Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar nasil gidiyor.....
Sabah kahvalti ve yesil elma.2.ogun kapuska yogurt salata.....
Simdide kahve iciyorum sekersiz....

kızlar bugün de misafirim var,yarın rahat rahat yazarım artıkpapadiya sende hiç gelmiyosun 2 gündür,iyisindir umarım:44:

ogle menummm

bol kiymali iki yumurta

salatalik
domates
zeytin
ve iki kupa cay

kaç gündür 6 -6 buçuk oldumu gözüm açılıyo yaa ...çok şükür dinç kalkıyorum hocada kitapta dinç kalkarsanız göbeginiz yumuşak olursa insülin direnciniz kırılıyodur yazmış inşallah öyledir sabahları kalkar kalmaz göbemi elliyorm benim eşimde iç anadolulu oda bilmiyodu ben manisalıyım canım
Erkenciyiz kızlar... Ben daha kahvaltı yapmadım. Birazdan annemlere gidicem kahvaltıya Tabiki tam Karatay'a uygun bir menü olacak

kıskandım valla keşke bende memleketimde olsamda anama kahvaltıya gitsem gurbet zor

canmcım sende çıkışta yürü akşam yürü yeterki yürü

hoşgeldin arkadaşım

ögle yemegim

2 yumurtalı ıspanak kavurması(tavaya soganı zeytinyagını dogranmış ıspanaklarımı ekleyip en küçük ocakta kapagını kapatıp pişirdim pişince 2 yumurta kırıp hemen kapagını kapattım yumurtalar pişince servise hazırr ...çok güzel oldu
lahana salatası
1 kase keten tohumlu ve pulbiberli yogurt

hanımlar ben yemeklerimi kitaptaki gibi çigden kısık ateşte pişiriyorum hem çok pratik hemde lezzetli oluyo ..

Ah destinacım seni anlıyorum bende gurbetteyim ve annemi çok özledim şimdi onunla olan herşeyi.. gözlerim doldu şimdi annemin yanında olsaydım çoktan zayıflamıştım çünkü o çok dikkatli kiloya tahammülü yok beni zayıflatırdı.

Aynen ben de öyle pişiriyorum başta lezzetsiz olacak sanmıştım hiç de öyle olmuyor
Bir de yine yazıyorum seramik tava ya da tencereler teflonlardan daha sağlıklı ben de alıcam ilk fırsatta kızlaar... tavsiye ederim siz de alın, hocamız teflonu önermiyor dahası uzmanların çoğu teflonu önermiyor sağlıksız olduğunu söylüyorlar

Destinaacım benim annem de manisalı

Ben de ben de annem babam kardeşim biraz uzakta

hadi ya ana tarafından hemşehriyiz desene
bende kitabı okuduktan sonra bi kaç çizik teflon tavamı attım kitapta bakır çelik yada emaye kullanın yazıyordu ögrendimki emayenin iç kaplaması seramikmiş meger :26:çok kullanmasamda degeri arttı gözümde seramik kaplı ürünler benimde ilgimi çekiyo ama çok pahalılar imkanım olursa sadece tavasıda olsa almak istiyorum ama ..

kaç haftadır hafta sonları gezmelere gidiyodum yada birileri geliyoduuzun zamandır ilk kez bu hafta sonu kaçamak yapmamak için bi yere gitmdim ama çok sıkıldım yaa.. havada acayip sıcak gölgelik bi yerde yok ki kendimi dışarı atsam ..saat 16 gibi çocuklarımı parka götürcem kendimde parktaki spor aletlerinde çalışırım biraz evdeyim diye 4 lt su içtim durmadan wc ye gidiyorum

of kızlar,kötüyüm bugün.tahmin ettiğiniz üzere kaçamak vardı bugünne olduğunu yazmaya yüzüm yok.....sporumu yaptım ama malesef olan oldu...bu hafta koca bi kayıp oldu benim için

üzülme tatlım ya sen azimlisin bak sporunu yapmıssın bol bol da su iç

kızlar pazartesi kilo vermiş olarak görüşmek üzere hepinize bol leptinli bir hafata sonu diliyorum..

saatlerinizi ileri almayı unutmayın..

merhabalar.....
sabah:karatay kahvaltısı,1elma
öğle:1,5 lahmacun,kefir,10 badem,1muz
akşam:tavuk,kefir(acıkırsam eğer)

tencereleri ve tavaları ile almıştı geçen öğretmen arkadaşlar okulda ben de ilk fırsatta istiyorum biraz pahalı ben de onun için bekliyorum. Diğer şeylerden seramik tavalara sıra ne zaman gelecek bakalım hemşerimm

akşamki menümü belirledim yavaştanda yapmaya başladım yazayım
tarhana çorbası
bol soğanlı biberli mantar sote
salata
yoğurt
az önce eşim mis gibi kokuta kokuta lahmacunu götürdü
peki ben ne dedim HAYIR

kizlar ben bu sabah kahvaltisi menusunden oldukca sikilmis durumdayim:) hem de fenaa sekilde. ne yapmali yaa! bu hafta bir iki kacamak da yaptim zaten moralim sifir! esim tatli istedi, dayanamayip bende 1 dilim goturdum. sutlu tatli ama yine de sivi krema vardi icinde. offf! bugun de h sonu, genelde h sonu kacamak yapardim( abartmadan ama) bu kez h sonu gelmeden yaptim. bu hafta sonu siki tutmali. oglene dun aksamdan kabak yemegim ve corbam var. ama resmen sikildim ben yaa. ne guzel giderken bir isteksizlik girdi kanima:) her gun yuruyusume ve sporuma dikkat ediyorum ama. haftada 1-2 de cardio yapiyorum spor salonunda. ama ozledim tatliydi, borekti:) ayni seyleri yemekten sikildim galiba ama devam etmeliyim kizlar bei motive edin acik nolur bana noldu anlamiyorum!

selam arkadaslar dun memleketten gorumcem geldı onunla ılgılenıyorum

dun sabah klasık karatay kahvaltı
ıkıncı ogun

pırasa yogurt tavuk

bu sabah klasık karatay kahvaltı

ıkıncı ogun

pırasa
bakla
tavuk
salata
yogurt
bıber tursusu
omega3

gecmıste baya bırıktı nasıl okuycaksam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…