kaç gündür 6 -6 buçuk oldumu gözüm açılıyo yaa ...çok şükür dinç kalkıyorum hocada kitapta dinç kalkarsanız göbeginiz yumuşak olursa insülin direnciniz kırılıyodur yazmış inşallah öyledir sabahları kalkar kalmaz göbemi elliyormAy çekirdeğine izmirliler çiğdem diyor Destinacım İzmirli misin? Belki başka yerler de belki öyle diyordur ama eşim bilmiyordu (İç Anadolu bölg. eşim) çiğdemii :)
Günaydıın afiyet olsun erkencisin şekerim
Erkenciyiz kızlar... Ben daha kahvaltı yapmadım. Birazdan annemlere gidicem kahvaltıyaTabiki tam Karatay'a uygun bir menü olacak
Ohh tabi havada güzel at kendini dışarı, ya biz napalım çalıyoz hala off offf saat 4 te çıkıcam işten
canım sana iyi yürümeler kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum pzt kilo vermiş olarak görüşürüz inş.
günaydın arkadaşlar ben filiz.bugün karatay diyetine başladım.sizin sayfanızı zaten takip ediyordum beni de aranıza alır mısınız :)
bu arada sabah menüm
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
1 çay bardağı ceviz
1 bardak yeşil çay
kaç gündür 6 -6 buçuk oldumu gözüm açılıyo yaa ...çok şükür dinç kalkıyorum hocada kitapta dinç kalkarsanız göbeginiz yumuşak olursa insülin direnciniz kırılıyodur yazmış inşallah öyledir sabahları kalkar kalmaz göbemi elliyormbenim eşimde iç anadolulu oda bilmiyodu ben manisalıyım canım
kıskandım valla keşke bende memleketimde olsamda anama kahvaltıya gitsemgurbet zor
hoşgeldin arkadaşım
ögle yemegim
2 yumurtalı ıspanak kavurması(tavaya soganı zeytinyagını dogranmış ıspanaklarımı ekleyip en küçük ocakta kapagını kapatıp pişirdim pişince 2 yumurta kırıp hemen kapagını kapattım yumurtalar pişince servise hazırr ...çok güzel oldu
lahana salatası
1 kase keten tohumlu ve pulbiberli yogurt
hanımlar ben yemeklerimi kitaptaki gibi çigden kısık ateşte pişiriyorum hem çok pratik hemde lezzetli oluyo ..
kaç gündür 6 -6 buçuk oldumu gözüm açılıyo yaa ...çok şükür dinç kalkıyorum hocada kitapta dinç kalkarsanız göbeginiz yumuşak olursa insülin direnciniz kırılıyodur yazmış inşallah öyledir sabahları kalkar kalmaz göbemi elliyormbenim eşimde iç anadolulu oda bilmiyodu ben manisalıyım canım
Destinaaa ya benim göbeğim de yumuşaktı demek insülin direncim kırılıyormuş ohhh
Ben de bu sabah 6:30 da uyandım bir daha da uyuyamadım ama 7 olsaydı bari demi hafta sonu hafta sonu offf
kıskandım valla keşke bende memleketimde olsamda anama kahvaltıya gitsemgurbet zor
hadi ya ana tarafından hemşehriyiz deseneAynen ben de öyle pişiriyorum başta lezzetsiz olacak sanmıştım hiç de öyle olmuyor
Bir de yine yazıyorum seramik tava ya da tencereler teflonlardan daha sağlıklı ben de alıcam ilk fırsatta kızlaar... tavsiye ederim siz de alın, hocamız teflonu önermiyor dahası uzmanların çoğu teflonu önermiyor sağlıksız olduğunu söylüyorlar
Destinaacım benim annem de manisalı
of kızlar,kötüyüm bugün.tahmin ettiğiniz üzere kaçamak vardı bugünne olduğunu yazmaya yüzüm yok.....sporumu yaptım ama malesef olan oldu...bu hafta koca bi kayıp oldu benim için
kızlar pazartesi kilo vermiş olarak görüşmek üzere hepinize bol leptinli bir hafata sonu diliyorum..
saatlerinizi ileri almayı unutmayın..
hadi ya ana tarafından hemşehriyiz desene
bende kitabı okuduktan sonra bi kaç çizik teflon tavamı attım kitapta bakır çelik yada emaye kullanın yazıyordu ögrendimki emayenin iç kaplaması seramikmiş meger :26:çok kullanmasamda degeri arttı gözümdeseramik kaplı ürünler benimde ilgimi çekiyo ama çok pahalılar imkanım olursa sadece tavasıda olsa almak istiyorum ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?