Birazdan annemlere gidicem kahvaltıya Tabiki tam Karatay'a uygun bir menü olacak

benim hedef kilomdasin iyi niyetli ne kadar surede verdin bu kilolari kacamklar oldumu hicc

bende 66 yim suan yani 65 arasi gidip geliomm

kahvaltımı yaptım saat 09:50 bitti
1 adet domates,10 zeytin,avucici kadar peynir
1 cay bardagı fındık,1adet köy yumurtası,omega3 2kapsül,
lorlu(aksam arkadasla yaptık),yazdan domates konserveli,1 adet köy yumurtalı melemen

Günaydın bayanlar
akşam yediklerimi yazayım öncelikle;
kabak yemeği bir tabaktan fazla, yoğurt, salata
arkadaşlar vardı yine onlar makarna, yaş pasta, tuzlu çekirdek hem de 11'e doğru yediler. Ben tabi hiç yemedim. Ev arkadaşım da onlara diyoki ay ne irade var bu kızda yemiyo birşey diye, anaam nazar etcek valla

sabah da; 2 k.k. haşlanmış yumurta, birer adet domates-salatalık, peynir, zeytin, 2 günkurusu, 4 siyah kuru üzüm, 1 avuç tuzsuz ayçekirdeği (cevizim kalmadı da), 2 omega-3

ama yumurtaları çok zor bitirdim ya, pek aram yok zaten bugün de hiç yiyesim gelmedi, soymuştum artık mecburen yedim, bundan sonra 1 tane yicem sanırım

arkadaslar pzt,listeyi asl86 mı yapcak ortalıklarda da yok gecen hafta bildirimde yapmadı keske bana gelse sıra niye mi pzt.esim evde yok bende daha rahat hazırlarım listeyio olunca olmuyor ya dısarı cıkıyoruz ya evde işler bitmiyor ondan dedim dün bu konuyu yazacaktım unutmusum SAPHIRA duy sesimi(SAPHIRAYA ÖZELMESAJ ATTAYIM BARİ birde bana 16 nisan uyuyor sevgi-liebe sırası olmazsa onunla yer degistiririm nasip

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar ben filiz.bugün karatay diyetine başladım.sizin sayfanızı zaten takip ediyordum beni de aranıza alır mısınız :)

bu arada sabah menüm

2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
1 çay bardağı ceviz
1 bardak yeşil çay

günaydın kıslar

sabah: klasik karatay kahvaltısı,keten tohumlu ev yoğurdu,1 adet orta boy portakal ve sütlü türk kahvesi
bugün 2 öğün yerim geç yaptım çünkü kahvaltımı
birazdan da 1 saat yürüyüş yapıcam koşu bandında
pazartesi günü için hiç umutlu değilim çok kaçamaklarım oldu bu hafta

hoşgeldin aramıza inşallah istediğin kloya ulaşırsın.kolay gelsin...

herkese günaydııııınnnn
mutlu kaçamaksız haftasonları

kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir çeşitleri
ceviz
roka-tere-kırmızı biber-domates
3çekirdekli kuru üzüm
1erik 2gün kurusu

off be dünyayı yemişim çok doydum zaten

geçmişe bir bakayım

of kızlar,kötüyüm bugün.tahmin ettiğiniz üzere kaçamak vardı bugünne olduğunu yazmaya yüzüm yok.....sporumu yaptım ama malesef olan oldu...bu hafta koca bi kayıp oldu benim için

Arada kaçamaklar olsa da yola devam arkadaşım.

Hoşgeldin. Ben de gruba katılalı 3 hafta oluyor. Burada herkes çok pozitif ve ben burada olmaktan çok mutluyum. Herkese sevgiler gönderiyorum.

Sabah yediklerim : 2 yum. lor peyniri (biraz zeytinyağ, nane, kuru domates, çörek otu katılmış) , 5 zeytin, salata, 5 kan üzümü, 1 ç.b. fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…