Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

17 günde en azından vücut suyu atacağı için 2 kilo gitmiştir diye düşünüyorum.Ben 75 ile başlamıştım il günler dikkat etmesemde toplam 20 günde 71 i gördüm.

kızlar pazartesiye ne kaldı haydi kaldırın totoları yürüyün
bende şimdi gidiyorum yürümeye
artık allah ne verirse 45 dk olur 60 dk olur

günaydınlar canlar
sabah
tereyağında peynirli soğanlı maydanozlu yumurta
roka salatası
3 kaşık helva
1 bardak fındık
1 bardak süt
zeytin çok tuzlu olduğu için alınca yicem
2 fincan yeşil çay

ha bu arada ben birazdan kursa gidicem artıkın gece görüşürüz. ne yicem yine muallak bakalım dershanenin karşısında lahmacuncu var belki ordan 1 tane alırım yada marketten muz alırım falan bakalım
öpüldünüz

benim hedef kilomdasin iyi niyetli ne kadar surede verdin bu kilolari kacamklar oldumu hicc

bende 66 yim suan yani 65 arasi gidip geliomm

Canım sen şimdi hamilesin fazla kg almamaya çalış sağlıklı beslen karataya devam et. Sanırım devam da edeceksin. 3 öğün ye bence.. Yani hamile olduğun için kg alacaksın ya doğumdan sonra emzirip çoğunu kısa bir sürede verirsin bence. Emzirme döneminde süt olsun diye yenilen tatlılar kg aldırıyor ben hiç tatlı yemedim mesela yine normal beslenmeye devam ettim o dönem de çok kg almadım.

Ben 66 kg idim Aralık ayında kayınvalidem sağolsun yine bizdeydi Gittklerinde yemekleri azaltarak yedim ve ekmeği kestim bi ara patates diyeti yaptım. (hiiiç önermiyorum) Şubat 15 de 64.5 kg ile başladım. Bugün 60.300 kgım sanırım. Bugün fazlalıklarımın gittiğini gördüm yağlarııım gitmiş kızlaarr çok mutluyum ben:124: oley oley oley

kızlar pazartesiye ne kaldı haydi kaldırın totoları yürüyün
bende şimdi gidiyorum yürümeye
artık allah ne verirse 45 dk olur 60 dk olur

Ohh tabi havada güzel at kendini dışarı, ya biz napalım çalıyoz hala off offf saat 4 te çıkıcam işten

canım sana iyi yürümeler kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum pzt kilo vermiş olarak görüşürüz inş.

Öğle

4-5 kaşık ciğer kavurma
2 kaşık bulgur pilavı
keten tohumlu bir kase yoğurt
3 kiraz domates
dereotu(sütten de çok kalsiyum miktarı), roka,marul

1 kase ince kabuk (elle kırılabiliyor) badem ve 3 tane yer fıstığı

şimdi doydummm

Kaçamak yapmadıımmm

Son düzenleme:
Bugün pazarıydı burasının pazara gittim. değişiklik olsun diye ince kabuk badem ve yer fıstığı da aldım. Birazdan güveç yemeğimi yapıp mutfağı toplayacağım. Sonra görüşürüz.

Canım sana kolay gelsinn. Çıkışta yürü sen de olmaz mı?

Ben de oğluşu alıp yürüsem iyi olacak yoksa evi talan ediyor bu oğlan

kızlarr 2 gündür menü bildirimi yapamıyorum çünkü iki de bir pcnin ekranı gidiyor. ama şimdi gitmeden hemen kilo bildirimi yapiim....
55.2

yarın tamir olmuş olur umarım yuppiiiiiii:))) 59 dan 55.2 ye hadi kilolarr bayy bayyy

Kizlar nasil gidiyor.....
Sabah kahvalti ve yesil elma.2.ogun kapuska yogurt salata.....
Simdide kahve iciyorum sekersiz....

öğle menüm:
1 elma
1 portakal
1gün kurusu
biraz çiğbadem

yetti bana bunlar su içiyorum limonlu .bugün akşam yemeğinide 5-6 gibi bitirirsem çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…